5187
Foci EB 2012
-
Zenszkij #1183 igaz, hogy az egyik meccset üres stadionban játszák? -
#1182 akkor a média hype,meg annyira mindenkinél alapvető dolgoh,hogy a GER,SPA,NED hármasból nyeri valaki a tornát,hogy én arra gondoltam,odaérhetnek ezek a franciák is... -
IXEMGabeo #1181 videobíró kellene úgy, mint teniszben a sólyomszem. A hagyományok így is megmaradtak csak kicsit modernizáltak és máris sokkal igazságosabb lett ez kéne a fociba is. Szerencsétlen Mexikó esetét a vb-n azóta se tudtam feldolgozni. Simán les gól volt...
1974-es szabályt kellene visszahozni, vagyis, ha 120 perc után nincs döntés akkor újrajátsszák a meccset:D:D Az klubszinten milyen bevételt hozhatna mindkét félnek akár...biztos vagyok benne h telt ház lenne egy pár nap utáni megismételt meccsen. -
#1180 http://puzser.web4.hu/cikk/puzser-robert-velemenye-a-buntetokrol
Kövezzetek meg, de itt amit Puzsér mond annak igazat adok....
Mármint nem az egész videóban elhangzott szöveggel..
Nem vagyok egyébként tizenegyespárbaj ellenes...ugyanis én azt is a foci egy részének tartom valahol és mentális kihívásnak..de azt elfogadom, hogy igazságos is meg nem is...én szerintem kb olyan mint annó volt az arany gól...nem tartom az aranygóltól igazságosabbnak...
Amit a végén javasol én azt így belegondoltam és azt a nézőknek is élvezetesebb lenne nézni+megkövetelné azt, hogy egy csapat eggyáltalán ne akarjon vagy törekedjen a gólra...
Egy próbát szerintem megérne, ugyanakkor én meg szeretem a tizenyeggyes párbajoknál azt a feelinget amit nyújt..ha semlegesek a csapatok számomra...
A focinak tényleg az a baja, hogy a kiöregedett fifa vezérek nem nyitottak az újításokra.Pedig igen nagy szükség lenne rá manapság sok dologgal kapcsoaltba... -
IXEMGabeo #1179 csoportból továbbjutnak, de könnyen összekerülnek a Spanyolokkal, ha csoport másodikok lesznek. -
Hunor88 #1178 A franciák is komoly esélyesek. Szerintem Angliát simán be is húzzák. Érdekes, mert most kiderül, hogy tényleg jól vannak-e értékelve a csapatok... :) -
#1177 http://youtu.be/8G2C2UCDzW0
ez mekkora:D -
#1176 Én komolyan számolok velük, szerintem most kurva jó csapatuk van. Ellentétben mondjuk a 4 vagy 8 évvel ezelőttivel. -
#1175 Franciák elpicsáznak mindenkit... Sokan nem számítanak rájuk, de szerintem ők nyerik meg az EB-t :) -
#1174 és nem is válogatottak maximum pár van nekik. -
#1173 és ezek után mondják még a németektre h nemzetköziek:D
ők legalább európaiak nem afrikaiak...XD -
#1172 olic kidőlt:( -
#1171 -.- +sowunmi,leo
de nem 10-15:D:D:D -
karajjj #1170 nekünk is van négerünk... -
#1169 én nem vagyok rasszista
de azét én nem örülnék neki ha mondjuk nálunk is hasonló helyzet lenne
nincs bajom velük meg jó játékosok is:D:D
de nem érezném sajátomnak a csapatot:D:D:D
nem tom az originál franciák, hogy állnak a válogatottjukhoz:D:D:D -
#1168 ezekből kajakra kilehetne állítani egy ALL BLACK kezdőt :DD és még az se tűnne fel,ha valamelyik afrikai válogatott mezében szaladnának ki a gyepre ASD:ASASF:ASASF na jó rasszizmus off :D -
#1167 tudom
de attól még sötét:D -
karajjj #1166 ő inkább olyan c*gány kinézetű volt, nem néger :D -
#1165 +Dhorasoo :D:D:D:D -
karajjj #1164 a 2006-os volt a legsötétebb szerintem: Boumsong, Abidal, Vieira, Gallas, Makelele, Malouda, Govou, Wiltord, Henry, Silvestre, Saha, Thuram, Alou Diarra, Chimbonda :D
na ettől azért márt jelentősen fakultak... -
#1163 igen régebben sötétebbek voltak:D:D
thuram,makalele,desailly,viera,henry,wiltord,lama,anelka,karembeu :D:D:D -
IXEMGabeo #1162 most inkább a fél arabok száma növekedett ott meg. sok az algériai, tunéziai a csapatban:D -
karajjj #1161 pedig már nincs is benne annyi fekete, mint az elmúlt években -
#1160 francia válogatott elmehetne afrika kupára is:D -
Hunor88 #1159 A tapasztalat az öregekben van! -
IXEMGabeo #1158 Csapatok átlag életkorai -
#1157 lehet egyből csoportkörösek lennénk :D -
#1156 kár hogy hozzánk nem vándorolnak be ilyenek :DD -
IXEMGabeo #1155 ááá kész ezek még a németeknél is nemzetközibbek:D:D -
Grenzjager #1154 Az 1998-as és az 197?-es francia válogatottról készült montázs megvan neked? -
Grenzjager #1153 ez már komoly javuló arány a francia nemzetiségűek javára a korábbiakhoz képest -
#1152 -
#1151 -
#1150 Hodgson Cahill helyett Martin Kellyt hívta be...12 bajnokit kapott a srác idén,simán belehetett volna hívni inkább egy Richardsot...na remélem negyeddöntőnél tovább nem jutnak -
IXEMGabeo #1149 OFF:
Igen ez a hsz pont aktuális mivel holnap lesz a trianoni évforduló...
számtalan erdélyi, felvidéki és délvidéki tehetséget nevelhettünk volna ki.
Mondjuk nem tudni akkor mi lett volna, ha megmaradtunk nagy Magyarországnak és mondjuk teljesen más lett volna az 1954-es magyar aranykeret...Utólag kár is filózni így is játszottunk 2 vb döntőt, EB 4. helyünk van. Lesz ez jobb is majd -
#1148 ööö 1,x milliárdból 2...milyen arány ez:D
ezzel szembe horvátoknak,szerbeknek,bosnyákoknak...tele vannak ismertekkel emg sorra jönnek a tehetségek
és eggyütt véve alig vannak..(mondjuk én mindig elképedtem azon, hogy ezekkel van a legnagyobb baj meg ezek háborúznak meg válogatnak szét európába:D..mikor koszóvó kiválik h független legyen, de az albánok követelik az eggyik részét az albánok miatt a szerbek a másikat...mintha borsod és bereg megye függetlenedni akarna:D)
tényleg abba gondoljatok bele ha megmarad Nagy Magyarország milyen sikeresek elhetnénk most:D
igaz talán lenne 1 vagy 2 magyar a csapatba, de hát minket képviselnének:D -
#1147 tényleg ő is:D
-
IXEMGabeo #1146 Sun Jihay is a cityben volt. Kínába pl sok veterán játékos igazol, mert ott jó pénzt keresnek -
#1145 dong fangzuho manchesterbe is volt:D:D
ez fejből ment:D -
#1144 Kínait tudsz? Azok mégtöbben vannak :D