Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsizsi34
te nem csinálná valamit másképpen mint a kormány?

Zsizsi34
te hány éves vagy?

hunbasser
togo nem európa<#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

valszeg azért felnõttek mert valamit jobban tudnak nálunk. no politika plz, tudom hogy nehéz ebben a témába ilyenkor mellõzni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Zsizsi34
de ha meg felépítik a pályákat, akkor még az eb elõtt tönkreteszik õket, ugyhogy a dolgok ütik egymást

belefér :P

az egyik esetleg magával húzhatná a másikat...

zaki
Decemberben lesz a döntés nem? 2012-ig még lesz 5.5 év felépíteni a pályákat.

Zsizsi34
de mire mindent megcsinálnának, addigra már 2100-ban járnánk... legalábbis ha ez a kormány marad

egy togo-tól nem hinném :)
csak egy kis önbizalom kell meg HAZAI pálya :)
(az viszont nem kell hogy a bírói szivek felénk húzzanak, olyan gyõzelem nem kell, de elõfordulhat, nem elõs lenne a világtörténelemben)

zaki
Hát igen, csak õk egy kicsit elõrébb tartanak nálunk... <#zavart1>

Azért mondom, hogy elõbb akórházakat, utakat, egyé gondokat kéne helyrehozni, utána meg rendezhetnénk felõlem EB-t, olimpiát, meg mittomén.

Zsizsi34
meg én pécsi se sokat...

Zsizsi34
ha el is nyerjük a pályázatot, akkor az utolsó pillanatban kezdenek majd nekiállni stadiont építeni? mint az uszodát vagy mit?

akyyy
azért nem jó az eb, mert modák az országnak az jó.....jó, jó lesz pestnke meg jó lesz sopronnka, de mi, szegény borsodiak semmit nem kapunk belõle, csak amegszorítások:(:(:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
Fifti-fifti. Asszem itt lenne BP-n a nyitómeccs, kint meg a döntõ...

hunbasser
nem vagyok hungarista :)
a szívem nekem is azt mondja,h rendezzünk eb-t,mert akkor kimehetnék egy spanyol-francia meccsre mondjuk,de akkor,mi csak besülnénk,0 ponttal kiesnénk,+ 5-6 gólokkal aláznának bennünket.és aztán vége az eb-nek,és 2-3000 szurkolóért kell fenntartani a csili-vili stadiont.

ReaL MaDRid x siempre

Zsizsi34
ahogyan azt a németek is tették a legtöbb esetben

ezért is nem kell az összes stadion hanem mondjuk 4-5 öt felújitani, ennél több nem is kéne.

Zsizsi34
felújítani megéri, de fenntartani nem

Punker
ebben ne legyél biztos, gyepre többet nem költenek, víz/villany/stb rezsi pedig nem több annyival, mint toldozgatni az omlásveszélyeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zaki
Az neked felújítás? <#wow2><#idiota>

Az egészet le kéne bontani a p!csába, és felhúzni egy újat a helyére...

én nem értek ehhez, de szerintem nem annyival, hogy ne érje meg felújitani egy vébé kedvéért...

Zsizsi34
azt azért ne feledjük, ha lesz itt egyáltalán eb, akkor hány meccs lesz majd itt a hányból... mert magyar-horvát eb, és nem magyar eb

gabber_saviola
meg aztán mit csinálnák azokkal az új satdionokkal az eb után? mert tuti, hogy utánna is marad az egy-két ezres nézõközönség
nekem simán jó a mostani Fradipálya is :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

hunbasser
a puskás ferenc stadiont nemrégen újították fel,egy pár éve,de minek,ha a felsõ karélyra még mindig nem lehet felmenni...

