5187
Foci EB 2012
-
#903 Csoportsorsolás ma 18:00-tól az M1-en és az Eurosport-on. -
#902 úúúú na az király!!!! Hajrá Argentína! :) -
#901 Köszi. -
megaszala #900 júli 1-24 -
#899 Mettől meddig lesz? -
megaszala #898 sport1 adja elvileg az összes meccset -
#897 copa-t ki adja? remélem nem a digi,mert akkor bizony a kurva anyjukat :) -
megaszala #896 kezdtem aggódni, hogy augusztusig élő foci nélkül maradok, de ma kicsit utánajártam és megnyugodtam. nem elég, hogy nyáron lesz majd a copa, a Digi Sport honlapján amikor a moto gp futam kezdését kutattam kiszúrtam, hogy lesz péntek este osztrák-német meg fehérorosz-francia meccs, lehet, lehet, hogy mégis elviselhető lesz ez a nyár. -
#895 magának csinálta/csinálja a bajt ezzel az okrán-polska EB-vel -
#894 megint csúsznak -
#893 Azért annak az olasz válogatottnak, ami 3-1re vertünk nem sok köze van a mostanihoz. De tétmeccsen őket se vertük volna meg. -
#892 jó hát az olaszokat nem nehéz megverni,olyan híres nevezetes csapatokkal nem bírtak mint a rettentő játékerőt képviselő új zéland,és a többszörös vb győztes szlovákia -
#891 egy olyan meccset megnéznék mint a Magyar-Olasz volt :D Ahol 3-xre nyertünk :D -
#890 igen!
de nem lehetetlen feladat! -
#889 mivan?:D -
Gabe18 #888 Hát ha mi Hollandiában 5 góllal nyerünk, akkor szerintem Platini biztosít a válogatottnak egy helyet az EB-n csoportállástól függetlenül... -
#887 :D:D -
#886 he? :D -
#885 Most visszavágó lesz ugye? 5-0ra kell győzni, vagy 6-1re hogy tovább jussunk :/ -
#884 muszáj megverni őket,utána ha ők még kiszopnak a hollandoktól,akkor nekünk már "csak2 meg kell verni a finneket,moldávokat,meg san marinot -
#883 Ha megverjük a svédeket itthon, akkor akár jobb gólarányunk is lehet és megyünk selejtezni :D -
#882 értem, magyarul esélyünk sincs :D -
#881 1, a 2 legjobb második, a többi második pótselejtezőt játszik a maradék helyekért. -
#880 1 -
#879 Hány csapat jut tovább 1 csoportból? 2 vagy 3? -
#878 oké xD
-
#877 Te alszol vagy mi?:D Már elég régen mennek a selejtezők. :D -
#876 Még 1 év
Selejtezők vagy valami lesz vagy hogy van ez? :D -
Grenzjager #875 A varsói Nemzeti Stadion szintén sokat fejlődött 2010-ben. A vasbeton és acélszerkezet szinte teljesen készen van, a stadionhoz tartozó tízemeletes komplexumhoz hasonlóan. Január 4-én újabb lépéssel haladt előre az építkezés: a „Big Lift” névre keresztelt művelet során a helyére emelték a stadion teljes tetőszerkezetét. A rendkívüli precizitást igénylő munka december 15-től kezdve több mint három hétig tartott, a vállalkozás eddig egyedülállónak tekinthető Európában. A stadionban azóta már üzemképes a 18, különböző tribünökre vezető mozgólépcső, valamint 39 személyszállító lift. A varsói stadiont 2011 áprilisában adják át.
-
#874 Majd meglátjuk :D -
#873 de azt modnták h született egy új polip amit ismét paulnak nevetnek el:D
-
Grenzjager #872 K.O. vok sry, nem kell a leb**ás megérdemlem :) -
Grenzjager #871 ...már nem fogja -
#870 azt senki, de majd Paul Jr a Németek győzelmét megfogja:) -
#869 Meghalt Paul polip:(
Ki jósolja meg a spanyolok újabb győzelmét?:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FLAME ON!!!
:D -
Annyi az újdonság, hogy már van aki tanúskodna.
Bárki tisztában lehet ezzel, aki ránéz az Ukrajnát jellemző feudalizmus korát idéző körülményekre. -
#867 hát ilyen téren nem lesz változás, msot meg már ott tartanak h nem is lehetséges csak úgy változtatni.
-
#866 na ez az:D -
Grenzjager #865 de ennél sokkal jobban játszottak -
#864 ugyanúgy nem mentek vele semmire :D