Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezt olvastam én is. De még nem jött a patch, tuti kijavítják, mire mi is játszunk.
és a javítások egy része eddig.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Most van az amcsiknak három napjuk, hogy teszteljék, bugokat keressenek 😄
Most kezdték.
Mármint nem úgy zombiként <#hehe>#hehe>, hanem egy újabb adag õrült érkezett, egy újabb autóval.
Az elsõt végigvittem asszem 2x is, mert volt egy hosszabb befejezése is. Meg abban az idõben az a karaktermennyiség amit az a játék mozgatott, igazán impozáns látvány, meg élmény volt.
A másodikhoz már nem volt kedvem egyáltalán.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sajnos ittis elég hülyék de nem idõre megy...viszont gyorsan halnak,jóval gyorsabban mint DR-okban...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ám kíváncsi leszek pc-re sajna az npc-kre ráférne egy javítás...Szerencsére annyira nem idegesítõek mint a Dead Risingban ahol még rátett egy lapáttal hogy minden idõre ment...De itt is az ember haja égnek áll amikor összevissza rohangálnak a zombik között és simán ledarálják õket..
Nem...Megint élesebb textúrák és pár effekt a sokkal szebben itt ki is merült akárcsak a,legtöbb címnél lásd DE HR, de majd megnézem élesben ha pc-re is kijött.😊
"konzolon a balfasz irányítás nehezíti"
Nem,itt sincs semmi baj az irányítással akárcsak a DE HR-nél sem volt,ami nehezíti az sajnos az hogy idióták az npc-k és van hogy ideoda rohangálnak a zombik között,közben bedarálják õket...😊
Why so serious?
Német gamestar oldalán van videós teszt a játék PC-s verziójával (PC only az oldal). Szvsz SOKKAL SZEBBEN néz ki, mint a konzolos.
Itt a cikk videó a második oldalon. Sajnos németül nem tudok :S
Sokan sírtak hogy ezek elég nehezek erre tessék jött is a "segítség" <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha térkép; esetleg az épületek szabadon bejárhatóak akkor ebben akár lehet nagyon sok óra játékidõ is. (Pl.: Far Cry 2; Fallout 3; STALKER játékok)
Mindegyik játékban sokat elpöcsöltem csak azzal, hogy félbehagyva a fõszálat elkezdtem járkálni a területen. Remélem itt is lesz lehetõség rá.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szal max minden mellékküldivel 10 órát aludva lesz ez 30 órás!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
YT-ot is meghackelték like/dislike arányt.
grebber...nem az IW, hanem az activision. De mondjuk szerintem nem ide akartad írni. <#vigyor>#vigyor>
auch bekannt aus Call of Juarez: Bound in Blood
fordítás:
a szintén ismert Call of Duty: World at War