4724
  • MerlinW
    1: Nem. Illetve lehet csökkenteni, de azzal kikapcsolsz minden egyéb effektet. Egyébként semmi baj a DoF-al itt, a valóságban is így néz ki a távol, a magas páratartalom miatt.
    2: ki, de space-el lenyomható minden.
  • MerlinW
    Difov100+Blur_v1.0.0-mw.zip
    Difov100+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov95+Blur_v1.0.0-mw.zip
    Difov95+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov90+Blur_v1.0.0-mw.zip
    Difov90+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov85+Blur_v1.0.0-mw.zip
    Difov85+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

DiHiRres+NoVsync_v1.0.0-mw.zip
    DiHiRres+Vsync_v1.0.0-mw.zip

Letöltés

Még töltődik fel, fél óra múlva minden a helyén lesz. Remélem mindenkit kielégítettem. Jó mazsolázást:)
  • Maxtreme
    zsír. Akkor ezek szerint ebből is Cod island lesz. Minden héten/hónapban új dlc, had fizessen a paraszt.
    Egyáltalában aki kitalálta ezt az 1 pályáért meg 1 fegyverért pénzt kérünk dolgot, ott a helyszínen lőném fejbe.
  • Fpocok
    Speciel nekem nem tetszik, hogy ott xpzel meg itemeket szedsz, amiket át tudsz vinni. Mondjuk addigra nagyrészünk végig viszi, szóval jobb is, nem jött azonnal.
  • Fpocok
    Ebben a hónapban lesz Bloodbath DLC.
  • rumkola
  • Omlás
    Nah pre-load elindítva
  • Calver
    intro igen, parancsikont csinálsz/steam, és bedobod utána: -nologos
  • wedge31
    Akik már most tolják pc-én ugyse eredetivel játszannak tehát valszeg nem érinti öket a bann.
  • Fpocok
    Utóbbi igen, elsőt nem tudom.
    És még mindig nincs semmi hír, hogy tuti nem bannolnak-e, ha FoVot állítasz. Szóval csak saját felelősségre.
  • Skynet
    Az árnyékokat átállítva 1024-ről 2048/4096-ra van érezhetőbb változás másban nagyon nincs...
    Még talán az dobna ha a víz effektust valahogy lelehetne cserélni legalább olyanra amilyen a Far Cry 1 volt mert ez nagyon gyászos... Vagy a Shader Model 4 aktiválható lene,de nem aktiválható mert a beállítás visszarakja magát 3-asra...
  • rumkola
    -Depht Of Field (DOF) kilőhető-e?
    -Intro kilőhető-e?
  • Sgtfathi
    Ez érdekes, mert én full ra raktam, +16x Fsaa és tsa-i fullon, de igy is 100Fps-el megy a game!
  • KranaZoli #1511
    Na, mi van?! Megjelent a játék, vagy mi ez a sok ilyen-olyan beállítás hsz?!? ;)

Szerintem nem az FSAA fogja meg. Lődd ki a V-Sync-et. Nálam attól nem lesz sima a mozgás. 1ébként meg bármi mást állítok Én nem nagyon veszek észre se látványban, se teljesítményben különbséget. Lehet nem is funkcionálnak azok a változók, amelyeket nem InGame állít be az ember a High opción felül.

(kivétel persze a FOV)
  • Solid Snake
  • Skynet
    Mindet le kell rúgni a földre,úgyis vagy fél perc mire felállnak..:D
  • IXEMGabeo
    miközben amputálsz úgyis megtámadnak hátulról:D
  • Fpocok
    Na megint vót valami patch. Már 1.2
    Ha így haladunk, akkor hamar eljut a játék 2.0 ig :D
  • Skynet
    Általában egy jól irányzott mellberúgás aztán a földön elvégzett amputációs gyakorlat gyorsan végez mindenkivel.:)
    A rúgás megállítja bármelyik rohangáló idiótát.:)
  • Noodlee
    Ez tényleg vicces, hogy megfulladhatnak.
  • Noodlee
    A városban már rohadt kemény nekem a játék, pláne, hogy a mobokat is a szintemhez igazítja (lvl 19).
    Nincsenek már szépen csoszogós, lassú zombiek. :(
  • IXEMGabeo
    őőő Resident Evil 3D-ben vízalatti zombik is voltak úgy kapták el az egyik csajt, hogy úsztak:)
  • Maxtreme
    nálam az FSAA. .Azért nem csökkenhetett a sebesség.
  • MerlinW
    Mi nem működik?
  • Maxtreme
    Én adtam neki 4x-est, és szinte semmit nem csökkenik a teljesítmény.
    Akkor most:
    1. nem müxik nálam valamiért
    2. ATinál valami driver herót lesz
  • Solid Snake
    "vmelyik hülyét"
  • Skynet
    Kocsival alap de ezen a fulladáson meglepődtem,akkor tünt fel amikor vmelyik hülyét véletlenül berúgtam a vízbe elkezdett számolni a progi és megdöglött..:)
  • IXEMGabeo
    kocsival is megölhető egy csomó...most láttam videon, hogy Far Cry szinten kell autókázni a világítótorony és a Life Guard house között
  • Skynet
    Hmm nemtom,nálam materia 0 mivel lower better, fsaa 8-on de ígyis vidáman megy a fix 60 fps-el (vsync). Pedig a tiednél jóval gyengébb a gép..
  • Skynet
    Ehheh a zombik vízbe fullaszthatóak,gyakorlatilag a legnagyobb zombi raj is kinyírható ha derékig érő medencébe ugrunk és elkezdjük őket felrúgni...
    Amíg állnak fel megfulladnak, és az xp is jár értük..
    A legjobb amikor épphogy marad élete de felül életben marad viszont ahogy áll fel előrehajol,a feje belóg a vízbe és azonnal megfullad..:D
  • MerlinW
    Material-nak adtam, FSAA viszont piszkosul lehúzza a teljesítményt, és ha az én masinámon szaggat, az már rég rossz:)
  • rumkola
  • Skynet
    A materialquality is mehet 0-ra és akinek hiányzik fsaa-t tolhat rá.:)
  • Calver
  • MerlinW
    parancsolj
  • Calver
    egy 100-as FoV-ot esetleg nem akarsz alkotni? [bociszemek]
    ez az eddigi legjobb hír a játékkal kapcsolatban, már csak a bloom és head bob kéne h kikapcsolható legyen
  • Solid Snake
    Faxa, a resolution,ill. a max refress értékeket mindenki állítsa be a szükségesre.
  • wedge31
    Lehet hogy csak az előrendelök kapnak.
  • Fpocok
    Valóban. Azt beleraktam. Viszont régen ki volt rakva nekik honlapra, hogy adják, aztán elvették. Lehet van kulcs, csak nem akarják reklámozni, mert akkor GSnek is kell adni.
  • MerlinW
    Kicsit eltúloztam a dolgot, frissítettem a beállításokat:)