2192
-
campy #417 sportigazgató hogy érted? gondolod ez így kihatna a csapatra? elvileg a csatárok azért vannak ott hogy gólt lőjjenek miért fügnének a sportigazgatótól? vegyük azt a gyökér Mijatovicsot a Real Madridnál egy tök szar ember meg minden aztán azóta is 2x bajnok a real:S:S pedig nagyon zöldfülü az a Mijatovics -
#416 vmi nagyon nincs rendben de most nehogymár ramos legyen az oka hogy fasz Pavjucsenko nem képes golt lőni :| -
kretyás #415 ez a sportigazgato rendszer kurvára nem múködik :\
se itt se nálunk se a West Ham-nél... eddig ennek két edző menesztése és egy várhatoan harmadik látja a kárát... be kéne látni h ez igy nem müködik -
#414 Sőőt ,ha nincs Gomes akkor ez jóval csúnyább lehetett volna... -
#413 Egyszer meg kell törnie a jégnek... Na majd most a Bolton ellen... Talán...
Utána a sorsolás elég nehéz, Arsenal(I), Liverpool(H), Man City(I)... -
campy #412 újujj:D most mi lesz 2-0 lett a vége az Udinese ahogy vártam nyert:( sajnálom Tottenham fanok, de minden pénzem feltettem volna az Udinére h nyernek vhogy ez nem a Toti éve:( bár jobbak lennének...Ramos mester kiderült nem idevaló -
#411 mekkora fasz ez a Gomes......miatta kaptunk 11-t......előtte nagyon jól játszottunk, de azóta meg elég szarul......rengetg a szabálytalanság mindkét fél részéről......megtudnánk fogni őket, ha bemennének a helyzetek....... -
#410 Pávjucsenko sem ér szart sem hogy szépen fogalmazzak :| -
campy #409 gondolj bele a aki nézi a focit mennyire meglepődött azon, hogy a Zaragoza kiesett avval a játékos kerettel uristen...->Oliveire, Milito, Aimar, Sergio Garcia csakhogy néhány nevet említsek kapásból:S:S ott is vmit elszurtak a világ nagyon meglepődött rajta hogy kiestek... nos ha így folytatódik a Tottenham úgy járhat mint tavaly a Zaragoza "jó anyaggal, kiesés váratlanul az emberek kapkodják a fejüket Ramost pedig elevenen megnyuzzák Londonban":D:D -
#408 Ramos is ígérget jobbra-blra, hogy megváltoztatja a dolgokat, de semmi jele eddig......úgy néz ki majd az FM-ben kell megmutatnom a világnak, hogy mit is tud a Spurs....... :D
De ha így folytatódik, akkor megelégszem ha nem esnek ki...... -
#407 Ha így halad a csapat, akkor talán jövőre bajnok lesz=), a másodosztályban:S -
campy #406 no comment Stoke city-Tottenham 2-1 legalább Bent gólt rúgott...pff:( siralmas a helyzet -
#405 Steve Simonsen – 5 – Will have enjoyed the run out.
:DDd -
#404 Értékelések:
Stoke City
Thomas Sorensen – 6 – Couldn’t have stopped Darren Bent’s effort, and was relatively solid aside from that before he went off with a nasty looking head wound.
Andy Griffin – 6 – Marshalled the defence well and made some vital interceptions.
Ab Faye – 6 – Made a few clumsy challenges, notably on Bent late on, but aside from that he was untroubled.
Ibrahima Sonko – 7 – Made a great block from Bent’s early effort, and nullified the threat of Pavlyuchenko when he came on.
Danny Higginbotham – 7 – Coolly taken penalty and was effective at both ends for Stoke, firing in some dangerous crosses while putting in a decent shift in defence.
Tom Soares – 8 - Won both penalties for Stoke, the first of which saw Gareth Bale dismissed, and he was a persistent threat throughout.
Seyi Olofinjana – 6 - 25-yard effort had Gomes scrambling, but was quiet otherwise.
Salif Diao – 6 – Was a physical presence in midfield, but the lack of consistency in Spurs’ own middle five reduced the work he had to do.
Rory Delap – 8 – Got his name on the scoresheet and could have a second when his follow-up effort from Ricardo Fuller’s penalty hit the crossbar.
Mamady Sidibe – 8 – Thorn in Spurs’ side throughout, and his delightful ball set up Delap for his first.
Dave Kitson – 5 – Looks short of confidence.
Substitutes
Ricardo Fuller – 7 – Was brilliant when he came on. Saw his penalty saved late on, but his impressive run and shot deserved a goal rather than the crossbar.
Ryan Shawcross – 6 – Did was asked of him.
Steve Simonsen – 5 – Will have enjoyed the run out.
