4724
  • Fpocok
    Azt írták, ha rádugog még egy mikit, akkor meg lehet oldani, hogy ne menjen az ingame voice chat. Csak nem tudom, hol kell rádugni.
  • Fpocok
    Hülye kérdés, de a rózsaszínen kívül melyik színű lukba tudok dugni mikrofont, hogy működjön... vagy nem tudok?

• Omlás
    Az nem írták a fórumon, hogy a game.ini-ben kell módosítani a : Locale("En") Locale("en")-re.

;]
  • Fpocok
    Hogy a fakkba kell kikapcsolni a rohadt ingame voice chatet? Baromi idegesítő. Ez pedig ilyen alap dolog lenne... Lusta banda ez a Techland. (ingame cinematicról nem is beszélek)

De a játékmenet fasza!
  • Fpocok
    :SSSS
    Vedd meg akkor ott. És szarjanak sünt.
  • XeeN
    Megoldódott (steam fórum után szabadon):

Go to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dead island\DI\Data

Locate: Locale("En") and change to Locale("en")
  • PeeTeR
    de vannak am :D

pl
  • wedge31
    Lockpickre érdemes pakolni, vannak jó fegyók a ládákban?
  • CalebJoe
    semmi baj nincs vele vagy 3óra játék után
  • XeeN
    Meg sem nyikkan a játék... Gratulálok a fejlesztőknek.
  • Fabio Capello
    Állítólag a patch miatt "válogatós" lett a játék, nem mindenkinek indul már el rendesen. Többek közt nekem se.

Erről van valami dolog,teendő, tanács?
  • Balázs 17
    hi
    nekem 5 perc után kék halál fizikai akármi miatt, pedig nem is akadt addig:S

vmi ötlet?
  • bajgunar
    Mégis tört! Mert steam-en nem nagyon választod ki, hogy hanyas verzióvá tegye át neked!
    Hacsak TE nem telepíted újra! És addig patch-eled amíg akarod!
  • bajgunar
    Am ez a konfigolásos izéé! Nem lenne jobb, ha leírnátok, hogy mit is kell átírni?
    Mert sztem ez a berakom az én cfg-met tedd be és nem lesz blur nem vmi egészséges. Nem? Mindenkinek más a cfg-je, kb. felbontás, stb...
    Egy .pak file-t csak át tud már nevezni mindenki .rar-á, abban átírni a settings-ben az scr-t, és visszarakni, nevezni.
  • PeeTeR
    nezd el neki, mar tobbszor ki lett osztva masok alltal
  • cumfu
    Miből gondolod, hogy tört a játékom? Nem a játék nem működik, hanem a linkel Vsync-es "program".
  • bajgunar
    STEAM-en aktiváltam! Szedi le nekem is!
    Most meg kell kérnem külön a steam-et, hogy patch-elje 1.1-re? vagy 1.2-re???
    Vagy leszedi magától a patcheltet? 1.2-eset?
  • bajgunar
    #1545:
    " Megkérnék mindenkit, hogy a tört verzióval kapcsolatos minden ügyét-baját az OFF topikban élje ki. "
  • PeeTeR
    fel fogja hivni a figyelmed arra hogy itt mar jartal semmi ujat nem nyujt ez a resz neked. az inventory es a megszerzett tetelek mentesre kerulnek illetve ujra meg fogod kapni az elerheto targyakat. penz/targy/mod/etc.

szoval vesztesz semmit csak 'idot' :)
  • wesker24
    Gondolom ugyanaz mint a Borderlandsnál azta küldit csinájátok ami éppena host küldije ha neked kész akkor neked csak gyilkolni kell !
  • Prince23
    Ha online coopba én mondjuk 14 lvl vagyok, teljesített küldikkel együtt, mivan akkor, ha joinolok egy olyan lobbyba, amelyik lvl 5-ösök? az eddig megcsinált küldetéseim elvesznek? vagy hogy is működik ez pontosan?
  • cumfu
    Én nem patcheltem fel a játékot, de mégsem működik. Mi kellene tennem? Érdemes 1.1-re patchelnem?
  • MerlinW
    Ööö 1.2-es patch-hez még nem csináltam meg. Majd este, ha megérkezik a játékom.
  • Tatyla
    ááá basszus,elkutyulták nem adja fel a csaj csak hétfőn jó azt hiszem bemegyek az 576-ba...
  • Tatyla
    felhívtam azt a számot ahonnan hívtak tegnapelőtt a rendelés miatt na ott azt mondták hogy felhívják a GLS-t,mondtam ha ma nem ér ide a futár már hétfőn ne hozzák...
  • Frosty01
    nekem most el se indul, kiír valami hülye hibaüzenetet rossz hivatkozással sztem... nem olvastam el végig, felb@szta az agyam
  • Shep
    A kezdő kunyhóban nekem is villogott az árnyék de kívül nem volt baja, bár nem is tűnt el teljesen a blur.
  • cumfu
    Köszi! Innen melyiket másoljam be? Sajnos most nem indul a játék! Csak a NoVsync-es zipben lévőt másoltam és írtam felül. Nos akkor melyiket is kell?
  • Frosty01
    nagyon fasza... felraktam a no blur-t és tönkrebaszta az egészet :|
  • Shep
    Én is vagy 600-at de marhára unalmas :)
  • wesker24
    Én börönd nyitásból kb összeszedtem vagy 800 dolcait az elején ! XD
  • Shep
    Hát azért nem ennyit és nem ennyire körülményesen.
  • gabo91
    itt van ami neked kell, másold be a játék könyvtárába
  • gabo91
    "Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy technikai okok miatt átmenetileg a készpénz helyettesítő fizetési eszközökkel történő fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzt tudunk elfogadni!"

Fall Out -ban is ugyan úgy kell "guberálni".
  • cumfu
    Sziasztok! Valahogy rá lehet a játékra erőltetni a Vsync-et? Jól fut a játék, csak idegesítő, hogy a kép "szétesik" "megtörik". Win7-en futtatom a játékot.
  • Shep
    Állítólag később már nem fontos foglalkozni velük mert lesz elég lóvé de szerintem is gáz, hogy az eddigi játékom (kb 1 óra) fele bőröndök nyitogatásából állt.
  • Malakai
    Nem kötelező megtedd, habár próbál arra rászoktatni első pillanattól, mert a játékban főleg így megy a pénzszerzés (legalábbis az első felében).
    A pénz meg igencsak fontos a játékban, ami persze elég vicces, de ez van. :)
  • zorrobomber
    engem 15 másodperc után felidegesített, szerintem ez új rekord :D
    konkrétan az, hogy azzal kezdődik a játék hogy nyitogassam a bőröndöket és szedegessem ki belőlük az aprópénzt...ráadásul minden két kattintás, egy a nyitás, egy hogy felszeded, nagyon szar, guberálószimulátor akar ez lenni?
  • Fpocok

Csak megviszik.
  • Fpocok
    Pontosabban ebben a hónapban még.