4724
  • Richardix
    Én Logannel nagyon meg vagyok elégedve, 6 pengével felszerelve nagyon virtuóz csatákat lehet vívni :D Lecsapom az egyik zombi fejét, beledobom a másikba, közelér, lenyesem a lábát, kihúzom a machetet, és lecsapom a következő zombi fejét is.. stb. Izgalmas, csak mint már mondtam, néha elvesztek 1-2 fegyvert (tegnap pl egy sokkoló machetet :S)
  • MerlinW
    Én hármat is találtam az act1-ben.
  • Büdös Bohóc
    "Grafika lehetett volna szebb is"

• grebber
    Befejeztem a játékot.
    Tetszett a hatalmas és változatos világ ami elég jól össze van rakva.Szinte sehol nincs "pangó hely".
    Küldetések nem valami változatosak,de egy zombis világban megfelelőek.(Hozzá kaját,fegyót,benzint,kisérjed stb)
    A vége felé már a lőfegyvereké a főszerep ott már nem kell csapkodni a halottakat!
    Grafika lehetett volna szebb is.(Remélem köv. chrome engine összekapja magát)
    Hangokkal nem volt gondom, szerintem eltalálták őket.

Összességében olyan 80%-ot adok rá!
  • Büdös Bohóc
    hm meglepően jól megy a gépemen, 5000+ AMD, HD2600XT 512MB és 4 giga ram, 1280x1024 közel max beállításokon 30 FPS körül van vagy felette, mert elég folyékon a játék. Na majd lent a dzsungelben meglátjuk később meg harc közben...
  • Noodlee
    A rúgást nem használtam baromi sokáig, de nagyon hasznos dolog. A fejtaposást nem tudom, hogy más karakter is tudja-e használni, vagy csak rugdosnak 10-20 HP sebzéssel. Sam B-vel viszont hoztam már össze 46K sebzést is fejtaposással, ettől még a thugok is halnak egyből, csak kerüljenek a földre :)
  • Grr1234
    Nem tudhatod... :D
  • ratgab
    Én is Sam b-vel megyek... jó kis karakter! Előtte Xiannal kezdtem, csak azt a mentést töröltem, de ő is jó a maga nemében.

Igazából mind jó, más játékstílust igényelnek (Logannel inkább szeletelő fegyvereket kell vinni és dobálni serényen az ellenbe, Sam B ütőfegyvereket vigyen felfejlesztve, Xian ugyanez csak szeletelő fegyóval, Purna meg nem túl sokat profitál még act 2-ben sem, mivel kevés a tűzfegyver....)
  • Richardix
    Ennyi idő alatt szerintem még senki nem próbálta ki mindegyik karit :D
  • Noodlee
    Nekem Sam B nagyon bejött. Addig volt nehéz vele, míg nem fejlesztettem fel a fegyvereket, és nem használtam a fejtaposást.
  • Grr1234
    Melyik karakter a legjobb szerintetek?
  • Richardix
    Főküldetésekből is kapni nem egyet.
  • Richardix
    Impact hammer? Süti :D
  • ratgab
    Mellékküldetésekből lehet szerezni receptet (illetve modot)!
  • JethroHUN
    az igazából blueprint, és többnyire küldetésért kapod, de találni is lehet. A szerelő asztaloknál lehet, CREATE menü alatt, de kell hozzá vmi alap fegyver is és a hozzávalók, pl a szöveges baseball ütőhöz kell egy baseball ütő + nails 2x (asszem)
  • Odikeee
    Ja, és annyi kacatom van, hogy azt elmondani se lehet.
  • Odikeee
    Recept?? Akor én még act 3ik egyet se találtam volna??:S Hol látom ezeket a recepteket, és hol tudok csiálni jobbat? eddig csak a fegyvereket tudtam fejleszteni 4ig.
  • Feared
    Közel 2 óra után azt kell mondjam, alig bírom letenni a játékot!
    Ami viszont szerintem bug, hogy van az a pálya, ahol az lifeguard toronyba kell menni és ott minden zombi kiírtani. Nos én minden zombit kinyírtam, mégse enged tovább a küldetés. Egy netes videóban láttam itt egy jelenetet, hogy a toronyban egy széken ülő zombi nekem ugrik, viszont itt tök üres volt a szék. Lehet ez egy hiba, vagy pedig valaki előttem már lekaszabolta. Amúgy gyakran találok olyan lootolható dolgokat (táska, dobozok stb.), amik már ki voltak nyitva, én viszont nem nyúltam hozzájuk. Szerintetek ennél a küldetésnél is belepiszkált már valaki előttem és így megcsinálhatatlan?
  • ratgab
    Újabb kisebb helyzetjelentést hozok: Aki még a Resortban feladta nagy hiba volt!

