5187
Foci EB 2012
  • bakkerman
    ááá én Farkas Norbit nagyon csípem,egy élő wikipédia az a csávó,a kedvenc bajnokságomról mindent tud,a legapróbb sztorikig! :) Óriási fazon,múltkor volt a fiesztában az Espanyolról egy összeállítás,azt is remekül megcsinálta!
  • [HUN]FaTaL
    Isten mentsen Farkas Norbitól... Faragó jobb szerintem.

Méhes viszont valóban jó lenne. Kéziben pl. messze a legjobb kommentátor, de fociban is jó szerintem.
  • karajjj
    Hajdú B, Méhes, Horváth Feri, Farkas Norbi, meg Gundi, na ez lenne a legfaszább gárda és nem hiszem, hogy annyira sokat kérnének
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom miért nem hívják Hajdú B-t (lehet, hogy nem lehet a TV2-es szerződése miatt?), nyáron úgysem közvetít semmit.
  • karajjj
    a somos ikrek szarok még :D

update: most olvasom, hogy 1 éve kibaszták őket
  • [HUN]FaTaL
    Gundel szerintem messze nem béna és Faragó sem. Egri Viktort mondjuk inkább hagyjuk :D A negyedik kommentátor meg azt hiszem szintén a SportKlubról volt (Faragóval együtt ugye).

A stúdióvendégek valóban szarok voltak, de kit érdekel, legalább HDban mennek majd a meccsek és leadják rendesen...

Nemhogy örülnétek, hogy olyan adó adja, amit egy szobaantennával ingyen lehet fogni HDban.
  • Steve Downie
    :DDDDD
  • karajjj
    a fele, a fele meg az rtl-en...
    léderer volt a legfaszább, mikor megmondta meccs elején, hogy senderos nem játszik, mert sérült és egész meccsen az ő nevét ordibálta, kokó meg a stúdióban sendersonnak olvasta a nevét és egész műsorban sendersont magyarázott
  • DasIsFuck
    amennyire béna kommentátorok voltak meg műsorvezetők és studióvendégek..

legalább a sporttv-n vannak normális szakik meg kommentátorok és nem utolsó sorba műsorvezetők.
  • IXEMGabeo
    az a sport klubon ment
  • Effe88
    hányinger volt
    mikor pl. a himnuszokat le se adták vagy a közepén kapcsoltak be....de kb. ezt vártam attól a tetű brigádtól
  • jAsOn VoOrHeEs
    Aki egyébként még nem tudná, az m1HD május 15-től elérhetővé vált a T-Home műholdas kínálatában. 2 éve ugye még csak a VB idejére tették be, most már viszont végleges.
  • Rockynhooo
    teljesen jó az m1. az volt a király mikor a bl meccsek is ott voltak.
  • bakkerman
    2006-os RTL féle VB az valami ocsmány volt,ahogy megoldották...
  • Effe88
    én is örülök az m1-nek
    hála az égnek, hogy nem a tetű digi vagy ne adj isten tv2,retekklub adja
  • bakkerman
    nekem nincs bajom velük,a VB-t,EB-t is szépen megoldották,és eddig az F1-et is igényesen csinálják,na meg a HD miatt élvezhetőbbek is a meccsek,mint pl.: egy nb1-es meccs a sport1-en...
  • DasIsFuck
    csak tudnám miért ezek a szerencsételn adók adják?
    sport1-2 mennyivel jobb lenne, ott vannak a szakértők,rendes műsorvezetők,normális kommentátorok...de nem mtv aminek olyan hűde sok köze van a sporthoz, hogy öröm hallgatni meg nézni rajta.
  • Grenzjager
    foci-adó mtv bukta :) (..van mááásik)
  • IXEMGabeo
    Eb sorozat 1968
  • Rockynhooo
    Ennyi erővel be is lehetne zárni az összes vendéglátó helyet lassan mert sok értelme nem lesz kocsmába járni.
  • LasDen #963
    igen, sokan ezt fogják csinálni, csak nincs mindenhol lehetőség rá...
  • Grenzjager
    ...mondjuk nem a MagyarTV közvetítését kell adni TV-n a pubban(már ahol lehetséges ugye a Rai, ORf vagy szlovákTV, sat csatornákat fogni)
  • szucsy89
    fasza... alig lesz valami kocsma akkor ami adja
  • Grenzjager
    pubban tilos lesz a cigi, a sör, meg a meccsnézés együtt :)))
  • LasDen #959
    50k az EB, 100 olimpiával együtt...elég geci húzás, így nemsokan fogják adni majd...
  • Tyler1
    Jogdíjakat követel az MTVA minden nyilvános közvetítésért, beleértve minden kiskocsmát, szórakozó helyet. Az összegek 100e-től akár 1 millióig is terjedhetnek helytől függően. Ez nem csak az EB-re terjed ki, hanem valószínűleg az olimpiai közvetítésekre is. Gratulálok
  • DasIsFuck
    És jajj, de félek hogy a német csapat megint veszíteni fog egy döntőt vagy érmet ezután a bl döntő után...
    mint 2010-be:S
  • miilann04
    a sztori az, h állítólag terry rasszista megjegyzésekkel illette ferdinand öccsét, anton ferdinandot (QPR), és ezért nem igazán akarja őket együtt játszatni.
  • Steve Downie
    Írta valaki régebben, hogy volt valami botrány (a megcsalásos talán?) és a lényeg, hogy ők nem fognak együtt szerepelni Terry-vel a válogatottban, ezért választani kellett Hodgsonnak is.
    Aztán hogy ebből mi igaz, azt nem tudom, de a listán Rio biztosan nem szerepel.
  • IXEMGabeo
    nem lesz ott a Ferdinand?
  • Steve Downie
    Egy mellőzött véleménye :)

