9761
10645648441175096535.jpg
  • ZaJanga
    igen vágom ezért várom, hogy lépjenek rá mert mindig igyekeznek alá menni a readynek. ;)
  • Inquisitor
    Jó, de aki nem olvassa el jól, azt hiszi "csak" az áfa jön rá. Ezért írtam.
    Másrészt a PH-s arcok fele ugyanonnan rendel, ahonnan a Ready, még az elírások is ugyan azok az árlistáikon :)
  • ZaJanga
    remélem a ph-s guruk is meglátják ezeket az árakat és alá mennek! hajrá hajrá szabad piac... ;)
  • ZaJanga
    azért van ott hogy nettó pls. olvasd figyelmesen! ;) :-P
  • ZaJanga
    csá
    google a te barátod de tessék ;)
    http://www.ready.hu/rendelesa.htm

középen kb. ott van ez: VGA NVIDIA GF8800GTS PCIE 640MB DDR +TV +Dvi 1ÉV 79726 Ft
    erre tréfa: 95672
    és forg jut.: 97112
    egyik héten rendelsz és kb. 1 hét alatt jön le.
  • minimize
    az nem volt kérdés, hogy egy teszt elég volt-e, vagy sem.
    két itt kiemelt site-ról írtam általános netes véleményt.
    más kérdés, hogy ennyire konkrét infókat a kártyáról, ill. következő "variánsáról" nem lehetett olvasni sehol, ez vagy rizsa, vagy sem...később kiderül.
    én örülnék annak, ha reális teszteredmények lennének ezek, mert megint lenne egy kis árverseny, többen juthatnának a jelenlegi csúcs vga-khoz, mint így.
  • Inquisitor
    Miért, a Tom's Garbage meg azóta "megbízható" mióta az FX balhé után honapokkal még mindíg állították mennyire fazsa a kártya ... azért kell SOK tesztet megnézni, ez van.

Amúgy nekem gyanus az oldal, mert összesen a két hír van rajta (R600 test első rész, meg az, hogy nem sikerült a második teszt), szóval vagy új oldal aki ezzel akart befutni (de akkor ki adott volna nekik samplet?) vagy valaki csak ezért hozta létre az oldalt. Mindkét esetben lehet kamu meg igazi is, de a lényeg, hogy csak marketing.
  • minimize
    "Majd ha az anandtech v a xbitlabs honlapján lesz teszt annak lehet majd hinni. szerintem :)"
    szerinted. anandtech elásta magát a "hozzáértők" előtt kb. 2éve már, az oroszok meg enyhén nvidia-rajongók(lásd a tesztek 90%-át).
    -szerintem.
  • Gabesz amd64
    hát igen ez a szomoru h nem lesz rá semmi game,progi :(
  • Inquisitor
    EZ csak utaás a január 22-i NDA-ra,meg az azt követő (paperware?) bejelentésre. Eredetileg is Február volt esélyes, csak most a CeBit miatt gondolják, hogy március lesz belőle. Viszont ugyan ezt pedzegetik az NVidia január/februárra beharangozott "új" kártyáiról is, mármint a CeBites bemutatót. Meglátjuk. Fél év biztos nem kell, viszont fél évig nem is lesz rájuk semmi :)
  • Gabesz amd64
    Neked olvasnivaló zsg-és cikk

a cikkben olvashatod,h "természetesen a DirectX 10 támogatásával érkezik, még a hónap vége előtt"

minimize!

