35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • leho94
    milyen programmal tudok skineket készíteni?
  • leho94
    pálinkás jó reggelt mindenkinek
  • King of Roads
    NE BASSZÁL MÁR FEL!!! ha nincs minden harmadik hozzászólásban link akkor egybe se! ha meg nem találnál akkor ott a F.A.Q!!! végülis csak jól láthatóan van kiírva, hogy "MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE!"
  • tamás88
    THX
  • leho94
    bocs
  • Kisvigyori
    de ha visza olvasol akor meg látod !!
  • leho94
    készül
  • tzsoltika
    még nincs, de készül Schwarz jóvoltából!
  • leho94
    innen
  • tamás88
    helló
    magyarosítás már van??
  • Bandu
    Pls adjatok linkeket ahonnan le lehet tölteni kaminokat a Haulinhoz!
  • King of Roads
    milen torrent? (bocs, de nem ír "ipszilon" betűt)
  • tzsoltika
    és megy a patch
  • tzsoltika
    Én a torrentről szedtem le, egy 144 mb-s .exe fájlt
  • King of Roads
    emberek, ti honnan szedtétek a játékot? nekem nem meg a patch, merthog kéne az eredeti gamma. én a torrentspyról szedtem, a convoy-t is onnan, de ott jó volt minden pathc
  • exodu020
    Hello a te problémád az hogy kell hozzá egy logitech driver ez pedig a logitech.com-on
    üdv
    exo
  • Medwyn
    ne aggódj, nem kell leszedegetni - minden új patch felülírja az előző base.scs file-t... szóval csak pakold rá nyugodtan, és kösz, hogy szóltál, hogy van 1.5 ;)
  • Tom Polsky
    hi,

az 1.05 tartalmazza a elötte kidobott patcheket, vagy azokat is lekell szedni?
    De mondjuk a régieket sehol nem találom...
    Szóval ha a régieket is lekell szedni akkor please írjatok valami linket, mert a FAQ-ban szereplők halottak.

THX
  • daf xf
    Thx
  • llord
    3944-et nézd meg!
  • Sebi83
    Sziasztok köszi az érdeklődést szerencsére valóban azóta hogy az SQ-t állítottam nem fagyott ki.. De van pár vicces dolog hogy a grafikát lejebb vettem pl éjszaka mikor mentem LasVegas felé csak a házak alakjait láttam sötétszürkén amúgy semmi fényt persze a városban ez már máshogy volt.

Ja meg az volt megyek Las Vegas fele az autópályán és erre egyszer csak látom hogy a visszapillantóba hogy valami röpköd a levegőben nekem egy trailernek tünt szerencsére nem az enyém volt! ;)
  • Medwyn
    egész pontosan Detroittól északra van egy összekötő út és a benzinkút (kelet-nyugat, kanadai 17-es) - mind a töltőállomáés bejáratánál, mind kifelé ott a fantomlámpa... kifelé ráadásul taktikázni kell erősen, mert előttem nincs senki, aki AI és látná... :DD
  • Medwyn
    ...bocsánat, Thunder Bay az a Great falls... ;)
  • daf xf
    Srácok tennék fel egy láma kérdést.
    Honnan tom újra leszedni a gémet?
    Mert megvolt már nekem csak formatomvot és minden odalett.:(
  • Vlala #3982
    Pedig arra már jártam! Lehet, hogy kifogtam a zöldet?
  • Bandu
    Meg néztem a Hungarian Rig'n'Roll-on de ott csak egy kamiont találtam, nekem főleg Volvo FH kéne meg új Actros!
  • Schwarz
    no kéremszépen...

úgylátom a galériába feltöltést rendesen elbaxták, így linkelek...
    haulin18.jpg
    haulin19.jpg
    haulin20.jpg

A hétvégére (meg ma :)) újfent kirándulni megyek, úgyhogy, majd folytatódik...
  • Medwyn
    ...sztem aki térképet szerkeszt, az hamar ráakad a problémára - a szerkesztőben látszani fog, hol vannak még ilyenek...
  • Medwyn
    Az én fantomlámpám szintén Vancouver felé menet van: New york felől a déli kanadai 17-esen kell Great Falls felé menni, és egy benzinkút bejárójánál van...

a hó meg szép, az eső is hangulatos, de állandóan esik... furcsa módon programozták - biztos a globális felmelegedés miatt van ;)

• Speedbreaker
    1.2-ben nincs csak béta. 1.3-mat nevezhetnénk 1.2-nek, csak nem béta.
    Érted?!
  • roliairsuni
    faq
  • Bandu
    Ciao, tudnátok adni nekem linkeket, ahonnan le lehet tölteni kamionokat a játékhoz?
  • roliairsuni
    és a recsegés?
  • r4z0r
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám lenne hogy a játékhoz nem tudom beálítani a kormányomat, sőt fel sem ismeri mert nem irja ki abba a listába ahol ki lehet választani. Valaki segítsen PLS.jah a kormáyom az egy Logitech Formula Force GP.
  • Swy
    most akkor van 1.2-es patch??? nem béta!!
  • leho94
    és megy?
  • Sebi83
    köszi megtaláltam a választ tényleg Sp2-m van a kurva élet áhhhhh
  • leho94
    ott a faq
  • Sebi83
    Hali mindenkinek :)

Bocsi de ti jobban ismeritek ezt az egész játékot mint én eddig csak az Across Americával játszottam. Szóval az a helyzet hogy valamiért a játék bizonyos pontokon a prism 3d hibát észlelt ezért leáll című hibaüzivel kifagy nem tudjátok mi itt a baj. Amúgy időnként előszokott fordulni az is hogy veszettül elkezd a hangfalam sisteregni ha kikapcsolom a hangefekteket nincs semmi baj no comment nem értem. Amúgy a videó karim Ati Readeon 9600 128bites és nagyon tetszik a játék csak nem tudok vele az előbb említett dolgok miatt játszani. Ha válaszol valaki előre is köszönöm
  • CsuHuCsu
    Medwyn érdekes amit írtál részben én is találkozok ilyenekkel.Volt olyan hogy mentem lassan,lassan,lassan,lassan,majd megáltam (sztrádáról jöttem lefele) és egy ai kamcsi úgy szált belém mintha ott sem lennék.
    Gumikacsa megírjam újra hogy mit szeretnék vagy visszaolvasol??
    Amúgy duplapóttal kurvajó menni meg minden, van értelme mert naon oda kell figyelni.