9761
-
#598 találtam utáni pont az ? lett volna.Mennyi hiba :O -
#597 Igen Chieftecet,mert árlistában találtam 1 jó árú tápot,ezt.Fater azt mondta tud szerezni,megkérdeztem fatert milyen,azt mondta Codegen.Szal akkor a Chieftec jó.Találtam 15k ért azt hiszem 1 Thermaltake 420-asatis.Na ez nem Táptopik,szal ennyi voltProhardvernél van árlista,hogy nézelődjek,mert a prohardver.hu-n nem találtam. -
#596 Prohardveres nagykereseknél a GTX most 145-155 körül mozog. Használtan már láttam 130-140-ért. Sőt láttam új "zacsis" verziót is 130-ért. Nagyon gyorsn viszik őket, mert még nincs nagyon raktáron belőle... -
#595 1.Valóban erős proci kell alá, még egy D2C proci sem hajtja ki teljesen állitólag a tesztek alapján...
2.Codegen táp szerintem nem a legjobb. Chieftec-et irtál valamelyik hozz
ászólásodban. Az már inkább.. -
#594 Akor,ok,THX a válaszokat.Így visszaolvasva látom Morpheus szerint van GTX 130-ért a Prohardvernél,de neten nem találtam sehol sem árlistát semmiről,hogy megnézem tényleg annyi-e.mind1.A legtöbb boltban 160-190k közt van. -
#593 Szentem van 130-140 körül gtx.
Még a mai csúcsproci sem biztos, h ki tudja hajtani teljesen a gtx-et -
#592 És 130-140k körül van GTX? -
#591 Na,akkor elírtam.Akkor a maxhoz elég a config? -
#590 Nem arról van szó, hogy nem fog jól működni a videókari, csak arról, hogy nem fog max-on működni :) -
#589 Hi all!
Proharveren olvastam néhány dolgot.
GTX-et tudtok 130-140k körül?
Na a dolgok:
1.Azt írták,hogy a nem erős a proci,akkor nem bírja a GTX-et.1 AMD 3800-as x2-es elég a GTX-nek?
2.1 400W-os Codegen táp elég a GTX-nek?Olvasta,kell alá powa.
Szal lenne a GTX,1 Asus alaplap,a proci amit írtam,meg 1 GB DDR II-es ram.Elég a GTX alá? -
#588 hát elvileg igen :) én 3 hétig szarakodtam a prohardveresekkel mert mindenkinek ugye bent van a listájában az asus és msi gtx 145 körül. a probléma csak annyi hogy hozni nem tudnak. illetve nem kapnak. szoval lehet kint van de nem hinném hogy hozzá lehet jutni. hagytam is a francba öket, és egy másik szálon 135-ért szerváltam egy gainward gtx-et. mondjuk ez extrém cucc egyelőre (egy hete még az volt :) sztem már lehet tudnak hozni, ki tudja. amugy a ph-sok elég jók és versenyképesek minden másban :D -
#587 Kijön az Ati a saját dx10-es kártyájával, akkor szerintem biztos lemegy az ára. Bár azért esett már az ára... Prohardveren már beszerezhető a GTX 130-ért, a GTS olyan 115-ért is... -
#586 Csak összehasonlításként mondtam ha lenne középkategoriás Geforce 8xxx ami hozza az X1950Pro teljesítményét 70 ezerért már meg is venném. -
#585 Csak az ha jól tudom nem dx10-es.
Nem mintha sok dx10 -es játék lenne, de gondolom ennyi zséért senki nem 1 hónapig akarja használni a karit. -
#584 Tesztek alapján nincs ami ne futna rajta maxon :D
Remélem lesz majd valami frankó középkategoriás olcsón.
Nekem még mindig megfelel a hőnáhitott X1950Pro szint 70ezer környékén! -
#583 Hát szerintem sem.
Remélem 3-4 hónap alatt lemegy majd az ára a karinak. -
#582 A gothic 3 még ezen is szarakszik.:) De ez nem a kártya hibája. -
#581 Feltéve ha a régig egy GeForce 7950 -es.
Na de hagyjuk, ez nem kötekedő topik.
Gondolom ezek a 8800-asok minden mai játékot simán visznek, ugye? -
#580 Nem kell gazdagnak lenni. Vannak helyek, ahol beszámolják a régi kártyádat. Én is igy tettem szert a 8800 GTS-re... -
#579 Nem kötekedésképpen írtam, nem fikázlak!
Csak iszonyat sok. -
#578 Erre inkább nem válaszolok mert az csúnya lenne.
1. ez az egyetlen szórakozásom, más szórakozni jár....
2. két évig semmi fő alkatrészt nem veszek a gépbe....
-
#577 Igen a vista alatt ok volt, de megvárom a magyart. -
#576 180.000 HUF egy videókártyáért?
