4724
  • Shep
    Hát ha 2-re nem is de 4-re elég valószínű.
  • SBT
    Hello. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek Karácsonyra mennyire fog lejjebb menni a játék ára? Mert nagyon érdekelne, csak most nem vagyok anyagilag toppon. Anno L4D pár hónap alatt leesett 2k-ra, szerintetek ezzel is ez lesz, főleg azután ahogyan egy csomóan lehúzták?
  • Frank99
    Ja, hogyan lehet coopban tolni?

hol van a menüben????
  • MerlinW
    Akkor később még gyártod majd a barnát:) Sötét, eső, temető, rádrohanó rondaságok, stb:)
  • Grr1234
    Nekem másik steames játéknál volt ilyen, újraindítottam a steamet és jó lett.

Amúgy jó játék, eddig egyszer volt, hogy azt hittem szarrá fosom magam, amikor beszaladtam egy bungalowba, és a zombik összegyűltek az ajtó előtt, azt se tudtam, mit csináljak... :(
  • Feared
    Megvettem tegnap, felraktam steamre, viszont indításnál azt írja ki, hogy 'ez a játék jelenleg nem érhető el - kérjük próbáld meg újra máskor'.
    Ez miért van? Minden más steames játékom fut gond nélkül, és természetesen minden 100% eredeti nem pedig warez.
  • IXEMGabeo
    Coopban senki nem tolja a játékot a fórumon?? mármint, hogy többen nem toljátok a játékot?
  • Omlás
    Csak megerősíteni tudom, ott biztosan találni. Viszont nem a leg biztonságosabb környék
  • IXEMGabeo
    szeva, arra gondolsz ahol Nikolai megbíz egy feladattal?

amúgy röhögtem, mert ez a buzi ruszki kiált egyet, hogy öld meg a futkosó zombikat, de nem segített volna:D:D
  • Szuni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hotelben vannak büfék vagy mik, ott van néhány kis kocka hűtő. Azokban van pezsgő. Én ott találtam hármat is. Könnyű elmenni mellette, mert ki kell nyitogatni őket.
  • strebacom
    Baszott jó játék, ha valaki lenne olyan rendes, betenne olyan képet amin van blur, és olyat amin nincs, hogy mi a különbség, megéri e vacakolni vele...
    Köszönöm...
  • BEAST #1716
    hajrá :)
  • Fpocok
    Vammá onlájn?
  • Tatyla
    na hazahoztam az 576-ból húzom is a steamröl...
  • Richardix
    Na ez kész!

Kinyírt egy Thug, és mikor visszamentem volna oda, eltűnt. Eltűnt, 4 ezer dollárnyi fegyverrel a belében! Na most erre mit mondjak?!
  • Since
    Kérdés : Skilleket hogy kell használni? Például van a flying strike amit az instenért sem tudom megcsinálni, van vmilyne speciális kombináció rá? Lehet resetelni az elosztást valahogyan?
  • ratgab
    Ok! Köszönöm a választ!
  • BEAST #1710
    Majd egy küldetéssel juthatsz be.
  • ratgab
    Nem arra! Ez a tengerparton van a Lighthouse-tól északnyugatra! Úgy néz ki mint egy 2. vh-s bunker (munkaasztal, fasttravel és trader jel ott van a térképen!)
  • Noodlee
    Arra gondolsz, ami a hegy tetején van?
    Oda én sem tudok még bemenni, de idővel biztos belehet majd.
  • ratgab
    Kérdés: Van a tengerparton a bungallow részlegen (majdnem a legészakibb vége a bungallow sornak) 1 bunker,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amin a térkép azt jelzi, hogy van oda fast travel, de az istenért se tudok bemenni az ajtaján. Későbbi quest vezet oda (level 14 vagyok és most vittem gyümölcslevet Samoine-nak a 2 benzinkútról) vagy valami bugba futottam?
  • kasa85
    Ha virágbolti,vagy sem használd az első exét,mivel az updates szar.
    Nekem virágbolti,így az update hoz adott nem mondjuk ki a nevét nem másolom,és írom felül,illetve a steam.dll sem,így folyékony továbbra is a játék menet.
    Eredetinél is megéri a próbát,mivel tapasztalataim alapján rossznak vélem,bár van akinek jól megy,de ez gép függő,és nem teljesítmény.
  • kopaszqtya
    Tegnap este a steam is szarakodott....kb 15 percig nem ment a steam de utánna olyan fél1ig semmi baja nem volt.
  • chicco
    urak az miért van,hogy laggol a game.meg megáll 1 1,5 másodpercre.??

Van ram bőven vidkari is jó proci is elég
  • Prince23
    Akkor jó.

Tegnap késő este, egy tájban coopban (join után egy percre rá) mindig kifagyott nekem :S lehet azt javítják, az online kapcsolatot.
  • Maximus4
    Köszi!
  • Fpocok
    Senkinek nem megy.
  • Prince23
    Nektek is Unable join the gamezik a Coop?
  • Fpocok
    @erlang85 we are working on it as fast as we can. Sorry for the inconvenience!
    8 hours ago

----

deadislandgame Sam B
    @
    @commanderjst ah- we are having capacity issues with multiplayer due to the traffic volume. ESP since it's a Friday night
    8 hours ago

----

deadislandgame Sam B
    @
    @commanderjst working on getting that sorted out as soon as possible. So sorry!
    8 hours ago
  • Fpocok
    Igen.
    Bár nem emlékszem hol, talán qst reward.
  • wedge31
    Electric Machetehez blueprintet talált már valaki?
  • n003
    nincs konkrét helye én pl a city-ben találtam házak belterében (itt megjegyezném ha kijössz a házból és vissza akkor megint minden ott lesz újra) .. + ami javaslat a világítótoronyban a 'caned food'-t ne adogassátok oda ész nélkül a néger csávónak később lesz küldi amiben több xp+pénz-t adnak érte .. és ugyanez a templomos 2 állandó küldinél is igaz (detergent és battery) mert azok meg fegyver mod-hoz kellenek
  • Maxtreme
    nono. Only dx9-es az engine.
  • Maximus4
    Svetlana pezsgős üvege merre van?
  • Richardix
    Sziasztok! Van valami ami nagyon böki a csőrömet, konkrétan a fegyverek sorrendje a gyorsinventoryban. Egy szöges baseball ütőt, és 4 kést használok dobálásra, és szeretném úgy elrendezni, hogy a baseball ütőt vegye elő utoljára magától. De ez nem akar sikerülni, hiába rakom így, vagy úgy, amint eldobom az első kést, rögtön az ütőre vált. Valami ötlet?
  • Fpocok
    Nincs online mp megint. Kurva életbe.
  • Fpocok
    Olvastam, hogy skálázódnak a zombik, de egyrészt azt hittem, hogy csak a newgame+ ban, másrészt azt nem tudtam, hogy az itemekre is: Visszamentem, mert anno nem tudtam megcsiálni a toy storyt és bizony a zombik, és az ott taláható itemek is az én szintemen voltak. Ennek nagyon örülök!
  • Shep
    Hát ez a játék is jobban néz ki a képeken, mint mozgás közben, vagy tud dx11-et és nálam azért nem fest így?
  • hapi
    feltettem egy:
    no blur, no bloom, no SSAO, no depth of field
    Data packot. Olyan a kép ahogy akartam de fury módbanban szinte teljesen sötét fekete képet látok csak. Mit kéne vissza állítani?
  • MerlinW
    Ááá, piszok sok XP-t adnak:)