9761
-
#638 majd ha 270 font alatt nyomják a GTS-t majd megfontolom h megvegyem-e :D -
#637 a régi driver hibákat kijavították már?
-
#636 Én is be akartam írni valami hasonló véleményt, de megelőztél. Ócska teszt volt! -
aaatttika #635 Nagyon, de nagyon amator teszt volt.Csucskartyakat 1024-ben low-on, mediumon tesztelni 2 eves jatekokkal, hat ez nagyon LOL! -
izb #634 hát ez fogós kérdés...de elképzelhető -
#633 Hello, az lenne a kérdésem, hogy április környékére lesz e olyan gef 8-as kari, ami kb 60-70k körül lesz? Aki ért ehhez valamennyit mondja meg plz. -
uborka666 #632 A napokban járt tesztlaborunkban az NVIDIA kisebbik zászlóshajója, a 8800 GTS, megnéztük mire képes két ilyen kártya SLI módban. Tesztünkben arra keressük a választ, hogy megéri-e közel 250.000 forintot befektetni két ilyen erőműbe. -
Inquisitor #631 Utolsó dátum 2007 szeptember 04 volt azt hiszem, de eddig is vagy 5x csúszutatták. -
#630 Az még odébb van (kb 1 év múlva). -
#629 amugy jut eszembe, mikor is jön ki a Crysis? kezd nagyon érdekelni :D -
#628 dehogynem, engedne, de nem akarom :) feleslegesnek tartom :D majd egyszer. amugy van benne potenciál rendesen :) szeretem a dögöt :D -
#627 evga 680i sli lap ]===> Nem enged sokat húzni??? -
ingy3nfr3g #626 van egy elég imba vizecském hűteni szal nem lenne lehetetlen :) -
#625 hát persze :) e6400-em van, evga 680i sli lappal. 4ghz persze :D -
ingy3nfr3g #624 én simán tuningolnék egy jót. :) c2d-van? nemártana egy 4GHZ körüli belőle hogy nelegyen a cpu a naon gáz -
#623 jaja ha lesz esetleg jelentkezö akkor simán. 560 wattos moduláris chieftec-em van, csak elég neki :S minden biszbaszt le kell majd huznom hozzá. marad a rendszervinyo azt kész. felraktam a legujabb forceware-t, még jobban megy. viszont nfs carbon alatt felugrik 78 fokra a hömérséklet. sztetek az normális? az elözö, gyári driverrel 68 fölé nem ment, viszont láthatóan lassabb is volt. -
#622 ütős táp kell majd!
nyomjatok pár 3dm-ot!
:-D -
#621 na nemtom hogyan kezdjem :) van itt valaki (bp lehetőleg) aki kiprobálná a karit SLI-ben? én marhára megnézném mit tud, ráadásul van itt elfekvőben egy Gef 7950 GX2, azt meg benyomnánk még fizikát számolni :D ugysem hinném hogy sikerül majd egy 8800 gtx sli-t saját erömböl alkotni, de ha valaki marhára ráér mondjuk köv héten ugorjon át hozzám, hozza a karit és megnézzük mit tud 3-as formáció :D -
#620 már átírhatnád az aláírásod.
ez a kártya megérdemli.(8800GTX) -
#619 én 135-ért vettem mult héten a gtx-emet. és még ezen is keresett valaki. nagyker eloszto központ rulz :) valaki nem kapta meg a befoglalt kártyáját :) igy utolag is bocsi :D -
izb #618 hát elég necces....
ugyanis ha valaki aki ugyanúgy külföldről vásárol és mondjuk 100 dolcsival drágábban adja ugyanazt,akkor ott az embernek egy kicsit elszakad a cérnája főleg úgy hogy a kinti árak inkább közelítenek az itthoniakhoz mint az ezen az oldalon feltüntetett árakhoz.
de ha van ilyen én csak örülök neki,végre egy cég aki a prohardveres bazároknál is 20%-al olcsóbban adja a termékeket. -
#617 Én még régebben rendeltem Cellcomtól kártyát csak pont elfogyott ezért nem tudtak hozni. De korrektnek tűnnek. Számlát is adnak, garanciát, mindent ami kell. Azért olcsóbb, mert külföldről hozzák ha jóltudom. -
izb #616 ezek az árak mennyire hitelesek??
Hogy tudnak adni egy oylan kártyát 120.000ft bruttóért aminek ez a nettója máshol??
Itt valami svindli van..
Vásárolt már valaki náluk??
-
#615 Elfogyott az összes.
Milyen szegények az emberek ebben az országban. -
strebacom #614 Igen, ezek bruttó árak de sajnos elfogyott az összes GTS és GTX és nem biztos hogy ebben az évben lesz!!! -
#613 Cellcomék akkor túl olcsóak. Ez jó.Csak most nem jön be az oldal. -
#612 brutto 100 a GTS -
#611 Ezek bruttó árak egyáltalán?Mert itt van 130kért GTX is,és a legtöbb heleyen ahol láttam ott is 144,de nettóbsn. -
#610 Azért van különbség az ATI és egy nVidia között, te most éppan a digital vibrance-t érzed ámulatbaejtőnek. -
#609 Na nekem is jó lett, igaz ezzel a driverrel meg nem az igazi a tv out mindegy a játékok alatt nekem is olyan tűéles képe van, hogy az már mesébe illő. Ezelött egy 6800-as volt, de annak is teljesen más volt a képe. -
strebacom #608 Na már csak 108e:8800GTS -
#607 Még az is rohadt sok, de hol? -
#606 100-ért? :O -
#605 hmm
már GTS van 100K-ért
lassan megy ez lentebb! -
#604 na beprobáltam a karit ugy hogy csak egyik csatin tápoltam meg. akkorát visitott indulásnál hogy majdnem leestem a székről. ugyhogy kell neki a dupla... :) -
#603 meglestem a FEAR-t a karival. valami eszméletlen jol megy. lehet hogy hüjének néztek de annyira éles, tiszta, kontrasztos a kép hogy már majdnem zavaró :) full-full maxon, minden szürőt meg szarokat felpakolva 1280-ban olyan 70-80 fps folyamatosan. nekem a menü is jó. megkockáztatom hogy a FEAR jobban hasit mint a Carbon. az valahogy... nemtom, furcsa kicsit. mondjuk 3 perc után levettem a blur-t mert marhára idegesít, fps hegyek, de valahogy mégis kicsit más mint az x850 xt-mel volt. nem rosszabb, nem jobb, másmilyen. nemtudom elmagyarázni :) -
#602 Prohardver.hu, ott baloldalt megtalálod az apróhirdetés részt. Amikor beléptél felül kiválasztod, fórumszerűen csökkenő. Pirossal vannak kiemelve az ismertebb nagykeresek. A fórumokban meg érdemes csemegézni, néha nagyon olcsón lehet jó dolgokhoz jutni, és még alkudozni is lehet ésszel...:)
-
#601 dark messiah nálam gyönyörüen megy... :) nemtom milyen driver, a hozzákapott cd-röl tettem fel hirtelen mikor beraktam. carbon is fasza, FEAR-t meg meglesem majd valamikor. -
#600 Na feltettem egy régebbi drivert 96.89-est és minden megjavult. -
#599 Ok, semmi gond, csak egy pillanatra ment fel a pumpa....más....teszt: NFS Carbon 1280x1024 minden maxon röccenés nélkül majd lefolyik a monitorról. Xpand rally, Dream pinball ua. A FEAR nem megy valami miatt rendesen (a menü olyan mintha diavetítés lenne), Dark messiah meg kifagy, de sztem itt a játékokkal lehet gond, majd utánanézek.