Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Kurvára nem ugyanaz... Gondolom ebben is lesznek magaslati pontok ahonnan ha leesnél visszadobna oda ahonnan leestél. Szóval ez a megállapítás így nem állja meg a helyét. De mégis mit szeretnél a nyílt vízeken csinálni? Szóval a "kérdés" még mindig ugyanaz. "Kíváncsi vagyok hányszor fogod a játék ezen hátrányát "elszenvedni"..."

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Fpocok
Öveket becsatolni!

Elõre szólok, hogy durván törölni fogok mindent, ami warezzal kapcsolatos. Megkérnék mindenkit, hogy NE SPOILEREZZEN!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Ez kábé olyan, mintha teszem azt ,ArmA 2-ben leesel egy szikláról és visszarak oda.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

SZilaJMaGGoT
Ez nálam már szõrszálhasogatás kategória... Kíváncsi vagyok hányszor fogod a játék ezen hátrányát "elszenvedni"...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lostprophet
De ez pont nem egy vidám zombis hentelõs játék, ahol darálsz, meghalsz, újraéledsz, darálsz. Ha már trailerek is ilyen szentimentálisak lettek, ilyet nem kellene belerakni.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Optimus Prime
Sok autós játékban meg besötétül a kép és visszatesz az útra, ha kisodródsz.
Én szerintem többet fogok röhögni a zombikon, mint ezen a 'hibán'.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Malakai
Erre mondjuk pont válaszoltak, hogy minden halál pénzveszteséggel jár és ezért külön nem akarták büntetni a játékost, így emellett döntöttek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lostprophet
Egyébként amit említett a cikkben, hogy például megfulladna a karakter a vízben, ha túl sokáig úszi befelé vagy esetleg víz alatti zombik lerántanák, totálisan illene a képbe, mint ez az illúzióromboló felkiáltójel és kiteleportál a partra.

grebber
Fpocok
Biztos nézték a képregényt õk is <#hehe>

Optimus Prime
Észre vette valaki, hogy itt-ott cserélték a logót?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Én azon nevedtem, hogy mondta, hogy open world, mégsem tud elúszni. Há baszki hapsikám. 180fokot fordult, ott van az open world.

grebber
Itt is azzal a kurva 5-ös szintû csõvel vannak elfoglalva,meg hogy nem tud uszni a végtelenségig,meg a statikus tárgyak<#szomoru2><#levele>

Nyomta ez egyáltalán, vagy a már kitárgyalt múltkori cikket lekopizta abban full ugyanezek voltak felhozva negatívumként LOL.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Fpocok
Haverok, buli, zombik.

Fpocok
Itt megtekinthetõ a NYÍTÓ JELENT(opening sequence) TELJES HOSSZÁBAN. Tudjátok... a discos trailer... csak teljeseben.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Ha lehet, akkor aki megnézi, az ne spoilerezze el nagyon.

Fpocok

Fpocok
Remélem csak fake. Akkor talán van még az emberiségnek esélye a túlélésre.

Fpocok
-A csaj nagyon aranyos.
-Lesz benne dezodorból készíthetõ bomba.
-Mint a wowban, lesz szürke, zöld, kék, narancs színû fegyver, attól függ, milyen erõsségû a cucc. Van benne Legendary Feszítõvad (crowbar).
-A fabrikált itemeket el lehet majd adni NPC (vendor)-nál, vagy pedig egy másik játékosnak.

vk90
Meg majd jön a Dead Rising is 😊

Capcom is the best!

Fpocok
Valahogy csak megleszünk addig <#awink>

lostprophet
Addig kibírjuk Deus Ex 3-mal, nem? ;D

vk90
Nagyon várom már én is, hogy megjelenjen. Végre valami jó zombis cucc.

Capcom is the best!

Fpocok
Most olvastam, hogy ha végigviszed a játékot, akkor lesz egy új menüpont: new game+ néven, ahol tudod folytatni az egészet elõröl, de megmarad a karaktered és a zombik is skálázódni fog.

