5187
Foci EB 2012
-
#1063 majd szólok, ha kész :) még csak próbálkozok a grafikával -
#1062 Jó lesz a háttér, csak lehetne esetleg itt is egy valahonnan elinduló sötétebb színátmenet, hogy ne legyen ennyire fehér a totyik. :) -
#1061 Ez benne van a pakliban, de, hogy a csoportból kiesnének azt erősen kétlem. -
IXEMGabeo #1060 és még mindig aránylag fiatal átlag életkorú a keretük. 7 Barcás és 5 Real Madridos lesz a keretben szintúgy plusz 1 Llorente is, ill Mata, Silva kettős tutira.
Egy ilyen erős kerettel egy Írországot és egy Horvátországot legalább nem felülmúlni bűn lenne.
A győzelemben nem vagyok olyan 100%-ig biztos, mert a Holland-Német párosnak bármikor összejöhet egy jobb meccs is akár, ill. nem biztos, hogy a D csoport 1. és 2. helyezettjét (Angol, Francia) párost főleg megverik oly simán úgyhogy sztem a vb után itt is ugyanaz lesz, hogy mindenki beáll ellenük bekkelni, majd ugyanolyan pechsorozattal kiesnek, mint a Barca a BL elődöntőben. Ez is megeshet. -
IXEMGabeo #1059 spanyolok nem franciák... -
#1058 pár hét és kiderül
mindjárt itt van:D -
#1057 Rendben, köszi!. :) -
#1056 Csak nehogy arra ébredj, hogy bilibe lóg a kezed :D -
#1055 jó:D:D
bár olaszoknál balotelli,németeknél meg pont özilt kellett megrajzolni???!!:D:D:D -
#1054 -
#1053 nem ők nyernek mindig, de ez a keret erős...most is és a VB-n is kemény ellenfelek lesznek..... -
#1052 jó persze már majd mindig ők nyernek mi:D:D:D
nem így megy ez:D:D
(legalább is remélem:D:D) -
#1051 De én :) Összedobok ide is valamit. -
#1050 majd figyeljed csak:)
max legjobb 8 oszt cső:)
egy ideig megint elfognak tűnni hála a jó istennek mondjuk egy 40 évig:D:D:D -
#1049 Az én tippem, hogy kik jutnak tovább biztosan:
Hollandia, Németország, Spanyolország és Svédország.
Szerintem, a Spanyolok ismét döntősök lehetnek... de nem iszok előre :D -
#1048 "szerintem spanyolok mennek a levesbe egy eb és vb után még a csoportot se élik túl"
:DDDD -
#1047 szerintem spanyolok mennek a levesbe egy eb és vb után még a csoportot se élik túl(legalább is így szokott lenni)
b csoportból pedig német,portugál tj-t várok
d-ben pedig angol,franciát
az a csoport meg még mindig egy kib*szott vicc:D -
#1046 én az olasz,angol párost eggyáltalán nem érzem olyan erősnek h biztos továbblépjenek..horvátok,svédek mind2 csoportba simán felül tudnak rajtuk kerekedni -
#1045 viszont az idei játéka egy nulla...mind a Spursben mind moszkvában...én kedvelem, de ez nem túl erős, amit nyújtott... -
#1044 Én konkrétan sajnáltam őket, hogy a spanyolokkal kerültek össze az elődöntőben. -
IXEMGabeo #1043 hülye vagyok EB-n és Pavlucsenkora gondoltam, akire rögtön a torna után felfigyelt a Tottenham.
Szép focit toltak a ruszkik -
IXEMGabeo #1042 nem is tudom a ruszkiknál Arshavin, Pogrebnyak, Zsirkov és Pavlucsenko mennyire vannak formában, de 1-3. hős volt anno a vb-n -
#1041 Az A csoport meg egy vicc. Bármelyik kettő jut el a negyedöntőbe, ott azonnal ki is esnek. Esetleg a ruszkik rácáfolhatnak, mint 4 éve, de nem tartom valószínűnek.
Sokat fog jelenteni, hogy a C csoportból ki lesz a második, mert valószínű az fog az angolokkal játszani. -
IXEMGabeo #1040 A-ból a lengyeleket tovább fogják tolni, a másik valszeg az oroszok lesznek. B a halálcsoport, de ott Német, Holland papírforma. C Spanyol, Olasz, de, ha a taljánok elszúrják, mint a vb-n anno 2 éve akkor a Horvátok is továbbkerülhetnek. Az írek szvsz itt nem szólnak bele a küzdelmekbe. D-ben Ukrajna kemény dió lesz mindenkinek, de talán Angol, Francia (bár csúnyán leszerepeltek legutóbb) továbbjutás lehet.
Azért én nem innék a medve bőrére az is lehet, hogy ugyanolyan meglepetés rohamot fogunk látni, mint 2 éve -
#1039 én is így vagyok :D -
#1038 Én a B-be egy DÁn meglepetést várnék azért...persze Német csoport győzelem nálam alap..de a dánokkal régóta szimpatizálok mert nem semmi h a vb-re és az eb-re is hogy jutottak ki:)
Illetve én a Swédeket is szemmel tartom mert képesnek érzem őket továbbjutni a D csoportból.
C-be meg a Horvátok simán megelőzhetik az olaszokat, ha összejön nekik a csoportkör...
A viszont szoros elhet..ha már neme gy angy szám az a csoport, de azért ott nagyon eggyütt vannak a csapatok mert az oroszok se annyival jobbak..a lengyelek is jók..a görögök meg azért szintén vannak oylan jók mint a lengyel csapat... -
#1037 szerintem is. de bármi lehet.
C csopi egyértelmű, mondjuk az olaszokat nemtudom, de csak tovább jutnak. Dben meg 2010 után akármi lehet. -
#1036 portugália...kifognak esni mint a szar... -
#1035 B-C csoport érdekes lesz, D is, hoy tovább jutnak-e a svédek.
B-ben az lesz durva, hogy melyik nagycsapat lesz 3. -
#1034 Háttérnek majd összedobhatnál egy hasonlót, mint a 2010-es VB topikban. :) Vagy azt nem te csináltad? :D -
#1033 zsír lett ez is.
Bakkerman: A Wikipédia szerint csináltam, ott így szerepeltek a helyszínek. -
#1032 köszcsi dzsézün -
#1031 No így milyen lenne?
-
#1030 "„Szerintem zseni vagyok, nem lázadó – folytatta Balotelli. – Megvan a magam élete, a saját világom, azt csinálok, amit akarok, anélkül, hogy bárkit bosszantanék. Úgy gondolom, intelligensebb vagyok, mint egy átlagember."
-
IXEMGabeo #1029 ez nagyon ötletes, szép munka -
IXEMGabeo #1028 Balotelli és a rasszizmus -
#1027 jó! :) De ha már Varsót és Kijevet "magyarul" írtad rá,akkor Harkiv lehetne Harkov is,vagy Lviv=Lemberg. vagy akkor legyen mind angol :) -
#1026 Kár, hogy nagyon pixeles az enyémhez képest. PS-ben csináltad? Próbáld meg png-ben menteni, úgy talán jobb lesz. -
#1025 Állítottam egy kicsit a telítettségén, hogy ne legyen rikító.
Bocsi a sok offért. -
#1024 De zsir!