Ma már az ACT2-t nyúzom és baromi hangulatos a játék, egyre jobb. Aki azt mondta, hogy lassan indul be, teljesen igaza volt! A városban még jobban kijön a klasszikus zombi movie feeling! És most már egyre több fegyver is van, modolni is egyre több mindent lehet (imént csináltam egy elektromos fejszét...xD) Szépen csepegtetik az információkat a miértekről...
  • Fpocok
  • Since
    Meftaláltam az eső sárga itememet, kár hogy nem fogom használni :-)
  • PeeTeR
    sikerult minden kacatot osszegyujteni a tokeletes porolyhoz

• Fpocok
    Igen.
  • Noodlee
    Vagy total commanderben F4 gomb megnyomása :P
  • JethroHUN
    A video.scr fájl szerkesztéséhez ajánlom a Notepad++ programot.
  • n003
    :D
  • wesker24
    CO-OP-ban nagyon jó játszani ! Csak kere4sni kell egy olyan értelmes tagot aki nem szalad el máshova nem futkározik össze vissza mert ha te is mást csinálsz meg ö is mást csinál akkor a végén még lemaradsz egy csomó mindenről !

• Dopti
    emberek! Kérhetnék néhány co-op véleményt? (single-ben nagyon adja, valszeg megveszem)
  • Noodlee
    A kezdő szobából a játék elején, ha balra idulsz el, akkor ott van egy szobában apa-anya, de miután kiesett a lányuk az ablakon, gyorsan hívták az üvegest, hogy csinálja meg az ablakot.
  • wesker24
    Igen ezek az alkotóelemek majd ha találsz egy receptet amivel jobb cuccot tudsz alkotni !
  • Odikeee
    Olyan kérdésem lenne, hogy mire jók az ilyen kis tárgyak. Amiket kb 10 dollárért lehet eladni. Van pl a gyémánt, vagy vmi magnet, hús stb. Ezekkel lehet valamit csinálni?
  • Frank99
    ha online tolom co-opban társsal, akkor az xp és egyebek pl. tárgyak, pénz megmarad, ha visszatérek a singlehez?
  • Frank99
    thx!
  • bajgunar
    Nah akkor ennek örömére hoztam nektek egy kis "csemegét" ha nem gond!

Sam B - Who Do You Voodoo, Bitch.flac

• Feared
    Nos most elindult, és őszintén szólva ugyanazt csináltam, amit tegnap vagy 5x: Validate game cache. Ezt mindig megteszem ha gáz van egy steam játékkal, és tegnap minden esetben 1 fájlt töltött le. Ma 3 fájlt írt ki, és már van exe. Tuti ez volt a gond, de ilyen még soha az életben nem fordult elő, hogy nem kapk exe fájlt gyári játéknál, csak így sokadszori ellenőrzés után. Remélem kárpótol a játék ezért az idegrohamért, végülis csak kb. bejelentés óta várom. :)
    Nektek meg köszi a segítséget, remélem legközelebb már sokkal pozitívabb üzenetet írok arról, hogy milyen szuper a játék! :)
  • bajgunar
    Valaki(k) írták lejebb, hogy blokkolta nekik a Nod. Érdekes!
  • Maxtreme
    nálam is nod van fent (4-e) de nem parázott tőle. :)
  • bajgunar
    C:/PogramFiles(x86)/Steam/SteamApps/common/dead island/DeadIslandGame.exe
    Itt kéne lennie!
    Mi az hogy nem rak? Nem blokkolja le vmi vírusírtó? Azért nem rakja be?
    Milyen vírusirtód, tűzfalad van?
    Nekem Win7 tűzfal van + a defender vizsgálgat mellette + EsetSmartSec. kiegészítve Malwarebytes-al. Mégse jelzett egyik se vírust, mint egyeseknek hogy írják, h vírusnak érzékelte a nod. Érdekes.
  • Maxtreme
    na akkor ott valami rohadt nagy gáz van.
    Így kéne neki kinéznie:

• Feared
    Hogy miért nem teszem be a di.exe fájlt a kivételek közé? Egyszerűen azért, mert a steam/dead island mappában 1 azaz egy exe fájl sincs.
    Egyébként most sem indul. És azt tartom még érdekesnek, hogy kétszer telepítettem lemezről, egyszer pedig steamről töltöttem le, de egyik esetben sem pakolt exe fájlt a mappába. Ez lehet a gond, de nem tudom mit csinálhatnék.