4724
  • Fpocok
    KÖSZÖNÖM!!!
    Most nem tudom kipróbálni, de úgy látszik megoldottam, hogy ne legyen bekapcsolva állandóan a voip játék közben! Igaz, hogy kellett hozzá egy álló mikrofon
  • Fpocok
    18p-30p Dead Islandről beszélnek az IW-ban.
  • Fpocok
    Az embernek nincs mérlegelési lehetősége: Ha zombit lát, akkor azt bizony MEG KELL ölni :D
  • BAk3R
    én szerintem a legegyszerűbb ezeket a thug-okat kikerülni, baromi lassúk, fölösleges leállni velük.
  • Fpocok
    Tetszik. Igen, azt. Bár bosszantó, hogy rengeteg apró hibája van, de még így sem tudom rá mondani, hogy rossz játék. Csak a voip lenne jó, kurva idegesítő.
  • Kindred Blades
    Ezen oknál fogva van nálam mindig bekészítve 20 molotov.
  • Laza
    Látványos a javulás ... így már sokkal babább :)

Előtte:

Utána:
  • IXEMGabeo
    tudhattam volna h a ruszkik ismét benne lesznek a game-ben:D Sergei és Nikolai
  • IXEMGabeo
    ez a fast travel opció is nagyon ötletes, Lifeguard houseból azonnal tudsz teleportálni a Lighthouseba:) megspóroltok egy csomó autó utat, attól függően milyen küldetésben vagytok
  • Laza
    Ja, most nézem ezt a videót, és pont azt lehet ... látom mást is zavart :)
  • Laza
    Meg az milyen hülyeség, hogy fejbe verem a csajt, amelyik a kamera elé van kötözve, aztán megyek vissza, és megint ott nyögdös :)
    Minden szar újra spawnol?
  • PeeTeR
  • Laza
    Lehet állítani a képernyő döntésen, vagy mifenén? Olyan szar a térlátásom a játékban, nagyon keveset látni a területből, pedig 16:9-ben nyomom HD felbontásban ...
  • Calver
    az az óriási zombi az egy Thug... amivel annyit kell csinálnod, h nekifutsz, megcsapod, hátraugrassz, és ezt elismétled még párszor, közben lehetőleg vigyázol rá, hogy ne csípjen meg, mert az biza fájdalmas.
    lesz még belőlük elég sok, sőt, sokkal cifrább dolgok is
  • IXEMGabeo
    fúú gyerekek lesz egy rész, amikor Sinamoi megbíz egy hotelban mászkálós feladattal, asszem a Born to be wild küldetés lesz az, hát ott lesz egy óriás zombi a szerver szobában, akire mindenféle fegyvernemet el kell használni annyira szívós lesz:O állati game, ezek a futkosó zombik a frászt hozzák az emberre sötétben
  • MerlinW

• MerlinW
    1.2-es FOV és a többi:

innen a data.zip tartalmát másoljátok a c:\Users\neved\Documents\DeadIsland\out könyvtárba.

HiRes beállításokhoz pedig a video.src-t a
    c:\Users\neved\Documents\DeadIsland\out\Settings-be

Ha szerkeszteni akarjátok, vegyétek le az írásvédettséget az adott fájlról, majd tegyétek vissza, ha végeztetek.

A video.src-ben 1920-as felbontás van megadva, tehát azt mindenképp módosítsátok, ha mást használtok.

A \scripts\ könyvtár a blur-ért felelős, a \skills\ a fov-ért.
  • Jaka923
    Na, hogy tetszik a játék? Azt hozta, amit vártál?
  • Shep
    Hát akkor ez így számomra értékelhetetlen.
  • Fpocok
    Lőfegyver max a non-zombie-k ellen hatásos. Zombik ellen nem.
  • PeeTeR
    melee fegyvereken van az igazi hangsuly, de azert van egy par jofajta lofegyver is amivel lehet szadizni, csak gyozd loszerrel :P
  • CalebJoe
    Azt mondják kb a felénél lesznek használható fegyverek de akkor se ölöd meg öket egy lövésből, szóval szart se érnek benne a lőfegyverek ez a Melee Island
  • Fpocok
    Nálam nem lehet.
  • Maxtreme
    bazz de jó hogy mondod. Majdnem kibaxtam a számlát.
  • zzeN
    Tényleg, köszi!
  • kopaszqtya
    Nekünk sikerült. Steam beállításokba beraktunk egy tök másik vonalbemenetet alapértelmezett pofázós eszköznek és megoldódott.
  • Shep
    Van ebben a játékban valahol használható lőfegyver, mert már kezdem unni, hogy 4-5 ütés után megint kereshetem az új evezőt, vascsövet vagy akármit. Elég szar lenne ha a valóságban egy vascső pár ütés után eltörne.
  • Fpocok
    NEM LEHET. Én is azon idegeskedem.
  • Jaka923
    Ott van a számlán a kód.
  • kopaszqtya
    Üdv srácok, most raktam fel a gémet 2 haverral toljuk viszont lenne egy problémánk, ventrilon szoktunk beszélni viszont a játékba is van beépített voice.Azt szeretném kérdezni, hogy valaki esetleg nem tudja, hogy hogyan lehet kikapcsolni?
  • zzeN
    Görgőt benyomod oszt vált.

Kérdés: Aki a gameszartól rendelte meg, az se kapta meg a DLC kódot? Majd megfogjuk kapni, vagy mi van?
  • n003
    próbáld meg dobálni a fegyvereket .. én már nem használok csak pengés cuccokat mert azok beleállnak a célpontba amiket simán ki lehet húzni az ellenből és újra beledobni - megrúgod és mikor hátrahőköl megint kihúzod belőle .. lassú főzombik ellen ez a legjobb
    mondjuk érdekes dolog ez ha beledobod nem sérül a fegyver :O
  • n003
    akkor ez elég random .. nálam pl a ládák harmada üres a többiben meg semmi érdemleges :(
  • wedge31
    Hát ez a fegyvercsere totál béna megoldás se gyors gomb se egér görgö...
  • PeeTeR
    igen co-op, harman vagyunk es igen igy is megizzadunk helyenkent :D
    de konnyebb egyutt mint egyedul boklaszni. van egy single karakterem is amivel mar a varosba vagyok (igy van osszehasonlitasi alap)
  • DarkSector
    Kékbe még tudsz.
  • neszoljalbe
    Akkor ti coop ba játszotok ? Hányan ? Mennyire tűnik úgy nehéznek ? Ha elkell menjek 500 méterre kb esélyem sincs hogy egyedül eletben maradjak , fegyver golyók elfogytak , többi meg amortizálódik hamar , zombik meg fejlődnek 1000 el ...
  • XeeN
    Hopp, sry! Nekem evidens volt, mit kell keresni. :)
  • PeeTeR
    mi is arra jarunk (chapter8), szep szammal akad lekaszabolni-felgyujtani-leloni valo :D gatyam ramegy a sok repair -ra mar...
  • neszoljalbe
    Aki már az Act II nél jár nem érzi úgy hogy egyre nehezebb a játék , már idegesítően nehéz és sokszor hal meg az emberünk ? Én kezdek idegbajt kapni , főleg a templomos városrész idegesítő . Ha coopba 4 en játszanak akkor 4 szer annyi szörny lesz , vagy hogy , de ez már túlzás ...