9761
-
-
#797 Jobklikk -> Kép megjelenítése -> F5 -
Inquisitor #796 1. Csak ez az egy link van ... még.
2. Ha több oldalon bejön IE és FF alatt is, akkor másnál is be kéne jönnie. -
Inquisitor #795 Sárga DVI most nagy divat, az MSI kezdte használni a dual link DVI jelölésére, a hűtője alapján ez egy XFX kártya, kínai cég, de jó kártyákat csinál jó áron. Sajnos itthon valamiért elég drágán adják őket. -
zoolee #794 Linkelj normális helyről pls... -
#793 Gyönyörű ez a kártya!!! Fekete a kedvencem, és ezek a sárga DVI-k...
Ha lesz teszt, annak is nagyon fogunk örülni! :DDD -
Inquisitor #792 Frosty kolléga linkelte a Hwsw fórumon:
Megérkeztek az első info morzsák G80 kistestvéreiről.
A kártyák készen állnak, de üzletpolitikai okok miatt egyelőre nem idítja útnak NV. Ennek függvényében az órajelek még változhatnak. -
Inquisitor #791 Miért kerülne felébe? Ez az ár a megjelenésre vonatkozik, ami nem rögtön lesz, picit odébb, és már most kezdenek 100K alatt szállingózni a GTS-ek.
Másrészt sose volt kiszámítható VGA ügyben a ram kérdés, vany olyan középkategóriás kártya, ahol 2K különbség van az 512-es meg a 256-os között. Gondolhatod, hogy nem a ram olcsóbb 30.000-rel, avagy fordítva, a GTS-es előállítása se nagyon lehet 40K felett, itt a haszonból faragnak le a Dx10 felfutattása ürügyén, nem az előállítási költségekből.
P.S. Én is arra asszociáltam, hogy felezett sávszéllessége lesz, de kaptam arcomra, hogy benne volt a hírekben nem lesz más butítás. -
cseneles #790 szerintem a 320mb-os 8800Gts-ben nemhinném ,hogy csak a memória lesz kevesebb és fele annyiba fog kerülni ez baromság.
valami másban s sztem gyengébb lesz -
#789 Köszi.
-
#788 Szerintem ezzel akkor foglalkozzunk amikor már legalább a PH-n lehet rendelni vkitől! Addig ezek az árak csak feltételezések. -
#787 Ezt nem most vettem, és ezt adom el a konfiggal együtt. Csak majd kell néznem nagyobbat akkor. -
zoolee #786 Ember....
Mostanság, mindenki ien kis házakat vesz???
...
Az énházamba széltibe mejnem belefér a gts 1,5 cm hijja...
Amúgy ez a 320 mb s gts sztem csak egy szamkiszúrás...
akkor már sokkal jobban jársz a 640 essel.. -
#785 De akkor is 40 rugó lenne az a szaros 320MB memo? -
#784 Lenne egy hülye kérdésem: ez a házam, nem-e tudjátok, ebbe belefér-e a GTS? A GTX tuti nem, mert az jóval hosszabb.
A mérete: 495*190*445mm -
#783 Ez a 60ezer dolog azér nem így van. A nagykerek fogják szerintem ennyiért kapni nettóban. Szal te ennyiért biztos nem kapod kézhez a cuccot. Én inkább olyan 80ezret mondanék rá, de majd kiderül...
Amúgy a méret: 22.9 cm x 11.1 cm x 3.8 cm -
#782 Nekem 7800 GS-em volt, INNO3D, az is tuti volt, hűtője, mindene.
Azért gongolom, ezek is egyformák.
Az ár meg eléggé eltérő.
Valaki megmondaná hány cm hosszú a 8800GTS?
Meg hogy lehet, hogy a 320 MB -os 8800GTS "csak" 60ezer lesz? A másik 320 MB RAM 60ezerbe kerül rajta (Mármint a rendes 640 MB-os GTS-en)?
-
#781 Nekem egy másik fórumon ezt mondták pont erre a kérdésre:
-Leadtek
-Asus
-MSI
bár én árakat is mondtam. A végén persze csak MSI-t sikerült szerezni. Ma délután hozzák. -
#780 igazából egyformák -
#779 8800GTS -ben melyik jobb: MSI, Leadtek vagy Asus?
Vagy ezek is egyformák? -
#778 Na végre nem is kell több, ha ati nem mutat fel majd hasonlót ilyesmi áron akkor ilyet veszek! -
Drizzthsz #777 Kurvajó!!! -
#776 Pénztárcakímélőbb GTS :DDD -
strebacom #775 Irjad csak nyugodtan, én is innen szoktam rendelni, magamnak és másoknak is és eddig nagyon korrektek voltak a gari terén mindenben, inkább úgy irom hogy ök a legkorrektebbek!!! -
#774 rendszeresen tőlük vásárolok és sose volt gond a garival!!
nekem csak jó tapasztalatom van velük.
az áraik szinte verhetetlenek!
és persze hogy bárki rendelhet tőlük
kisker! -
Jónak tűnik,szoktam az oldalra járni,de nem túl olcsó a 8800-as széria a többi bolthoz képest?Előrendelére nem kell külön fizetni,hogy csak 130-140k közt vannak a karik?Máshol 160-170K-ért adják.Amúgy innen a gép korrekten összejött 419K-ból :)
kari 143k,proci 73k,lap 52K(65K),táp 24K,procivent8-12K,ház(31K Thermaltake),egér(Razer Copperhead),ram(Twinx corsair).Igaz nem ide kéne írni. :) -
strebacom #772 Ez egy nagyon korrekt cég ugyhogy egy katt IDE!!! -
strebacom #771 Egy jó tanács: vigyázzatok a túl olcsó VGA-kal(pl:8800GTS-89900FT) ezek külfödröl behozott vga-k és igencsak meglepö a gari kezelés...... -
#770 Ez a ready megbízható? Bárki rendelhet tőlük? -
#769 101-é találtam legolcsóbbat a readyn-n kívül.majd most kedden lesz ismét árválltozás -
izb #768 annál hamarabb is fogsz büntipontot kapni.... -
kriszbig #767 Köszike!nem gef 8-at akarok 20.000-ért,hanem azért ide írok mert minél több helyre írok annál több választ és megoldást kapok!
-
zoolee #766 Nem hinném.
Nagy ker. -
#765 Ready-n kívül van valahol 100 alatt GTS? -
zoolee #764 Ezt mér ide írdod??
gef 8 at te 20000 ért nem kapsz.
Amúgy ha AGP s kell akkor inno3d gef 7600 gs. -
kriszbig #763 Halihó!Tudna valaki ajánlani 1 jó videókártyát kb. bruttó 20.000 HUF-ért(játékokhoz + rajzprogramokhoz kellene), hogy a következő alaplaphoz jó legyen: ASUS A7V8X. Előre is köszi! -
#762 Te vágod ezeket a külf. nagykereket? -
#761 tőlem annak hiszel, akinek akarsz. ez nem lehet vitatéma. -
#760 inkább hiszik az oroszoknak mint a Tom hardverének + annak az 505-ös oldalnak :P -
#759 thx,már megtaláltam én is