5187
Foci EB 2012
  • gabber_saviola
    majd szólok, ha kész :) még csak próbálkozok a grafikával
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jó lesz a háttér, csak lehetne esetleg itt is egy valahonnan elinduló sötétebb színátmenet, hogy ne legyen ennyire fehér a totyik. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez benne van a pakliban, de, hogy a csoportból kiesnének azt erősen kétlem.
  • IXEMGabeo
    és még mindig aránylag fiatal átlag életkorú a keretük. 7 Barcás és 5 Real Madridos lesz a keretben szintúgy plusz 1 Llorente is, ill Mata, Silva kettős tutira.

Egy ilyen erős kerettel egy Írországot és egy Horvátországot legalább nem felülmúlni bűn lenne.

A győzelemben nem vagyok olyan 100%-ig biztos, mert a Holland-Német párosnak bármikor összejöhet egy jobb meccs is akár, ill. nem biztos, hogy a D csoport 1. és 2. helyezettjét (Angol, Francia) párost főleg megverik oly simán úgyhogy sztem a vb után itt is ugyanaz lesz, hogy mindenki beáll ellenük bekkelni, majd ugyanolyan pechsorozattal kiesnek, mint a Barca a BL elődöntőben. Ez is megeshet.
  • IXEMGabeo
    spanyolok nem franciák...
  • Effe88
    pár hét és kiderül
    mindjárt itt van:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Rendben, köszi!. :)
  • [HUN]FaTaL
    Csak nehogy arra ébredj, hogy bilibe lóg a kezed :D
  • Effe88
    jó:D:D
    bár olaszoknál balotelli,németeknél meg pont özilt kellett megrajzolni???!!:D:D:D
  • gabber_saviola
  • LasDen #1053
    nem ők nyernek mindig, de ez a keret erős...most is és a VB-n is kemény ellenfelek lesznek.....
  • Effe88
    jó persze már majd mindig ők nyernek mi:D:D:D
    nem így megy ez:D:D
    (legalább is remélem:D:D)
  • gabber_saviola
    De én :) Összedobok ide is valamit.
  • Effe88
    majd figyeljed csak:)
    max legjobb 8 oszt cső:)
    egy ideig megint elfognak tűnni hála a jó istennek mondjuk egy 40 évig:D:D:D
  • szabii98
    Az én tippem, hogy kik jutnak tovább biztosan:
    Hollandia, Németország, Spanyolország és Svédország.
    Szerintem, a Spanyolok ismét döntősök lehetnek... de nem iszok előre :D
  • [HUN]FaTaL
    "szerintem spanyolok mennek a levesbe egy eb és vb után még a csoportot se élik túl"

:DDDD
  • Effe88
    szerintem spanyolok mennek a levesbe egy eb és vb után még a csoportot se élik túl(legalább is így szokott lenni)
    b csoportból pedig német,portugál tj-t várok
    d-ben pedig angol,franciát
    az a csoport meg még mindig egy kib*szott vicc:D
  • DasIsFuck
    én az olasz,angol párost eggyáltalán nem érzem olyan erősnek h biztos továbblépjenek..horvátok,svédek mind2 csoportba simán felül tudnak rajtuk kerekedni
  • LasDen #1045
    viszont az idei játéka egy nulla...mind a Spursben mind moszkvában...én kedvelem, de ez nem túl erős, amit nyújtott...
  • ressy14
    Én konkrétan sajnáltam őket, hogy a spanyolokkal kerültek össze az elődöntőben.
  • IXEMGabeo
    hülye vagyok EB-n és Pavlucsenkora gondoltam, akire rögtön a torna után felfigyelt a Tottenham.

Szép focit toltak a ruszkik
  • IXEMGabeo
    nem is tudom a ruszkiknál Arshavin, Pogrebnyak, Zsirkov és Pavlucsenko mennyire vannak formában, de 1-3. hős volt anno a vb-n
  • ressy14
    Az A csoport meg egy vicc. Bármelyik kettő jut el a negyedöntőbe, ott azonnal ki is esnek. Esetleg a ruszkik rácáfolhatnak, mint 4 éve, de nem tartom valószínűnek.

Sokat fog jelenteni, hogy a C csoportból ki lesz a második, mert valószínű az fog az angolokkal játszani.
  • IXEMGabeo
    A-ból a lengyeleket tovább fogják tolni, a másik valszeg az oroszok lesznek. B a halálcsoport, de ott Német, Holland papírforma. C Spanyol, Olasz, de, ha a taljánok elszúrják, mint a vb-n anno 2 éve akkor a Horvátok is továbbkerülhetnek. Az írek szvsz itt nem szólnak bele a küzdelmekbe. D-ben Ukrajna kemény dió lesz mindenkinek, de talán Angol, Francia (bár csúnyán leszerepeltek legutóbb) továbbjutás lehet.

Azért én nem innék a medve bőrére az is lehet, hogy ugyanolyan meglepetés rohamot fogunk látni, mint 2 éve
  • szabii98
    én is így vagyok :D
  • DasIsFuck
    Én a B-be egy DÁn meglepetést várnék azért...persze Német csoport győzelem nálam alap..de a dánokkal régóta szimpatizálok mert nem semmi h a vb-re és az eb-re is hogy jutottak ki:)

Illetve én a Swédeket is szemmel tartom mert képesnek érzem őket továbbjutni a D csoportból.

C-be meg a Horvátok simán megelőzhetik az olaszokat, ha összejön nekik a csoportkör...

A viszont szoros elhet..ha már neme gy angy szám az a csoport, de azért ott nagyon eggyütt vannak a csapatok mert az oroszok se annyival jobbak..a lengyelek is jók..a görögök meg azért szintén vannak oylan jók mint a lengyel csapat...
  • szabii98
    szerintem is. de bármi lehet.
    C csopi egyértelmű, mondjuk az olaszokat nemtudom, de csak tovább jutnak. Dben meg 2010 után akármi lehet.
  • LasDen #1036
    portugália...kifognak esni mint a szar...
  • szabii98
    B-C csoport érdekes lesz, D is, hoy tovább jutnak-e a svédek.
    B-ben az lesz durva, hogy melyik nagycsapat lesz 3.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Háttérnek majd összedobhatnál egy hasonlót, mint a 2010-es VB topikban. :) Vagy azt nem te csináltad? :D
  • ressy14
    zsír lett ez is.

Bakkerman: A Wikipédia szerint csináltam, ott így szerepeltek a helyszínek.
  • gabber_saviola
    köszcsi dzsézün
  • jAsOn VoOrHeEs
    No így milyen lenne?

• [HUN]FaTaL
    "„Szerintem zseni vagyok, nem lázadó – folytatta Balotelli. – Megvan a magam élete, a saját világom, azt csinálok, amit akarok, anélkül, hogy bárkit bosszantanék. Úgy gondolom, intelligensebb vagyok, mint egy átlagember."

• IXEMGabeo
    ez nagyon ötletes, szép munka
  • IXEMGabeo
    Balotelli és a rasszizmus
  • bakkerman
    jó! :) De ha már Varsót és Kijevet "magyarul" írtad rá,akkor Harkiv lehetne Harkov is,vagy Lviv=Lemberg. vagy akkor legyen mind angol :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Kár, hogy nagyon pixeles az enyémhez képest. PS-ben csináltad? Próbáld meg png-ben menteni, úgy talán jobb lesz.
  • ressy14
    Állítottam egy kicsit a telítettségén, hogy ne legyen rikító.

Bocsi a sok offért.
  • Steve Downie
    De zsir!