9761
-
zoolee #958 Bakker, azt tudtam, hogy melexik, de ennyire.. -
#957 Szerintem megnyugodhatsz, mert nekem alapon olyan 60 fok, 1 ora 3dmar06 után 80 fok szokott lenni... -
#956 Hány fok lehet max egy 8800GTS, mármint ami még egészséges?
Mert nekem szét van szedve a ház, és így 70 fok felé megy, de egyszer mintha 88 is lett volna. -
#955 Sziasztok!
A 8800-as driverben már nem tudom előhozni a RefreshRate oldalt. Milyen programmal tudnám felülírni a felbontásonként a frissítési frekvenciát? -
#954 off: ha még beszélsz velük, mond meg nekik, hogy adják már ki az Assassin Creed-et, mert már nagyon várom!
on. -
MikroID #953 Na a Ubi Soft-tal folytatott beszélgetés vége az lett, hogy a kártya nem kompatibilis a Splinter Cell Double Agent-tel és majd kijavítják a következő patch-el! Csak győzzem kivárni! :( -
MikroID #952 Még egy kérdés, neked hányas verziószámú a bios a kártyán? Kezdek erre gyanakodni. -
MikroID #951 Na emiatt a driver kérdés miatt, hogy kizárhassam, újrahúztam az egész rendszert, de sajnos nem szünt meg a jelenség! :( -
strebacom #950 Semmi nem lesz, mivel a driver nem támogatja a kártyát, fel sem települ.... -
zoolee #949 Akkor mi van ha én 7600 hoz felteszek 8800 as forceweart??? -
strebacom #948 Ja és SPDA nekem a 97.44-el vacakolt, de 97.92-vel tökéletes eddig!! -
strebacom #947 Igen ez igy van!!! -
MikroID #946 Köszike! :) -
MikroID #945 És neked soha nem is volt fenn a gyári MSI driver ha jól sejtem!? -
#944 nem fontos csak kiváncsi voltam mert nem ismerem ezt a márkát :) -
#943 ezért van a fórum.
-
strebacom #942 Most próbáltam a SplinterDA-t és tényleg jó az 97.92-vel, és ezt akartam megirni "MikroID"-nek, de te megelöztél!!! -
#941 97.92-es (WHQL) driverrel okés a TDU, és Splinter utolsó része is.
az említett 3.játékot nem néztem!! -
MikroID #940 Most látom, hogy neked is MSI van! Kezd az az érzésem lenni, hogy ez a hibaáradat csak az MSI kártyákat érinti, mivel a más gyártok kártyáit birtokló egyéneknek mind megy!!! -
#939 http://www2.pny.com/8800-GTX-768MB-PCIe-P1961C269.aspx
sajna csak külföldre(ill. náluk belföldre-Amerika+Kanada) forgalmaznak innen, itt nem mondom, honnan van az enyém.
priviben, ha tényleg fontos. :) -
#938 minimize, neked milyen márka a kártyád? PNY8800... nem is hallottam még ilyenröl... rákerestem gugliban, szebb a matrinca rajta mint az én gainwardomon :) -
#937 jajj már, szerintem írjuk be a konfig helyett (úgyis kezd avítt lenni már...:)) az életkort, bár a "mai fiatalok" otthonról amúgy sem sok mindent hoznak a fórumokra...
