Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de elõbb befejezem a sajátomba!
meg a lokód 😄A_D:_
REAL MADRID
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
0 Dimitar Berbatov Striker
0 Hossam Ghaly Midfielder
0 Benoit Assou-Ekotto Defender
0 Didier Zokora Midfielder
0 Dorian Dervitte Defender
0 Jamie O'Hara Midfielder
1 Paul Robinson Goal Keeper
5 Edgar Davids Midfielder
6 Teemu Tainio Midfielder
7 Paul Stalteri Defender
8 Danny Murphy Midfielder
10 Robbie Keane Striker
12 Radek Cerny Goal Keeper
13 Marton Fulop Goal Keeper
16 Young-Pyo Lee Defender
16 Reto Ziegler Defender
18 Jermain Defoe Striker
19 Andy Reid Midfielder
20 Michael Dawson Defender
21 Wayne Routledge Midfielder
22 Tom Huddlestone Defender
23 Michael Carrick Midfielder
25 Aaron Lennon Midfielder
26 Ledley King Defender
27 Calum Davenport Defender
28 Mark Yeates Striker
28 Jermaine Jenas Midfielder
30 Anthony Gardner Defender
31 Dean Marney Midfielder
35 Robert Burch Goal Keeper
37 Lee Barnard Striker
Az idei bõ keret eddig
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Aztán mehet akárhova, bár szerintem rudi nem nagyon kell oda, Defoe,Keane,Berbatov elég lesz sõt ha vmeikõjük csere, és asszem van még csatárjuk
mivel anno CR veszett össze azért fordultak el tõle!
de mivel most CR tól fordult el fél Anglia! lehet (én biztos vok benne) hogy CR megy!
REAL MADRID
REAL MADRID
Carricket meg úgyis eladják sztem...
REAL MADRID
Zsééé: Jóóötlet ;] Kezdhetjük 😄 mien progival szoktátok ti?Nekem Paint Shop Pro 9-em van, de nem vok vmi jó vele ^^
A Spurs most szerencsére még ellenáll a MU 10-14millió fontos ajánlatának Carrickért, azt is olvastam h a Spursnek Nistelrooy kell és 8millió fontot adnának érte...
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
Sajnálom, hogy lemaradtak végül a BL-rõl 😞
sajnálom hogy Mido nak mennie kellett 😞
REAL MADRID
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én kedvelem a Tottenhamet, sok jó és tehetséges játékosuk van, Defoe,Keane,Lennon,Robinson...