Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
OFF
Mondjuk az az érdekes, hogy a Borderlandssel low graifkán játszom, szinte minden kivan kapcsolva, és még nem is max a felbontás. Sajnos még így is akadozik, úgyhogy picit elvagyok keseredve hogy is fog menni a gépemen :-(
ON
Persze ez nem jelent semmit, tudjuk milyenek az ilyenek.
Szerintem elõször megnézem hogy hogyan fog futni a gépemen, és ha nem lesznek gondok akkor beruházok rá :-)
Tényleg van valami hír a rendszerkövetelményrõl?
valamint amit a videókban mondtak. 50 szintrõl pletykálnak, de ez majd kiderül.
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azért tudnék mondani egy pár fps-t ami rosszab sp-be mint a Borderlands mikor nem volt társ toltam egyedül is és nem olyan rossz mint sokan gondolják.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kumiho #2179
Why so serious?
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Vannak is: Ha GSen keresztül rendeled meg, akkor kapsz DLC-t. Ha simán GStõl, akkor csak egy fegyót kapsz. Ez egész jó cucc.
[merlinw.org]
Why so serious?
Kumiho #2179
Next PC upgrade: 2022
Igen, CDG shop van a Gamestar oldalán.
"A webáruházat üzemelteti: SzoftverNet Webáruház, CD Galaxis Kft.
FIGYELEM! A webáruházat 2010. november 18-tól a CD Galaxis Kft. üzemelteti, ezért a személyes átvétel helyszíne megváltozott!"
[merlinw.org]
Elvileg scannelve kell hogy megkapja a cd kulcsot, legalábbis én annó úgy kaptam. De gondolom lehet nekik dobni egy mailt, elég gyorsan válaszolnak :-)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Elvileg sc annelve megkapod a kuclsot, amit aktiválni kell steamen.
Annó olyan helyrõl vásároltam steam-es játékot, ahol giftként küldték el steamen. Arra azt mondanám hogy nem biztonságos, de ezzel nincsen semmi gond szerintem. Persze akinek kell a doboz annak ez a lehetõség szóba sem jöhet.
Próbáltam kideríteni, hogy akkor most a gamestar boltja a cdgalaxisban van? de válaszként kaptam egy zseniális elõre generált üzenetet, amibõl nem sok konkrétum derült ki. -.-"
Kumiho #2179