Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
ami a fenntartárs illeti:
Miért lesz drágább?
-Nagyobb stadion->több szék->Több takarítónõ->Több Domestos
-Hi-Tech elektronikus rendszer->Windows->Sok reinstall->Több rencergizda, több mani leégett hardverekre
-Több törékeny dolog->Kreccs...

Miért lesz olcsóbb?
-Hi-tech dolgok kevesebbet fogyasztanak mint a ruszki dolgok
-Kevesebb "Omlásveszély!" tábla

szvsz persze hogy drágább, de ad egy kis idegenforgalmat, és talán egy esélyt...

zaki
Azok a stadionok maradtak is, nem nyúltak hozzá késõbb.

ProGabe
Hát szerintem jó lenne ha megnyernénk,jót tenne a focinak és talán az országnak is.
Stadionok fenntartása témához meg:japán-korea vb-re épült stadionokat úgy építették meg hogy a torna után egy kis lebontással kisebb férõhelyessé tették õket,értsd:az okos tervezõ bácsik kitalálták hogyan tudják megcsinálni hogy felhúznak egy 70 ezres stadiont amit késõbb 1-2 hetes munkával fele akkorára lehet "lekicsinyíteni",lelátókat/szárnyakat lebontani.Ezt itthon is meg lehetne csinálni gondolom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gameplusz
Az imázs, ami nincs.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

DjDano
amugy az EB pályázat azon kevés dolgok közé tartozik amit minden párt, szervezet,,,stb teljes mellszélességgel támogat!!

hunbasser
pont ettõl félek,h jön a sok túrista,mert akkor látja a sok szemetet magyarországon,és az országimázsunk csak romlik :S

ReaL MaDRid x siempre

<#eljen>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

DjDano
na az ilyen pesszimista magyar felfogásra van szükség a legkevésbé, igenis kell az EB mert óriási jelentõsége van mind pénzbevétel és országimázs szempontjából, nem beszélve arról, hogy talán kimozdítja a magyar focit a mostani félhalott állapotból

Több hétig budapesten lesz európa és a világ szeme, és több tizezer szurkoló nálunk fogja elkölteni a pénzét!

sweech
vb helyett eb..de mindegy

sweech
kurvára semmi értelme magyarországon vb-t rendezni..rohatt sok pénzér bõvíteni, meg felújítani a stadionokat, amit vb után nem tudnának kihasználni, mert a mostani picsafüst stadionok is üresek meccseken (hála a szinvonalas magyar focinak)

Szerintem nem lessz EB Magyarban . sem Horvátban mert akkor kurva sokat költene az állam,igy hagyják hogy a nép dögöljön meg. ugyhogy kurvára nem a magyar-horvát rendezésü eb-k lesznek a befutók-mert zsiványok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Muki100
Ja FIFA világranglistán meg 76 :|

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gameplusz
Majd ha frissítenek egyet. Óránként van, ha minden igaz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hunbasser
így van.
egyébként még mindig 9.ek vagyunk a népszerûségi toplistán(sg-n)

ReaL MaDRid x siempre

Muki100
Sztem most nem a stadionokra kéne költeni a lóvét, hanem az utánpótlásra ha már fociról beszélünk. Azért horvátokat sajnálom, nekik jó csapatuk volt és lehet miattunk nem rendezhetnek EB-t de sztem egyedül nekik se lenne se pénzük se esélyük.
Meg ha még most elkezdenék nevelni a magyar focit és mondjuk 10 év múlva hasonlóan pályáznánk még jó lenne, de az hogy most rendezünk egy EB-t, csoportba raknak franciákkal spanyolokkal meg németekkel, hát értelme nincs. Mindenki kimegy megnézni a sztárokat, gerazoli meg elmondja hogy megtisztelõ volt ellenük játszani. Ezért nem éri meg.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hunbasser
aha,azt tom,de azok legalább sikersportágaink közé tartoznak

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Tévedsz, EB-t rendeznek a mai napig Magyarországon, csak nem fociban.

gameplusz
Hát ha úgy csinálnák - olyan tempóban - a stadionokat, mint a 4-es metrót, akkor kétszáz év múlva lesz olimpia. Azt sajnálhatjuk, hogy '16-ban elmaradt a vh miatt ^^

láttam, de mostmár lanyhultunk 😄

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

az a közgazdászok meg mágusok dolga hogy ilyenekrõl csevegjenek :Ð

hunbasser
ya,persze mindenki akarja,csak arról oszlanak meg a vélemények,h megéri e,vagy sem.

