5187
Foci EB 2012
  • Zenszkij
    igaz, hogy az egyik meccset üres stadionban játszák?
  • bakkerman
    akkor a média hype,meg annyira mindenkinél alapvető dolgoh,hogy a GER,SPA,NED hármasból nyeri valaki a tornát,hogy én arra gondoltam,odaérhetnek ezek a franciák is...
  • IXEMGabeo
    videobíró kellene úgy, mint teniszben a sólyomszem. A hagyományok így is megmaradtak csak kicsit modernizáltak és máris sokkal igazságosabb lett ez kéne a fociba is. Szerencsétlen Mexikó esetét a vb-n azóta se tudtam feldolgozni. Simán les gól volt...

1974-es szabályt kellene visszahozni, vagyis, ha 120 perc után nincs döntés akkor újrajátsszák a meccset:D:D Az klubszinten milyen bevételt hozhatna mindkét félnek akár...biztos vagyok benne h telt ház lenne egy pár nap utáni megismételt meccsen.
  • DasIsFuck
    http://puzser.web4.hu/cikk/puzser-robert-velemenye-a-buntetokrol

Kövezzetek meg, de itt amit Puzsér mond annak igazat adok....
    Mármint nem az egész videóban elhangzott szöveggel..
    Nem vagyok egyébként tizenegyespárbaj ellenes...ugyanis én azt is a foci egy részének tartom valahol és mentális kihívásnak..de azt elfogadom, hogy igazságos is meg nem is...én szerintem kb olyan mint annó volt az arany gól...nem tartom az aranygóltól igazságosabbnak...

Amit a végén javasol én azt így belegondoltam és azt a nézőknek is élvezetesebb lenne nézni+megkövetelné azt, hogy egy csapat eggyáltalán ne akarjon vagy törekedjen a gólra...
    Egy próbát szerintem megérne, ugyanakkor én meg szeretem a tizenyeggyes párbajoknál azt a feelinget amit nyújt..ha semlegesek a csapatok számomra...

A focinak tényleg az a baja, hogy a kiöregedett fifa vezérek nem nyitottak az újításokra.Pedig igen nagy szükség lenne rá manapság sok dologgal kapcsoaltba...
  • IXEMGabeo
    csoportból továbbjutnak, de könnyen összekerülnek a Spanyolokkal, ha csoport másodikok lesznek.
  • Hunor88
    A franciák is komoly esélyesek. Szerintem Angliát simán be is húzzák. Érdekes, mert most kiderül, hogy tényleg jól vannak-e értékelve a csapatok... :)
  • DasIsFuck
    http://youtu.be/8G2C2UCDzW0
    ez mekkora:D
  • szucsy89
    Én komolyan számolok velük, szerintem most kurva jó csapatuk van. Ellentétben mondjuk a 4 vagy 8 évvel ezelőttivel.
  • SLICK
    Franciák elpicsáznak mindenkit... Sokan nem számítanak rájuk, de szerintem ők nyerik meg az EB-t :)
  • DasIsFuck
    és nem is válogatottak maximum pár van nekik.
  • DasIsFuck
    és ezek után mondják még a németektre h nemzetköziek:D

ők legalább európaiak nem afrikaiak...XD
  • DasIsFuck
    olic kidőlt:(
  • Effe88
    -.- +sowunmi,leo
    de nem 10-15:D:D:D
  • karajjj
    nekünk is van négerünk...
  • Effe88
    én nem vagyok rasszista
    de azét én nem örülnék neki ha mondjuk nálunk is hasonló helyzet lenne
    nincs bajom velük meg jó játékosok is:D:D
    de nem érezném sajátomnak a csapatot:D:D:D
    nem tom az originál franciák, hogy állnak a válogatottjukhoz:D:D:D
  • bakkerman
    ezekből kajakra kilehetne állítani egy ALL BLACK kezdőt :DD és még az se tűnne fel,ha valamelyik afrikai válogatott mezében szaladnának ki a gyepre ASD:ASASF:ASASF na jó rasszizmus off :D
  • Effe88
    tudom
    de attól még sötét:D
  • karajjj
    ő inkább olyan c*gány kinézetű volt, nem néger :D
  • Effe88
    +Dhorasoo :D:D:D:D
  • karajjj
    a 2006-os volt a legsötétebb szerintem: Boumsong, Abidal, Vieira, Gallas, Makelele, Malouda, Govou, Wiltord, Henry, Silvestre, Saha, Thuram, Alou Diarra, Chimbonda :D

na ettől azért márt jelentősen fakultak...
  • Effe88
    igen régebben sötétebbek voltak:D:D
    thuram,makalele,desailly,viera,henry,wiltord,lama,anelka,karembeu :D:D:D
  • IXEMGabeo
    most inkább a fél arabok száma növekedett ott meg. sok az algériai, tunéziai a csapatban:D
  • karajjj
    pedig már nincs is benne annyi fekete, mint az elmúlt években
  • DasIsFuck
    francia válogatott elmehetne afrika kupára is:D
  • Hunor88
    A tapasztalat az öregekben van!
  • IXEMGabeo
    Csapatok átlag életkorai
  • szabii98
    lehet egyből csoportkörösek lennénk :D
  • LasDen #1156
    kár hogy hozzánk nem vándorolnak be ilyenek :DD
  • IXEMGabeo
    ááá kész ezek még a németeknél is nemzetközibbek:D:D
  • Grenzjager
    Az 1998-as és az 197?-es francia válogatottról készült montázs megvan neked?
  • Grenzjager
    ez már komoly javuló arány a francia nemzetiségűek javára a korábbiakhoz képest
  • Steve Downie
  • Steve Downie
  • bakkerman
    Hodgson Cahill helyett Martin Kellyt hívta be...12 bajnokit kapott a srác idén,simán belehetett volna hívni inkább egy Richardsot...na remélem negyeddöntőnél tovább nem jutnak
  • IXEMGabeo
    OFF:

Igen ez a hsz pont aktuális mivel holnap lesz a trianoni évforduló...

számtalan erdélyi, felvidéki és délvidéki tehetséget nevelhettünk volna ki.

Mondjuk nem tudni akkor mi lett volna, ha megmaradtunk nagy Magyarországnak és mondjuk teljesen más lett volna az 1954-es magyar aranykeret...Utólag kár is filózni így is játszottunk 2 vb döntőt, EB 4. helyünk van. Lesz ez jobb is majd
  • DasIsFuck
    ööö 1,x milliárdból 2...milyen arány ez:D

ezzel szembe horvátoknak,szerbeknek,bosnyákoknak...tele vannak ismertekkel emg sorra jönnek a tehetségek
    és eggyütt véve alig vannak..(mondjuk én mindig elképedtem azon, hogy ezekkel van a legnagyobb baj meg ezek háborúznak meg válogatnak szét európába:D..mikor koszóvó kiválik h független legyen, de az albánok követelik az eggyik részét az albánok miatt a szerbek a másikat...mintha borsod és bereg megye függetlenedni akarna:D)

tényleg abba gondoljatok bele ha megmarad Nagy Magyarország milyen sikeresek elhetnénk most:D
    igaz talán lenne 1 vagy 2 magyar a csapatba, de hát minket képviselnének:D
  • Effe88
    tényleg ő is:D
  • IXEMGabeo
    Sun Jihay is a cityben volt. Kínába pl sok veterán játékos igazol, mert ott jó pénzt keresnek
  • Effe88
    dong fangzuho manchesterbe is volt:D:D
    ez fejből ment:D
  • [HUN]FaTaL
    Kínait tudsz? Azok mégtöbben vannak :D