Majd ha az anandtech v a xbitlabs honlapján lesz teszt annak lehet majd hinni. szerintem :)
  • minimize
    http://theinq.com/default.aspx?article=36673
    ezt a " fél év múlva megjelenni esedékes R600"- kommentre.
  • ati2002
    Hát én 110-ért látom a GTS-t a ready-n, erre még rájön az áfa+jutalék. Vagy ez ready beszerzői ár csak protekciósoknak? Mert azzal nem sokra megyek...
  • Inquisitor
    Amúgy reális itthoni ár, az egyik legdrágább márka, az EVGA 8800GTS ára most ment le odakint 431USD-re ...
  • Inquisitor
    Rendelési jutalékot hozzáadtad? :)
  • minimize
    2kérdés, nem kötekedésképpen:
    -hol olvasható, hogy fél év múlva jön ki az első R600-as kártya???!
    (nagyjából március végéig tolták el a launch-ot)
    -konkrét infó arról, hogy a ....505-ös website-on lévő 12oldalas teszt fake??!
  • tugyiti
    mi az a ready és hol van?link pls.
  • ZaJanga
    readyben
  • scorpeeon
    Azt azért kétlem, hogy a fél év múlva megjelenni esedékes R600 miatt mennének le az árak, amiről a megjelenő teszt is fake volt. :) Fél év után meg már 8900-ak lesznek meg középkategóriás 8600-asok :)
  • zoolee
    NAgyker.
  • Gabesz amd64
    ez várható volt,repkednek a hirek az R600 felöl
    aztán most még sok NV kártyát akarnak eladni
  • grebber
    Ja és ennyiért ki juthat hozzá és hol?
  • ZaJanga
    jujj esik esik a 8800gts ára!!
    ;)
    netto 79 726
    ez az lejjebb lejjebb!!
  • wander01
    kiprobáltam a physix-es Cellfactor demot. mit ne mondjak, hasitana mint állat, ha nem lenne egy kurva nagy bug benne. mikor a környező hegyekre és tengerekre néz az ember (pálya széle) akkor beszaggat mint állat de nem a hardvergyengeség miatt. valami nagy bug, kár érte mert a pálya közepén nagyon faszán lehet játszani :D öcsémmel lan-ban toltuk :D
  • zoolee
    ááááá

Sztem elúzzák....
  • Inquisitor
    A hírek szerint bejelentés ügyileg a CeBit-et céllozták meg, az meg ugye március közepe. Tehát úgy tünik csak utána ... eredetileg voltak pletykák februárról.
  • TothLaci
    Szerintetek mikortól lesz az nvidiának középkategóriájú DirectX 10-es kártyája?
  • Akranor
    Nos volna egy szép kérdésem :
    Nekem az evga gtx-em nem ''M'' jelzésű.''Y'' van jelölve rajta,de múlt év dec 30-án vettem
    Novemberberi hónapban olvastam ,hogy hibásak voltak a karik és M jelzésű volt a javított...Na most Y-om ezek szerint xar? vagy nem értem én ezt...A bioszom meg 12.re végződik elméletileg az meg decemberi kiadás...Szóval a kaotikus helyzetemre szeretnék egy ''igaz'' választ. Én eddig 3DMark06 és aqumarkal teszteltem,de nem tapasztaltam úgymond ''belassulós problémával'' .11733 pont és 166,989 volt (Core2Duo 3.4ghz)...Szerintem a konfigomhoz reális ez a teljesítmény.
    Szóval nem akarok agyvérzést kapni mikor úgy örültem neki ,hogy sikerült GTX karit szereznem...
    Előre is köszi!
  • zoolee
    Neked is.:)
  • tugyiti
    neked is boldog uj évet juhfejkém
  • zoolee
    öööö...
    Te magyar vagy ???
    Mi az , hogy 100fps-vel ???
  • tugyiti
    Minimum 100fps-vel futó crysis-ban gazdag uj évet kivánok mindenkinek!
  • Morpheus
    Jó is egy ilyen kari!:) Jövőre mindenkinek ilyet a gépébe!
  • strebacom
    Buék mindenkinek!!!

• zoolee
    dehhogy is...
    Az , hogy támogatja a dx10 ez az nem azt jelenti , hogy csak a sima 10 et hanem azt is ami 10 es számonjön ki.
  • minimize
    az első dx10-es játékok 2007vége körül kezdenek(???)szállingózni, emiatt nem érdemes kapkodni.
  • Rohamsisak
    Akkor, visszatérve erre a dx10.1 témára, ez azt akarja jelenteni hogy ha most veszek egy 8800gtx-et és örülök a fejemnek ezerrel hogy hú de jól jártam akkor hiába örülök mert a 8800gtx nemm fogja támogatni azt a bizonyos dx10.1-et csak a dx10-et? Vagyis akkor megint ott vagyok ahol eddig: várhatok egy olyan kártyára ami már a 10.1-et támogatja, mert ha ez nem támogatja akkor feleslegesen dobnám ki most a pénzt? Nem tom ez most hogy van, légyszi valaki magyarázza már el. Köszi előre is!
  • Akos 001
    :P

thx
  • scorpeeon
    Neem, azon a Super Mario sem fog elindulni mert ki fogja írni hogy az nem is DX10es! :) Komolyan: Persze, futni fog minden.
  • Akos 001
    Láma kérdés,de:
    ha veszek egy 8800-ast ami ugye directX10,akkor azon fognak futni rendesen a directX9-es gamek???