5187
Foci EB 2012
  • Effe88
    kezdődjön má el
    he
  • gabber_saviola
    ezt az offikál szongot én sem értem, akkor inkább már ez:

• [HUN]FaTaL
    Ez szvsz a legjobb theme volt. Az idei meg egy raklap szar. :D

Ez is marhajó volt (no meg a 2000-es EB is)

• IXEMGabeo

ez is jó volt sztem intronak
  • IXEMGabeo
    nekem se tetszik!

ez százszor jobb volt Nelly Furtadotól

• DasIsFuck
    rz szánalmas szám ennél a fifa soundtrackeken értelmesebb zenét találnék foci eb hivatalos zenének...
  • LasDen #1097
    nem...ez a vicc:

- Miért nem lehet a járdán zenélni?
    - Mert a járda nem hangszer.
  • DasIsFuck
    ez vicc!

............
  • szucsy89
    1200-ben laptopon tökéletes
  • IXEMGabeo
    nagyon jók a színkombinációk!

Reméljük a topikhoz hasonlóan az EB is király lesz
  • ProGabe #1093
    Mi ez a szar? :D Ez minden, csak nem európai!

A totyik tényleg fasza, csak 1680-ban fura a jobb oldala: http://www.cornpic.com/images/8umr9.jpg
  • LasDen #1092
    és hol marad a waka waka????
  • bakkerman
    Ejj de fasza a topik,felüdülés a szemnek akármerre nézek :D nagyon szép munka,grat aki csinálta!
  • Steve Downie
    De jól néz ki a topik!
    A hivatalos EB dal talán még nem volt itt:

• bubu13
    Eb tippjáték indul. Aki szeretne játszani az nézzen be a topikba.
  • IXEMGabeo
    ez a banner sztem jobb, mint, ami most van, végül is nekem8
  • [HUN]FaTaL
    Persze és a hollandok is kiesnek, ha úgy játszanak, mint a bolgárok és a szlovákok ellen. A Portugálok kiesését már mindenk megjósolta. Oh wait...
  • IXEMGabeo
    barátságos meccs...
  • karajjj
    hát, ha úgy játszanak, mint a svájciak ellen, akkor örülhetnek, ha továbbjutnak a csoportból
  • IXEMGabeo
    Reméljük a legjobbakat.

Én mondjuk nagyban mernék a Németek döntőbeli szereplésére fogadni
  • ressy14
    Szerintem idén nem jutnak be a spanyolok a döntőbe. Valaki 11-esekkel kiveri az elődöntőben.

A legújabb banner még faszájosabb, le lehetne a szövegmező hátterét is valami hasonló lilára váltani? légyszi-légyszi
  • DasIsFuck
    csak egyik sem arany....
    Idén már kellene az az arany nagyon a németeknek.

Morbid de én szívesen látnék egy német-spanyol eb döntő visszavágót a döntőbe...
    egyrészt nem hiszem h még egyszer képesek lesznek olyan beszarian kiállni ellenük mint 2010-be, másrészt meg szép visszavágás lenne az 08-ért.
  • szabii98

A spanyolok és a németek nagyon erősek.
    Ezen kívül még a hollandokat láttam játszani, de az ő focijuk nem tetszett(Bayern-Holland).. gondolom, nem is hajtottak, de akkor sem tetszett :D
  • IXEMGabeo
    ja igen máig cseng a név a fülembe, hogy Sergio Concencao elintézte őket egy mesterhármassal micsoda EB volt az a 2000-es
  • IXEMGabeo
    Ebben igazad van. Németeket válogatott szinten soha nem szabad leírni, ha megnézed akkor a legtöbb érmet ők szerezték szinte mindenben, vb tekintetében nem, de azért egy 72-es, 80-as és a 96-os EB-t is megnyerték tehát ezen a tornán se gyengélkedtek ám, így asszem a kontinensen arany tekintetében ők a legsikeresebbek.:)

a 2000-es EB-n kikaptak az angoloktól 1-0ra, és játszottak egy nagy meccset a portugálokkal, ha jól emlékszem, de ott is alulmaradtak.

2004-es EB-n szégyenteljesen teljesítettek mondjuk náluk pont akkor volt a generációváltás, és csak Ballack és Kahn nyújtott valamire valót. De ott az döntött, hogy nem bírtak el egy Lettországgal.

