2192
-
#377 Nem akkora sztarok, hogy elsosegre torjenek, de azert egy Derby County produkcional tobbre hivatott ez a csapat...
De amugy komolyan, mar sajnalom oket, szerintem Ramos jo edzo, es szep focit jatszat a csapattal, tavaly ev vege fele kurva jo meccseik voltak, nem veletlenul nyertek Ligakupat...szerintem az uj jatekosok lettek rosszul beepitve, ennyi...bar a Roma elleni 5-0 alapjan ezt is megkerdojelezem.. -
#376 hát komolyan, ez már durva. -
#375 ramos -
#374 Beszarás ami megy... Ilyen kerettel Top 5-ben kéne lenni. -
#373 áááá mé nem raktam meg tippmixen a hull-t?!:S 4,25 szorzó volt rá! -
#372 én meg nemtom mit kéne tenni...... -
Csesza #371 én amondó vagyok hogy lassan itt az ideje elküldeni Ramost :S -
#370 nahszóval félidőben
Tottenham - Hull 0-1 -
#369 asszem 1 meccsen játszott jobb szélsőt.....ha jól emlékszem a Wisla ellen, mert Corluka el volt tiltva, Hutton meg sérült és nem volt más....... -
#368 Egész bíztató a kezdőnk :)
Zokora a szezon elején is ott játszott ahol most? Mert úgy rémlik hogy volt ő jobbhátvéd egy ideig... -
#367 holnapi várható kezdők:
Gomes, Corluka, Woodgate, Dawson, Bale, Lennon, Jenas, Zokora, Modric, Bent, Pavlyuchenko.
Myhill, McShane, Turner, Zayatte, Dawson, Mendy, Ashbee, Marney, Halmosi, King, Cousin -
#366 holnaptól már csapatként fog(unk) játszani. -
#365 csak kérdés, hogy a vezetőség és a szurkolók ezt képesek e kivárni....... -
#364 Ramosnak maradni kell, nemsokára összeszokik a csapat. -
#363 Felröppentek olyan hírek, hogy Ramos helyett Hughest akarja a Spurs........tagadták a hírt és Hughes is kijelentette, hoy jól érzi magát a Citynél....... -
#362 zsír. mikor sorsolnak ? -
#361 [center]
-
#360 Mármint bejutottunk oda... -
#359 Wilsa Krakkow - Tottenham 1-1
Uefa csoportkör... -
#358 nem hinném.legalabbis nagy baklövés lenne -
#357 Hát ez érdekes....
nem is tom, hogy jó lenne-e v sem..... .D -
#356 me Ramos és Levy az FM-t játszva igazoltak játékosokat :D
-
#355 Keane-Berbatov duó elvesztése után nemcsodálom hogy csak keresik magukat (meg a gólokat). Giovani meg Pavljucsenko nem akkora sztár, mint amennyire a sajtó azzá akarja tenni őket, Modricra ugyanez igaz. Néhányan túl vannak itt értékelve, ez nem az FM... -
#354 Hát már szóhoz se jutok a Spurs teljesítményétől! Nagy neveket igazolnak, s pontjuk sincs a bajnokságban! -
#353 Ramos mester pápá.... -
#352 Érdekes meccs :D
Az elején szépen játszottak és tartották a labdát.....aztán a 25. perc környékén a Pompey kezdett el nyomni és Jenas kezezése érthetetlen volt..... -
#351 Ma 14.30 Portsmouth - Tottenham az EuroSport2-n........Győzni kellene......remélem Pavlyuchenko és Bent berámolnak párat...... :D -
#350 hogy két füled van :D
befanoltam a Spursnek :P -
kretyás #349 te minek örülsz ? :S -
#348 jeee -
#347 -
#346 de talán elindult végre vmi......nagyon remélem..... -
#345 90' Newcastle U. [0 - 2] Tottenham H.
22' N. Butt
35' V. Corluka
45' J. O'Hara
62' [0 - 1] R. Pavlyuchenko
64' D. Zokora
66' [0 - 2] J. O'Hara
Ha a bajnokságban lennénk ilyen jók... -
#344 szerdán lesz,azaz ma,mégpedig a newcastle ellen. -
campy #343 hát azért Pavlyucsenko, Dos Santos, Lennon, King, Modric, Corluka, Bent, Gomes féle csapatnak elvileg UEFA kupás helyen kellene végeznie:D:P -
#342 össze szokik a csapat, aztán elindul(unk) felfelé -
#341 Legalább pontot szereztünk :\ -
#340 csütörtökön délután (3 óra vmennyikor) lesz ligakupa meccsünk a Sport 2-n.... :D
A Wigan ellen gyötrelmes (nem láttam a meccset, de biztos így volt :D) 0-0-t játszottunk.....komolyan nemtom mi lehet velük.....
Az egy dolog, hogy nem szoktak össze, de nem jött annyi játékos, hogy az utolsó helyen legyenek....... -
campy #339 véleményem szerint nem szoktak össze az uj igazolások...nem láttam tőlük egy meccset se... ugye nincsen Eurosport 2 csatornám:S:S -
#338 LET'S GO SPURS