35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#3766 bátor jelentkező a #3740-re? -
#3765 -
kertesztrans #3764
-
#3763 akkor fogalmazzon világosan.
1. letölteni... ha fórumozni tud, letölteni is... no comment
2. letörölni sehogy, mert felülírja az eredeti fájlokat rollback nélkül, csak újratelepítéssel lehet -
fulcrum falcon #3762 sztem ő azt érti h letörölni -
#3761 nemá...
nem tudsz rákattintani a linkre és elmenteni? -
#3760 ez most komoly?? -
koma2 #3759 hogy lehet a patch-et leszedni? -
#3758 LOL :D
-
Vlala #3757 Ez érdekes, én is néáztem, Lezúzom az iskolabuszt, reckless ddriving, 2000 pénz. Átmegyek a piroson, az 5000 pénz körül, volt már 9000 is, patch óta nem néztem. Kíváncsi vagyok, hogy tilosban parkolásért hány évet kapok :) -
r9actros #3756 Bakker,alig találok sofőröket.Van már 15 kamionom(14 Actros:) ),de csak 5 van munkában velem együtt... -
#3755 FAQ! -
#3754 Ne menj át rajta. Akkor nem kapsz ez a legjobb megoldás. Lassan menj városba és megfontoltan mintha igazi lenne. Na jó néha én is baromkodok de az más. Akkor nem zavar. -
#3753 egy piros lámpán való áthajtásért miért kapok maximum körözést és 5000 dolláros buntetést? -
fulcrum falcon #3752 Ez csak egy tipp volt. Szerencsére nekem többet hoznak mint visznek anyagilag. -
fulcrum falcon #3751 naon király -
#3750 miaz h a bírságokat, majd adok én neki -
#3749 király!! csak már kész lenne!!! -
-
fulcrum falcon #3747 sztem lehet h a benzinét fizeted vagy a birságokat -
#3746 de nézem a feljegyzéseket mindig az van, hogy leszállította azt csak tőlem von le pár száz dolcsit. mindjárt kirugom :D:D -
krisz02 #3745 Én is azt hittem az elsőnél, hogy nem kapok semmit. De a sofőr mindig vesz el pénzt közben, de amint leszállította megkapod érte a pénzt. -
#3744 van egy tuti helyem, legalábbis ott találtam eddig 2 sofőrt. Seattle-be menet egy kis truckstop van. benzinkút, hotel meg kamionbolt. nem téveszted el, mert csak 1 van san fransisco és seattle között. mondjuk ez csak arra vonatkozik, ha éppen arra jársz.
egy kérdés: ha leszállítja az árut a sofőrőm miért én fizetek? először aszittem, hogy majd ha hétfő lesz akkor lesz bevételem mint a pttm-be, de még ugyse. mi a rák van??? -
#3743 És a hol van? -
tamás88 #3742 helló
honnan szedted le a pótot?? -
#3741 THX!
-
#3740 valaki hozzáértő emberke nézzen már rá a \font\*.dds -ekre, mert nekem csak csuma fehér képek jönnek be, kivétel a map.dds amiben még információ is lakozik... -
r9actros #3739 De ez így szar,mert most van majdnem 1 millám(a sofőrök jól keresnek nekem:) ),de alig találok újakat,minden útba eső hotelbe bemek és sehol...
-
Vlala #3738 Igen, csak ott. Nekem is ritkán ad új emberkét, pedig lenne munka bőven :) -
r9actros #3737 Most teszek fel még 1 kérdést.Csak a hotelekben lehet sofőrt találni,mer pénzem lenne kamionokra de eddig csak 3 kamionra találtam sofőrt.
-
r9actros #3736 De most komolyan.Idejöttem tök normálisan,mer erősebb actrost szerettem volna a játékba.Kérdeztem hol lehet olyat letölteni,erre nekem állnak.Ezek után én vok a hibás...Oké,akkor én,de ha pofáznak akkor nem fogom hagyni magam...1-2 fórumos huszár elmehet oda ahonnan kinyomta az anyja... -
#3735 kicsit jó lenne ha elgondolkodnál a stílusodon... -
Vlala #3734 én most néztem meg az 1.3-as patch-csel, hogy minden kamion sleeperes lett. -
#3733 Mivan,csak nem megnézték a szüleid az ellenőrződet?:D -
#3732 Azt szeretném kérezni hogy az lehet hogy kevsebb forgalom van ha felrakom az 1.04-es patch-ot??
mert én úgy vettem észre!
:( -
r9actros #3731 Ja,nem szóltam volna 1 rossz szót se,ha nem ugat le néhány gépfüggő homokos.Csak szimpla kérdés volt,akinek meg nem tetszett az ne pofázzon hanem kussoljon...ennyi... -
r9actros #3730 A tegnapiért...az összes gyökér le..ophat.Remélem ezt értitek köcsögök!Segítséget kértem de nélkületek is megoldottam szájbaba..ott parasztok!!! -
kertesztrans #3729 games.dds -re csináltam -
kertesztrans #3728 http://gdtrucks.gd.funpic.de/downloads/haulin/trucks.htm
-
#3727 Cső! Ezt a DAF-ot honnan lehet letölteni? :)