Tottenham Hotspur
Heurelho Gomes – 5 – Made a couple of decent stops, but he looked shaky in the air and was caught rushing out of his goal on a couple of occasions. His kicking was awful, but he made a good save to prevent Fuller’s penalty in stoppage time.
Alan Hutton – 6 – Solid return for the full back.
Jonathon Woodgate – 6 – Gave away the second penalty. Not quite at his imperious best as Spurs struggled to contain Stoke’s counter attacks.
Vedran Corluka – 5 – Spurs fans are still to be convinced, but he went off with a nasty looking injury and hopefully it won’t prove to be anything too serious.
Gareth Bale – 4 – Had little option but to make the challenge on Soares, but he made a bed for himself in losing the ball in the first place.
Aaron Lennon – 7 – Was one of Spurs’ better performers, and he made a couple of incisive runs that led to shots on goal.
Didier Zokora – 6 – Was a solid makeshift left-back after Bale’s dismissal.
Jermaine Jenas – 5 – Was generally quite poor, and the two free-kicks he aimed goal-wards are still rising.
Luka Modric – 7 – Much-improved performance by the Croatia international, and he threatened to beat Sorensen with a number of longer range efforts.
David Bentley – 5 – Disappointing. His passing in particular was off-the-boil.
Darren Bent – 7 – Certainly more effective in a two-man attack, but took his goal well and was lively throughout.
Substitutes
Michael Dawson – 3 – Protested his innocence when sent off – perhaps because he only used one leg to strike Sidibe almost at his knee. Reckless.
Roman Pavyluchenko – 4 – No impact to note. -
#403 Fasza lesz a védelem jövőhéten... Bale, Dawson eltiltás, Corluka sérült...
Pedig kellene már vmit alkotni basszus. -
#402 Jó lett volna nézni =) -
#401 Szegény Corluka mit kapott baze :( szar volt látni így maxba meg lerögzítve :| -
#400 Fasza....
2-1re kikaptunk, Dawsont és Balet kiállították.
Nem szabadott volna nyáron ekkora jövés-menést csinálni... -
#399 Várható kezdő:
Tottenham: Gomes, Corluka, Woodgate, King, Bale, Bentley, Zokora, Jenas, Modric, Bent, Campbell.
remélem a Bent-Campbell páros nagyot alakít ma.... .D -
campy #398 igen jól mondod:) Keane volt a legjobb csatára a csapatnak, bírtam már a 2002-es vb óta...
Berbatov 0 volt Leverkusenben nem tudom hogy ment igy fel az imige... nekem nem jön be a játéka vhogy... lehet h azért mert nem bírom a szláv fajzatokat. -
#397 Pavlyuchenkonak még barátkoznia kell a PL-lel....Fabiano is kicsit túl értékelt....most volt egy jó szezonja, de előtte nem sokat mutatott.....sztem a legnagyobb hibát Levy követte el Keane eladásával......mindenki (ő is) tudta, hogy Berbatov a Unitednél kezdi ezt a szezont, így Keanet nem kellett volna eladni......persze az eladása után Bent villogot az előszezonban, így mindenki joggal bizakodott, hogy ő előlép vezéregyéniségé és gólzsákká......
Amúgy érdekes, hogy Ramos nem erőlteti Campbellt......pedig sztem a Wisla ellen is az ő játéka hozta meg a sikert....sztem Benttel jó párt alkotnának és sikeresek lehetnénk...... -
campy #396 hát Pavlucsenko pedig nem rossz, de sztem is túlértékelték:S sztem a Luis Fabiano (aki még a Sevillában van, de dolgozott vele Ramos) őt kellene idehívni mivel ő talán meghozná a gólokat bár kitudja:S Jesus Navas se lenne itt rossz -
#395 de itt sztem nem tehetné ezt meg........nem lennének olyan türelmesek vele...... -
#394 Najó,de a Sevillából fokozatossan csinált nagy csapatot!Évente eladtak egy sztárt csillagászati összegekért lásd Reyes,Ramos,Baptista és abból csapatot építettek!De nem ugy h egy nyár alatt 10embert lecseréltek!
Ez még ha világsztárok is jöttek volna(és nagyon nem azok jöttek)akkor is sok idő mire működne!Csak egy példa amióta ittvan 3klasszisnak nevezhető csatár elment(2abból igen jó pénzért) és klasszis csatár nem jött a helyükre!Ez azért nagy hiba... -
campy #393 sztem a Zagreb a leggyengébb itt aztán jön a Szpartak, Nijmegen a Tottenham és sztem az Udinese a legjobb jelenleg de keretileg elvileg gyengébb mint a Spurs...bár Di Natale, Quiarella azért nem akármilyen csatársor -
#392 Sztem egy igazi Spursnek ebből a csoportból könnyedén kéne továbbjutnia......a mostani helyzetben lévő csapatnak is továbbkéne jutnia innen......... -
#391 persze de sztem üttjük őket simán :D -
#390 a NEC nem olyan necc? :)
azért az utolsó kalapból egy Zilina, Kharkiv vagy egy Poznan kicsivel könnyebb lett volna.. a NEC az egyik legjobb ebben a kalapban.