ReaL MaDRid x siempre

akiket én ismerek, anti-magyar-focisták õk inkább úgy vannak vele hogy: "á biztos nem jáccanak úgy mint a reál, meg árzenál bla bla bla" ha esetleg látnák hogy a magyar csapat is tud felmutatni valamit, akkor talán jobban nyitnának a magyarfoci felé. (ja és ezek a nagy hungaristák, errõl ennyit ez már más téma)

Zsizsi34
HunBasser, veled mindenben egyet értek...legalábbis az eddigi hozzászólásaidban

Zsizsi34
egyszerûbb, de drágább

hunbasser
a pályázat miatt nyitottam,ami viszont most zajlik:)

ReaL MaDRid x siempre

Punker
hát azért mondom hogy egy új rendbetett stadiont egyszerûbb fenntartani mint egy szétesõben lévõ romot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zaki
Én úgy tudtam, hogy a gyõri, székesfehérvári, debreceni, meg a Fradi pálya. a Népstadiont meg alapból felújítják, ha lesz, ha nem Eb.

Zsizsi34
mért lenne magasabb az érdeklõdés egy jó stadion és szar csapat iránt? itt nem a stadion számít, hanem az ,hogy van a jó magyar foci vagy nincs... válasz: nincs és nem is mostanában lesz

hunbasser
minek?a sok huligán úgyis szétzúzná az egészet egy hónapon belül,már nem egy példa volt rá,h szépen felújítottak egy stadiont,és a huligánok egybõl szétzúzták egy bunyó alkalmával...pl újpesten is ez volt

ReaL MaDRid x siempre

én nem lehet, BIZTOS! :D
és remélem nem csak igy néhányan vagyunk e témán :)

gabber_saviola
nyitok egy 2020-as Le Tour topikot mingyá :P

Nem tudom, hogy megérné-e nekünk megnyerni, szerintem pénzkidobás lenne de azért hajrá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

zaki
Azt a pályán már nem fogják felújítani... <#smile>

Davidus
BP-n csak a Puskás stadion lesz megcsinálva:)

V9ykn8_TZL0

Zsizsi34
én is ezt mondom...

zaki
Jó de milyen stadionok ezek? Nézd csak meg a Népstadiont. Lassan szétesik az egész... :(

nézõk, reklám, korszerübb, jobb stadionnak lehet hogy a fenntartása is több mint egy lepukkadtnak, de többen is mennek oda, magasabb az érdeklõdés.

Zsizsi34
ez igaz, de én nem a fradi meccsre, hanem az újpestre:)

hunbasser
de értsétek már meg,attól még h itt lenne egy eb,attól még a magyar foci nem lenne jobb,legalábbis klubszinten nem változtatna rajta semmit.

ReaL MaDRid x siempre

The FlashBack
most is sikerült

zaki
Hát, ha megrendeznénk az Eb-t, és mondjuk a Fradi pálya ilyen csili-vili ultramodern cucc lenne, lehet, hogy újra kijárnék a meccsekre... <#rolleyes><#whatever>

Zsizsi34
értelme most is lenne mozdulnia, ugyanis, akkor talán többeket érdekelné a foci, jobban látótérbe kerülne a magyar foci

Davidus
hát ennél jobb alkalom nem kell(ha megkapjuk a rendezést)

V9ykn8_TZL0

Punker
hát azért 5-6 stadion most is fenn tudunk tartani nem? egy zsír új és egy rom fenntartása majdnem ugyanannyi.....

Zsizsi34
csak az a baj, hogy reménykedni nem elég...
egyébként bármennyire is kritizálom, én is szeretném, hogy itt legyen, mert akkor végre kimehetnék egy eb meccsre, de ennek több a hátránya, mint az elõnye

az EB hatására igenis fog, LESZ ÉRTELME mozdulnia :)

hunbasser
igazad van,de görögországban akkor is jobb foci van mint itt :)
és teltház is van sok meccsen,szal ha õk rendeznének egy eb vagy vb-t,akkor úgyis nyereséges lenne nekik,mert nemcsak a 30 ezres,de az 50-60 ezres is teli lenne náluk,fõleg a nagyobb rangadókon

ReaL MaDRid x siempre