Durva, kicsit gazdag lehetsz. -
cseneles #575 ha valami minőségi pl enermax,thermaltake,zalman .... akkor szerintem igen
-
#574 Egy GTS-nek 1 400-as táp elég lesz szerintetek v legyen kicsit több? -
Inquisitor #573 "4Gb kingston (xp csak 2 lát)"
Érdekes, másnak ennyi ram esetén 3 vagy 3,5GB-ot lát ... persze a 64 bitesnél nem, de annak a driverei ... Majd Vista alatt okés lesz. -
#572 Miskolcon, igaz vártam rá másfél hetet.
Az új drivert meg most tettem fel, de mire megtaláltam a teljes méretű videó beállítást leszívtam magam!
Játékok alatt most fogom tesztelni! -
#571 valaki nézte már a kártyát az új, hivatalos driverrel?
tapasztalatok, miegymás? -
#570 én is külön-külön tápoltam meg, nemtom 1-el elmenne-e. nekem evga 680i sli, E6400 c2d, 2x512 A-Data Extreme Edition 1000-es, mondjuk ebböl amint kifizette a biztosito kocsimat veszek még egy párat :), 2x300gb samsung sata, 320 gb wd, 60 gb maxtor :] külső rackben van még 300 gb samsung sata, most éppen faterék egész cégét mentem rá mert nagy gépcsere lesz köv héten. 560watt Chieftec (moduláris, nagyon fasza). én is majdnem 6600-as core 2-t vettem, de aztán mégsem tudtak hozni 65k-ért, ugyhogy maradtam a kissebbiknél. majd ugyis rendel valaki c2d gépet, majd oda elpasszolom aztán csere :) sztem ugyanannyiba fogok belöle kijönni :) -
#569 Ez igen, gondolom nem kevés volt a cucc. Hol vetted? -
#568 Konfig:Asus P5N32-SLI SE DELUXE (NForce4 SLI Intel Edition) alaplap, Intel Core 2 Duo 2,4GHz E6600 s775, 4Gb kingston (xp csak 2 lát) Audigy 2, 800Gb vinyo, 620W chieftec táp, apropó én is bekötöttem mind a két tápcsatit méghozzá külön szállal igaz lehet hogy annak nem sok értelme van, mármint a külön szálnak. -
#567 laza 27 cm a hossz, hálistennek volt annyi eszük hogy a tápcsatikat elforditották mert sztem kizárt hogy akkor bárhol is elfért volna. itt öcskös kezében talán nagyjábol látszik a mérete... csak nagy nehezen, srégen fért be a helyére, és összenyomorgattam minden kábelt, mert egyszerüen nincsen helyük hol futni. de azért nagy nehezen elfér. viszont nemtom hogy ezt sli-be be tudnám-e rakni a házba, sztem már nem lenne annyi hely igy hogy egy már bent van, hogy a másikat is berakjam.
btw viso, te mindkét tápcsatit megtömted? vagy elég neki 1? én rányomtam mindent :D -
#566 Hú és ez elfér a házban?
Hány cm hosszú? -
#565 de tényleg durva :) ugy inditottam hogy egy 30 centis vonalzoval végigjártam a cégnél ahol melozok a gyökér rendszergazda összes gépét hogy hova fér be. sehova pedig jo nagy és csunya chieftek házai vannak. aztán mentem kedvenc ketts számu boltomba aztán kértem egyet amibe belefér. volt is fejvakarás rendesen :D pedig a kirakatban kint van náluk 4 db!!!! 8800 GTX Quad-SLI-ben!!! ugyhogy tudják mekkora :D addigra kinéztem az aurorát, aztán végülis az lett belöle :) nagyon franya kis ház. meg az EVGA 680i SLI deszka is elég jo -
#564 Aranyos kis jószág :) Hát igen, ilyen karinál már a gépház mérete sem mind1 :) -
#563 nekem Gigabyte Aurora. nem volt egyszerü beleszuszakolni a karit de nagyon franya kis ház :) meg még nem egy kissebb ipari szerverterem kell hozzá, befér az asztal alá :)
amugy milyen konfiggal hajtod a karit? -
#562 Chieftec CA-01B-B-SL-400 fekete-fekete-ezüst Nagy torony.
A hőmérséklet nálam is ua. -
#561 sztem a gyári számban sem lehet nagyobb a különbség mint 200 igy hasra :) ez mind uaz a cucc, csak a matrica különbözik. megy mint a veszedelem, nekem alapban 60-61 fokon jár, ha jol megzavarom valami kis benchmarkkal vagy progival akkor felmegy 65-re és viszlát. kb olyan hangos mint az elözöm, az x850 xt pe-m volt. vazze neked milyen házad van hogy belefért? :D -
#560 Ez is szép darabnak látszik, igaz az én karim is ugyan így néz ki, csak a matrica más -
#559 én gainwardra szavaztam :) nem picit nagy :)