4724
-
#1647 Azt írták, ha rádugog még egy mikit, akkor meg lehet oldani, hogy ne menjen az ingame voice chat. Csak nem tudom, hol kell rádugni. -
#1646 Hülye kérdés, de a rózsaszínen kívül melyik színű lukba tudok dugni mikrofont, hogy működjön... vagy nem tudok?
-
#1645 Az nem írták a fórumon, hogy a game.ini-ben kell módosítani a : Locale("En") Locale("en")-re.
;]
-
#1644 Hogy a fakkba kell kikapcsolni a rohadt ingame voice chatet? Baromi idegesítő. Ez pedig ilyen alap dolog lenne... Lusta banda ez a Techland. (ingame cinematicról nem is beszélek)
De a játékmenet fasza! -
#1643 :SSSS
Vedd meg akkor ott. És szarjanak sünt. -
#1642 Megoldódott (steam fórum után szabadon):
Go to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dead island\DI\Data
Locate: Locale("En") and change to Locale("en") -
#1641 de vannak am :D
pl -
#1640 Lockpickre érdemes pakolni, vannak jó fegyók a ládákban? -
#1639 semmi baj nincs vele vagy 3óra játék után -
#1638 Meg sem nyikkan a játék... Gratulálok a fejlesztőknek. -
#1637 Állítólag a patch miatt "válogatós" lett a játék, nem mindenkinek indul már el rendesen. Többek közt nekem se.
Erről van valami dolog,teendő, tanács? -
Balázs 17 #1636 hi
nekem 5 perc után kék halál fizikai akármi miatt, pedig nem is akadt addig:S
vmi ötlet? -
#1635 Mégis tört! Mert steam-en nem nagyon választod ki, hogy hanyas verzióvá tegye át neked!
Hacsak TE nem telepíted újra! És addig patch-eled amíg akarod! -
#1634 Am ez a konfigolásos izéé! Nem lenne jobb, ha leírnátok, hogy mit is kell átírni?
Mert sztem ez a berakom az én cfg-met tedd be és nem lesz blur nem vmi egészséges. Nem? Mindenkinek más a cfg-je, kb. felbontás, stb...
Egy .pak file-t csak át tud már nevezni mindenki .rar-á, abban átírni a settings-ben az scr-t, és visszarakni, nevezni.
-
#1633 nezd el neki, mar tobbszor ki lett osztva masok alltal -
cumfu #1632 Miből gondolod, hogy tört a játékom? Nem a játék nem működik, hanem a linkel Vsync-es "program". -
#1631 STEAM-en aktiváltam! Szedi le nekem is!
Most meg kell kérnem külön a steam-et, hogy patch-elje 1.1-re? vagy 1.2-re???
Vagy leszedi magától a patcheltet? 1.2-eset? -
#1630 #1545:
" Megkérnék mindenkit, hogy a tört verzióval kapcsolatos minden ügyét-baját az OFF topikban élje ki. " -
#1629 fel fogja hivni a figyelmed arra hogy itt mar jartal semmi ujat nem nyujt ez a resz neked. az inventory es a megszerzett tetelek mentesre kerulnek illetve ujra meg fogod kapni az elerheto targyakat. penz/targy/mod/etc.
szoval vesztesz semmit csak 'idot' :) -
#1628 Gondolom ugyanaz mint a Borderlandsnál azta küldit csinájátok ami éppena host küldije ha neked kész akkor neked csak gyilkolni kell ! -
#1627 Ha online coopba én mondjuk 14 lvl vagyok, teljesített küldikkel együtt, mivan akkor, ha joinolok egy olyan lobbyba, amelyik lvl 5-ösök? az eddig megcsinált küldetéseim elvesznek? vagy hogy is működik ez pontosan? -
cumfu #1626 Én nem patcheltem fel a játékot, de mégsem működik. Mi kellene tennem? Érdemes 1.1-re patchelnem?
-
#1625 Ööö 1.2-es patch-hez még nem csináltam meg. Majd este, ha megérkezik a játékom. -
#1624 ááá basszus,elkutyulták nem adja fel a csaj csak hétfőn jó azt hiszem bemegyek az 576-ba... -
#1623 felhívtam azt a számot ahonnan hívtak tegnapelőtt a rendelés miatt na ott azt mondták hogy felhívják a GLS-t,mondtam ha ma nem ér ide a futár már hétfőn ne hozzák... -
#1622 nekem most el se indul, kiír valami hülye hibaüzenetet rossz hivatkozással sztem... nem olvastam el végig, felb@szta az agyam -
#1621 A kezdő kunyhóban nekem is villogott az árnyék de kívül nem volt baja, bár nem is tűnt el teljesen a blur. -
cumfu #1620 Köszi! Innen melyiket másoljam be? Sajnos most nem indul a játék! Csak a NoVsync-es zipben lévőt másoltam és írtam felül. Nos akkor melyiket is kell? -
#1619 nagyon fasza... felraktam a no blur-t és tönkrebaszta az egészet :| -
#1618 Én is vagy 600-at de marhára unalmas :) -
#1617 Én börönd nyitásból kb összeszedtem vagy 800 dolcait az elején ! XD -
#1616 Hát azért nem ennyit és nem ennyire körülményesen. -
#1615 itt van ami neked kell, másold be a játék könyvtárába -
#1614 "Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy technikai okok miatt átmenetileg a készpénz helyettesítő fizetési eszközökkel történő fizetés nem lehetséges, kizárólag készpénzt tudunk elfogadni!"
Fall Out -ban is ugyan úgy kell "guberálni". -
cumfu #1613 Sziasztok! Valahogy rá lehet a játékra erőltetni a Vsync-et? Jól fut a játék, csak idegesítő, hogy a kép "szétesik" "megtörik". Win7-en futtatom a játékot. -
#1612 Állítólag később már nem fontos foglalkozni velük mert lesz elég lóvé de szerintem is gáz, hogy az eddigi játékom (kb 1 óra) fele bőröndök nyitogatásából állt. -
#1611 Nem kötelező megtedd, habár próbál arra rászoktatni első pillanattól, mert a játékban főleg így megy a pénzszerzés (legalábbis az első felében).
A pénz meg igencsak fontos a játékban, ami persze elég vicces, de ez van. :) -
#1610 engem 15 másodperc után felidegesített, szerintem ez új rekord :D
konkrétan az, hogy azzal kezdődik a játék hogy nyitogassam a bőröndöket és szedegessem ki belőlük az aprópénzt...ráadásul minden két kattintás, egy a nyitás, egy hogy felszeded, nagyon szar, guberálószimulátor akar ez lenni? -
Csak megviszik. -
#1608 Pontosabban ebben a hónapban még.