5187
Foci EB 2012
-
Átszerkesztettem, hogy ne legyen olyan magas.
-
karajjj #1022 szerintem majd nem jár kurvázni... olyan sokszor :D -
#1021 Azt mondta az EB-n "jófiú" lesz... bár nem lehet tudni, hogy ez nála mit jelent :DDD -
#1020 hát így az EB kapcsán jah :D várom Balotelli első meccsét,akkor lesz téma megint itt :D -
#1019 még mindig ezen lovagoltok??? anyám...:D -
#1018 Gundi,Knézy okés...de a többi kuka,főleg az a Menczer gyerek,ritka irritáló. Faragó Ricsi,Hajdú B.,Méhes Gabi ezek ízig vérig futball kommentátorok,ők kellenének! -
#1017 +1 -
#1016 Bannernek?
(szerkeszteni nem tudom, mert csak talált képet méreteztem át)
-
#1015 Szaniszló inkább ne. Az idétlen jelzőitől meg hasonlataitól falnak tudok menni. -
#1014 Esetleg még a SportTV-s Matuz Krisztián vagy Szaniszló Csaba. -
#1013 Miért nem lehet a Hajdú B-t és a Méhest alkalmazni Eb-ken és VB-ken is? Szvsz ők a legjobbak itthon.
Knézy....vicc -
#1012 gundel meg knézy..a többi hát...:( -
#1011 -
#1010 végre cacaut kirakta löw:) -
Grenzjager #1009 A 23 FŐS NÉMET KERET KAPUSOK
Manuel Neuer (Bayern München), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover )
VÉDŐK
Holger Badstuber (Bayern München), Jerome Boateng (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Lars Bender (Bayer Leverkusen), Mario Götze (Borussia Dortmund), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Andre Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
TÁMADÓK
Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio), Lukas Podolski (1. FC Köln) -
#1008 Horti nem egy jelenség, hanem el kéne tiltani még a tv közeléből is. Ha valamit csak ő közvetít, akkor vagy keresek inkább angol streamet, vagy lenémítom a tv-t...
Faragó, Hajdú B, Méhes és szerintem Gundel is jó. Többi felejthető, de Gulyásnál még a digis kommentátorok is jobbak. -
Gabe18 #1007 Hortinál nem jobbak, mert Horti egy jelenség. Sajnos már rég hallottam a mestert. A Horti-Ganxta féle Argentín bajnoki közvetítések pedig felértek egy jobb vígjátékkal.
Ez az EB brigád meg elég szörnyű... Én még mindig amondó vagyok hogy a Faragó-Hajdú B. párosnál értelmesebb riporterek nincsenek labdarúgásban. Talán a Sport TV-s Méhes jöhetne harmadiknak. -
Annál bármelyik jobb :D -
Grenzjager #1005 Horti Gábor? :)) -
#1004 Deák Horváth
Kézilabdában is valami szörnyű volt...
Gulyás te jó ég...
Az utolsó kettőt nem ismerem. -
#1003 sose értettem mit kell ennyit lovagolni a kommentátorokon...számomra tök utolsó, hogy mennyire jó v rossz
persze van akit én is favorizálok, de máskor megcsodálkozom mennyire fasz és nézem tovább... -
Rudee #1002 Egy torna a barcatv-s Horváth-Farkas duó nélkül -
#1001 Ők lesznek az EB kommentátorai -
#1000 Az EBU vette meg az EB jogait ami az európai közszolgálati tv-knek egy egyfajta klubja. Ezért került a Magyar Televízióhoz a közvetítési jog, szerintem helyesen mert igenis egy ilyen eseményt egy országos lefedettségű, földfelszíni sugárzású tvnek kell adnia. -
Gabe18 #999 Remélem agyon veri a többi szurkoló ha a stadionban bárki nekiállna fújni azt a szart... -
#998 miért akarnék mondjuk vuvuzelázni auswitchban?:D
vagy akár bárhol?
-
#997 horváth feri?:D
inkább akkor faragó,hajdú,gundel meg méhes -
#996 nem is gundel vagy faragóra értettem a bénát inkább az egri viktor meg a többire azokat utáltam...
sport1-2 is bejön már majdnem mindnehol akkor lenne ez baj ha digi adná mert ott a digi meg a digi+ már nem.
-
Grenzjager #995 elég bizarr...
Nem lehet majd vuvuzelázni Auschwitzban -
virslyee #994 Remélem lesz itt is vuvuzela -
#993 Azért az olaszoknak is illene már behúzni egy EB-t is! :D
Forza Italia!!! -
#992 Dehogy haragszom meg. :) Ezen a tippversenyben én is részt vettem és elég jól megvolt csinálva. Ez azért nem lesz olyan, hogy kupa lesz de ha gondolja valaki akkor nyugodtan részt vehet a játékban. -
Spanyol-német döntő lesz a foci Eb-n és a spanyolok nyernek -
karajjj #990 ne haragudj meg, én valami olyasmire gondoltam, mint a vb alatt volt (link) -
#989 jól érzem a cinizmus és irónia mámorító elegyét? :DDDD -
#988 Szerintem is a Barszásnorbi az egyik legjobb. -
#987 Nem kell félve feltenned a kérdést a tippverseny topikban már mennek az előkészületek a versenyre. Elsejétől több infot találsz majd a topikban! -
ebjegy #986 reklám -
karajjj #985 félve teszem fel a kérdés, de itt az ideje szerintem
TIPPJÁTÉK LESZ? -
#984 Csak meccseket ne kommentáljon, mert össze-vissza beszél. :D