Azóta viszont ők az egyetlenek akik mindhárom tornán VB-t, EB-t beleértve érmet szereztek
  • DasIsFuck
    de mára már azért kitisztult az h az argentin-brazil páros eggyáltalán enm olyan jó mint egykoron volt és már dél amerikai zónába is alul maradnak.
    franciáknak 06 óta nem nagyon volt semmi eredményük..az olaszoknak se igaz ők arannyal jöttek ki, de azóta semmi.

akik már évek óta lényegébe mindig ott vannak azok a németek..jó 00-as és a 04-es EB-n leszerepeltek..de a többi nagytornán 2 ezüst,2 bronz..és a Németeknél végrement egy generáció váltás sőt talán 2 is és mindegyik generáció képes volt érmet nyerni.
  • IXEMGabeo
    válogatott meccsek főleg nagy tornákon zömében felrúgják a papírformát általában. Főleg 2010-ben amikor ki gondolta volna azt, hogy egy Új-Zéland veretlenül esik ki a tornáról alig alig gólt bekapva, holott egyetlen zélandi játékos játszott Európában a többiről azt se tudtad kicsoda. És akkor még ott voltak a Szlovákok, akik meglepetés erejével hatottak, hogy egyáltalán bejutottak a 16 közé, meg lehetne említeni csalódásként az Olasz-Francia párost is pláne, hogy ők 2006-ban döntőztek is!!! Portugálok kerete is több milliós volt és egy C Ronaldoval a soraiban semmit nem ért el kb, ugyanúgy ahogy évek óta a Brazíl és az Argentín válogatott sem...Úgyhogy igazságszerint a nívós európai ligákban játszó játékosok nem biztos, hogy elegek egyes válogatott meccsekhez. Pláne hallod manapság amikor a nívós csapatokban játszók 60 tétmeccset tolnak és még utána fáradtan sérülésmentesen igyekeznek lehozni néhány válogatott meccset persze h közülük sokan nem a legjobbjukat nyújtják.
  • [HUN]FaTaL
    A topichoöz: Esetleg a jobb oldalra is mehetne egy színátmenet mint a bal oldalra és akkor jó lesz. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem tippeltem, a vb már ment mikor elkezdtem olvasgatni a topicokat. Ráadásul évek óta nem néztem akkor klubfocit még az erőviszonyokat sem ismertem teljesen.
  • IXEMGabeo
    tippeltél is? volt anno egy tippjáték. 13. lettem azon.

Itteniek közül Jason? volt az, aki nagyon előkelő helyen végzett
  • gabber_saviola
  • jAsOn VoOrHeEs
  • karajjj
    kúlság van, kurvaszép lett, respekt Gábor bácsi :D
  • gabber_saviola
  • [HUN]FaTaL
    Eddig is tiszta volt a kép, láttam a 98-as vb-t, a 2002-est és a 2006-ost is :D EB-t 2000 óta nézem. Csak nem kommenteltem sg-n a foci részlegbe akkor még (2010-es vb óta írok).
  • IXEMGabeo
    csakúgy, hogy tiszta legyen a kép:D tudom, hogy Effe volt az, aki szinte biztosra írta, hogy kiesnek. Csak gondoltam jobb, ha tisztább a kép és aki fogadni szeretne, hogy a Spanyolok kiesnek már a csoportkörben azt épp most figyelmeztettem ezzel a hsz-el, hogy ne tegye nincs értelme:D Bár, aki véletlenül megteszi és tényleg kiesnek az sztem milliókat kaszál
  • [HUN]FaTaL
    És ezt miért nekem írod?:)
  • IXEMGabeo
    98-ban vb-t nyerő és 2000-ben EB-t nyerő Francia válogatott merő változásokon esett át ráadásul a 2002-es vb-n nem kevesebb, mint 7 kapufájuk volt a 3 meccsen főképp ennek köszönhették a kiesésüket leginkább a Szenegál elleni nyitómeccsel ahogyan kezdtek az alapvetően meghatározta a sorsukat.

Olasz válogatott ugyebár 2006-ban megnyerte a vb-t, de 2 éve kiestek a csoportban. Náluk generáció váltás volt ez azért történhetett így és a Szlovákoknak pedig életük legjobb kerete volt a 2010-es.

Spanyoloknál ez a generáció még mindig kimagaslik, számtalan nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek ezenkívül a legesleg labda biztosabbak, ami nem eredményezheti azt, hogy egy ír és egy horvát csapat is ki fogjon rajtuk. Olaszokból is maximum döntetlent nézek ki belőlük ahogy pl a 2008-as EB-n is alakult a meccsük...
  • gabber_saviola
    legyetek már türelmesek, majd szólok, ha kész. :)
  • [HUN]FaTaL
    Csak a hozzászólás dobozokat ne effekteld szarrá pls :D

Jól néz ki, szerintem egy kicsit sötétebb átmenet a háttérnek és tökéletes.