4724
-
#1484 Nekem a kezembe nyomták...azt is be kénne írni, hogy az arénás dlc csak késöbb, hetek mulva lesz csak játszható. -
#1483 Hi-Res beállítások + Vsync -
#1482 Honlapon nem írják és GS is azt mondta, hogy CDG nem kapott eleg ripper-t. -
#1481 - A 85-ös FOV javítása (rossz dll-t raktam az előzőbe)
- Valamint ismét a 90-es, csak hogy együtt legyenek -
#1480 Már mondtam, hogy adják a Rippert a CDG-nál. -
#1479 Az alap az 62,5 -
fishh #1478 bocsi liftre gondoltam:) -
fishh #1477 sziasztok kérdésem lenne van egy olyan pici gondom hogy mikor elinditom a DI addig gyönyöruen fut a játék mig nem szakadunk le a lftel viszont utánna hibát észel és leál. mit lehetne ezzel teni. elörre is köszi -
Noodlee #1476 egészen pontosan 62.5 :) -
#1475 Megjelent a Dead Island könyv! (by Mark Morris)
Itt az első 25 oldal. -
mester1987 #1474 aha...mondjuk a 85ösnél el se indul itt -
#1473 Mármint ami alapban a játékban van? Az 60 :D -
mester1987 #1472 a natúr alap FOV az 85? -
mester1987 #1471 köszi, reméljük lesz több is majd :) -
#1470 A steam hatalom, legalábbis én teljesen elégedett vagyok vele... -
#1469 Nem olyan szigorú már a VAC, hogy minden hülyeségért leépít, pont azért mert régen sok ilyen probléma volt vele... -
#1468 Átírtam. Úgy látom a CDGnél a legolcsóbb most úgy, hogy nem adnak mellé semmit.
Ha valaki talál olcsóbban, akkor szóljon. -
#1467 Hehe... gameshopban felment az ára és a rippert sem adják már. Tegnap még nem így volt. -
#1466 Tudtommal van benn VAC.
Trainerért meg off topik. -
#1465 amíg nincs benne versus nincs vac se... semmi értelme beletenni zombik ellen
amúgy aggyatok má egy trainert meghalok olyan kevés lóvém van -
#1464 Úgy legyen! -
#1463 Még ilyen multinál megértem, hogy ha az ember módosítja a játék filejait, akkor ban meg ilyenek, de egy single- coop játéknál... Nem tudom. Írták, hogy elvileg nem szép dolog, lehet VAC le sem szarja, de ugye én nem fogom tesztelni :D -
#1462 Szerintem meg lefogják szarni.Nem egy steam-es game van amikhez vannak modolások magyarítások stb és egyszer nem volt ilyen gond! -
#1461 Újabb STEAM nevetség.:) -
#1460 Az a baj, hogy lehet, hogy VAC bünteti fog ezért. Olvasgatom fórumot azt kiderül addig. -
#1459 király vagy. a FOV szimplán nevetséges alapból. kb. mintha egy lovaknak való szemellenzőt tennének fel... -
#1458 Ők is utálnak téged... :) -
#1457 -
#1456 Csináltam rendes Blur nélküli FOV csomagot ez mindenkinél működni fog (legalábbis a DI jelenlegi 1.0-ás verziójával)
FOV85 - no blur
FOV90 - no blur -
IXEMGabeo #1455 rasszista vagy:D -
IXEMGabeo #1454 Holtak hajnala... -
#1453 És mikor kikötsz 600millió zombi fogad a kikötőben -
#1452 Egyébként is utálom a nigger csajokat fegyver skill ide vagy oda !
Inkább leszek majd Logan-nel vagy a Xian csajjal ! xD -
#1451 monnyuk ahogy én eddig néztem, lehet hogy macerás lesz lőszert szerezni, szóval lehet mégiscsak a meelee harc lesz jobb "elsődlegesnek". -
IXEMGabeo #1450 milyen poén lenne, egy óriás hajóval el lehetne menekülni a szigetről, (mert itt tömérdek hajónak kell lennie) és kész nem is lenne értelme hentelni game over mindenki megmenekült -
#1449 Aham. Na akkor ez elég reális lesz. :D
-
#1448 Igen. NEKI lesznek talentjei elvileg, amivel jobban kezeli a fegyvereket, mint a többiek. De amúgy minden fegyver mindenkinek jó, -
#1447 Mindenki használhat minden fegyvert kb, csak az egyéni "bónuszok" miatt a sebzés és egyéb értékek változóak. -
#1446 De elviekben Purna kezeli őket a legobban, akkor lehet így értendő a spec képességek.
az állóképességet a fegyóknál ő nem fogja zabálni. mert olvastam olyat h a fegyók használata majd zabálja az adott karakter állóképességét. Purna akkor az olvasottak alapján jobban bírja majd... ? -
#1445 Pont a Xian sunával tolom, van már pisztolyom meg valami nagyobb kaliberű fegyóm is. Szal baromság :)