35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3886 és hàny égöt cserèlsz ki az "é"gombal a poton!! -
Axtros #3885 A használt eladók kamionjaiban a kilométer óra állásai általában 100e kilométer felett vannak. Kérdem én: én mikor fogok tudni beletenni ennyi kilométert a saját kocsimba, ha az USA keleti és nyugati partja - a program szerint - mindössze 130-150km-re van egymástól? Öreg nagypapa leszek, és jubilálok, mire ezt megtudom tenni, bár addigra már a 18WoS sorozat 169. "The CargoStar" részénél fogunk tartani! -
#3884 és még ideje is van rá -
tzsoltika #3883 bárki jelentkezhet aki pttm-ről vagy haulinról akar dumálni! -
#3882 pf.... -
#3881 e-mail-re küldöm -
tzsoltika #3880 e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
yahoo msgr: tzsoltika00 -
#3879 hova küldjem?(írd meg!) -
tzsoltika #3878 ...de ha te elküldenéd.... HÁLÁS LENNÉK!!! -
tzsoltika #3877 letölteni, de ugyanaz sajnos nem megy -
#3876 tzsoltikának írtam
BOCS mindenkinek! -
#3875 sikerült? -
tzsoltika #3874 köszi! -
#3873 www.cars4u.spb.ru
innen -
#3872 na ezen már én is elgondolkodtam, igaz nem mentem még sokat, mint az a beszúrt képekből is kiderült, de átmentem két településen és annyit mutat az óra amennyit :) ennek van egy előnye, ha el akarod adni nem kell visszatekerni
na úgylátom mámeg transzparens háttér kéne a logómnak... -
#3871 Hello. Van 1 kis problémám. Elindulok a játékban és megyek kb 3 percet és mindig kifagy. Nem találtam a FAQ-ban sem +oldást a problémámra(vay csak nem láttam:S). Valaki tudna segíteni ? Előre is köszi.
Üdv Kispeti -
tzsoltika #3870 Hello! Találtam egy pár hibát a játékban:
Majdnem két órát nyomtam a játékot, egy teljesen új, 0 km-ben levőteljesen feltuningolt Agressorral, El Paso-ból Montrealba. Végig 100-120 km/h sebességgel (persze jelzőlámpáknál megálltam) és azt tapasztaltam, hogy a kilóméteróra csak 134 kilométert mutatott, amikor megérkeztem Montrealba. Nem hiszem, hogy egy Dél-Amerikai városból Kanadáig 134 km lenne az út. És ha ez km/h akkor én miért mentem kb 2 órát? Hmm? Ja és a játékban levő óra szerint több mint 1 hetet mentem. Egy kicsit valósághőbbé tehettek volna vmit a készítők pl. az órát, vagy a távolságmérőt. Nem? -
#3869 Off = Nem a témához kapcsolódó bizbasz .. -
fulcrum falcon #3868 amúgy mit jelente ez az "of" mert én azért pöccentem be mert rast is off írt még annón -
#3867 Én is felismertem a márkát, pedig csak egy autó modellem van. -
#3866 rast az olyan... -
#3865 mégse robbantok sofőrt, csak jók azok valamire. pl annyi pézem van most mint még soha :)
amugy király az, hogy a sofőröd kamionját karban is kell tartani. igaz 3000 valamennyim ráment de nem baj (nemtom micsinált, nekem max eddig 77 $-t kellett fizetnem)
ja sajna megvolt az első balesetem, nem lesz IRU diplomám, kezdhetem előlről -
fulcrum falcon #3864 makett lenne -
fulcrum falcon #3863 Ja bocs csak múltkor rast ugatott le ezért. Amúgy igen én is makaettezek. -
#3862 most ez kinek szól?
én kérdem h teis azvagy e, merthogy felismerted h a tamiya makett márka, ezér mondom hátha teis azvagy, mer énis -
fulcrum falcon #3861 Már megint ezzel jöttök basszátok meg! Csak megkérdeztem tőle -
#3860 of teis? -
#3859 ha easyre van állítva akkor nem kell betolatni csak beállni az mind1 h hogy!! az a lényeg h a dupla pót vége a jel közelében legyen avgy egy picit benne!! gondolom solo póttal tudsz tolatni -
#3858 Igen makettezek is, de Tamiya-ból inkább r/c modelleim vannak. -
fulcrum falcon #3857 látom te makettes vagy -
#3856 add meg az e-mail címed és elküldöm a fájlt
-
#3855 Az utólag letöltött kamionok csak a campaign módban vannak benne?Azért kérdezem,mert letöltöttem 1 renault magnumot,a kamion fájlát bemásoltam a game mod könyvtárába és a storage fájlt is átírtm úgy ahogy kell,de a single delivery módban nincs benne. -
#3854 azt keresem de most nem nagyon érek rá mert kézilabda édzésre kell mennem majd estefelé lehet megírom
-
tzsoltika #3853 akkor honnan? -
#3852 LOL
amugy felrobbantó gomb nincs? néha már az kéne,2percenként elveszi a sofőr a pénzem, aztán 2 óra mulva adja a pénzt azért amit szállított.
amúgy cool SG!! -
#3851 nekem megy de én nem onnan töltöttem le -
#3850 Micsoda megújulás! Grat az sg-nek, nekem teccik!
Most fogom kipróbálni a Scani R-t, már kiváncsi vagyok rá!!
Ha valaki tud nekem segíteni abban, hogy hogyan lehet átfesteni egy pótot, vagy kamiont, az lécci írjon vagy ide a fórumba, vagy MSN-en ([email protected])
Előre is thx! -
tzsoltika #3849 Hello a http://www.download.truckerfan.de/ oldalon van egy Mercedes Actros, amit telepiteni kell. Persze be is telepiti szépen, csak zipben és a játék nem ismeri fel. Mit tegyek? Ha valaki letöltötte és neki megy, akkor az légyszi irjon! -
Vlala #3848 Vettem egy csőrös Scaniát. Nagyon szép, jól is megy, azonnal el is nevetzem Knight 18000-esnek, mert nem látszik bebne a sofőr... :) -
#3847 Nagyon király az új skin!!