Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
csak egy kis önbizalom kell meg HAZAI pálya :)
(az viszont nem kell hogy a bírói szivek felénk húzzanak, olyan gyõzelem nem kell, de elõfordulhat, nem elõs lenne a világtörténelemben)
Azért mondom, hogy elõbb akórházakat, utakat, egyé gondokat kéne helyrehozni, utána meg rendezhetnénk felõlem EB-t, olimpiát, meg mittomén.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a szívem nekem is azt mondja,h rendezzünk eb-t,mert akkor kimehetnék egy spanyol-francia meccsre mondjuk,de akkor,mi csak besülnénk,0 ponttal kiesnénk,+ 5-6 gólokkal aláznának bennünket.és aztán vége az eb-nek,és 2-3000 szurkolóért kell fenntartani a csili-vili stadiont.
ReaL MaDRid x siempre
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Az egészet le kéne bontani a p!csába, és felhúzni egy újat a helyére...
nekem simán jó a mostani Fradipálya is :P
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
ReaL MaDRid x siempre
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ReaL MaDRid x siempre
és remélem nem csak igy néhányan vagyunk e témán :)
Nem tudom, hogy megérné-e nekünk megnyerni, szerintem pénzkidobás lenne de azért hajrá
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
ReaL MaDRid x siempre
egyébként bármennyire is kritizálom, én is szeretném, hogy itt legyen, mert akkor végre kimehetnék egy eb meccsre, de ennek több a hátránya, mint az elõnye
és teltház is van sok meccsen,szal ha õk rendeznének egy eb vagy vb-t,akkor úgyis nyereséges lenne nekik,mert nemcsak a 30 ezres,de az 50-60 ezres is teli lenne náluk,fõleg a nagyobb rangadókon
ReaL MaDRid x siempre