2192
-
#537 A gazdasági válság te agyatlan -
#536 mondjuk elég gáz, hogy még mindig semmi hír Gomesről :| -
#535 elég durvának néz ki....félek hogy ebből sokkal komolyabb baj lesz..... -
#534 huh,gomes elég ilyesztöen esett össze,remélem nem komoly, rendbejön hamar :S -
#533 Erről beszél....
De sztem ők ketten lennének az utolsók, akiket eladna a pool... -
#532 ennyit a **csög poolról..... .D
-
#531 remélem nézitek hogy enyhén gyaluljuk a poolt :D -
rumkola #530 Milyen válság? 20 meccsből 2 vereség az válság?
:DDDDD -
campy #529 Torres és Gerrard a válság miatt eltűzik Liverpoolból vmelyikre lekéne csapni:P -
#528 Lazio télen végleg meg akarja venni és ezt 18 milláért megtehetik a szerződés értelmében....szóval rá kevés esélyt látok.... .D -
campy #527 Zarate? egyelőre csak kölcsönbe van a Lazionál:P kikellene vásárolni őt is:D annyi jo csatár van hogy már na:D -
#526 Mutu maradjon csak a Fio-ban....:D Jól nyomják Gilaval..... :D -
#525 hozzuk Kvájárellát vagy Di Natalet :) -
campy #524 kár pedig még mindig az egyik nagy kedvencem:D:) őőőm esetleg-> Mutu? -
#523 Owen?? ugyan má.....egyfolytában sérült....nem lehet rá számítani....Bent és Pavlyuchenko jó lesz..... :D
Amúgy Capello pont azt fontolgatja, hogy Owen helyett Bentet hívja be a Németek elleni meccsre..... -
campy #522 Drogba kellene ide:) ha megunná a Chelsea-t...de esetleg Michael Owent is el lehetne halászni a NewCastleből -
#521 amúgy meg ha minden igaz 30 milláér megy az arsenalba...... -
#520 egy ajaxból angliába? én biztosra venném :) -
#519 Pavlyuchenko jó lesz....idővel.... -
#518 Huntelaar vagy Sobis, legalábbis, ha én lennék a főmufti, akkor vmelyikőjüket, a 4-ből. -
#517 huntelaar sérült...plusz nem hinném, hogy eljönne ide...... -
#516 sérült és még műteni is fogják asszem...... -
#515 Dos Santossal mivanmá? -
#514 már csak pávjucsenkónak kéne felfejlődni vagy egy gólzsákot igazolni januárban.
tchité , pagis, huntelaar , sobis..
Adjatok mélt, beajánlom a sportigibának' :D -
#513 méghozzá a Sport1 élőben adja....... :D -
#512 Elegedett vagyok veletek, Chelsea, Arsenal ellen dontetlen, Pool ellen gyozelem, mar csak ellenunk kene egy szep sima vereseg:) -
vili 27 #511 Ja és nem beszélve a Carling Cupáról, szerdán
Tottenham - Liverpool
Ugye tudjátok mire gondolok ? Bent barátunk nem lőtt gólt a 2 héttel ezelőtti Liverpool meccsen. Azt hiszem ennek épp itt lesz az ideje, és hogy másodszor is vereséget szenvedjen zsinórban a Liverpool a Tottenham otthonában.
Gyerünk Tottenham !!!!
-
campy #510 hát azért Gera Zoltánéknak sem kívánnék vereséget én nagyon szeretem Gerát:)
nézzétek már ez a Bent gyerek megint duplázott és beigazolódott Corluka gyanúja jobbak a citynél:) ebből látszik Robinho ide oda ahogy írtam a citys topikba is Man city még nem egységes...de a Tottenhamnek örülök h megindultak felfelé -
vili 27 #509 Fiúk, szurkoló társak !
Azt hiszem ez már több mint feltámadás.
Bent azt csinálja most, mint amit Keane és Berbatov együtt csináltak. Szórja a gólokat.
A következő mérkőzés Fulham - Tottenham. Most már ne álljunk meg !!!!!!!!!!!
Hajrá Spurs !!!! :)
-
#508 Újabb győzelem :)
FT Manchester C. [1 - 2] Tottenham H.
16' [1 - 0] Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' [1 - 1] D. Bent
48' B. Assou-Ekotto
61' L. King
64' [1 - 2] D. Bent
83' R. Dunne
89' B. Assou-Ekotto -
#507 Bent is the best...... :D -
#506 és már rég 1-2 -
#505 már csak 9-cel=)
HAJRÁ SPURS! -
#504 53' Manchester C. [1 - 1] Tottenham H.
16' [1 - 0] Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' [1 - 1] D. Bent
49' B. Assou-Ekotto
10 emberrel vannak, nyerni kéne ! -
#503 ty -
#502 16.00 -
#501 mikor kezdődik a meccS? -
campy #500 Tottenham labdarúgója, Vedran Corluka szerint jelenlegi csapata jobb, mint a Manchester City, ahonnét a nyáron szerződött a White Hart Lane-re 8.5 millió fontért.
„Sokkal boldogabb vagyok ebben a nagy csapatban. Számomra a Spurs nagyobb csapat, mint a City. Nagy történelme van és néhány kivételes labdarúgója. Rengeteg ember mesélt nekem a Tottenhamről, és sok angol gondolja úgy, hogy a Tottenham nagyobb csapat a manchesteriekénél” – mondta a horvát válogatott játékos.
A Tottenham jelenleg az utolsó az angol Premier League-ben, a Manchester City a tizenkettedik.
ehhez mit szóltok?:) -
#499 ez a Campbell gyerek egész jó játékosnak néz ki.....kis gólzsák is lehet belőle......tegnap is amint beállt majdnem gólhelyzetbe került, csak időben oda értek, mikor magát indította......de a végéig jó volt....akar..... -
#498 vmikó monták, hogy mindketten kijelentették, hogy nem tudnak egymás mellett játszani......