Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Állítólag már lehet elõtölteni steamen. Valaki próbálta már? Megvette valaki ott?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Omlás
Holnap kiderül :] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok
Aki steamen vette meg, az holnap preloadolhatja... lehet csak amcsiban, nem tudom.

Fpocok
Akkor úgy fogalmazok, hogy a l4d ben A-ból B pontba kell menni, egy csõ játék.

MerlinW
Fpocok
L4D ben nem is volt sztori 😄

Jaka923
A sztoritól nem kell sokat várni, mert a készítõk is tudják, hogy a játékosok kb 10%-át fogja érdekelni, ahogy ez a L4D-ben és a Borderlands-ban is így volt (csakhogy hasonló példákat említsek)

Fpocok
Az a helyzet, hogy gyakorlatilag a sztoriról és az "end game" rõl semmit nem tudunk. És ez jó. Én gyanítom lesznek bossok, ha nem is olyan értelemben, mint mondjuk a DX3-ban. Illetve lesznek olyan zombik, akiket nem is lehet majd megölni 😄

Bokafix2
Tiszta Far Cry filingem volt a trailer nézése közben... a környezet nagyon hasonlít az FC 1 bizonyos pályáira.
Egyébként boss-ok lesznek majd...? Illetve valami special zombi féleségeket pakolnak bele? Mert ezek a common infected-ek egy idõ után kissé unalmasak.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Fpocok
Manapság a játékok 90%-a port. Max a pc onlyra nem lehet rámondani.
Viszont amiket eddig csináltak, azok jók lettek. Pl szerintem a CoJ2 nagyon jó lett ebbõl a szemppontból.

Jaka923
Port

Ez port lesz vagy PC-re is külön csinálták.....ja és van már valami PC-s bemutató...???...

Fpocok
Egyik olasz újságban megkapta az értékelést már: 8.5

Fpocok
Nekem gmail-el tökéletesen mûködött.

Fpocok
IGN REVIEW PREVIEW
(nem írtam el)

Nahát azért mostmár tényleg megnézhetnék ezt a weblapot mostmár nemtudom még mindíg megrendelni a linkelt lapról a gamét mert hiba ablak:nem megfelelõ email cím pont namost a többen mondták h próbáljam más email címmel. kipróbáltam a gmailt hotmailt freemailt és ezek se jók további ötletek esetleg?😄köszi
Optimus Prime
Hát PC-n géptõl függ, de konzolhra ha egyszer elbaszták...
A régi Chrome engine átka volt ez a lassú beöltés, bár a COJ-nál inkább a terepen tárgyakon érzõdött.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Még valami. Belenéztem a PS3as verzióba, de mivel nem akarok magamanak rosszat, csak a legelejébõl kb 1 percet (amikor kimegy az ajtón)... hát eléggé szarok voltak a textúrák PS3on. Kiment az ajtón és másodpercekbe telt, mire betöltötte a textúrákat... Remélem PCn nem lesz ilyen.

Jaka923
Egy felmérésbõl olvastam, hogy több gamer PC-t adnak el, mint konzolt. Ez a felmérés, ha igaz, ha nem, az enyhén túlzás, hogy konzolon többszörösen többen játszanak, mivel PC-n a kalóz játékok használata a csillagos ég.

Na, de OFF vége.

Fpocok
Mivel többszörösen vannak, akik játszanak, még szép hogy többet vesznek. Ezért meg sem érzik, mi az a kár, amit okoznak vele. De mindegy, csak megjegyeztem.

Megjött az új lepedõm (Sharkoon), úgy hogy minden faszás, jöhet a játék.

Jaka923
Ezt senki nem mondja, hogy konzolra nincs warez. Azt viszont annál inkább mondják, hogy konzolra többszörös eladások születnek, mint PC-re, és ez a lényeg.

tutituti
egyenlõre az amikor mindenki ugyanolyan adag szar bort kap:F

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SZilaJMaGGoT
<#eljen> Én is mindig ezt mondom, de az emberek nem hajlandóak tudomást venni róla... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Omlás
<#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MerlinW
Egyelõre csak a tortát vágjuk egyenlõre😊

[merlinw.org]

grebber
Konzolos (xbox360) warez most picit vissza fog szorulni mert már pl az új Driveren is új cumo van ami csakis JTAGOS gépen fut!(Egyenlõre)

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ja. Egy csomó embernek már megvan PS3on. Ezért raktam ki a feliratot.
Persze konzolra nincs warez... csak hát az ilyen esetek után szokott felkerültni egy héttel a torrentekre.

