9242
  • AntiHero
    20000x szurjátok még be.
  • fittyfene
    Assassin's Creed - márciusban PC-re is
    A "rendezői változat" néhány újdonságot hoz magával, ilyen például a négy darab újfajta felderítés, melyek a konzolos verziókban nem voltak elérhetőek. Az eddig hallottak alapján....
  • Cat 02 #1549
    Ezt nem is láttam eddig (Y)
  • kirol
    Assassin's Creed Director's Cut Edition PC

Valamint PC Guru:
    "A játék március végére tolt megjelenése miatt búsulóknak örömhír, hogy a kiadó jelentős bónuszokkal kárpótol majd minket a hosszú várakozásért. Egyelőre sokat nem árultak el a plusz tartalomról, csak annyit tudunk, hogy négy új nyomozástípust kapunk, ami már csak azért is jó hír, mert a konzolos verziók egyik komoly hátrányának hozták fel az ilyen küldetések egyhangúságát. Bár a többi adalékról még nincs infó, egy valamit tudhatunk: elegen lesznek ahhoz, hogy az Ubisoft büszkén a PC-s verzió végére illesszthesse a Director's Cut jelzőt. Izgalommal várhatjuk tehát március 28-át, hogy mégis mitől lesz számunkra nagyobb élmény a játék, mint konzolos játékostársaink számára."
  • AntiHero
    pl. zászlógyűjtés, templar-ok vadászata
  • adammmmmmm
    Milyenek azok a mellék küldetések? Mondanál egy példát.
  • AntiHero
    Bár remélem nem úgy értik hogya mostani mellék küldikből még több lesz mert így is sok néha. Bár én nem unom, de sokaknak monoton.
  • adammmmmmm
    "de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."
    De jó. Így kifizetődik a várakozás. Ez az infó honnan van? Belinkelnéd?
  • AntiHero
    "de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."
    Csak ezért fogok gépen is játszani:)
    Xbox360on pedig nagyon zsír játéka múgy 2 napja játszok vele.
  • kirol
    "Márciusban érkezik a konzolokon sikert arató Assassin's Creed PC-s változata, mely az Assassin’s Creed: Director’s cut edition címet kapta. A játék fő szála semmit se változott, továbbra is Altair szerepében kell feladatainkat végrehajtani, de egy sor új mellékküldetést teljesíthetünk majd, melyek a konzolos verzióból hiányoznak."
  • adammmmmmm
    Éppen ez az. Még be se jelenteték hivatalosan a pc-t. (de én attól még reménykedek)
  • adammmmmmm
    Ez így nem jó. Infó már nem kell az assassin's creedről mert xbox-ra már kiadták. Mi már csak várunk hogy mikor jelenik meg és csak akkor írunk róla ha valami váltzás történik a megjelenésel (lassan már mass effect fórum lesz). Nekem egyépként még mindig nem tiszta a megjelenés. Annyi dátum elhangzott már itt hogy nem tudom melyik a biztos. Meg mindegyik oldal ahol nézem a megjelenést mást ír.
  • DarkSector
    még nincs kitűzve időpont.
  • felegyi
    Kell neki majd a vas az hot ziher!
  • adammmmmmm
    Ok. A második kérdés letudva. Márcsak ez első maradt.
  • csgj
    jah, véglis unreal engine 3, azt pedig nagyon jól lehet optimalizálni (lásd Bioshock, Unreal Tournament 3)
  • DarkSector
    Azé nem egy nagy szám technikailag.
  • adammmmmmm
    Jönni fog pc-re. Csak az a kérdés hogy mikor jelenik meg. Na meg az hogy egyáltalán vinni foglya-e a gépem.
  • csgj
    De jön Pc-re iiiiiis!
  • TVelvet
    Mass effect erőteljesen xbox360
  • adammmmmmm
    Ja Pc-re veszek. Mivel nincs xbox 360-nam az nekem drága és egy ideig nem is szeretnék. Azt tudom hogy egyszerűbb letölteni sokszor én is töltök de a jó játékokat inkább megveszem.PL: mass effect, assassin's creed, witcher. Mass effect az nem biztos mert mivel már megrendeltem az assassin's creedet(576-nál, ott nem is tudom hogy kell visszavonni a rendelést mert eddig nem nagyon rendeltem és még egyszer sem kellet visszavonni) és nincs pénzem a mass effect-re. Ha tudnám hogy kell visszavonni és lenne egy biztosabb dátum a mass effect pc-és verziójára akkor lehet hogy inkább visszavonnám és megvárnám a mass effectet. De lehet hogy megveszem miután letöltöttem de olyan ritkán van nálam (csak ha nagyon bejön a játék) vagy (olyan jó hogy biztos töbször újra játszom pl: witcher)
  • felegyi
    adammmmmmm te Pc-re veszel játékokat?Én is vennék csak nincs annyi feles zsém!Egyszerűbb letölteni!Mondjuk most kászülök megvenni az UT3-at akciosan 5k ért,azon van MP!
  • Skyline
    Namost akkor ez márc 25 agy a masseffect? És ha nemez akkor ez mikóóó?:)
  • adammmmmmm
    A prototype-ot én is várom. Én most sok játékot várok csak sajna meg kell gondolnom melyiket veszem meg mert nincs pénzem mindegyikre. Most az assassin's creed-re eset a választásom. A mass effectet meg majd akkor megveszem ha lesz pénzem.
  • mikiking
    jolvan én elhiszem,csak viccből irtam be tood :D
  • Looooser
    én most prototyp-ot várom... az is zúzda lesssz
  • csgj
    Mass Effect off témát iktattunk be... :P

mikiking: Komolyan mondom, hidd csak el, hogy jönni fog...
  • kirol
    Ti másról beszéltek?
    Ez a játék hónap végén jön nem?

Ill. most látom március 25-re halasztották már megint?
  • mikiking
    Én is ezt mondanám
  • csgj
    Mondom, hogy kiadják! -.- De titoktartás végett nem akarom elárulni, hogy miért vok benne olyan biztos... Legyen elég annyi, hogy vmikor elvileg már tavasszal jönni fog PC-re.
  • adammmmmmm
    Szerintem az istenkirály is elég. Régóta vártam egy kotor szintű RPG játékot(scifi,jó történet). Ha nem adják ki akkor majd valamin ki kell tombolnom magam. És az szerintem az assassin's creed lesz(vagy a postal2).
  • tobias88
    sztem nem adják ki, boxon se volt akkora siker mint amire beharangozták (istenkirályállat játék helyett csak istenkirály)
  • adammmmmmm
    Inkább kómás vagyok. Most a mass effect megjelenésére lettem volna kiváncsi (ha félre értetél volna) mert szóba jött. Annak meg nem látom a megjelenését.
  • felegyi
    adammmmmmmmm nem tudom hogy te eddig hol a picsába jártál,vagy teljesen komás vagy, vagy nem tudom lejebbtekersz ottvan hogy mikor jelenik meg!
  • adammmmmmm
    Most én is megnéztem a review-et. Most még nagyobb ideg rohamot fogok kapni ha nem jelenik meg pc-re. Tud valaki olyan infót ami alátámasztja a pc-t és megbízható?
  • strebacom
    Ja..
  • Cat 02 #1515
    magyaritasok.hu ...

" * Megjelenik: 2007 hátralévő részére valószínűsíthető

44%"

o.O
  • strebacom
    Dehogy ment ez félre.. jó tudni hogy van ilyen is......Köszi szuper vagy !!
  • felegyi
    Bocs ez férrement
  • felegyi
    Magyarítás: LINK