-
#389 Szpárták , Udinese kemény lesz az száz, a Dinamonak meg félelmetes tábora van az sem lesz egyszerű. Nijmegen sztem nem olyan necc. -
#388 Group D: TOTTENHAM, Spartak Moscow, Udinese, Dinamo Zagreb, NEC Nijmegen
én ebben a csoportban ami (" egy túl nehéz ") egyetlen egy gyenge csapatot nem látok. -
#387 A Sunnak nyilatkozott Martin Jol.....
A "nevetséges" Ramos romba döntötte a Spurs-t
"Hiszem, hogyha Angliában dolgozol, akkor egy angol mentalitást kell felvenned és azt hiszem ez nálam működött.
Fiatal játékosokat neveltünk ki és minden évben ott voltunk Európában. Az én időmben 6 játékos volt ott az angol válogatottban.
Most, van Pavlyuchenko, Bentley, Modric, Corluka, Dos Santos és már más a Spurs filozófiája.
Olyan játékosokat vettek külföldről, akik megváltoztatták a csapat játékát. Rengeteget költöttek, valakire 18 milliót, másra meg 15 millió fontot. Korábban ez elképzelhető volt? Nevetségesnek tűnt volna.
Most hatalmas eredmény kényszer van rajtuk és katasztrófa lesz, ha nem hozzák ezt."
------
Diego Comolli: "Úgy gondolom, hogy jó teljesítmény az UEFA Kupában jó hatással lehet a bajnokság beli teljesítményünkre is."
David Bentley Ramost és rotációs taktikáját hibáztatja, hogy kimaradt az Angol válogatottból. -
campy #386 ő csinált a Kanoutéból futballistát aki sztem egy nagy nulla volt itt Tottenham-ben (nem sértésként):) mondom csak itt semmit nem csinált Sevillában ott rugdossa a gólokat mostmár vagy 2 éve! Escudé, Puerta->RIP, Jesus Navas, Daniel Alves ezeket azt sem tudtuk kik voltak míg nem jött meg Ramos a Sevillához! -
campy #385 pont ez hozza meg majd a sikereket! nem véletlenül nyert egy (volt)közép csapat Sevillával 2 UEFA kupát és Spanyol szuperkupát, Európai szuperkupát is...és 2007-ben 3. ok lettek a bajnokságban!
Tottenhammel hasonló jó eredményekre lehetne számítani! -
#384 Sorsoltak az UEFA Kupában:
Group A: Schalke 04, Paris St Germain, MANCHESTER CITY, Racing Santander, FC Twente
Group B: Benfica, Olympiakos, Galatasaray, Hertha Berlin, Metalist Kharkiv
Group C: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan Belgrade, Standard Liege
Group D: TOTTENHAM, Spartak Moscow, Udinese, Dinamo Zagreb, NEC Nijmegen
Group E: AC Milan, Heerenveen, SC Braga, PORTSMOUTH, Vfl Wolfsburg
Group F: Hamburg, Ajax, Slavia Prague, ASTON VILLA, MSK Zilina
Group G: Valencia, Club Brugge, Rosenborg, FC Copenhagen, Saint-Etienne
Group H: CSKA Moscow, Deportiva La Coruna, Feyenoord, Nancy, Lech Poznan
Ha nem úgy állnánk ahogy, akkor aszondanám, hogy nem egy túl nehéz csoport......de így is tovább lehet és kéne jutni....... -
#383 Én is ebben bízok, megnyerünk a következő 5-meccsből 3-at, és máris kb. a középmezőnyben vagyunk... -
#382 szerintem sem JRn mulik, szep es jo focit jatszat a csapattal, es szerintem csak a szerencse hianyzik toluk, de most a vezetoseg mit tud tenni azon kivul, hogy az edzot kicsereli -
#381 Hát azért az rajta is múlott h kevesebb mint 1év alatt lecserélte az egész keretet kis túlzással!Nemcsoda h vergődnek!Ilyen méretű "tisztogatást" rég csinált edző egy csapatnál ilyen rövid idő alatt... -
#380 ne fossatok már ennyire, ez még az első pár forduló volt. -
campy #379 nagggyon fura:S valóban UEFA kupás helyre várták őket többen erre ugyanúgy kezdenek mint tavaly! innen lesz szép a hajrá:P és Ramosnak maradnia kell ez nem rajta múlik ám! ő csa ennyi mondott:->"Minden rendben van elégedett vagyok a mutatott játékkal, csak megkéne tanulni gólt lőni" ennyi xD -
#378 nah most már Grantot hozták hírbe Ramos helyett.....