Olvastam egy fórumon hogy már egyes boltokban lehet kapni a játékot :-) Nemtudom hogy igaz-e.

Fpocok
Köszi.
Amúgy érdekes, mert az NA verzióban azt írják, hogy már kint van, EUnak meg 9.9
Gondolom nem most akarták kiadni a trailert, hanem 6-án.

LoL...Már alig várom a gamét. <#worship>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok

Fpocok
Én azt szeretem, ha mindenkinek egyenlõ esélye, lehetõsége van. Utálom az ilyen elõrendelési extrákat. Vannak olyanok, hogy korán megnyílik egy unlock, míg mások csak késõbb kapják meg... ezzel nincs gondom.
De pl amit a pénzéhes EA mûvel az elõrendelt ToRokkal... na attól hánynom kell.

MerlinW
Én szeretem az ingyenes bónuszcuccokat😊

[merlinw.org]

Frank99
szerintem is.
a buzi MW3 helyett ezt megrendeltem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
De tényleg, mindegy. Sosem szerettem az ilyen bónusz dolgokat. Ettõl még a játék jó lesz.

Fpocok
Tudom. Én kérdésemre írta.
És ez végül is igaz is. Náluk volt az az extra. De mivel CDGtõl jön a cucc... mindegy. Akkor sem szeretem, ha hülyének néznek.

MerlinW
GS munkatárs írta:

"Nálunk mindig is az egyébként 10 dollárt érõ Bloodbath Arena volt az extra, az általad hiányolt fegyver pedig a CDG-nél. A forgalmazótól tudom, hogy annyi volt az elõrendelés, hogy elfogytak a Ripper DLC kulcsai, a külföldi kiadótól pedig nem tudtak többet rendelni."

[merlinw.org]

Fpocok
Jó mindegy, leszarom... biztos megint én vagyok hülye, hogy olyanokat írok ki, amik nincsnek ott, biztos csak halucináltam...

Jaka923
A Ripper fegyver a GameStarnál sosem volt kiírva. A CD Galaxisnál volt, viszont ott meg a DLC-t nem adták.

MerlinW
Jaa, értem.

[merlinw.org]

Fpocok
Az a bomba. Az egy másik fegyver. De volt egy ripper nevû is.

zzeN
Ez a DLC-hez jár, a Ripper a külön fegyver.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
De adja a fegyvert is:

Bloodbath Arena DLC (kereskedelmi értéke 10 dollár)

- négy, halálos veszélyekkel teli aréna
- végtelen hullámokban támadó zombik
- szerezz XP-t és tárgyakat, amelyeket átvihetsz a kampányba
- ranglista, amelyen versenyezhetsz barátaiddal
- egy rettenetes új fegyver: brainwave bomb (agyhullám bomba

forrás, elõrendelés

[merlinw.org]

Fpocok
Hmm... Már nincs oda írva. Sõt... úgy látom CDG-n sincs feltûntetve... személy szerint hidegen hagy, mindenesetre úgy néz ki, HOGY BIZONY ÁT LETTÜNK BASZVA. Köszönjük kedves GS és CDG. Köszönjük.

Jaka923
A GameStar csak a DLC-t adja, a fegyvert nem.

gabo91
Köszi a választ!
Hm... a múlti nagyon jól hangzik, jobb mintha csak egymást kellene aprítani. DLC gondolom hasonló lesz mint borderlandsba volt a mad moxxi's rész, fegyver meg ha csak egy agyhullámbomba... akkor nem vesztek vele sokat.

Nem akarom elõrendelni, mert elõbb gép kell hozzá...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Ha elõrendeled a link alatt, akkor megkapod a DLCt is, meg a fegyvert is.
Ha késõbb veszed meg, akkor elvileg játékok kapod meg, aztán +pénzért tudod megvenni arénás DLC-t (ami a véleményem szerint szart sem ér).
Multi meg úgy lesz... nem tudom játszottál-e borderlandsel, ugyanilyen lesz.
Nyomhatod egyedül, vagy nyomhatjátok többen az elejétõl. Lényeg az, hogy ha egyedül kezded el... akkor BÁRMIKOR becsatlakozhat hozzád haverod, ha megengeded neki. Õ hozza a saját karakterét és mindent megtarthat, amit szerez. Bármikor lehet váltani singleplayerbõl coopba.

gabo91
Hali.

A DLC-k csak elõrendelésnél járnak?
Ha megjelenés után veszem meg(1-2héttel késõbb), akkor is ilyesmi áron lehet majd hozzájutni a játékhoz?

Multi részérõl mit lehet tudni?

Köszi.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;