5187
Foci EB 2012
-
#783 te a FIFA ranglistáról beszélsz szvsz. Ott az ötvenvalahanyadik a válogatott asszem. -
DJ BP #782 Hát ha az UEFA rangsorban 140vmennyiből 58-ik a magyar válogatott akkor már nem a legszarabb :-)
Rég volt az már, inkább 80 valahanyadik... -
#781 az igen :DDD
egyébként tipikus index színvonal a cím:"Pizzériában vágta le a farkát egy dühöngő lengyel" -
#780 mindenki másképp örül -
#779 :ASD:SDF:SDF -
Csesza #778 :O -
#777 Valaki így örül az EB elnyerésének ... :D -
Vlala #776 Azt is nézd, kiket előztünk meg... -
#775 "amiben nem mi vagyunk széles e világon a legszarabbak"
Hát ha az UEFA rangsorban 140vmennyiből 58-ik a magyar válogatott akkor már nem a legszarabb :-) -
#774 Hurrá, buktunk! -
#773 1edül Olaszban voltak meg a feltételek, Ukrajnában és Lengyelben is csak képek voltak, Ukrajnában is bővíteni meg modernizálni kellett volna.
És pláne ha valakiknél, hát az Ukrán-Lengyelnél csak tervek vannak. -
Grenzjager #772 Köze nem volt ehhez...
nézd meg mik zajlanak Franciaorzságban, Ukrajánban stb....
ami itt volt smafu.
most volt a harmadik eB pályázatunk, és még mindig csak egy fotót mutattunk egy jövőbeli stadionról, ahol még mindig mező áll, (Kű Lajos mondta naon frankón), így minek pályázni?
meg ki a franc fog 13 ezer oldalt végignyálazni?
amúgy meg csak a magyar sajtó szerint volt esélyünk....
ha a népszabóság leírja hogy Magyarország a világ leggazdagabb állama, attól ez még nem biztos, hogy így van...
-
SeLFisCH #771 ezen hangosan felröhögtem :D -
szmulaihu #770 Igen, ezek miatt nagyon sokszor szerepeltünk külföldi tévékben is... és nem éppen jó fényben tüntették fel Magyarországot! -
#769 Hát pedig sajna elég sokan ezt a nézetet vallják. -
#768 tucsok, hulye kocsog potyos labdá -
#767 mégjobb:Jimmy feat. Pákóóó -.- -
Grenzjager #766 Jimmy kellett volna... :))) vagy feketepákó -
#765 sztem a zene miatt nem mi kaptuk meg :DDDDDDDDDDDDdddddddddddddd -
DJ BP #764 ezaz, nem értem, amíg szar a focink mi értelme lenne? Utánpótlást fejlesszék addig -
#763 Szerintem mostmár kár azon vitatkozni, hogy kik miatt nem kaptuk meg az EB-t. Másrészről pedig ha megkaptuk volna és nem sikerült volna teljesíteni ami a pályázatban volt, akkor elvették volna tőlünk és az mégnagyobb szívás. Akkor kell majd EB-t rendezni ha renben lesz az ország gazdasági helyzete, lesz olyan válogatottunk amelyik ütőképes és ki tud jutni EB-re VB-re, valamint lesznek megfelelő és hozzáértő sportdiplomatáink. -
DJ BP #762 erről beszélek, nem is az országot szidtuk, hanem a Kisteleki Mészöly bandát...
Szó nem volt az országról, csak valaki elszólta, hogy mi folyik ebben az országban. Ez szó szerint nem azt jelenti, hogy rohdjon meg az ország -
Vlala #761 Sajnos Magyarországot így is ismerik. Szeptember 19, október 23...
Turizmus? Miskolc. -
#760 MLSz-nek miköze az orzsághoz?
CSekk még1x! #748! -
DJ BP #759 hagy utáljam már az MLSZ-t, akik 20 éve züllesztik a focinkat, és egyetlen ötletük az EB... Pedig annyi más dolog van. UEFA, BL döntő pl. Ne haragudj meg, de amit az MLSZ művel hosszú ideje, elég érdekes, hogy hirtelen bízni kéne bennük... És az a baja sok embernek, hogy én nem bízok. Hát szívem joga, ezeket a hozzánemértőket ki kéne rúgni mindet onnan. Akik elküldték Matthäust, a hozzánemértés magasiskolája, vagy a zsebtömés? Ésmég én ítélem el őket ok nélkül. NO COMMENT, elmúlt 20 évről ki tehet, ha nem ők? Nem volt elég a szegénységi bizonyítványba? -
DJ BP #758 én áttanulmányoztam a tervezetet amihez hozzálehetett férni, és kurvajól kivolt dolgozva tényleg minden, legegyszerűbben leszűkítve a dologt. Csak nézzük meg logót, szerintem eszméletlneül király lett, mutós és informatív nagyon, minden szempontból.
Tervezni szépet lehet, attól még nem lesz szurkoló a stadionokban utána, egyáltalán stadion se... -
DJ BP #757 pl. Portugáliában is panaszkodnak, hogy a nagy stadionokat nem nagyon tudják eltartani, nincs 60 ezer, csak 40 ezer ember a Porto stadionjában biztos :DDD Hol vagyünk mi ettől... Pedig ott is 10 millióan laknak, nem attól függ... -
#756 Lengyelország is Közép-Európában van -
#755 De ez Közép-Európa:P -
SeLFisCH #754 2016 Eb megint ugrott. Egymás után nem adják 2x keletre. Főleg,hogy 2016ra Franciaország is pályázik,és ugyebér Platini
A staidonokat meg kár lenne megépíteni,az emberek nem járnának ki. Míg Lengyelországban és Ukrajnában van 85M ember,itthon10 -
Grenzjager #753 nem az orzság van szidva, csak a labdarúgásunk vezetői. -
#752 Inkább azok a szánalmasak akik szidják és lesajnálják. Általában nincs is rálátásuk a gazdaságra meg stb., hogy valójában mi történik+ az ok-okzati tényezők. -
#751 azt nem értem miértelme ennek a prezentációs hülyeségnek!?!nem ez dönt,már rég el lett döntve !!!már jóval ez előtt -
#750 Hát igen, a pályázati anyaggal nem volt semmi baj :( -
#749 szánalom h mindenki csak szidja az országot -
#748 AZért is kár már, hogy így alakult, mert én áttanulmányoztam a tervezetet amihez hozzálehetett férni, és kurvajól kivolt dolgozva tényleg minden, legegyszerűbben leszűkítve a dologt. Csak nézzük meg logót, szerintem eszméletlneül király lett, mutós és informatív nagyon, minden szempontból. -
#747 13000 oldalas pályázat?
Csoda hogy nekpajuk meg kéremszépen? Szánalom ami ebben az országban folyik -
#746 igen -
#745 Nekem nem jön be a video. Ez az, amit a TV-ben is adtak? Amikor bekiabálásokra reagál a reptéren? -
#744 mészöly kálmán kifakadása
én egyetértek vele