• Steve Downie
    A menetrend

• miilann04
    woy hodgson elintézett egy újabb rossz szereplést az angol válogatottnak, legalábbis nagyon meglepne ha bármi komolyat is elérne ez a keret. szerencséjük, hogy nem vmi acélos ez a D csoport, de sztem simán kieshetnek. kíváncsi vagyok az eb-n elért eredményből mennyit köszönhetnek majd hartnak, kiváló kapus, viszont mindent ő sem védhet.
  • bakkerman
    Richards?? Chamberlain gyerek helyett beraktam volna Richardsot,középen is jó és jobboldalt is,a középpályán ígyis sok a variáció,nem értem minek oda ez a fiatal Chamberlain gyerek. Downing is vicc kategória,helyette egy Sturridge mehetne
  • arsnl
    Downing meg Carrol? lol
  • Grenzjager
    23-as angol keret

Kapusok
    Robert Green (West Ham United)
    Joe Hart (Manchester City)
    John Ruddy (Norwich City)

Védők
    Leighton Baines (Everton)
    Gary Cahill (Chelsea)
    Ashley Cole (Chelsea)
    Glen Johnson (Liverpool)
    Phil Jones (Manchester United)
    Joleon Lescott (Manchester City)
    John Terry (Chelsea)

Középpályások
    Gareth Barry (Manchester City)
    Stewart Downing (Liverpool)
    Steven Gerrard (Liverpool)
    Frank Lampard (Chelsea)
    James Milner (Manchester City)
    Scott Parker (Tottenham Hotspur)
    Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal)
    Theo Walcott (Arsenal)
    Ashley Young (Manchester United)

Csatárok
    Andy Carroll (Liverpool)
    Wayne Rooney (Manchester United)
    Daniel Welbeck (Manchester United)
    Jermain Defoe (Tottenham Hotspur)
  • banok
    A dél-afrikai VB előtt is írtak mindenfélét, hogy ott mekkora bűnözés lesz és, hogy majd ott mi lesz a szurkolókkal. És a vb lement ahogy kell különösebb botrány nélkül.
    Ez az EB is le fog.
  • Punker
    az ukránok fizettek egy csomót hogy rendezhessenek, de ha nincsenek nézők nem jön vissza a pénz, és akkor tuti véletlenül felrobban 1-2 autó az UEFa vezetők alatt.
  • Look at the cat
    ukrajna ez egy kurva veszélyes hely a turistáknak , maffia , lehúzás , 0a közbiztonság , rendőrbúnőzés én mostmár terror veszély hát nemtom ki megy oda de sok sikert nekik hogy egyben hazaérjenek...
  • LasDen #944
    jó alternatíva lehet németo...lengyelekkel megtudnák csinálni szerintem...inkább mint hogy elhalasszák...
    ha halasztanának, akkor errefele nem nagyon rendeznének eb-t egy ideig :DD