2192
-
#617 finom leszek....takarodj..... -
campy #616 jaj már megint meg kellett büntetni?:D ez nem szánalmas próbáltam finom lenni a fene a pofámat a gépen keresztül:) ez van el kell viselni minden csapást:D na szval Defoe vissszatért csak sajna dupla annyiért mint amiért a Tottenham eladta:( -
#615 Sport 1 adja a mai ligakupa meccset , szval aki teheti nézze :) -
#614 Visszatért az egykori kedvencem, aki miatt Spurs drukker lettem :) -
#613 kicsit kaotikusnak érzem a helyzetet.... :D -
#612 ezeket a "gyökereket" nem fogjátok megverni:D -
#611 Visszajött Defoe
-
campy #610 -moderálva- -
#609 FA Kupa:
Southampton/Manchester United-Tottenham -
#608 Be is jött az 1.80-as szorzó :)
Modric végre kezd termelni :) -
Rudee #607 Pavlyuchenko duplával tért vissza, Spurs-Wigan 3-1. -
vili 27 #606 Srácok mi van a csapatunkkal megint ???
Nem tudunk győzni ? Már a bajnokságban semmi nagy eredményt nem érhetnek el, a kiesésre nem is gondolok. Remélem az uefa kupában alakítunk valamit. -
Gomes jól fogott, gyengén játszottunk. -
#604 Elírtam bocsi :\
Vmiért a fulham volt a fejemben.
Kikaptunk :( -
#603 jah szoptunk :( -
Rudee #602 West Brom a végén amúgy egész szépen behúzta a 3 pontot. Tottenham jó ha a 10be bekerül a végén. -
#601 ne vedd komolyan :D mondjuk végére egy szmájlit rakhattam vna sry.. -
Rudee #600 Szerintem ezért gondolta:
"viszont javulhatunk még...St Jamesben sosem volt egyszerű nyerni..." -
campy #599 most ez ugy hangzott mintha divat drukkernek tartanál pedig az nem igaz... írok a Man city, Chievo, Real Madrid (bár oda többet nem), Barca, Juve, Palermo, Udinese, Dortmund, Hoffenheim, stb topikokba mivel követem a bajnokságokat de akkor is a legnagyobb kedvencem 2 csapat van a Juve és a Barcelona a többieket csak kedvelem minden csapatot másért:) -
campy #598 menj a francba...:) ez nem igaz, minden topikba írok mivel ismerem a csapatokat -
#597 már majdnem azt hittem, hogy két Fulham van a bajnokságban :D -
#596 West Bromwich A. -
#595 Fulham? -
#594 '40 Fulham - Spurs 0-0
Ekotto kiálítva... -
#593 láttam a Chievo topikba is -
#592 hát aki épp győz annak -
#591 Tottenham - Fulham 0-0 -
#590 Te mindenkinek drukkolsz? -
campy #589 viszont javulhatunk még...St Jamesben sosem volt egyszerű nyerni... -
#588 Kikaptunk ma 2-1-re Newcastleben. :( -
campy #587 jaj bocs összekevertem...:P:P elnézést Shaktart -
campy #586 de most se került össze a 4 angol közül egy páros se mondjuk jó nehezeket kaptak hihihi:D
Juventus - Chelsea hajrá Juve
Inter - Manchester MANU soha, go Mourinho
Arsenal - Róma itt a Totti és a Spalletti miatt is bírom a Rómát Forza Róma
Real Madrid - Liverpool itt kivételesen a Liverpoolnak szurkolok mivel a BL-ben parádésak és Barca drukker vagyok szinte:D
Tottenham jól láttam Zenitet kapta? -
#585 az nem lesz eccerű :S -
#584 Spurs a Shaktart kapta.... -
#583 már változtattak a BL-en. -
#582 A csoportelsők játszanak a csoportmásodikokkal és a harmadikak kapnak a BL-ből csapatot. Azt hiszem így van. -
campy #581 tavaly is jó volt sőt egyre jobb lesz lassan jobban érdekel mint a BL a fasz kíváncsi a sok angol csapatra egymás ellen pfff:S 4 angol csapatot hogy lehet beengedni a 8 közé? meg régebben a 3 Spanyol 3 olasz csapat a 4 között ez így szar remélem mihamarabb változtatnak a BL-ben viszont az UEFA kupát ugye más néven fogják hívni 2010 től asszem? -
#580 Nem nagyon tudom hogy megy a sorsolás itt, de az fix ahogy elnéztem a mezőnyt hogy rengeteg a yo csapat , idén nagyon yo kis UEFA kupa lesz a BL mellett.
csoport végeredmény
Group D Pld Pts
Udinese 4 9
Tottenham 4 7
NEC 4 6
Spartak Moskva 4 4
Dinamo Zagreb 4 3 -
campy #579 szép volt Spurs gratuálok:) azt hiszem aki csoportelső nem kaphat BL 3. ként végző csapatot -
#578 Azért csak visszahoztuk a meccset :)