Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem úgy értettem :-) Ismerem azt az oldalt, de nem nagyon fedi a valóságot :-). Majd csak lesz valami preview amikor írnak majd a vasról.

Fpocok
Ha kiváncsi voltál rá, de aztán köszi nem hiszel benne, akkor minek kérdezted? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Köszi, de ezekben nemhiszek :-)
OFF
Mondjuk az az érdekes, hogy a Borderlandssel low graifkán játszom, szinte minden kivan kapcsolva, és még nem is max a felbontás. Sajnos még így is akadozik, úgyhogy picit elvagyok keseredve hogy is fog menni a gépemen :-(
ON

Fpocok
Már van hivatalost. itt tudod megnézni
Persze ez nem jelent semmit, tudjuk milyenek az ilyenek.

Én a gépigényére vagyok kíváncsi, ugyanis nincsen egy erõs gépem. És ha open world akkor gondolom erõs vas kell hozzá. Bár most ruháztam be egy videókártyára (GTX 560 OC), de a procim még két magos, és csak 4 giga ramom van...
Szerintem elõször megnézem hogy hogyan fog futni a gépemen, és ha nem lesznek gondok akkor beruházok rá :-)
Tényleg van valami hír a rendszerkövetelményrõl?

Fpocok
Hát az elsõ 10 szint gyorsan megvan, pár óra alatt. Aztán kicsit lassabban megy, na meg erõsebb zombik honnan a fenébõl tudjuk?

MerlinW
Ennyit tudni,
valamint amit a videókban mondtak. 50 szintrõl pletykálnak, de ez majd kiderül.

[merlinw.org]

Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Valaki megtudná mondani nekem h kábé hány szint van a játékban?Vagy milyen nehezen lehet kimaxolni egy karaktert?Mert ha minden megvan 40 óra játék idõ alatt akkor nem várok túl sokat😊Van errõl valamiféle info vagy majd kiderül a végén 😄 Köszi elõre is.
Malakai
Az egészet nem negatív értelemben írtam, szerintem is egy érdekes játéknak néz ki, egy baromi hangulatos alapkoncepcióval. Csak, hogy szerintem a cooptól senki ne számítson túlzottan különbözõ játékélményre. Persze az eddigi infók alapján és természetesen abszolút lehet, hogy nem lesz igazam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
Ugyanez volt a Borderlands is de az egyértelmü, hogy coop-ban jobb az is meg valszeg ez is az lesz.

Azért tudnék mondani egy pár fps-t ami rosszab sp-be mint a Borderlands mikor nem volt társ toltam egyedül is és nem olyan rossz mint sokan gondolják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Krinyo
Ennyi erõvel az mmo-k is mind single játékok, mert ott is lehet egyedül xpzni....

Malakai
Arra van kihegyezve, de mikor egyedül játszol annyi a különbség, hogy nincs melletted társ, egyébiránt ugyanaz a GTA/FarCry2, stb szerû nyílt világ. Küldetések felvétele (menj ide/oda, keresd meg ezt/azt, blabla), amibõl gondolom majd minden X-edik lesz kidolgozottabb "sztori küldetés", ami a szigetrõl való kijutáshoz vezet. A coopra meg amiatt van szerintem kihegyezve, mert a négy különbözõ karakter ugye négy másmilyen képességekkel rendelkezõ karaktert jelent, tehát kiegészítik egymást. Gondolom olyankor több zombi jön. Én legalábbis ezt vettem ki az eddigiekbõl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

böröczk
Ez nem igaz, a készítõk is kiemelték, hogy coopra kihegyezett a játék

Kumiho #2179

böröczk
vagy max néha el lehessen menni lútolgatni egyedül, ha rohadtul unatkozik az ember : D

Kumiho #2179

Fpocok
Nem értem miért mondod azt, hogy single csak azért van... ez az egész egy single, viszont BÁRMIKOR lehet haverral játszani. Nincs itt külön single, meg coop. Egy játék van.

Prince23
Szerintem Borderlandsben nem unalmas egyedül. viszont leftbe jah 😊

Ebben single csak azért van, hogy a sok okos ne akadjon ki, hogy "há' de mé' nincsen szingöl?" Nyilván értelmetlen és felesleges lesz azt játszani.

Why so serious?

MerlinW
Mert ez egy 4 fõs online coop játék lesz😊 Left 4 Dead is unalmas egyedül ahogy a Borderlands is az😊

[merlinw.org]

Jaka923
A videó alapján single-ben eléggé unalmas lesz.

Fpocok

grebber
Nem így kell felfogni megveszed a packot kirakod a pólót vaterára azt a sok 5 éves több ezret is fizet érte ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Hmm... tudom, hogy nem mai, de most láttam elõször.

