4724
-
#1727 Hát ha 2-re nem is de 4-re elég valószínű. -
SBT #1726 Hello. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek Karácsonyra mennyire fog lejjebb menni a játék ára? Mert nagyon érdekelne, csak most nem vagyok anyagilag toppon. Anno L4D pár hónap alatt leesett 2k-ra, szerintetek ezzel is ez lesz, főleg azután ahogyan egy csomóan lehúzták? -
#1725 Ja, hogyan lehet coopban tolni?
hol van a menüben???? -
#1724 Akkor később még gyártod majd a barnát:) Sötét, eső, temető, rádrohanó rondaságok, stb:) -
#1723 Nekem másik steames játéknál volt ilyen, újraindítottam a steamet és jó lett.
Amúgy jó játék, eddig egyszer volt, hogy azt hittem szarrá fosom magam, amikor beszaladtam egy bungalowba, és a zombik összegyűltek az ajtó előtt, azt se tudtam, mit csináljak... :( -
Feared #1722 Megvettem tegnap, felraktam steamre, viszont indításnál azt írja ki, hogy 'ez a játék jelenleg nem érhető el - kérjük próbáld meg újra máskor'.
Ez miért van? Minden más steames játékom fut gond nélkül, és természetesen minden 100% eredeti nem pedig warez. -
IXEMGabeo #1721 Coopban senki nem tolja a játékot a fórumon?? mármint, hogy többen nem toljátok a játékot? -
#1720 Csak megerősíteni tudom, ott biztosan találni. Viszont nem a leg biztonságosabb környék -
IXEMGabeo #1719 szeva, arra gondolsz ahol Nikolai megbíz egy feladattal?
amúgy röhögtem, mert ez a buzi ruszki kiált egyet, hogy öld meg a futkosó zombikat, de nem segített volna:D:D -
Szuni #1718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hotelben vannak büfék vagy mik, ott van néhány kis kocka hűtő. Azokban van pezsgő. Én ott találtam hármat is. Könnyű elmenni mellette, mert ki kell nyitogatni őket. -
strebacom #1717 Baszott jó játék, ha valaki lenne olyan rendes, betenne olyan képet amin van blur, és olyat amin nincs, hogy mi a különbség, megéri e vacakolni vele...
Köszönöm...
-
#1716 hajrá :) -
#1715 Vammá onlájn? -
#1714 na hazahoztam az 576-ból húzom is a steamröl... -
Richardix #1713 Na ez kész!
Kinyírt egy Thug, és mikor visszamentem volna oda, eltűnt. Eltűnt, 4 ezer dollárnyi fegyverrel a belében! Na most erre mit mondjak?! -
Since #1712 Kérdés : Skilleket hogy kell használni? Például van a flying strike amit az instenért sem tudom megcsinálni, van vmilyne speciális kombináció rá? Lehet resetelni az elosztást valahogyan? -
ratgab #1711 Ok! Köszönöm a választ! -
#1710 Majd egy küldetéssel juthatsz be. -
ratgab #1709 Nem arra! Ez a tengerparton van a Lighthouse-tól északnyugatra! Úgy néz ki mint egy 2. vh-s bunker (munkaasztal, fasttravel és trader jel ott van a térképen!) -
Noodlee #1708 Arra gondolsz, ami a hegy tetején van?
Oda én sem tudok még bemenni, de idővel biztos belehet majd. -
ratgab #1707 Kérdés: Van a tengerparton a bungallow részlegen (majdnem a legészakibb vége a bungallow sornak) 1 bunker, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amin a térkép azt jelzi, hogy van oda fast travel, de az istenért se tudok bemenni az ajtaján. Későbbi quest vezet oda (level 14 vagyok és most vittem gyümölcslevet Samoine-nak a 2 benzinkútról) vagy valami bugba futottam? -
kasa85 #1706 Ha virágbolti,vagy sem használd az első exét,mivel az updates szar.
Nekem virágbolti,így az update hoz adott nem mondjuk ki a nevét nem másolom,és írom felül,illetve a steam.dll sem,így folyékony továbbra is a játék menet.
Eredetinél is megéri a próbát,mivel tapasztalataim alapján rossznak vélem,bár van akinek jól megy,de ez gép függő,és nem teljesítmény. -
kopaszqtya #1705 Tegnap este a steam is szarakodott....kb 15 percig nem ment a steam de utánna olyan fél1ig semmi baja nem volt. -
#1704 urak az miért van,hogy laggol a game.meg megáll 1 1,5 másodpercre.??
Van ram bőven vidkari is jó proci is elég
-
#1703 Akkor jó.
Tegnap késő este, egy tájban coopban (join után egy percre rá) mindig kifagyott nekem :S lehet azt javítják, az online kapcsolatot. -
#1702 Köszi! -
#1701 Senkinek nem megy. -
#1700 Nektek is Unable join the gamezik a Coop? -
#1699 @erlang85 we are working on it as fast as we can. Sorry for the inconvenience!
8 hours ago
----
deadislandgame Sam B
@
@commanderjst ah- we are having capacity issues with multiplayer due to the traffic volume. ESP since it's a Friday night
8 hours ago
----
deadislandgame Sam B
@
@commanderjst working on getting that sorted out as soon as possible. So sorry!
8 hours ago -
#1698 Igen.
Bár nem emlékszem hol, talán qst reward. -
#1697 Electric Machetehez blueprintet talált már valaki? -
n003 #1696 nincs konkrét helye én pl a city-ben találtam házak belterében (itt megjegyezném ha kijössz a házból és vissza akkor megint minden ott lesz újra) .. + ami javaslat a világítótoronyban a 'caned food'-t ne adogassátok oda ész nélkül a néger csávónak később lesz küldi amiben több xp+pénz-t adnak érte .. és ugyanez a templomos 2 állandó küldinél is igaz (detergent és battery) mert azok meg fegyver mod-hoz kellenek -
#1695 nono. Only dx9-es az engine. -
#1694 Svetlana pezsgős üvege merre van? -
Richardix #1693 Sziasztok! Van valami ami nagyon böki a csőrömet, konkrétan a fegyverek sorrendje a gyorsinventoryban. Egy szöges baseball ütőt, és 4 kést használok dobálásra, és szeretném úgy elrendezni, hogy a baseball ütőt vegye elő utoljára magától. De ez nem akar sikerülni, hiába rakom így, vagy úgy, amint eldobom az első kést, rögtön az ütőre vált. Valami ötlet? -
#1692 Nincs online mp megint. Kurva életbe. -
#1691 Olvastam, hogy skálázódnak a zombik, de egyrészt azt hittem, hogy csak a newgame+ ban, másrészt azt nem tudtam, hogy az itemekre is: Visszamentem, mert anno nem tudtam megcsiálni a toy storyt és bizony a zombik, és az ott taláható itemek is az én szintemen voltak. Ennek nagyon örülök! -
#1690 Hát ez a játék is jobban néz ki a képeken, mint mozgás közben, vagy tud dx11-et és nálam azért nem fest így? -
hapi #1689 feltettem egy:
no blur, no bloom, no SSAO, no depth of field
Data packot. Olyan a kép ahogy akartam de fury módbanban szinte teljesen sötét fekete képet látok csak. Mit kéne vissza állítani? -
#1688 Ááá, piszok sok XP-t adnak:)