9761
-
#678 az télleg jó bolt volt...én nyron vettem a 6600Gtmet 40 ért és msot sztem 25 öt nem kapnék érte :S
bár nem is szándékozom eladni -
#677 az a kari két év alatt bőven leszolgálta az árát. mondjuk akkor se bolti áron vettem de közel volt a 100-hoz alulrol. és feléért eladtam most. bőven jo bolt volt, nem bántam meg :D ritka a számitástechnikában olyat hogy két év alatt még a felét éri a cucc az eredeti árnak :) -
#676 az a kari soha nem ért annyit, amennyiért adták :DD
De minden annyit ér, amennyiért megveszik :) -
#675 én most adtam el 48k-ért az X850XT Platinum karimat, aproneten :) ott van sok amatőr, simán ráharapnak a dolgokra. vettem az árábol még egy giga memet inkább :) -
#674 Az igen, akkor volt ott nem kis szerencse is, h egy 6800GTt 40ért vigyenek el :P -
#673 Mer az egész gépet cserélni kell vaze. :)
Amúgy csak félig-meddig van ingyen, ahogy nézzük. Én olyan hitelkártyával veszem, amit ha visszafizetek, újra feltölti az egyenleget, tehát van rajta 150k, majd mire (kb pár hónap) visszarakosgatom, újra annyi lesz (és tovább felhasználható, és így tovább). És ráadásul van vevőm a 6800GT-re 40-ért, úgyhogy az én szememben máris nem 110k a GTS, hanem csak 70!!! -
#672 Hát ezekhez a hsz-okhoz nemtok mit hozzáfüzni
Én kinn melózom külföldön és ezerszer meggondolom h 110k-150k-s VGA-t vegyek
keresetemre nem panaszkodom... -
#671 GTS?Ha már szinte ingyé van miért nem GTX-et szerzel? :/ -
#670 bf2 nekem amugy megy gond nélkül.... :D -
#669 én suliba járok nappalin, mellette egy hardverboltot viszek, és még apámék cégének is dolgozok. ebböl fejlesztem a gépemet, tankolom a kocsimat, és veszem a buzi karácsonyi ajándékokat. meg sporolok mellette a következő évi tandijra ami elég durva lesz... persze vannak barátaim akik abbahagyják az infoszakot mert sokat kell tanulni. nagy kockák, imádják a számitogépeket, viszont lusták mint a dög, elmenni melozni nyüg, otthon ülnek anyucinál és ide-oda járnak néha alkalmi meloba. ha szervezünk lanpartit akkor meg mekkora burzsuj vagyok hogy már megint milyen gépem van, milyen jo kocsim van, milyen jo zenecucc van benne, stb stb. abba nem gondolnak bele hogy ezek abból a rengeteg aproságból vannak amit nekik meg rajtuk keresztül eladok. persze majdnem önköltségi áron, mert sok melot hoznak, igy már vip kategoriában vannak nálam :) persze ezek pitiáner dolgok, a nagy pénz a cégek hardverellátásában van, de akkor is pénz. nincs itt semmi gond, csak akarni kell és kész. ja és 24 éves vagyok ... :) -
#668 De jó.
Hova törsz be lopni? -
#667 Sok embernek ismerőse van pcboltban, vagy már eleve az övék :)
Sokan folyamatosan fejlesztik a gépet, hogy minél kevesebbet bukjanak, így kevesebbet kell egyszerre költeni.
De vannak még trükkök, okosságok, nekem pl gyakorlatilag ingyen lesz a GTS-em hamarosan . :) -
#666 Úgy hogy az emberek dolgoznak és melette képesek sporolni is ami a mai világban nagy dolog.