az "apu, anyu megvette" meg nem más, mint irígység csupán, jó magyar módra
(itt tényleg Tisztelet a kivételnek!!) -
MikroID #936 Hát tényleg nem tom mi lehet a gond, mert a legfrissebb drivert használom az nvidia oldaláról, de ami abszolút érdekes, hogy a Splinter Cell-t próba képp elindítottam multiban, ott meg tökéletesen fut! Minden bekapcsolva és meg sem riccen, de solo-ban továbbra sem akar futni! Már egy napja levelezek a supporttal, kíváncsi vagyok mi lesz a vége... Egyébként az nvidia is elmehet a fenében, ami e körül a kártya körül megy! Miért nincs még pl Vista driver hozzá... a simákhoz van... mondjuk lehet a DX10 miatt! Bár azt írták a fórumon, hogy januárt végén jön a driver. -
#935 Ámen, uez a szitu :)
mikroid, strebacom, nemtom nálatok mi lehet a gond, mert nálam a splinter cell DA meg a TDU ugy megy mint egy álom. legujabb driver, azt csokolom. remélem a cd-t a kari dobozábol jo messzire dobtátok :) mert az aztán egy tényleg gány driver :) -
strebacom #934 Igen ez igy van, ne játsz velük, legalább is most még ne ez driver hiba miatt van, nekem se megy, hátha kidob az NV valamilyen jobb drivert és akkor majd toljuk..... -
MikroID #933 Látom jó a hangulat! A segítségetekre lenne szükségem! MSI 8800 GTX karim van és eddig három progi nem hajlandó futni azok közül, amiket csipázok és háromból három új! Splinter Cell Double Agent, Battlestation Midway és végül a Test Drive Unlimited! Arra lennék kíváncsi, hogy másnál, akinek ilyen, vagy ilyen szériájú kártyája van, annál mennek-e ezek a programok! Sajnos a külföldi support oldalakkal nem érek semmit, kint mindenki azt hiszi, hogy felhasználó csak bekapcsolni tudja a PC-jét! -
#932 "de hát sajnos nem tudnak olvasni hisz ott van leirva a megfelelö helyen az életkor"
hát minimize barátunknál épp nincs kiírva :-)
na off vége ;-) -
strebacom #931 Ja igazad van! "10éve nem lakom egy fedél alatt "anyucival" , meg "apuci megvette" dologgal engem is sokan offoltak, de hát sajnos nem tudnak olvasni hisz ott van leirva a megfelelö helyen az életkor, és mi már dolgozunk és dolgozunk, nem iszunk, nem drogozunk, hanem gyüjtünk és veszünk magunknak jó VGA-kat ennyi a titka igy 30 felett..... -
#930 simán a kinti árak miatt.
itt szerinted Pesten a "nyitónapon" mennyi ment el belőle???!
ja, a "muszályt" azt elba*tam. ez nagy kirohanásomra való tekintettel sima .
-
#929 hát látom akkor télleg nem érted mit irtam a #907-ben
ott nem az van h akkor lesz a boltban 8800GTX amikor rendel valaki 1-2 db-ot,hanem ott szószerint "porosodik" 1-2 napig mert ott pillanatok alatt elviszik...nem arra várnak az eladók h na rendeljen már valaki,mint itt...
még valami:"muszály" az muszáj,30 felett
befejeztem,peace -
#928 gratula, értelmes hozzászólás.
muszály a hülyeséggeddel szétoffolni mindent?
az egyik kártya Nekem jött, a másikra egy másik vevő várakozott, megnéztük a gyári, mellékelt 3d Mark-kal, mit tud a "kicsike". ennyi.
a második részére annyit, hogy 10éve nem lakom egy fedél alatt "anyucival", engem régen nem a szüleim pénzelnek, így 30felett...
akkora hülyeségeket kommentelsz ide, hogy lassan nekem fáj, komolyan. -
#927 Kár hogyzzá tenni a "DX9 alatt"-ot, mert ezeken há párpercekre is de legalább elindul a DX10-es cucc is, más még ennyit se tud felmutatni... -
Inquisitor #926 DX9 alatt jelenleg a legjobbak. :) -
#925 Ezek a karik jelenleg a legjobbak. -
#924 hi all! ezt szeretném megkérdezni h mennyire jó nVidia GeForce 8 series kártyák?? -
#923 azt irtad h tesztelik!
hát alapba nem vennék olyan VGA-t ami ki van már bontva,gondolom valami lúzerre rásózzák,de a lúzerek nem vesznek ilyen jó kártyát mert azt se tudják mi a jó...na mindegy
honnan tudjam honnan vetted a VGA-dat biztos anyuci pénztárcájából...
Okostóni az aki téged meggyártott...
-
#922 "aztán azt ki veszi már meg?"
azt?
mit ki vesz meg? gtx-et, ill. gts-t?
akinek szüksége van rá, van ott más is, x2 5000+-tól előrendelhető quad-magos Intel-ig minden.
még valami: szerinted az aláírásomban szereplő vga égből pottyant ide??!
lol, tökömbe az ilyen okostónikkal már...
-
#921 aztán azt ki veszi már meg?
én nem egyről beszélek és nem az alap gyártók 8800GTX-eiről,hanem:
BFG,EVGA,XFX..ilyneket láttál? mert azé nem sok helyen vagy két EVGA8800GTX figyel egymás mellett,nameg mellette a BFG és így tovább...és a többi hardware-ról nem is beszélek -
#920 Jó szól az úr, csak terv, mint ahogy a C2D E6550 is az. Sajna én sem élek Japánban/Taiwanban :P -
#919 Énmeg sajna az állandóan cserélgető, mindíg elégedetlen fajta vagyok.
Hát igen, elveszett a programozók szótárából az optimalizálás szó. Lehet agymosottak! :DDD