9761
-
zoolee #718 Húzd ujjra a gamet meg ha kell a winfost is. -
cseneles #717 hello! a legujjabb vam fent de ezzel se megy.
azért köszi más otlet?? -
zoolee #716 Tedd fel a leg újjabb drivert .
Ami a cdn van az egy sz@r.
Xal WWW.msi.com és ott download. -
cseneles #715 Sziasztok!
Van egy problémám...Splinter Cell Double Agent -el csak a multi megy
a singleplayer indításakor a hibát észlel és bezárja az oprendszer!
7900GTx-emmel simán ment!!! Msi 8800GTS -el csak a multi
valakinek van valami ötlete??
A game eredeti
köszönöm -
#714 Hopp elyrtam.4-est akartam.Kösz a választokat is. -
#713 Nem nagyon értetted, hogy mire célzott. Bár az is igaz, hogy jelenleg ez a leggyorsabb DX10-es kártya, csak ugye DX10-es játék még nincs, így nem is tudhatjuk, hogy mit tud valójában. :) -
#712 "Amit tudunk, hogy jelenleg kapható leggyorsabb DX9 cucc a GF8800 széria :) "
Dx10 ;) -
Inquisitor #711 Hát nem tudok jól angolul, de ha tudnék se nyomom séróból a programozó zsargont, de a DX10.1 sok mindenben ki lesz bővítve, többek között driver függetlenül lekezel több GPU-t, meg ilyesmi. De az sokára jön (2007 harmadik vagy negyedik negyedéve?)
A mostani ATI kártyák támogatnak Shader Model 3.0-t, akkor az R600 minek támogassa, ha ott a Shader Model 4.0? -
zoolee #710 Na xal a DX10.1 az a javított dx.
8800 támogatja a DX 10 et.
Az sm 3 mat támogatja de itt a 4.0 ról volt szó. -
#709 Ezt a DX 10.1-et már láttam sok helyen.Ez miben más mint a sima DX10?
És a 8800-as nem támofatja a DX 10-et?Én úgy tudom hogy úgy ahogy igen.
Az R600-as meg az 1. DX10-es kártya az ATi-tól,csak támogatnia kellene 1 SM 3-et. :/ -
Inquisitor #708 Az R600-ról semmi valós infó nincs, azon kívűl, hogy DX10 (vagy Dx10.1?) kompatibilis, így persze Shader Model 4.0-t (vagy újabbat?) fog támogatni és 512 bites a memóriavezérlője. 2007 utolsó negyedében kijövő (sőt még késöbb!) DX10 játékokig a fene se fogja tudni, melyik a nyerő.
Amit tudunk, hogy jelenleg kapható leggyorsabb DX9 cucc a GF8800 széria :) -
zoolee #707 Jók, Mert az ati nem fogja támogatni a Shader Modell 4.0 -át. -
#706 Szerintetek milyenek a kilátásai a 8800-as sorozatnak az R600-assal szemben?Melyiket éri meg jobban megvenni az eddig ismert infók alapján? -
#705 Tudnál egy-két képet ide berakni,itt biztosan vannak akik kiváncsiak h is néz ki egy ilyen brutál gép,thx -
Inquisitor #704 Hát azért egy Mobiltelefon felbontáshoz és videogyorsításhoz való, 4800-as modellszámot viselő GPU-t ne keverjünk egy mai desktop VGA-val. A 3D teljesítménye valószinüleg sokkal kisebb, mint egy régi valódi GF4800-é. ;)
Aki meg ennyiért vesz telefont az megérdemli még akkor is ha "megteheti", bár ennyi erővel a kert végében is elégetheti a pénzét. -
zoolee #703 LOL most láttam olyan v3xx et amiben ilyen nvida chip van 200000 ft be kerül.
Nagyon komoly. -
Inquisitor #702 Nem tudom, de az R600 meg a G84 is a Cebitet céllozza meg, az ugye márciusban lesz, kártyák szvsz optimista esetben is áprilisban jönnek.
A GF8 középkategóriás kártyája meg valószinüleg hasonlítani fog a GF8800 Go fantázianevű mobil DXkártyeszre. (Csak 64 shader és 256 bites memória ...) -
#701 februárig jó ha lemegy 100ra, de még ez is nagyon elképzelhetetlen, főleg amíg nem jönnek az alsó és középkategóriások. -
zoolee #700 Na nem toom én várok nyárig. -
zoolee #699 De állítólad mikor ki jön az r600 akkor ki jön még 2 féle 8... És azok lesznek az olcsó dx10 esek.
