2192
-
#457 gratulálok a Spurs 1pontjához, a tegnapi teljesítményről már értekeztem az Arsenal-fórumon, itt csak röviden: SZÉGYEN.
-
campy #456 mekkora gólok voltak egyértelműen szar napot fogott ki Almunia az Arsenal kapusa:D:D:D 1. gól hatalmas volt Bentleyé, na de Jenasé se volt csúnya -
campy #455 4-4? azta mindenit:D ez komoly meccs lehetett már a Redknapp mester vmit kitalálhatott xD -
#454 Amúgy itt az összes gól
2 perc alatt vágtak kettőt a végén ;) -
#453 Bentley :o -
#452 mekkora gecijó meccs lehetett.........kár hogy nem láttam....... -
#451 reméljük:) -
#450 Ez a fordulópont ! Innen irány felfele ! -
#449 azta mindenit :D -
#448 Pontszerzés ! Bravúr !
FT Arsenal [4 - 4] Tottenham H.
13' [0 - 1] D. Bentley
37' [1 - 1] M. Silvestre
46' [2 - 1] W. Gallas
55' B. Assou-Ekotto
57' D. Bentley
59' T. Huddlestone
65' [3 - 1] E.S. Adebayor
67' [3 - 2] D. Bent
68' [4 - 2] R.v. Persie
85' J. Jenas
89' [4 - 3] J. Jenas
90' [4 - 4] A. Diaby A. Lennon -
#447 de durva meccs lehet.......4-2 :( -
#446 kellett elkiabálni......2-1........:( -
#445 hosszú még a meccs, de hajrá......é most a fio meccset nézem :D -
#444 0-1, jóvan ezaz! -
#443 én megelékszem a döntetlennel is......bár lehet abból is DVD-t adnak ki :D -
#442 szerintem legyen sportszerű derbi sérülések nélkül, és győzzön a jobb holnap!
Go Gunners Go!!
-
#441 na holnap derbi:D
nagy verésbe szaladtok majd bele, azt ugye tudjátok? :P -
#440 már most is jó...... :D -
#439 yo lesz még az a Lennon. -
#438 Redknapp szeretné visszaigazolni Defoet....Lennont+némi pézt adná érte......Defoenak jól megy, de Lennonért cserébe..hát nemtom......... -
#437 "The chairman will do the deals but I'll pick the players," he said. "I wouldn't let anyone else buy my players.
ennek azért örülök...... .D -
campy #436 na most remélem ezek után elhallgattok kicsit ha feljebb megy a csapat szekere:D:D -
Csesza #435 jah azthittem, hogy Redknapp csak terv :SSS
bazz mi lesz így a Pompyval :SSSSSSSSS -
Csesza #434 pedig már azt hittem, hogy edző buktatás lesz :/ -
#433 1.gól
2. gól
Az milyen durva má, hogy a 2 gólnál egyszerre örjöng a közönség..... :D
Pavlyuchenko nagyon szélre helyezte :D -
#432 2-0 :)
Első győzelem megvan, most már nincs megállás ! -
#431 ne basz hogy nyertünk......Pavlyuchenko gól jeeee .D remélem beindulnak a dolgok.... :D -
Csesza #430 neeeeeeeeeeeeee:_SSSSSSSSSSSSSSSSSssssssss -
#429 1-0 eddig ide :) -
campy #428 ő nagyon jó edző és legalább angol a stílusa:) egy FA kupa győzelem van már a zsebében a Pompeyval:) szép volt jöjön csak a Spurshoz:) -
kretyás #427 majom :D -
#426 mé kell fasznak lenni????? -
#425 AZTA :o
Lehet nem is Redknapp megy át, hanem lemond a Newcastle menedzsere !
link ! -
kretyás #424 júdás :D -
#423 nah úgy néz ki nem csak, hogy akarják Redknappet, de már elis fogadta a Pompey az 5millát és Redknapp meg jön ide.................. -
#422 Redknapp nem egy szar menedzser...... .D de nem hiszem, hogy ott hagyja a Pompeyt..... -
kretyás #421 és Redknappet akarják :D -
kretyás #420 ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD
The Club can announce that Damien Comolli, Sporting Director, Juande Ramos, Head Coach and First Team Coaches, Marcos Alvarez and Gus Poyet, have left the Club, with immediate effect. We wish them well.
Clive Allen, Development Squad Coach, and Alex Inglethorpe, Youth Team Manager, will take charge for Sunday's League match against Bolton.
An announcement will be made on First Team coaching staff in due course. -
kretyás #419 hát ezek szerint kihat, mert az edzők nem azokat veszik meg, akiket ők akarnak kifejezetten, hanem akiket a sportigazgato vesz meg, ezért mondott le Curbishley meg Keegan is :\ -
#418 jó de azé Pavlyuchenko egy teljesen új bajnokságban játszik......mondjuk amúgy se egy veretes csatár, de azé csak egy gól kellhet és akkor talán megindul........