5187
Foci EB 2012
-
Csesza #823 hozzánk is? miért kihez passzolnak még le meccseket? mert a cikk alapján ez nem derül ki...
amúgy meg kb. úgy állunk ezekben az ügyekben, mint Ukrajna, szval esélytelen :S -
Grenzjager #822 hozzánk is lepsszolhatnának pár meccset akor már... -
Csesza #821 sztem ez jó ötlet -
Grenzjager #820 Lengyelország Ukrajna nélkül rendezhet Eb-t
-
#819 jah...:D és én már voltam a stadionba kb. 5000 nézővel...hatalmas hangulatot lehet csinálni... -
#818 4 év alatt sztem simán lehetne stadionokat felhúzni ittthon is, egyedül az infrastruktúra lenne a necces...pesten kéne a metro, több autópálya stb...
nameg kellenének magánbefektetők, akik nélkül nem menne a dolog..ittvan például Győr esete...(worldsdadiums.com-on is javíthatnák:D) szépen komótosan 4 év alatt felépítettek egy 20.000 fős stadiont...mi kellett hozzá??? magántőke...ennyi..
ETO-stadion
ennyi... -
#817 Megnézve a tegnapi Sport1 közvetítést, Faragó sem igazán fogta fel a Podolski-David Silva összefejelést ... -
#816 csak semmi köze ehhez -
#815 Nemhinném hogy lenne bármi bajom...Csak épp megnéztem mi hogy állunk... -
#814 haha bajod van? -
#813 Stadionok -
Monoton #812 Stadionok -
Csesza #811 én Skóciát javasolnám :) -
#810 akkor még a pályázat miatt nyitottam :) -
#809 szintén :) -
Monoton #808 Támogatom Spanyolországot -
Monoton #807 wow Dávidom ezt te nyitottad 2006ban? :) +fav -
#806 Hát ez egy shocking newsXDDD
Már amikor mekapták mindenki tudta.
Ha lekezdik időben sem lettek volna készen. -
#805 az uEFA fontolgatja, hogy elveszi az ukránoktól és a lengyelektől az EB-t. -
#804 ??????? -
Grenzjager #803 Spanyolo., Olaszo. és Skócia lehet a beugró rendező. Döntés júniusban. -
#802 Akkor ezek szerint nyugatra kell fordulni, ha EB-t akarunk látni. -
#801 Ennyi, ez nem volt kérdéses.... -
#800 Miért baj, majd a stadionok bejáratára ceruzával gyorsan firkantanak egy táblát, hogy "vigyázat, fog a festék", vagy hogy "figyelem a tetőn dolgoznak". -
#799 nálunk autópályát nem kellett volna egy centit sem építeni -
#798 eh ezen nincs mit meglepődni...várható volt
végül úgyis egyik nagy nyugati ország fogja megrendezni -
Grenzjager #797 Mert Magyarország az "Igéretek földje"
..megigérik... oszt' úgy marad... -
Csesza #796 de, mi elkezdtük volna, leromboltuk volna az épületeket, felhúzták volna az alapokat és beadták volna, hogy nincs több pénz és minden ugy marad a csába... -
ryhdeksan #795 magyarok se tartanának sehol .D -
#794 A lengyelek sehol se tartanak.... -
#793 mostanában biztos nem , a jövőt meg nem tudhatod -
Vlala #792 Végre leesett nekik, hogy bármennyire is akarjuk, nem leszünk futball-nagyhatalom. Az Aranycsapat ideje sajnos lejárt. -
#791 azért mer kevés az esélye h még egyszer ugyanabban a régióban rendezik az eb-t -
#790 nyugi,van új:BL döntőt akarnak
egyből BL-t bazzeg,ahogy szerintem kéne:normális stadion,valami gálamérkőzés(pl európa 11 vs világ 11),UEFA-kupa döntő,stb,stb
meg persze valami futball-féleség sem ártana itthon -
Grenzjager #789 csak azt nem értem, hogy negyedszerre miért lenne ciki megint mutatni az UEFÁnak egy makettet, meg egy fotót egy mezőről, ahol majd állhatna egy stadion(féle) istálló, ha megkapjuk a rendezést..
én azért drukkolok, hogy vágjunk neki, egy milliárd forintot biztos megér a pályázat... -
#788 kisteleki dö beszt:DDDddddd -
Grenzjager #787 HURRÁ!!!
Csak Kleinteleki húzzon a búsba! -
#786 :D -
#785 MLSZ-elnökségi: nem pályázunk a 2016-os Európa-bajnokságra
háddemérnem,biztos nyernénk,jaaaaaaaa,nem is,bizots a vb-re akarnak -
#784 bezony :P 58.