35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Vlala #3966 A mérlegelőtől kifelé álló dugót már én is furcsálltam, de edig nem büntettek a leállósávos manőveremért. -
#3965 Én már találkoztam vele Vancouverbe menet.Egyszer jöttem ki a mérlegelőtől és amikor rákanyarodtam az útra maxra ugrott a körözési szint és nem csökkent le.Amikor újra töltöttem, akkor meg már bemenetkor is maxra ugrott.De még legelőször nagyon nagy dugó volt és ott elmentettem,hogy ne akadozzon,(mert az én gépemen a dugóban meg még pár tényező esetén beakadozik a játék) és amikor betöltöttem nem jött egy autó se és nem tudtam h piiros vagy milyen színű a lámpa. -
Vlala #3964 Nekem a hóban csúszkálós haladni próbálók tetszenek. Fékezésnél nagyokat csúsznak oldalra, "bebicskáznak", vagy egymásba csúsznak.
Ezzel a lámpás sztorival még nem találkoztam, de egyszer kidöntöttem a lámpát, eltakarítottam, az AI tudta, hogy ott lámpa van és meg kell állni :) Engem meg megbüntetett a rendőr, amikor átmentem a nem létező lámpán. (Melyik gombbal lehet fellebbezni? :) )
Ez a lámpás dolog merre van? Megnézném. -
#3963 Ok értem. -
CseNo #3962 A konvertált IVECO-t nem tudom mikor lehet majd letölteni, mert nem tudom megosztani, mivel nincs megfelelő internet hozzáférésem. Ezért nem vagyok fent MSN Messengeren sem. De amint tudom, megosztom veletek. -
bajusza #3961 Nagyon szívesen -
Jan15 #3960 Kössz a linket.
-
Jan15 #3959 Szevasztok!
-
#3958 a pótokat nem lehet a showroomban megnézni?
-
Medwyn #3957 Hm... nem tudom tapasztaltátok-e már, de a kanadai út elég sok érdekességgel van megtoldva...
először is az autópálya közepén megállna a kocsik, aztán továbbmennek, mintha lámpa lenne ott... én meg nem értettem, miért ugrik maxra a körözöttségem, mikor egyszerűen megyek az úton... hát ezért :)
szépen visszatöltöttem, megálltam én is a nem létező lámpánál, maj da többiekkel továbbindultam - így már jó volt :DD
(gondoltam, ideje elnyomni egy patch-et - egyik se szedte ki...)
aztán meg az AI kamionok... az se semmi... eltépnek mellettem huszonötezerrel, ez még oké - na de a trélerek! mint a kutya farkára kötött konzervdoboz... pörög, forog, lába nem éri a földet a veszélyes hulladéknak, a tojásoknak, sőt egy óriási cső is úgy lobogott utána, mint egy zászló... nem sok profitja maradhat :DD
szóval van még helye pár javításnak, de ettől még kedvelem a progit... és én továbbra is elevickélek szépen 55-tel... :) -
r9actros #3956 ja köszi akkor:) -
#3955 Az az egy pót ami ott van Gumikacsa oldalán, az a Wabererses is mert több skin van hozzá.És nemsokára egy skin is lesz ott, amit én készítettem. -
r9actros #3954 a Waberer's pótkocsit nem találom
-
#3953 Kacsa is készitett a rólóponyvás schmitzre és énis .. Nincsmiről tárgyalnunk lámi .. -
#3952 a haulinhoz biztos nem!de lehet csak én vok hülye -
#3951 Hogyne lenne .. -
#3950 ott nincs! -
r9actros #3949 Ez nem az sztem -
#3948 www.kamionszim.fw.hu -
r9actros #3947 Hello!
Vki nem tudja megmondani h a Waberer's pótkocsit honnan lehet leszedni?Mert nem jut eszembe:) -
#3946 Játékkal együtt! :) -
koma2 #3945 Patchet hogy lehet letörölni? -
bajusza #3944 innen -
Jan15 #3943 Ha 1000-en mondták akkor honnan lehet letölteni a teljes játékot?? -
#3942 elrontottam innen -
#3941 ha már elegetek van a rendőrökből innen töltsétek le! -
Vlala #3940 Igen, jobb lesz a patchektől. -
#3939 Sziasztok!
Megvan a játék, és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes -e valamelyik patch-et feltenni hozzá, vagy inkább futtassam ezek nélkül? -
#3938 mér lenne? indokold meg szépen -
#3937 nevezd át a .zip-et .scs-re és úgy másold be a mod mappába, vagy az lehet még gond, hogy nem nulla tömörítéssel készült. akkor csomagold újra winzippel vagy wincmd-vel, csak a tömörítés mértékét NULLÁRA kell állítani! -
tzsoltika #3936 Nekem megy -
#3935 komoly_? -
tzsoltika #3934 Itt én irok egyedül mint egy hülye.... -
tzsoltika #3933 Mennek a .zip kamionok!!!! Kell hozzá az 1.2 patch és megy!!!! -
tzsoltika #3932 Mondtam, hogy nem ehhez a témához kapcsolatos, de ha már itt volt egy Nascaros, akkor miért ne? -
tzsoltika #3931 Figyu, nekem sem müködik zipben! Mit tegyek? -
#3930 Mért itt kérdezed meg? -
#3929 az kéne nekem is pls.
-
tzsoltika #3928 Hello! Nem ehhez a témához tartozik, de hol tudom letölteni a Nascar 2003 Racing Seasiont? Megvan a demó, de kellene a teljes! -
#3927 nem megy