9761
-
#998 bocs, ez nem ide akart...
Hát igen, nem véletlenül van az aláírásomban a 320MBos GTS^^ -
#997 kb fél 2kor elment a netem, most néztem és visszajött... ftw? -
Inquisitor #996 HardOCP GeForce 8800GTS 320MB teszt
Guru3D GeForce 8800GTS 320MB teszt
A lényeg a lényeg: Csak 1920-as felbontásig ajánlják megvételre! -
Inquisitor #995 Anandtech GeForce 8800GTS 320MB teszt -
#994 Errol van szo!;) -
#993 Egyenlőre nincs gond a mostani gépemmel (azon kivül hogy állandoan lefagy meg kékhalál hegyeket produkál) de minden game-el tudok játszani ergo nincs okom fejleszteni.
-
#992 ja :) -
Zsoldos #991 Arra a momentumra varsz evek ota, ami megtortenik felevente? :) -
#990 Jó lesz a DDR2 is nekem majd 3 év múlva váltok majd róla! -
#989 Ennyiből már megvárhatnád a DDR3-at és a PCI-E 2.0-át is...
Amúgy meg kitartás!!! -
#988 Na és?
Még nemlátom idejét a váltásnak mivel nemsokára bepöccennek a gyártók jönnek új cuccok azt a régiek ára lemegy na én erre a momentumra várok jelenleg! -
#987 naja :)
még emléxem amikor 3700+-as AMD-vel vacilált :DDD -
#986 -
#985 :)))))))
Te Pató Pál
Én má nem is tudom mióta vársz...
:DDDD -
#984 Pl hogy nehogy kibaszzanak az emberekkel szokásukhoz hiven hogy DX10.1-es cucc nem megy sima DX10-el hanem mindeképpen kell neki a 10.1-es kari.
De ez a 10.1 a jővő zenéje majd úgyis jönnek infok róla hogy mit mutat. -
Inquisitor #983 Jó kérdés, passz.
Elvileg a Vista + a Dx10 NEM támogat 2, 3, 4, stb VGA kártyát, tehát trükkös drivert kell írnia a gyártóknak (lásd a szívást SLI/CF fronton a vista alatt!), igazából XP se támogatta, ott is volt szívás rendesen, hogy mivel megy, mivel nem megy ...
Elvileg a Dx10.1 egyik újítása, hogy az alá normálisan megheggesztett driverrel megy akárhány GPU, ami csak a gépben van, és nem kell külön a játéknak támogatni, patchre várni, stb.
Hogy grafikában, effektekben vagy sebességben lesz e benne valami nagy durranás, azt nem is sejetem. -
#982 Ha még olyan játék sincs, ami a dx10-et kihasználná rendesen, akkor mit akarsz egy 10.1-es VGA-val? -
#981 Amúgy ezzel a DX10.1-el mivan most?
Érdemes-e olyan kártyákra várni amik már tudják a 10.1-et? -
Inquisitor #980 Hétfő/Keddtől tele lesz az internet velük. Sőt. Gyanítom már vasárnap este lesz pár "kiszivárgott", pont mint a 8800GTX megjelenésekor :) -
Inquisitor #979 Még újdonság, hidd el hamar esik majd az ára!
Előrendelésben legolcsóbb amit láttam 77K volt (Club3D), gondolom 1 hónap múlva a bolti ára is ilyesmi lesz. Ha meg az Asus 84K lesz, akkor az MSI, Leadtek, stb még olcsóbb lesz, nem beszélve az Innoról. ;) -
#978 Na bakker a 320MB-os GTS is drága :( 84000FT.
No majd ha mérséklödik 60-70 közé majd visszatérek rá! -
#977 Remélem nemsokára jön sokkal átfogobb teszt. -
#976 "It specs say it's 256-bit memory at 1.4ns and of course GDDR3 flavoured but it works just fine with this card."
Furi :-% a 256 bit :( -
Inquisitor #975 [URL=http://theinquirer.net/default.aspx?article=37553]Itt egy 320MB-os 8800GTS "fél" teszt ...[/URL]
Jövő hétig nem lesznek mellette a 640MB-os bratyó adatai, sz'al addig nehéz összehasonlítani.