Fpocok
Én már kinõttem abból, hogy ilyen játék pólókat hordjak.

zzeN
Shopto-nál még póló is jár:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Optimus Prime
Keres dead island tagekel, biztos van már pár. Az a baj a legtöbb grouppal, hogy megcsinálják, pár tag belép, aztán uccu kihal admin részrõl. Se meccs, se szerver, semmi.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Maxtreme
Basszus erre nagyon kíváncsi leszek. Ha jó lesz, nálam is tuti vétel. Online méltó utódja lesz a killing floornak 😄

Fpocok
Valaki csinált már egy steam groupot csak ne mtudom mi a neve.

zzeN
Na én is elõrendeltem, jó "mókának" ígérkezik. Esetleg felvehetnék pár embert Steam-en, h ne csak egyedül mókázzak?<#nyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Pöppet le vagy maradva😊

[merlinw.org]

Jaka923
Már vagy 6 éve van neki saját shopja.

Prince23
LOOOOOOOOOOOOOOL

Mióta kereskedik Gamestar? XD
vagy biztos a tesztelõi példányokat adják el XD

Fpocok

Prince23
GS? Gamestop hungary?

Fpocok
"még lehetnek saját exkluzivitásai:"

Vannak is: Ha GSen keresztül rendeled meg, akkor kapsz DLC-t. Ha simán GStõl, akkor csak egy fegyót kapsz. Ez egész jó cucc.

MerlinW
Hát attól, hogy GS a CDG-t használja áruháznak, még lehetnek saját exkluzivitásai😊 CDG nem egyenlõ GS-el, GS csak leszerzõdött velük, mint terjesztõvel.

[merlinw.org]

Lehet így akarják reklámozni kicsit a Gamestart. Végülis bejött, mert kb. 3 éve voltam a honlapjukon utoljára.

Why so serious?

böröczk
Akkor viszont nem értem, cdgalaxisnál, ha elõrendelem, csak a rippert írja, mint bónusz az elõrendelõknek, gamestarnál viszont az aréna dlc-t is kiemelik.

Kumiho #2179

grebber
Dead Island regény! Remélem magyar honba is kijön majd!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Miután beregisztráltam Steam-re neked adom a dobozást😊

Igen, CDG shop van a Gamestar oldalán.

"A webáruházat üzemelteti: SzoftverNet Webáruház, CD Galaxis Kft.
FIGYELEM! A webáruházat 2010. november 18-tól a CD Galaxis Kft. üzemelteti, ezért a személyes átvétel helyszíne megváltozott!"

[merlinw.org]

Fpocok
Pl
itt vagy itt

Fpocok
Úgy tudom, amikor ide elõfordult, csak a kulcsot bannolták... tehát nem account.

Az igaz, de aki a digitális vásárlást részesíti elõnyben, az inkább errõl az oldalról vásárolja meg mint steam-rõl szerintem.
Elvileg scannelve kell hogy megkapja a cd kulcsot, legalábbis én annó úgy kaptam. De gondolom lehet nekik dobni egy mailt, elég gyorsan válaszolnak :-)

Optimus Prime
Scannelve? Úgy már érthetõ, hogy tudnak alacsonyabb áron adni a Steamnél. Retailben könnyebb alacsony árat találni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tapasztalatból mondom, hogy a g2play biztonságos, több játékot is vásároltam ott (többek között steam-es játékokat), úgyhogy nem kell aggódni.
Elvileg sc annelve megkapod a kuclsot, amit aktiválni kell steamen.
Annó olyan helyrõl vásároltam steam-es játékot, ahol giftként küldték el steamen. Arra azt mondanám hogy nem biztonságos, de ezzel nincsen semmi gond szerintem. Persze akinek kell a doboz annak ez a lehetõség szóba sem jöhet.

Optimus Prime
Mármint az accountját bannelték???

Fpocok
Szerintem tuti ott.

böröczk
Lehet, steames játék kulcsát én sem épp ott vásárolnám, az egyébként ACBrotherhood volt, Dead Islandnél nekem is kizárólag a dobozos játszik.

Próbáltam kideríteni, hogy akkor most a gamestar boltja a cdgalaxisban van? de válaszként kaptam egy zseniális elõre generált üzenetet, amibõl nem sok konkrétum derült ki. -.-"

Kumiho #2179

Fpocok
Nem azt mondtam, hogy nem biztonságos, de már nem egyszer hallottam, hogy bizony van, amikor olyan helyrõl jön a kulcs, hogy azt a STEAM kibannolja.
GSnél 8k, egy ezrest megér nekem, hogy tudjam, hogy TUTI BIZTONSÁGOS... ráadásul kapok szép dobozt meg dvd-t.