9761
10645648441175096535.jpg
  • czky

• czky
    Jobklikk -> Kép megjelenítése -> F5
  • Inquisitor
    1. Csak ez az egy link van ... még.
    2. Ha több oldalon bejön IE és FF alatt is, akkor másnál is be kéne jönnie.
  • Inquisitor
    Sárga DVI most nagy divat, az MSI kezdte használni a dual link DVI jelölésére, a hűtője alapján ez egy XFX kártya, kínai cég, de jó kártyákat csinál jó áron. Sajnos itthon valamiért elég drágán adják őket.
  • zoolee
    Linkelj normális helyről pls...
  • czky
    Gyönyörű ez a kártya!!! Fekete a kedvencem, és ezek a sárga DVI-k...
    Ha lesz teszt, annak is nagyon fogunk örülni! :DDD
  • Inquisitor
    Frosty kolléga linkelte a Hwsw fórumon:

Megérkeztek az első info morzsák G80 kistestvéreiről.

A kártyák készen állnak, de üzletpolitikai okok miatt egyelőre nem idítja útnak NV. Ennek függvényében az órajelek még változhatnak.
  • Inquisitor
    Miért kerülne felébe? Ez az ár a megjelenésre vonatkozik, ami nem rögtön lesz, picit odébb, és már most kezdenek 100K alatt szállingózni a GTS-ek.
    Másrészt sose volt kiszámítható VGA ügyben a ram kérdés, vany olyan középkategóriás kártya, ahol 2K különbség van az 512-es meg a 256-os között. Gondolhatod, hogy nem a ram olcsóbb 30.000-rel, avagy fordítva, a GTS-es előállítása se nagyon lehet 40K felett, itt a haszonból faragnak le a Dx10 felfutattása ürügyén, nem az előállítási költségekből.

P.S. Én is arra asszociáltam, hogy felezett sávszéllessége lesz, de kaptam arcomra, hogy benne volt a hírekben nem lesz más butítás.
  • cseneles
    szerintem a 320mb-os 8800Gts-ben nemhinném ,hogy csak a memória lesz kevesebb és fele annyiba fog kerülni ez baromság.
    valami másban s sztem gyengébb lesz
  • kirol
    Köszi.
  • czky
    Szerintem ezzel akkor foglalkozzunk amikor már legalább a PH-n lehet rendelni vkitől! Addig ezek az árak csak feltételezések.
  • ati2002
    Ezt nem most vettem, és ezt adom el a konfiggal együtt. Csak majd kell néznem nagyobbat akkor.
  • zoolee
    Ember....
    Mostanság, mindenki ien kis házakat vesz???
    ...
    Az énházamba széltibe mejnem belefér a gts 1,5 cm hijja...
    Amúgy ez a 320 mb s gts sztem csak egy szamkiszúrás...
    akkor már sokkal jobban jársz a 640 essel..
  • grebber
    De akkor is 40 rugó lenne az a szaros 320MB memo?
  • ati2002
    Lenne egy hülye kérdésem: ez a házam, nem-e tudjátok, ebbe belefér-e a GTS? A GTX tuti nem, mert az jóval hosszabb.

A mérete: 495*190*445mm
  • czky
    Ez a 60ezer dolog azér nem így van. A nagykerek fogják szerintem ennyiért kapni nettóban. Szal te ennyiért biztos nem kapod kézhez a cuccot. Én inkább olyan 80ezret mondanék rá, de majd kiderül...
    Amúgy a méret: 22.9 cm x 11.1 cm x 3.8 cm
  • kirol
    Nekem 7800 GS-em volt, INNO3D, az is tuti volt, hűtője, mindene.
    Azért gongolom, ezek is egyformák.
    Az ár meg eléggé eltérő.

Valaki megmondaná hány cm hosszú a 8800GTS?

Meg hogy lehet, hogy a 320 MB -os 8800GTS "csak" 60ezer lesz? A másik 320 MB RAM 60ezerbe kerül rajta (Mármint a rendes 640 MB-os GTS-en)?

• Magnum PI
    Nekem egy másik fórumon ezt mondták pont erre a kérdésre:

-Leadtek
    -Asus
    -MSI

bár én árakat is mondtam. A végén persze csak MSI-t sikerült szerezni. Ma délután hozzák.
  • ZaJanga
    igazából egyformák
  • kirol
    8800GTS -ben melyik jobb: MSI, Leadtek vagy Asus?
    Vagy ezek is egyformák?
  • grebber
    Na végre nem is kell több, ha ati nem mutat fel majd hasonlót ilyesmi áron akkor ilyet veszek!
  • Drizzthsz
    Kurvajó!!!
  • czky
    Pénztárcakímélőbb GTS :DDD
  • strebacom
    Irjad csak nyugodtan, én is innen szoktam rendelni, magamnak és másoknak is és eddig nagyon korrektek voltak a gari terén mindenben, inkább úgy irom hogy ök a legkorrektebbek!!!
  • ZaJanga
    rendszeresen tőlük vásárolok és sose volt gond a garival!!
    nekem csak jó tapasztalatom van velük.
    az áraik szinte verhetetlenek!
    és persze hogy bárki rendelhet tőlük
    kisker!
  • berlinboy6329

Jónak tűnik,szoktam az oldalra járni,de nem túl olcsó a 8800-as széria a többi bolthoz képest?Előrendelére nem kell külön fizetni,hogy csak 130-140k közt vannak a karik?Máshol 160-170K-ért adják.Amúgy innen a gép korrekten összejött 419K-ból :)

kari 143k,proci 73k,lap 52K(65K),táp 24K,procivent8-12K,ház(31K Thermaltake),egér(Razer Copperhead),ram(Twinx corsair).Igaz nem ide kéne írni. :)
  • strebacom
    Ez egy nagyon korrekt cég ugyhogy egy katt IDE!!!
  • strebacom
    Egy jó tanács: vigyázzatok a túl olcsó VGA-kal(pl:8800GTS-89900FT) ezek külfödröl behozott vga-k és igencsak meglepö a gari kezelés......
  • Magnum PI
    Ez a ready megbízható? Bárki rendelhet tőlük?
  • ZaJanga
    101-é találtam legolcsóbbat a readyn-n kívül.majd most kedden lesz ismét árválltozás
  • izb
    annál hamarabb is fogsz büntipontot kapni....
  • kriszbig
    Köszike!nem gef 8-at akarok 20.000-ért,hanem azért ide írok mert minél több helyre írok annál több választ és megoldást kapok!
  • zoolee
    Nem hinném.
    Nagy ker.
  • ati2002
    Ready-n kívül van valahol 100 alatt GTS?
  • zoolee
    Ezt mér ide írdod??
    gef 8 at te 20000 ért nem kapsz.
    Amúgy ha AGP s kell akkor inno3d gef 7600 gs.
  • kriszbig
    Halihó!Tudna valaki ajánlani 1 jó videókártyát kb. bruttó 20.000 HUF-ért(játékokhoz + rajzprogramokhoz kellene), hogy a következő alaplaphoz jó legyen: ASUS A7V8X. Előre is köszi!
  • ZaJanga
    Te vágod ezeket a külf. nagykereket?
  • minimize
    tőlem annak hiszel, akinek akarsz. ez nem lehet vitatéma.
  • Gabesz amd64
    inkább hiszik az oroszoknak mint a Tom hardverének + annak az 505-ös oldalnak :P
  • tugyiti
    thx,már megtaláltam én is