Ráadásul hétfőn jár le az NDA, lehet még ma töröltetni fogják. -
#974 thx mindenki! -
#973 bingo -
#972 Hmm. Gépem az aláírásomban. Én is 8600GT-re (a legújabb hír szerint 8600-ból csak 128bites busszal jönnek és GT/GS verziók) tervezem majd lecserélni a 6600GT-met aprilis-május körül. De ha kissebb beruházást terveznék akkor is inkább vennék most előbb új procit és valalmi 7300GT szerű VGA-t hogy majd később jobbra cserélem. Nagyon gyengécskék már ezek a 4000+ alatti Athlonok. Sehol sincsenek az Intel Core2 Duoihoz képest. Pedig egy E6300-at már 40000 körül megkapsz, de az árbél ugráshoz képest jóval magasabb órajelű E6400 is megéri 48000 körül. Szerintem ilyesmi proci az ami igazán passzol egy 8600GT mellé (már ami saccolni lehet hogy mennyit megy majd...) -
#971 Szerintem simán. Max húzol rajta kicsit... -
#970 Sziasztok!
Azt mar lehet tudni, hogy egy A643200+ es 1g ram mennyire tudna kiszolgalni egy 8600 ultrat?
Karacsonyig nem tervezek konfig valtast, de azert meg nyar elott szeretnek ujitani egy uj VGA-t es erre szeretnem lecserelni a 6600GT-t.
Elore is koszi!
U.I.: erzessel tiporjatok bele a lelkembe!:) -
strebacom #969 Nagyon szivesen!!! -
#968 Köszi :)
Janos666, tudom h nem magától a kártyától függ, hanem a drivertől, csak a 8800-akra külön driver van... -
strebacom #967 Megoldható a klasszikus felület a következö reg. bejegyzéssel:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
"SedonaDisable"=dword:00000002
Ezután a jobbklik--tulajdonságok----stb... már ott lesz a kasszikus felületre való átváltás is!!! -
#966 Sajnos ez, és jó pár funkció jelenleg még nem elérhet a 8800 driverek alól. -
#965 Nem kártya hanem driver függő. Ha jobbklikket nyomsz az asztalra, majd tulajdonságok/speciális ablakban a Geforce 8800 GTS fülön nincs ott a lehetőség a control panel verziók közti váltásra akkor nem lehet váltani.
Ajánlom helyette az NVTray nevű prgramot. Egy kis ikon lesz a tálcán az óra mellett és többmindent is tud mint a régi control panel. -
#964 Tudna segíteni akinek 8800GTS/GTX karija van? Egyik barátomnak van egy GTS-e, és nincs nála olyan menüpont h átváltás klaszsikus control panelre... Hogy lehet átváltani/lehet 1általán ezzeé a karival? :) -
#963 Nekem inno 6600GT-m van alap órajelen 55°C fok pedig állítolag ezen fos a hűtő. :D -
#962 Ez a 6600GT alap órajelen 68 fok körül szaladgált, tettem rá egy ilyen Vf700 hűtőt és most durva feszültségemelés mellett húzva is 58 fok a max. Szóval ha zavar valakit ajánlok egy ilyen hűtőt. 7000Ft körül van és rámegy szinte mindenre (Gef6,7,8), ezt rakom majd át a következő kártyámra is (2000Ft egy új RAM-borda szett ha nem sikerül levenni) -
#961 nálam van éppen egy asus 7300GT-vel egy gép. játék alatt (san andreas) 93 fok stabilan hiba nélkül. windoz alatt semmi terheléssel 72 fok. elég durva egy ilyen szartol :D passziv hütés, házfal nincs, nagyon kemény :) -
#960 Fogd meg a kártyát mikor kiírja hogy 80 fokos (persze ne dugd az újad a venik közé és lehetőleg a hűtőbodát fogd, ne az alaktrészeket :) és amíg fogni bírod addig nincs gond. (régen FX5800-am volt, a híres kazán, ott volt hogy tuningoltad és már nem bírtad megfogni a kártyát de még nem hibázott; tudom miről beszélek...:D ) -
#959 A driverben hogy lehet beállítani, hogy a régi felület jöjjön be?
De azért mégis mi a max, ami még elmegy?
MErt szerintem ha rárakom a házra az oldallapot, akkor ez lesz vagy 100 fok. Meg mintha nem is pörögne a ventije maxon, mert alig hallani.
Akkor a szobában ki is kapcsolom a radiátort, mert a gáz drága, ez meg ha úgyis megy, felfűti a helységet.