Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
[merlinw.org]
Egyébként boss-ok lesznek majd...? Illetve valami special zombi féleségeket pakolnak bele? Mert ezek a common infected-ek egy idõ után kissé unalmasak.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Viszont amiket eddig csináltak, azok jók lettek. Pl szerintem a CoJ2 nagyon jó lett ebbõl a szemppontból.
(nem írtam el)
A régi Chrome engine átka volt ez a lassú beöltés, bár a COJ-nál inkább a terepen tárgyakon érzõdött.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Na, de OFF vége.
Megjött az új lepedõm (Sharkoon), úgy hogy minden faszás, jöhet a játék.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Next PC upgrade: 2022
Persze konzolra nincs warez... csak hát az ilyen esetek után szokott felkerültni egy héttel a torrentekre.
Amúgy érdekes, mert az NA verzióban azt írják, hogy már kint van, EUnak meg 9.9
Gondolom nem most akarták kiadni a trailert, hanem 6-án.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De pl amit a pénzéhes EA mûvel az elõrendelt ToRokkal... na attól hánynom kell.
a buzi MW3 helyett ezt megrendeltem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És ez végül is igaz is. Náluk volt az az extra. De mivel CDGtõl jön a cucc... mindegy. Akkor sem szeretem, ha hülyének néznek.
"Nálunk mindig is az egyébként 10 dollárt érõ Bloodbath Arena volt az extra, az általad hiányolt fegyver pedig a CDG-nél. A forgalmazótól tudom, hogy annyi volt az elõrendelés, hogy elfogytak a Ripper DLC kulcsai, a külföldi kiadótól pedig nem tudtak többet rendelni."
[merlinw.org]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bloodbath Arena DLC (kereskedelmi értéke 10 dollár)
- négy, halálos veszélyekkel teli aréna
- végtelen hullámokban támadó zombik
- szerezz XP-t és tárgyakat, amelyeket átvihetsz a kampányba
- ranglista, amelyen versenyezhetsz barátaiddal
- egy rettenetes új fegyver: brainwave bomb (agyhullám bomba
forrás, elõrendelés
[merlinw.org]
Hm... a múlti nagyon jól hangzik, jobb mintha csak egymást kellene aprítani. DLC gondolom hasonló lesz mint borderlandsba volt a mad moxxi's rész, fegyver meg ha csak egy agyhullámbomba... akkor nem vesztek vele sokat.
Nem akarom elõrendelni, mert elõbb gép kell hozzá...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha késõbb veszed meg, akkor elvileg játékok kapod meg, aztán +pénzért tudod megvenni arénás DLC-t (ami a véleményem szerint szart sem ér).
Multi meg úgy lesz... nem tudom játszottál-e borderlandsel, ugyanilyen lesz.
Nyomhatod egyedül, vagy nyomhatjátok többen az elejétõl. Lényeg az, hogy ha egyedül kezded el... akkor BÁRMIKOR becsatlakozhat hozzád haverod, ha megengeded neki. Õ hozza a saját karakterét és mindent megtarthat, amit szerez. Bármikor lehet váltani singleplayerbõl coopba.