Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
LOL

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
<#eljen><#eljen><#eljen>

Kumiho #2179

Fpocok
Jó lenne hanyagolni ezt az emailes dolgot mostmár.

Optimus Prime
Igen, az emailes dolog igaz erre az országra. Bezzeg, ha pl. a Senditnek írok mailt...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Bokafix2
Email-ekre nagyon sok helyen nem válaszolnak... egyáltalán nem is nézik! Ezt én is tapasztaltam. Csak telefonon lehet õket max. elérni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

wedge31
Már egypárszor írtam neked, hogy az elõrendelés nem kötelez téged semmire.

Nem fogják küldenni a játékot amig nem véglegesited az elörendelést tényleges rendeléssé.
Persze ezt tudnád magadtól is ha nem csak szökõ évente vennél premier gameket...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Nyami nyami.

Fpocok
Próbáld meg másikkal. Nekem pl a Gmailes mûködik.

Noooooo,Neeeeee

Üdv mindenkinek szeretném megrendelni a játékot de akárhányszor próbálom azt írja ki hogy email cím nem jó....valami ötlet esetleg?A fenti linket próbáltam..üdv!
MerlinW
Kezd k*va unalmas lenni a hisztériád... Lemondtad, senkit sem érdekel, írtál nekik, nem válaszoltak, puff neki. Maximum jön a futár, és nem veszed át a csomagot, visszaküldöd, ennyi. Ha már látatlanban leírtad a játékot, nem jön be neked, egyszerûen töröld a kedvencek közül, és csoszogj át a BF3 topikba.

Maximálisan megértem (oké, abszolút nem értem) a csalódottságodat, de fogadd el, SENKIT SEM ÉR-DE-KEL. Béke.

[merlinw.org]

Fpocok
GS?
Csak mert ott azt írták, ha nem kell, akkor írsz nekik egyet azt el van intézve.
Amúgy meg megjelenés elõtt szoktak telefonálni.

grebber
Visszamondtam elõrendelést és annyit sem írtak vissza hogy "értettük csóró nyomorék nem fizetsz inkább majd lewarezolod" a rendelés lemondása megtörtént!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Mé, mi a gond?

grebber
De nem szeretem amikor egy email-re sem méltatnak,pedig egy "bolt"tól elvárná az ember!

Fpocok
Nemtom volt-e már. Van benne egy térképes meg talentfás rész.

SZilaJMaGGoT
<#eljen> Bár az sem mind1 milyen mértékben lesz a dolog támogatott... Valamint kábé ez fogja majd életben tartani a játékot... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lostprophet
Én mondjuk csak attól félek, hogy a közelharc túlzott erõltetése elég unalmassá fogja tenni a játékot 2-3 óra játék után.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Hmm... most olvastam, hogy hivatalosan támogatják a moddingolást a játéknál. Hállelújá. Alig várom, hogy valaki csinál hozzá RE modot.

Fpocok
Valóban, rosszul fogalmaztam.

Jaka923
Beregelni korábban is belehet, csak elindítani nem.

lostprophet
De jó akkor az Amerikában élõknek 😄 Megkapják 6-án és 9-ig várniuk kell vele 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszi, amúgy tisztában vagyok vele. Csak volt már rá példa, hogy valamit hamarabb meg lehetett kapni, de persze a megjelenésig nem lehetett aktiválni.

Fpocok
99% hogy aznap kiszállítják. Amúgy STEAMWORKS-ös, szóval hiába kapod meg elõbb, csak aznap tudod regelni.

SZilaJMaGGoT
Nem a környezettel volt gond hanem a játékmenettel, hogy kibaszott repetitív volt(és ez itt sem lesz másképp)... Egyébként ne gondold, hogy itt majd minden bungalow máshogy fog kinézni... 😊

Vajon ezt a gamestar-os verziót a megjelenés napján kezdik el postázni, vagy esetleg már hamarabb?

Maxtreme
Aham, sokszora nagy terület inkább teher, mint szórakoztató.
Mondjuk ellenpéldaként a Just Cause 2-t tudnám felhozni, bár az is egyszerû volt mint a bot, de mégis magas élvezeti faktorral bír 😊

Fpocok
FC2 ben az volt a szar, hogy az egész egy hatalmas õserdõ volt, minden támaszpont ugyanúgy nézett ki... baromi unalmas volt. Ráadásul semmi szín nem volt benne. Bár DI-ben is egy sziget van, de sokkal sokkal változatosabb, színesebb, ahogy én látom.
Mellesleg az ilyen unalmas utazásgatás is sokkal jobb, ha van társad.

