Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ez a megfulladnak a víz alatt ez tényleg gáz és most olvasom a World War Z-t és ott többször kitérnek pont erre hogy simán kisétálnak a tengerfenéken a partra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nekem csak az, hogy a zombik meg tudnak fulladni víz alatt <#idiota>
Teszek egy laza kijelentést és azt mondom, hogy ilyen még egy játékban sem volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
Hát új pillanatok nagyon nincsenek, én már megnéznék egy coop gameplayt is.

Kumiho #2179

Maxtreme
Két ekkora amatõr faszt. Egyfolytába egymás szavába pofáznak, így aztán lehet valamit is érteni. <#taps>

böröczk
Legyél Te, elõbb írtál : D Majd, ha beletörik már a derekad, átveszem : P

Kumiho #2179

Jaka923
Én támogatlak.

Fpocok
Hát ha majd legalább úgy kipofozod, mint az l4d2-t, akkor legyél.

böröczk
Az érv, hát hogy nem Te vagyok. Egyébként én támogatlak, ha szeretnél lenni, ha nincs más, én is szívesen vállalom 😄

Kumiho #2179

Fpocok

böröczk
Én írtam nekik már, és mit szónátok, ha én lennék a házigazda itt IS ? : D
Elfogadtok? : D

Kumiho #2179

Fpocok
Írtam moderátornak, hogy törölje ezeket a kommenteket.
Amúgy ezért kell HGt választani... lassan már itt a megjelenés. Én szívesen vállalnám, de ha valaki tud valami érvet, hogy miért lenne õ jobb, akkor õt támogatom.

Külön tetszik a Forex reklám amit folyamatosan nyomnak a képedbe... 10x tõkeáttéttel 😊

Muttley
10pervert <#idiota>

Just do it :)

MerlinW
I wanna smush a zombie whor(d)e <#idiota>

[merlinw.org]

grebber
Elõrendeltem a GS-nél én is.Tõzsde bukásaimat soha a büdös életbe nem fogom visszahozni így már hitemetvesztve szarok rá mi lesz a jövõmmel!Legalább zombihent az lesz azt nem bukom be!

Next PC upgrade: 2022

böröczk
Igen, de azért jobb, ha 4 különbözõ karakter áll össze, akár borderben. A lövöldözõset majd én nyúlom el 😄 vagy a katanás kínai aszaszinkát, de még a dobófegyós Logan is érdekel

Kumiho #2179

mint borderban, na. 😊

Why so serious?

Ja akkor úgy lesz borderben. Ez esetben nem szóltam.

Why so serious?

BEAST
Ha jól tudom akár 4 ugyan olyan karakter is lehet egy játékban.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amíg nem akarja elnyúlni a benszülött csajt aki lövöldözni tud, addig felõlem jöhet. 😊

Why so serious?

böröczk
Megbeszéltük

Kumiho #2179

MerlinW
Kiderült, hogy az öcsém is elõrendelte, akár õ is lehet a 4.

[merlinw.org]

Fpocok
Hát, ahogy bármelyik coop játéknál, én egy év múlva is simán elõveszem, hogy ha coopban kell nyomni. RE5 meg Borderlandsel is így voltam.

böröczk
inkább egy év.. addigra mi meg már ronggyá játszottuk 😄

Kumiho #2179

MerlinW
Nemtom, olyasmit mondtál, hogy egy ismerõsöd ismerõsének ismerõse😊 Ha más nem, majd rávesszük Zavát, Don-t vagy Kimbát😊

[merlinw.org]

MerlinW
Engem ez nem szokott zavarni😊 Egyszer élünk😊

[merlinw.org]

Optimus Prime
Ha fél éven belül féláron veszed meg a játékot, már nem fest ilyen szépen. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
<#banplz>

Jaj baxa meg ezt nem ide akartam bocsánat, de még csak nem is az sg-re....hát ilyen ez az alapozás: <#pias><#pias>
<#worship><#worship>

Nagyon jó a demo majd holnap teszek fel képeket!!
Ma bográcsolás lesz nem lesz idöm tesztelni!!

The Protector
harczos pujárók

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Puhányok egyedül kell menni úgy a RAJ.<#idiota><#taps>

böröczk
Na és ki lesz a negyedik tagunk, akivel már a megjelenés napján megkezdhetjuk a zombihentet?

Kumiho #2179

Maxtreme
így van 😊

MerlinW
Nem, viszont kapunk egy 10 dolláros Arena DLC-t ajándékba.

[merlinw.org]

És most hogy elõrendelted, hamarabb fog megjelenni? 😊

grebber
Ez már inkább Chrome Engine 5 mint az az szottyos foshalmas Cartel genyó!

Maxtreme
Nem bírtam várni, elõrendeltem a gamestarnál az ajándék DLC-kel 😊 Remélem nem szarják el.

Fpocok

böröczk
hogy a játékról is szó legyen, pár szerintem még nem látott kép:

Kumiho #2179

Félreírtam 3,1 ghz csak melóhelyen voltam és gyorsan gépeltem :-)
Mondjuk érdekes a jelenség. 9600Gt-m volt és a WoW nagyon jól ment. Kicseréltem a kártyát, és fordulásoknál iszonyú lassú volt. Majd átállítottam in-game-ben a DX-es támogatást és egy reccenés nem volt. Lehet itt is az a gond, ugye a BL DX9-be megy. de azt hiszem nincsen rá lehetõség hogy átállítsam újabb DX-re.

Igazából a magok száma a legtöbb játéknál irreleváns. Vhogy a játékfejlesztõk nem jutottak el a multicore supporthoz. Igy sok esetben egy kétmagos 3.31-es sokkal jobb eredményt produkál mint egy 6 magos 2.5-es .

Jaka923
A mai legerõsebb processzorokat már annyira is fel lehet húzni, nem tudtad?

Fpocok
33.1Ghz???

<#wow1><#wow1><#wow1>

Nekem 2 giga rammal 2 magos procival maxon ment a border, persze nem túl magas felbontáson és nem 70 FPSel, de ment. Ha nálad lowon szaggat akkor ott valami nem stimmel.

Why so serious?

Core2-es proci 33,1 Ghz

Akkor nálad valami nagyon nem kerek!
Nekem a régi kártyán, (9800-as) csontra kimaxolt grafikával akadás nélkül futott.

Optimus Prime
A Borderlands akad? Milyen CPU-d van? Nálam full grafikán megy, max AA, AF és VSync-szal.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

tutituti
Amúgy már e3 után mondogattak gépigényt,tehát el lehet hinni nyuodtan
két sec guglival.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Ez a hivatalos.