ReaL MaDRid x siempre

naggyából egy tömeg vana mérleg két serpenyõjén 😄

hunbasser
szal összeszedtünk érveket és ellenérveket az ellen,h nincs értelme pályáznunk.
ami amellett szól, h nincs értelme:- a magyar gazdaság romokban hever egyetemben a magyar futballal,szal a stadionokat is nem tudom,h építenénk meg.
-ha sikerült is megépíteni a stadionokat,visszajön az áruk?az eb ideje alatt biztosan dugig lesznek,de utána...nameg ugye a fenntartás is költséges
-a 3.érv,pedig h azért van az egész,h magyarország újra vmi jelentõs tornán ott legyen,sajnos ez a ára,cask így tudunk ott lenni egy eb-n.de minek is?azért h egy komolyan futballozó csapat rúgjon nekünk 5-öt 6-ot,és mindenki porig alázzon bennünket?kösz,én ebbõl nem kérek.

ami amellett szól,h rendezzünk:-nem kellene külföldre menni,h jó meccset láthassunk(legalábbis arra a 4 hétre),és könnyebben juthatnánk jegyhez.
-esetleg még nyereséges is LEHETNE,mindez a szponzoroktól függ
-sokak szerint fellendülne a magyar futball,legyen így😊

ReaL MaDRid x siempre

bye 😊

így van 😉

mindent bele kell adni, és legalább nem történt az hogy "meg se próbáltuk, á nekünk úgyse menne, satöbbi" önbizalom kell ide 😊 meg merész ötletek, ez viszi elõre a nemzetet! 😊

Zsizsi34
nah megyek, császtok

Zsizsi34
szvsz

Zsizsi34
ha pedig nem...akkor se járunk rosszul

Zsizsi34
Én is azt mondom, hogy bármennyire is több az ellene szóló indok, mint a mellete álló, rendezzük meg mi ezt az eb-t, mert a kevesebb lehet hogy több!

Zsizsi34
sorry, akkor egy hajóban evezünk

nyerjük meg mi, az olaszok már rendeztek EB-t 😄

persze elhiszem, nehogy félreértsd, de engem is itthon a szüleim traktálnak egy adott hüjeséggel, és látom hogy igazuk van(ahogy beállítják). és ezért csak ezt az oldalt, ezt a véleményt, ezt az érvelést ismerem.

5w0rdf15h
nem mi nyerjük meg és akkor láthatod majd az olaszokat itthon is 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsizsi34
nem vagyok már olyan csöcsszopó, azért mert még csak 12 éves vagyok. Van saját véleményem, nézõpontom, és ezt próbálom bemutatni

gabber_saviola
nyerjék az Olaszok, mert úgy is akarnak Palermóba meccse vinni az eb-n <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

énis.

szóval végeredményét tekintve, én mellette vagyok 😄

nektek is a mélyponton kell megragadnotok a témát, mint sokmindenbõl, ebbõl is fel lehet állni..😊

Zsizsi34
bocs, abbahagyom

valszeg a szüleid véleményét adod vissza(vagy az ellenkezõjét), és nem gondolkozol el mélyen a dolgokban, ezért kár is vitatkozni 😊

hunbasser
ya,de ez már off,plz ne politizáljunk,az tény,h romokban hever az ország,épp ezért nem éri meg az eb-t megrendezni.fõleg ha azt nézzük,h 280 ft 1 euró...<#szomoru1>

ReaL MaDRid x siempre

igen de tõke nélkül nincs bevétel, és biztos hogy +++ jönnénk ki a dologból, a fenntartással lehet kardozni, Punkernak adok igazat abban hogy nem kerül sokkal több pénzbe egy korszerü stadiont fenntartani, aminek minden darabja klappol, mint toldozgatni-foldozgatni egy szétesõben lévõt.

Zsizsi34
én 12 vagyok, és már most látom, hogy ez igy nincs rendben...

Zsizsi34
oké...

Zsizsi34
mennyi idõs vagy?
te nem tennél valamit másképpen mint a kormány?
mert most rohamos tönkremenésrõl tanúskodik a gazdaság

Davidus
lol

V9ykn8_TZL0

mivel nem látok bele a pénzügyekbe, nincs politikus rokonom, se ismerõsöm, és rohatt lila gõzöm nincs mit miért csinálnak, ezért azt mondom csinálák amit kell, és ha összejön x év múlva az euró, és túléltük, azt mondom megérte.
#81->17 😊

ez igaz, szóval több eséjünk van bejutni 😄

nem fogják ha az a tét hogy jöjjenek-e Raúlék vagy sem.

hunbasser
nehéz,de sajna ettõl függ nagyon,h a kormánynak lesz e rá pénze,h tudja finanszírozni az eb-t.

ReaL MaDRid x siempre