Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Rendelésedet rögzítettük!

Ha bármi miatt esetleg meggondolnád magadat, akkor írj email-t az info gamestar hu email címre "DI rendelés törlése" tárggyal, illetve ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Maxtreme
hálisten' 😊

Malakai
A previewok is említették, ez a médiának kiadott verzió limitje, egyhuzamban egy órát enged játszani, a véglegesben nem lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pedig eléggé bevállt Horror klisé, szóval akár még az is lehet...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
Ugye az a számláló csak a tesztelõknek kiadott verzióba van (tehát ilyen trial szerû izé) és nem azt jelzi hogy idõre fognak menni a missziók? Mert ellenkezõ esetben most szúrom magam tökön 😊 Annál jobban SEMMIT nem utálok 1 játékba mikor valamit megadott idõre kell teljesíteni..

wedge31
Csak keményen mint a vidia...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Amúgy most szólok, hogy simán kitörlöm azokat a hsz-eket, ahol valaki a sztoriból spoilerez... spoiler makró nélkül.
A hivatalos trailerekbõl lehet, de a nem hivatalosokból nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Én pl azért mondom le mert végignézve ezt az elsõ 16 percet már meguntam.Szóval ezt így még 6-8 óráig csinálni uh inkább nem kell eredetibe.
BF 3 t-shirt-öt csak azért írtam mert az legalább valamit visszahoz az árból ha eladom!

Next PC upgrade: 2022

Mi folyik itt megõrültetek?😄 Nem szabad nézni ilyen gameplay videókat mert tele van spoilerrel és így nem ér meglepetés majd ha játszol.Nem is értem mire ez a lázadás most, hogy lemondjátok páran...BF3 poló omfg

wedge31
Nem kell csinálnod semmit az elõrendelés nem kötelez téged a vásárlásra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Kell írni nekik emailt. Amúgy ott fenn van a link, de ne zavarjon <#puszi>
BF3 poló... lol

MerlinW
Mennyit össze tudsz itt agonizálni vazze... menj, csináld, hajrá😊

[merlinw.org]

grebber
Akkor felhívom õket és lemondom náluk!Gondolom úgyis látja már a rendszerbe a rendelésem!Akkor inkább a 7900-as pólós BF 3.Abból legalább a pólót eltudom adni min 1500-ért!<#idiota>

Optimus Prime
Minek néztek annyi videót? 😊 Én már nem nézem, túl sokat mond, csak az elsõket szoktam, meg a Launch Trailereket. Szerintem várjátok meg a demót.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jaka923
Kiszállítás elõtt kapsz majd egy e-mailt a CD Galaxistól, hogy erõsítsd meg a rendelésedet. Nem erõsíted meg és kész. Ez a gamestaros rendelés is a Galaxison megy keresztül, ez ne zavarjon meg. Amúgy nagy valószínûséggel én is le fogok mondani a játékról egyelõre. A videók alapján valamiért egyre inkább elmegy tõle a kedvem.

grebber
GS-on ha vissza akarom mondani akkor hova kell írni?? (Megrendelés után kiírta de nem mentettem el 😞 )

Ez is konzol port lesz??? Mert normális PC-s videót még nem láttam belöle!
<#wilting><#wave>

The Protector
Nem baj.Megjelenik DC-n és kazettán.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Hát ez valami átkozott jó lesz... nem tudom mi bajod van vele.

[merlinw.org]

grebber
Én megnéztem és ahogy egyre többet nézem azon vagyok visszamondom a rákba a megrendelést!

Fpocok
Hmm... azt hiszem ezt most kihagyom, nem akarom ellõni elõre. Ha valaki errõl ír, és van benne új cucc, akkor legyen szíves SPOILERBE rakni

grebber

Malakai
Azért mert szintje van nem feltétlen jelenti azt, hogy fejlõdik veled szinkronban.
Pl lehet terület elosztás is, kevésbé és jobban veszélyes helyekkel, a gázabb részeken nagyobb eséllyel spawnolnak nagyobb szintû zombik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tatyla
ööö,hát igen na majd kiderül nemsoká minden 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
hmmm. Lehet benne valami. Akkor viszont nem értem az ellenségek alá miért van odaírva a skill szintjük 😄

Tatyla
szerintem meg lehet itt a fejlõdés csak amiatt kell hogy a különbözõ fegyver skilleket meg fegyver összeszerelést megtanuld,tehát úgy képzelem a szintezést mint pl a bad company 2-ben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nem tudni, remélem hogy olyan lesz.
Mivel gondolom nem csak egy karakter lesz, mint ahogy borderben sem, úgy kell csinálni, hogy egy kari van, amivel coopoztok, egy másikkal meg egyedül mész. Legalább is én így fogom csinálni.