Hát a zombihent-ben túl sok változatosságot nem lehet kreálni (alap zombik ölése, idõnként boss-ok, menekülj ki idõre valahonnan, védekezz x ideig, ments ki valakit a szorult helyzetbõl, találj ellátmányt, esetleg 1-1 a meneküléshez szükséges feljegyzést, tárgyat...Szerintem nagyjából ilyesmiket lehet zombis témában kreálni).

Hiába ma már nem lehet feltalálni újra a spanyolviaszt...(Azt már sokkal hamarabb feltalálták).

Far cry 2: Hát igen...Ez a probléma gyökere, azonban megfelelõen adagolva még szórakoztató is lehet (napi 1-2 óra lövölde és autózás). Mint mindenben a mértékletesség itt is kifizetõdõ (elunod félreteszed, 1-2 hét múlva visszatérsz kicsit). Viszont a fegyverek állapotának romlása zseniális, tûz használata szintén, táj is gyönyörû (éppen ezért steamen olcsón beszereztem... lõdözni jó lesz ha arra van kedvem)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
Ez talán annyiból jobb lesz hogy nem tök egyforma "barna ismétlõfõ" területen fogsz mászkálni órákon keresztül, meg nem úgy oldják meg a fejlesztõk hogy az adott misszió 200km távolságra legyen tõled. Meg reménykedem benne hogy talán kicsit változatosabb is lesz..
A FarCry2vel anno úgy voltam hogy eleinte tetszett. Aztán mikor 5x kocsikáztam végig az egész "dzsindzsást" egyre jobban hajlott az uninstall ikon felé e kezem..

SZilaJMaGGoT
Hát arra mérget vehettek, hogy elég repetitív lesz a játék...

Prince23
Picit tartok tõle én is. tökéletes példát hoztál fel.

Malakai
Mármint azon túl, hogy rendesen lehet majd célozni a zombik fejére és, hogy nem egy piros X gombot mutogat a tippekben, hanem egy billentyût/egérgombot?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SZilaJMaGGoT
Réteg játék lesz... de siker biztosan nem... 😊

Maxtreme
Kicsit én is tartok tõle hogy hasonló problémák lesznek vele mint a farcry2-vel. Nagyon remélem hogy nem kell csalódnunk.

Fpocok
A demót konzolon játszották, azért olyan a játékmenet, amilyen. PCn sokkal jobb lesz.

Pontosan, félek hogy nem az lesz amit vártunk, de ne legyen igazam....
<#eljen><#worship><#worship>

Optimus Prime
Szerintem strebacom arra célzott, ami engem is érdekelt a múltkor: zavart, hogy ugye pár 'nyomd a X gombot' hinteknél a konzolokhoz hasonló fura gombok jelent meg, nem pill E vagy R billentyû. Engem ez legutóbb a BS Infinite demójában zavart. De szerintem annyi, hogy épp konzol verzión mutatták be, nem PC-s verzión.

Malakai
Nézz utána mi mit jelent, akkor eleve meg se kérdezted volna. Minõséghez egyiknek sincs köze.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De ha az lesz és megveszem akkor mebaxom a szátok a csúnya beszédért az biztos!
<#law>

Malakai
Nem konzolport, multiplatform.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maxtreme
hát miért, mégis mit gondoltál vazz? 😊 Kvarcjátékra fejlesztik😊

Na nekem nem irt senki, tényleg konzolport lesz ahogy azt olvastam vagy kamuznak??
<#wilting>

Fpocok
Az kéne még bmeg... a DR2-t is teljesen elkúrták ezzel.

Én is így voltam vele (Minek idõben lekorlátozni a játékot? Így nem lehet semmit nyugodtan megcsinálni!)

Aztán felraktam az idõ trainer-t és rájöttem, hogy úgy meg semmi értelme nincs a játéknak! Idõvel úgy is kinyírtál mindenkit!

Maxtreme
Akkor Te még jól bírtad 😄

MerlinW
Ezért nem játszottam pár óránál tovább a Dead Rising 2-vel sem.

[merlinw.org]

grebber
Kösz!