5187
Foci EB 2012
  • IXEMGabeo
    na, de a lényeg, hogy azért 1-1 kivétel akad, aki tehetséges náluk is és szerintem úgy 20 év múlva nem marad majd más mivel többségben lesznek:O

OFF vége
  • Effe88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.kephost.com/images4/2012/6/3/ueky7tavwskjo2j21rpd.jpg
  • IXEMGabeo
    rá már kevésbé emlékszem gyerek voltam még mikor válogatott volt, de a neve rémlik...
  • Effe88
    pisont
  • IXEMGabeo
    az túlzás, mert én sok cigóval rúgtam a bőrt a játszótéri pályákon tehetségesek lennének, csak ahogy desigo mondta lusták mindenhez...de azért volt legalább egy Kerekes Zsombink
  • IXEMGabeo
    én hallottam ilyen legendát, hogy állítólag a legelső vb-re mehettek volna (ugye a csapatok nagyrésze hajóval utazott Dél-Amerikába), de nekik nem volt cipőjük így nem léphettek pályára a meccseken...
  • Effe88
    legnagyobb sztárjuk:D:D
  • LasDen #1136
    mert ezek a krikett válogatott leselejtezett tagjai, azok meg a kutyának sem kellenek csak a foci csapatnak :D
  • ressy14

Minden kerettaguk Indiában játszik o.O
  • LasDen #1134
    Parminder Nagra.....bár ő csak becsavarta mint beckham...:DDDD
  • Effe88
    tök mindegy:D
    alkalmatlanok 1,3 milliárd "emberből" azért kellene, hogy legyen legalább egy közepesen ismert focistájuk:D:D:Dde nincs egyse:D:D
    vki itt tud indiai játékost???fejből persze:D:D
  • LasDen #1132
    az is angol játék...szóval :D
  • geo91
    nincs kultúrája a focinak arrafele, hiába voltak angol gyarmat. krikettezni jobban szeretnek... :D
  • LasDen #1130
    nem alkalmatlanok, csak aki tudna jáccani azt mind elvisziki krikettezni :D
  • desigo
    lusták azok futni...
  • Effe88
    cigányok nem tudnak focizni
    nézd meg indiát vannak majdnem másfél milliárdan és nincs egy épkézláb játékosuk
    egyszerűen alkalmatlanok hozzá:D:D:
  • IXEMGabeo
    én még azon csodálkozom h a Magyar válogatott nagyrésze nincs tele cigókkal:D:D:D
  • IXEMGabeo
    várd ki a végét nem rossz az a Lengyel válogatott és amilyenek a bírók simán elképzelem h betolják az egyik házigazdát érmesnek. Ukrajna sztem nem jut tovább, de ne legyen igazam
  • DasIsFuck
    francia, holland ugyan ez...
    hány arab,afrikai származású is él ott?
    vagy angliába is megszapoodtak a feketeték...
    Hollandokról nem is beszélve..
  • desigo
    +fav
    hajrá hollandok

• Effe88
    hát ha azt vesszük, hogy az olasz bundák már 2 vb-t hoztak az olaszoknak
    lehet most meg lesz egy eb-is
    :D:D:D:
  • ressy14
    kivéve az A csoportot. A kettő továbbjutója a negyeddöntőben repül is.
    Remélem idén is lesz egy meglepetés csapat, aki szép focit játszik. Mint anno a ruszkik.
  • Hunor88
    Egyébként minden csoport erős a maga szintjén. Jó EB lesz, már persze az olaszok nyerik ;)
  • Hunor88
    Forza Italy!!!!!!!!! Nagyon leírják az olaszokat, ami hiba is lehet :)
  • ressy14
    Hitler forog a sírjában :D
  • szucsy89
    a színtiszta német árja :DDDD
  • Mor3llo
    Meg persze Khedira anyja német, Aogo anyja német, Boateng anyja német, Gomez anyja német.

Szeretik a német fehérbőrű nők az arab, afrikai fütyit :DD
  • ProGabe #1116
    "uncsi"

+1, ezek általában a bevándorlók unokái, vagy 4-5 éves koruk óta laknak Németországban. Nem mellesleg 90%-ban nekik köszönhető az a foci, amit a németek mutatnak ~2008 óta.
  • Effe88
    uncsi

de itt a hivatalos eb keret: Kapusok: 1 Manuel Neuer (Bayern München), 12 Tim Wiese (Werder Bremen), 22 Ron-Robert Zieler (Hannover)
    Védők: 14 Holger Badstuber (Bayern München), 20 Jerome Boateng (Bayern München), 4 Benedikt Höwedes (Schalke), 5 Mats Hummels (Dortmund), 16 Philipp Lahm (Bayern München), 17 Per Mertesacker (Arsenal), 3 Marcel Schmelzer (Dortmund)
    Középpályások: 15 Lars Bender (Leverkusen), 19 Mario Götze (Dortmund), 2 Ilkay Gündogan (Dortmund), 6 Sami Khedira (Real Madrid), 18 Toni Kroos (Bayern München), 13 Thomas Müller (Bayern München), 8 Mesut Özil (Real Madrid), 21 Marco Reus (Mönchengladbach), 9 Andre Schürrle (Leverkusen), 7 Bastian Schweinsteiger (Bayern München)
    Támadók: 23 Mario Gomez (Bayern München), 11 Miroslav Klose (Lazio), 10 Lukas Podolski (Köln)
  • banok
    A 2000-es EB-nek volt a legjobb zenéje.
  • IXEMGabeo
    :D:D:D röhej.

Neuer, Schweini és Lahm legalább eredeti németek lesznek:D
  • Grenzjager
  • LasDen #1111
    xy jobb z mint qk, mert p.....
  • Effe88
    charisteas jobb csatár mint raúl mert charisteas nyert már eb-t;)-.-

D::D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    lol :D
  • IXEMGabeo
    OMG
  • szabii98
    :DDSDSFSASA
  • bakkerman
    erről eszembe jutott egy régi favicc,hogy Zidane azért volt jobb futballista Ronaldonal mert ő nyert EB-t is ASD:ASSDG:ASAF:ASASF
  • Effe88
    hajrá magyarok:D:D
  • Steve Downie