35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Vlala #3966
    A mérlegelőtől kifelé álló dugót már én is furcsálltam, de edig nem büntettek a leállósávos manőveremért.
  • garam93
    Én már találkoztam vele Vancouverbe menet.Egyszer jöttem ki a mérlegelőtől és amikor rákanyarodtam az útra maxra ugrott a körözési szint és nem csökkent le.Amikor újra töltöttem, akkor meg már bemenetkor is maxra ugrott.De még legelőször nagyon nagy dugó volt és ott elmentettem,hogy ne akadozzon,(mert az én gépemen a dugóban meg még pár tényező esetén beakadozik a játék) és amikor betöltöttem nem jött egy autó se és nem tudtam h piiros vagy milyen színű a lámpa.
  • Vlala #3964
    Nekem a hóban csúszkálós haladni próbálók tetszenek. Fékezésnél nagyokat csúsznak oldalra, "bebicskáznak", vagy egymásba csúsznak.
    Ezzel a lámpás sztorival még nem találkoztam, de egyszer kidöntöttem a lámpát, eltakarítottam, az AI tudta, hogy ott lámpa van és meg kell állni :) Engem meg megbüntetett a rendőr, amikor átmentem a nem létező lámpán. (Melyik gombbal lehet fellebbezni? :) )

Ez a lámpás dolog merre van? Megnézném.
  • garam93
    Ok értem.
  • CseNo
    A konvertált IVECO-t nem tudom mikor lehet majd letölteni, mert nem tudom megosztani, mivel nincs megfelelő internet hozzáférésem. Ezért nem vagyok fent MSN Messengeren sem. De amint tudom, megosztom veletek.
  • bajusza
    Nagyon szívesen
  • Jan15
    Kössz a linket.
  • Jan15
    Szevasztok!
  • leho94
    a pótokat nem lehet a showroomban megnézni?
  • Medwyn
    Hm... nem tudom tapasztaltátok-e már, de a kanadai út elég sok érdekességgel van megtoldva...

először is az autópálya közepén megállna a kocsik, aztán továbbmennek, mintha lámpa lenne ott... én meg nem értettem, miért ugrik maxra a körözöttségem, mikor egyszerűen megyek az úton... hát ezért :)
    szépen visszatöltöttem, megálltam én is a nem létező lámpánál, maj da többiekkel továbbindultam - így már jó volt :DD
    (gondoltam, ideje elnyomni egy patch-et - egyik se szedte ki...)

aztán meg az AI kamionok... az se semmi... eltépnek mellettem huszonötezerrel, ez még oké - na de a trélerek! mint a kutya farkára kötött konzervdoboz... pörög, forog, lába nem éri a földet a veszélyes hulladéknak, a tojásoknak, sőt egy óriási cső is úgy lobogott utána, mint egy zászló... nem sok profitja maradhat :DD

szóval van még helye pár javításnak, de ettől még kedvelem a progit... és én továbbra is elevickélek szépen 55-tel... :)
  • r9actros
    ja köszi akkor:)
  • garam93
    Az az egy pót ami ott van Gumikacsa oldalán, az a Wabererses is mert több skin van hozzá.És nemsokára egy skin is lesz ott, amit én készítettem.
  • r9actros
    a Waberer's pótkocsit nem találom
  • RaST
    Kacsa is készitett a rólóponyvás schmitzre és énis .. Nincsmiről tárgyalnunk lámi ..
  • leho94
    a haulinhoz biztos nem!de lehet csak én vok hülye
  • RaST
    Hogyne lenne ..
  • leho94
    ott nincs!
  • r9actros
    Ez nem az sztem
  • garam93
    www.kamionszim.fw.hu
  • r9actros
    Hello!
    Vki nem tudja megmondani h a Waberer's pótkocsit honnan lehet leszedni?Mert nem jut eszembe:)
  • Magnumrolcsi
    Játékkal együtt! :)
  • koma2
    Patchet hogy lehet letörölni?
  • bajusza
    innen
  • Jan15
    Ha 1000-en mondták akkor honnan lehet letölteni a teljes játékot??
  • leho94
    elrontottam innen
  • leho94
    ha már elegetek van a rendőrökből innen töltsétek le!
  • Vlala #3940
    Igen, jobb lesz a patchektől.
  • cenobite
    Sziasztok!
    Megvan a játék, és azt szeretném kérdezni, hogy érdemes -e valamelyik patch-et feltenni hozzá, vagy inkább futtassam ezek nélkül?
  • roliairsuni
    mér lenne? indokold meg szépen
  • Schwarz
    nevezd át a .zip-et .scs-re és úgy másold be a mod mappába, vagy az lehet még gond, hogy nem nulla tömörítéssel készült. akkor csomagold újra winzippel vagy wincmd-vel, csak a tömörítés mértékét NULLÁRA kell állítani!
  • tzsoltika
    Nekem megy
  • gordon 24
    komoly_?
  • tzsoltika
    Itt én irok egyedül mint egy hülye....
  • tzsoltika
    Mennek a .zip kamionok!!!! Kell hozzá az 1.2 patch és megy!!!!
  • tzsoltika
    Mondtam, hogy nem ehhez a témához kapcsolatos, de ha már itt volt egy Nascaros, akkor miért ne?
  • tzsoltika
    Figyu, nekem sem müködik zipben! Mit tegyek?
  • garam93
    Mért itt kérdezed meg?
  • leho94
    az kéne nekem is pls.
  • tzsoltika
    Hello! Nem ehhez a témához tartozik, de hol tudom letölteni a Nascar 2003 Racing Seasiont? Megvan a demó, de kellene a teljes!
  • gordon 24
    nem megy