Maxtreme
Hát ja, ahogy a fejlesztõk azt meg is mondták, a közelharci fegyverek lesznek elõtérben 😄

Maxtreme
Felmerült bennem még egy kérdés/gondolat, bár lehet oltári nagy hülyeség 😊
Ahogy néztem, a zombik is a mi aktuális fejlettségi szintünkhöz igazodnak majd (mint a borderlandsben az ellenség) Tehát ha én mondjuk 7-es szintû vagyok, akkor ennek a szintnek megfelelõ zombikkal kell megküzdenem.
Namost. Ha én mondjuk 12-es szintû vagyok, haver meg mondjuk csak 5-ös akkor ez coopban hogy lesz megoldva? 😄 Mert ha az én "skillemnek" megfelelõ enemyt küld ránk a gép, az a másik félnek igencsak szopóka lesz 😊)

SZilaJMaGGoT
Fõleg úgy, hogy ezek elvileg halottak és nincs is keringésük... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Malakai
Meg baromi könnyen le is hullanak a végtagok, akkor is ha valami tompább cuccal üti, mintha valami lágy porózus anyagból lennének, de ez ilyen, mint a legtöbb slasher horrorban. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tatyla
mondjuk az kicsit vicces hogy a nyakból és a végtagokból úgy fröcsköl a vér mint ha valami gázpalack vagy poroltó lenne 😄

Fpocok
Ezek a fegyverek benne lesznek a játékba. Nem tudom, hogy lesz-e több is...

Inkább adok egy linket.

Fpocok
Bár hülyén néz ki, de úgy tudom lehet.

zzeN
Gyors kérdés: Lehet majd mind a 4 karakter ua., vagy ha foglalt az enyém akkor b.szhatom?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tutituti
Ennyi erõbõl a belesétálok a vízbe és a "w" gombot nyomva tartom elúszok és The End.
Szerintem sincs ezzel gond.
Az lvl5-ös csõ meg olyan mint minden játékban a fegyver.Minél nagyobbat sebez annál nagyobb a lvl szintje.
tehát ha az elején találok egy minigunt akkor ne tudjam használni mert az már cheat.
Pénzes wörkbencs meg hát azért van hogy el tudjam költeni a pénzt.
Én ugyanolyan lelkesedéssel várom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
"a tengerbe nagyon beúszva visszateleportálódunk a vízimentõ bódéba, ahol kezdtünk"

Valószínûleg a szereplõk nem valami nagy úszok és kimentenek minket onnan. Nincs ezzel gond.

"a munkapadon pénzbe kerül a fegyverek fejlesztése."

Ez a honor-rendszer... szóval nem csak elveszünk akármit... Szerintem ezzel sincs gond.

grebber
Egyik leírt dolog sem érint ami miatt azt mondanám hogy nem tetszik!

zzeN
"Re@per linkelt nekünk egy cikket, amiben a Kotaku egyik szerzõje azt ecseteli, hogy mi nem tetszik neki a játékban: az egyedi skilleken kívül nem számít, hogy melyik karakterrel kezdünk, mert -- az elsõ pár órában legalábbis -- nem ismerjük meg a karaktereket, nem igazán különböznek; a környezet viszonylag statikus; a tengerbe nagyon beúszva visszateleportálódunk a vízimentõ bódéba, ahol kezdtünk; a munkapadon pénzbe kerül a fegyverek fejlesztése. És a legjobb: van ötös szintû csõ a játékban, amit nem tudunk használni, ha nincs meg hozzá a képességünk."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Purna a 4. játszható karakter (Percenként 96 egyenletes nyelvcsapással nyaldosnám)

Érdekesnek tûni a játék továbbra is. 😊Remélem h a gameplay alatt hallható idegesítõ bennszülött csörömpölés néha átvált majd hajtépõ adrenalin pumpáló zenére is.Mindenesetre a vidi alatti zene is frusztráló igen xD
Prince23
csak bõvebben, nem annyi van írva hogy elkészült, aranyon van 😄

Tatyla
ez ugyan az mint a #717-es

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Prince23
Hát igen, már díjat is vittek el vele (zenével) egy filmkiosztó ünnepségen 😄

Nagyon jó a zene ami alatta megy, gyorsan le is töltöttem mp3-ba, zenét eléggé eltalálták :-)

MerlinW
Nem nagyon lesz sehol ennél olcsóbban. Max megjelenés után 1-2 hónappal.

[merlinw.org]

Fpocok
Aki tud a fentinél olcsóbban, ami nem csak ilyen kulcsos, az szóljon.

Fpocok
Eléggé nevetséges, hogy még nincs ilyen videóból hivatalos cucc... eddig kellett várni egy nem hivatalosra, ahol tényleg coop van. Mindenesetre nekem tetszik. Én már nagyon nagyon várom!

<#taps><#taps><#idiota>