-
#665 nem értem honnan van pénzük az emberkéknek megvenni akár egy GTS-t vagy GTX-et? -
strebacom #664 Nem rossz, tényleg tud ennyit, de huzamosabb ideig nem merném használni gyári hütövel.......én már csak tudom, mert én már próbáltam..... -
#663 Naja,de abba a gépbe 1 75K-s E6600-as van.De az első az tetszik.E6400-al ver mindenkit.De kéne már 1 istenem.Egy GTX.De a Jézuska nem hozza,mer' az egész Fődre visz ajándékot,azt mán efogyott a péze mire ideért. :) -
#662 Egy GTS húzva csinál 11ezret:
Itt egy lista -
#661 gts-ről van szó -
#660 Az a proci eléggé gyengus... Ilyenből még egy alapból 3,4GHz-es sem közelíti meg az E6300-at sem... Ez a pont is kevéske kicsit... Húzva 10-11ezer pontot vinnie kéne. Alapon sem sokkal kevesebbet, bár alap pontokból nem sokat találtam eddig. Lehet, hogy a procid nem tudja kihajtani rendesen. -
chris0000 #659 2 magos persze! -
chris0000 #658 Hi!
Nekem ASUS8800GTS-em van
PentiumD3.00Ghz(3.45)-ön
3DM06-ban 7000pár pontot visz.
A PD CPU,vicc kategoria 8-sok alá -
ingy3nfr3g #657 gáz
klántárs bejuttatott dcon beta testre szal kicsit gáz hogy nemtom futtatni sem a progit rendesen... -
#656 Nem tőled. De legalább már jól írom ezt a szót! -
#655 kitől? -
#654 :D
Ezt egyszer én is megkaptam.
:D -
#653 egyelőre,nem egyenlőre :D
-
#652 itt is fagy egyenlőre negyed óra után a Bf2 -
aaatttika #651 Akkor mik ezek a szmajlikok? -
ingy3nfr3g #650 cod 1, bf 1942, lineage2, ezek nem újak de nekem frankón mennek gtx-el... :) viszont a battlefield 2-t kipróbáhatná valaki akinek 8800 gtx-e van hogy megy e mert nekem kifagyizik(bár nemsok esélye van hogy a kari miatt :)) -
izb #649 ocsó:) -
#648 ahogy olvasgattam rengeteg régi játékba hibázik a kártya
ilyetse veszek mostanába főleg nem 114eFt-ért mert annyi körül van a gts gianninál egyből vihető -
#647 igen egy 3.4-en ketyego koroval:) meg 600/1950-re huzva -
izb #646 én nem mutogattam itt neked semmit,de nemhogy neked sem senkinek sem.
Arról meg nem is beszélve,hogy nem tologattuk együtt a matchboxot így asszem kicsit visszafoghatnád magad.
-
#645 Valszeg tuning kóróval... -
cseneles #644 Csáó!
Milyen procival megy annyit??
Nekem is GTS-em van decsak 7387 3Dmark06 -ban alapon -
#643 Nalam 10000 kornyeken megy 06-ban a GTS.. -
aaatttika #642 Milyen felbontasokat? Ezeket a kartyakat 4x8-ban kell tesztelni, minden felbontasban.Meg kit erdekel a Carbon, mar az elso reszenel kiderult, hogy nem tamogatja az sli-t, meg amugy se tesztelesre valo a motorja.Milyen felbontassal? Nehogymar egy ujjonnan kiadott csucskartyat SLI-ben 1024-ben medium-on teszteljek, egy szinte kifutoban levo 3eves grafikus motoral! Nezzel meg egy par komoly oldalnak a tesztjet, aztan utana mutogassal nekem ilyen szmajlikokat! -
#641 Szerintem csak az a para, hogy nem hogy egy 6300, még egy 6800as prockó sem tudja kihajtani a VGAt, nem hogy egy SLIt! :) De ez van most a piacon, tehát per pill tényleg nem éri meg az SLI ilyen kártyáknál... -
ingy3nfr3g #640 hát ezn elég ratyi 3dmark06-ban nekem a 7800 gtx sli hozott majdnem ennyit :P -
izb #639 ja a carbon és a battlefield 2-is tényleg 2 éves játékok...
És azért meg kéne nézni azokat a felbontásokat is.....