Azokha minden igaz a leg drágább 110 e ft lesz. -
#698 Hát én is bírnám értékelni, ha 2007 február végére lecsökkennének a 8800 GTX/GTS árai, mert én akkor szeretnék egy ilyen karit venni, de nem 150-ért, hanem mondjuk 80-90 ezerért. Vagy még kevesebbért. :) Mert még ez is rohadt sok. -
nalim #697 nincs itt véletlenül valaki akinek 8800 asa van és 3D - zik mondjuk 3ds max vagy maya mert érdekelne a véleménye a kártyáról. köszi (mondjuk sajna ez a kártya szerintem álmaimban lesz csak enyém de megvárom a géépítéssel a februrárt hátha addig megjelenik a vista meg az R600 és azok lenyomják, vagy jön pár 8XXX es középkategoriás) köszi a házas válaszokat :D -
ingy3nfr3g #696 csak kettő volt ott és mégis mindakettőt rátolták szal azért gondoltam egy próbát megér :P
-
#695 elvileg egynek is elégnek kell lennie, a 2 sli hid azért van hogy ha quad-ba teszed akkor 2-2-t lehessen kötni :) -
ingy3nfr3g #694 két SLI hiddal kötötted össze? mintha egyszer láttam volna hogy 2-vel kötötték össze. -
ingy3nfr3g #693 nekem chieftech nagytorony rendesen telepakolva és gondnélkül belefért és csak 16 rugó volt :) -
#692 Szerintem csak sok pénzük van... -
#691 Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mire fogod használni a gépet? Egészen pontosan, milyen játék, milyen beállításokon, milyen monitorral, milyen felbontáson? Remélem nem 3DMark 06-ra izgulsz? :)
Mert hacsak nem extra, 2500+ os felbontáson, 16XFSAA + HDR-el, akkor elég lenne bőven az egy darab GTX, persze szived joga akár 3-at is venni. Csak érdekelne. -
#690 hát, én azt tudom ajánlani hogy menjél méröszalaggal házat vásárolni, és olyat lessél amiben van minimum 28 cm a kártyahelyen. nekem Gigabyte Aurorám van, csak ajánlani tudom :) mondjuk ebbe is éppenhogy belefért, az elölapi kivezetések kábeleit nem volt egyszerü eltömködni máshova mert pont utban vannak. ja és csak srégen fér be a kari a helyére :) -
#689 szerintem a hasonlo megjegyzéseket hanyagoljuk. senki nem kiváncsi rá. -
#688 Akkor úgy látom,anyucinak meg apucinak van 1 milliója gépre. :/ -
nalim #687 engem legjobban az érdekelne, hogy mien házakban fér el gond nélkül a 8800gtx mert ugye a biztos az a stacker 830 de az nem valami olcsó ház. Persze tudom hogy aki ilyen kártyát vesz annak legyen már pénze házra is de nekem nincs. Szóval kellene egy olcsóbb ház én mostanában akarok gépet fejleszteni és a régi anyira elavult hogy mindent le kell cserélni viszont háznak raidmax sagitta-t néztem nem tudja e valaki hogy abban tuti nem fér el? köszi -
#686 A cd-n lévő drivert tettem fel.. Kössz kipróbálom. -
#685 legujabb nvidia driver van fent? amit a karihoz adnak cd-n nemjo, nagy szar az egész. -
#684 alaplapom nforce 680, 4x1024 ddr2 OCZ, Intel Core 2 Duo X6800
-
#683 Hi all
Vettem 2db E-VGA 8800gtx-et de sli próblémáim vannak.. Csak az egyik kártyát ismeri fel a gép de pedig mindent a leírás szerint csináltunk. Az SLI híddal lehet a gond vagy a driverrel? Nem tapasztalt más ilyet? -
Anotino #682 Van, de legalabbis volt az tuti. -
#681 aha agp. amugy most igy eszembe jutott, 6600-os van egyáltalán pci-e -es? :S -
Anotino #680 Ezek agp-s arak azert ilyen draga? mert pcixben brutto 22-ert van a 7600gs, 7600gt pedig brutto 35-ert. -
#679 6600 gt-t tudok most bármikor bárkinek hozni 25 körül sztem zsir ujat, 1-2-3 év garral :) de 35 a 7600 gs, 42 a 7600 gt, nem hinném hogy sokan vennének már 6600-ot. max akiknek agp-s kell, de oda is a 7600 gs ajánlott.