Tudjátok.. mint a borderlandsben<#eljen>

Optimus Prime
Egy DLC ára átlag 5 és 14 euró között van. Függõen a kiadótól és a DLC tartalmától.

Nem hinném, hogy azon az 1000-en múlik egy napi étkezésed....<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Biztos egy ütõs (ala Debut trailer lásd...) LAUNCh traileren dolgoznak a srácok 😊

Jaka923
8-17 óra között.

böröczk
Aztán utólag kiderül, hogy mindenhol jár az arénás dlc, alapból benne van a játékban, csak néhány helyen ezzel reklámozták : D

Kumiho #2179

böröczk
Jóféle az, ne azon az ezresen múljon má, hány körül szokott érkezni a futár? Gondolom itt is van valami intervallum, pl 10-2-ig, mint a gls-nél. Netán ez is az?

Kumiho #2179

Fpocok
Összes survivor mód egy értelmetlen dolog. Nem igazán érdekel itt sem...

Gyanítom olyasmi, hogy megállunk 4en valami arénában és özönlenek a zombik. Kb. mint a survival mód l4dben.

Why so serious?

böröczk
Nem tudom felmérni, mennyit ér az arénás dlc, egyáltalán mi lesz az : D

Kumiho #2179

Jaka923
A gamestaros elõrendelés esetében nincs lehetõség személyes átvételre, noha a CD Galaxisból érkezik a játék. Megjelenés napján minden esetben kiszállítják, ez jó szokásuk. Ha nem számít neked az arénás DLC, akkor 1000 Ft-ot meg tudsz spórolni az általad említett személyes átvétellel, ha Galaxisból rendelsz.

Fpocok
Azért jön ki ilyenkor minden, ilyenkor jönnek a játékok meg a sorozatok ilyenkor folytatódnak, mert nyáron sokkal kevesebben vennék/néznék.
Én már sokat rendeltem CDG-tól, Komlóra mindig kihozták még aznap.
Igen, benne vagyok mindkettõben, Aullah néven.

böröczk
Biz, egyetlen a probléma, hogy szeptember 9.. ilyen idióta dátumot, pont amikor beindul a suli, a meló, a minden. No segáz, azon a hétvégén pont nem melózom, 9-e péntek, az elõrendelõk átvehetek már aznap, vagy csak hétfõn hozzák, hogy megy ez? Mert én személyesen is át tudnám venni cdgalaxisban, sõt nekem az lenne a legjövedelmezõbb.
Te amúgy tagja vagy ennek a sztímes csoportnak vagy akár az sg-snek?

Kumiho #2179

Fpocok
Semmi új hírt nem találok. Eléggé csönd van. De semmi gond, szerencsére nem az van, hogy már csak két hét is kijön... vagy várjunk csak <#pias>

böröczk
Gondolom, amikor már kiszáradt. Szedjétek inkább fel <#idiota>
Már azt hittem, jött valami új videó vagy akármi, ennyi új hozzászólás után..

Kumiho #2179

Csak steam-es kulcsot küldenek, tehát nincsen hozzá doboz. Int keys-tõl. Megbízható, már többször is rendeltem az oldalról.

MerlinW
Az nem baj, 99%-ban külföldrõl vásárolok😊

[merlinw.org]

Jaka923
Biztos nem magyar üzletben.

MerlinW
Hol 6k?

[merlinw.org]

Fpocok
Te a szart rugdosni szoktad? Én átlépni.

Optimus Prime
Aki a legális utak járója, annak jó. 😊

Én is elõrendeltem röpke 6k-ért. Annyit szerintem simán megér.

Fpocok
Megjelenés után a demó olyan, mint szarnak a pofon.

Optimus Prime
Eddig minden Techland játéknak volt PC-s demója. Más nem megjelenés után.

WfC demó is volt, csak nem PC-re.<#gonosz3>

Optimus Prime
Demóról nem hallott senki?

Fpocok
GSnél is.

zzeN
GAME-n is elõlehet rendelni, igaz drágább(30 font), mellé adják az aréna dlc-t meg a Ripper fegyvert is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN