4724
-
ratgab #1767 Ezt szerintem a túlterheltség okozza, szóval egy szerver állítás megoldhatja, ahogy Fpocok is írja! -
#1766 STEAM, SETTINGS, DOWNLOAD AND CLOUD nál próbáltál szerveket állítani? -
ratgab #1765 Fury hasznos! Én pl. Thug-oknál azt találom a legjobb megoldásnak(2 perc alatt szétkaphatod őket, csak arra kell vigyázni, hogy az első pofonba ne fuss bele).
Survival: helynövelő skill lehet hasznos, illetve szerintem karakter válogatja, hogy milyen hasznos skillek vannak ezen az ágon! -
Feared #1764 Pontosan ez ugrik fel egy kis ablakban:
Steam - hiba:
Ez a játék jelenleg nem érhető el.
Kérjük próbáld meg újra máskor -
Feared #1763 Na az fix, hogy egy jó windowst nem fogok újratenni 1 játék miatt. Akkor inkább letöltöm ha lesz fent egy jó tört változat. A pénzem úgyis benne van már.
A Steamet is újrateszem, de pl. Homefrontot fél év volt leszedni, mert ugye a dvd-n nincs rajta a full játék. Szerintem pár napot várok, hátha csak steam hiba, vagy ilyesmi. Ha akkor se fog menni, akkor majd újrateszem a steamet, mint végső eset. -
Richardix #1762 Naigen, Oblivionban is ez a szinthez mérés volt a második legidegelőbb számomra (az első a fejlődési rendszer volt.. habár ez is ahhoz tartozik..), de legalább sose unatkozol :D -
#1761 Mielőtt leíród, próbáld ki, hogy újrarakod a STEAMET (vagy a windowst). És pontosan, mit ír ki? -
hapi #1760 jaja, meg volt értelme tápolni kicsit mielőtt új térképre mész. Most meg nem is figyelem a fejlődést mert úgy is rögtön azonos szintű mobokkal futok össze. -
Feared #1759 A gond az, hogy steam fórumon semmi sincs erről a dead island vonatkozásáben.
Más játékkal kapcsolatoabn volt aki komplett újratelepítette a rendszerét emiatt és nem járt sikerrel. Volt akinek a NOD32 okozott akadást, nálam nincs NOD, sőt semmilyen vírusírtó nincs bekapcsolva amikor játszani akarok. Szóval emiatt se akadhat. Minden driver a legújabb. Egyszerűen nincs ötletem, csak ablakon kidobott 7 ezer forintom.
Van vagy 100 eredeti játékom, de komolyan mondom, lassan én is warez párti leszek, mert ez így elég tragikus. Ha az nem fut vállat vonok, itt viszont klotyón lehúzott pénz.... -
#1758 Mondjuk Én speciel nem szeretem ezt a mi játékokban, hogy az én szintemhez skálázza az ellenségeket és a lootot egy ilyen méretű open world játékban ... jobb szeretem, amikor területekhez kötötten vannak az ellenfél szintek és a loot beállítva, mert így lehetőség van arra, hogy mondjuk behatoljak egy olyan területre, ahol nálam jóval keményebb ellenek vannak, és ott ügyeskedéssel meg szenvedéssel zsíros loothoz juthassak .......
Régen voltak jó kis ilyen játékok ... de manapság erőltetik ezt a skálázást, amitől a kalandnak ez a része kiveszett. Pedig pont ezért imádtam. -
#1757 PlayOn nak fogalma sem lesz. Inkább STEAM fórumot böngészd.
Cd kulcs meg 3*5, nem 5*5 -
Feared #1756 Komolyan idegrohamot kapok már.
Letöltöttem Steamről hátha a dvd meghajtómmal van baj. Ugyanúgy kapom a 'játék nem érhető el' hibát. Újraindítottam a steamet is, semmi változás, mindent megcsináltam amit ilyenkor szokás. (validate, defrag), semmi.
Olvastam, hogy egyeseknek hasonló hibát steam reinstall megoldott, de volt akiknek nem. Szóval nem tudom. Mindenesetre írok a PlayOn-nak, hátha tudnak valami megoldást. Mert minden más játék indul steam alatt, csak ez az egy nem. És maga a cd kulcs is nagyon fura volt, ugyanis két komplett mező üresen maradt aktiválásnál, de ettől függetlenül elfogadta. -
#1755 Találtam egy ilyet:
Here’s what it can do:
Remove stuttering / jerkiness caused by repeated keystrokes… without using Filter Keys
Fixes sluggish mouse in menus
Disable / enable SSAO shader for increased performance on some configurations (NVIDIA only)
Disable / enable motion blur, as some people just don’t like it
NEW in v1.1: Disable / enable bloom and weapon refraction
-
#1754 Nem.
Szóval csak okosan. -
#1753 skillfákat lehet resetelni ha esetleg meggondolom magam? -
#1752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg az később lesz. Ha odaérsz arra a térképre, akkor mutatni fogja -
n003 #1751 ez majd szerintem a dzsungelben lesz .. az még pár nap játék mire oda kerülsz :)
developer mod-ból mennyi lesz? találtam egy #1 jelüt ebből gondolom lesz több is -
#1750 Nekem bőven elég pénzem szokott lenni, mindent átkutatok, összegyűjtök aztán eladom. Amúgy Xian Mei-el tolom, és főleg a Combat ágra gyúrok, Survivalra és a Furyra mennyit érdemes tenni? -
ratgab #1749 Amúgy pénzzel hogy bírjátok? Mert Wesker kolléga például panaszkodott, hogy sosincs lóvéja a játékban, én meg jelenleg 10 000 dollár költöpénznél tartok (most éppen mindent feljavítottam és upgradeltem maxra). Jah és még van 15 000 dollárnyi gyémántom is az inventoriban.
Aki Sam B-vel van (én először Xian Mei-el kezdtem) az feltétlen fejlessze a pénz loot növelése skill-t (elöször 10, 3. szintre már 30 %-al növeli a játékbeli pénz loot mennyiségét).
Most öltem le az első Ram-emet(Most kezdtem az ACT 2-t: level 18 és a fentebb említett összeggel a zsebemben). -
#1748 Kösz :) , valahogy elsiklottam felette -
#1747 ezt a video.src-t nem tudom letölteni -
#1746 Meg lehet csinálni, hogy ne torzuljon a környezet ha lefelé nézünk? -
#1745 Ezt a hánytató cuccot kapcsoltam ki a fejlécben levő fov-os csomagban. -
#1744 Steam, barátlistán baráton jobb klikk majd csatlakozás játékhoz/meghívás játékba. -
#1743 Nah itt rögtön a videó indító képén is mennyire látszik a motion!
Totál homályos a kép körbe. Na EZ az.
Am egyszerűbb lett volna ha átírod és kipróbálod.
Kb 2 perc alatt megnézheted magadnak. -
#1742 Motion Blur -ról nem olyan egyszerű berakni képet!!!
Max videó-t, amin láthatod a külömbséget!
Mozgás közben észrevehető! Álló képen nem látsz semmit belőle!
Mikor mozgatod az egeret, vagy futsz akkor a kép elmosódik!
Mint pl dirt-ben ha gyorsan mész csak zöld homályként látod oldalt a fákat!
Kb majdnem "csőlátás" -ra hasonlít.
Figyeld a videón mikor a gyerek fordul vagy 90fokot, milyen homályos a kép!
-
BlackWolf #1741 rendőrség után vagyok kb 1 main küldivel, 63% ot ír a főstoryra a game.
Ám nem mondanám eddig nehéznek a gamet sokan meg panaszkodnak , de mire ?
Ahol nehéz elfutsz a zombik elöl , igen ritka esetben kötelező őket halomra ölni. Felrugod őket aztán onnantól semmi problem. Lőfegyverbe is van töltény dögivel , de azok meg kb úgyis csak az emberekre igazán hatásosak :D , de lehet most szólom el magam és olyan nehéz lesz mint állat a végére. -
simon7108 #1740 üdv.
tegnap tettem fel a játékot és jelenleg a Chapter 3-ban tartok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kérdésem pedig az lenne,hogy a világítótoronyban van egy nő aki azt mondta nekem,hogy keressem meg a lezuhant repülőt.az oké de nincs ott a kuldetések kozott:O akkor most ez mi?Most akkor az kuldetés?Vagy mi?Ja igen és a legfontosabb hol van az a repülő roncs?Mert a gépet láttam amikor az elején ment felettünk de hová zuhant?Ha valaki megjelölné egy térképen azt megköszönném. -
Noodlee #1739 Játék alatt ESC, majd a jobb felső sarokban kiírja, hogy hány százaléknál tartasz a main storyban. -
ratgab #1738 Pont a hotelnél jártam, előttem egy zászlószerű valami (ugye mögé nem lehet látni és általában ilyen helyekről szoktam támadni a zombik). Számítottam rá, hogy na biztos rám ugrik valami dög, de sehol senki. Elindultam balra erre elkap egy zombi. Míg én megkerültem jobbról a zászlót a zombi balról akart megtámadni... És mivel körbeértem megfordult ő is -
ratgab #1737 Idővel kénytelen leszel bemenni... csak ennyit mondok... -
ratgab #1736 Na ott még nem járok! -
ratgab #1735 Lemezről telepíteni egyszerűbb... -
strebacom #1734 Senki...pedig olyan szépen kértem....
-
-
#1732 Megtaláltad? -
#1731 Köszönöm neked is.Ha hazaérek megnézem! -
Odikeee #1730 Hát gyerekek, ez rohadt nagy game... a hangok, meg amit a macsétával lehet művelni... nagyon ott van.... Valaki amúgy tudja mennyi van még hátra? ost ott vagyok, hogy a templomból a rendőrségre kell menni. -
#1729 Public Slot 0
Private Slot 1 v 3... lényeg, hogy public 0 legyen. -
#1728 Valaki tudja, hogy tudnánk haverral ketten tolni anélkül, hogy bárki becsatlakozna? Megy a coop rendesen, elkezdtük az elejéről de mindíg jön valaki akinek már gépfegyvere van vagy ilyesmi...