Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
A Techland anno csak PC-re írt, majd 2006-ban Xbox-ra, 2009-tõl PS3-ra is átírták a Chrome Engine-t.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Érdekes lenne (és baromi költséges is), ha más feature-ök lennének a Konzolos és Pc-s verziókban... Hogy melyik feature eredetileg honnan jött azt meg már a jóisten se tudja ( a kb. 20 éves tévéjáték tekinthetõ-e már konzolnak, vagy az elsõ pc-ken indult a mai játékipar fejlõdése...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Konzolos feature-k szerintem pont azt jelzik, hogy konzolport, konzolokon volt a fõ hangsúly. Ilyen, pl a CoD.
A párhuzamos fejlesztés (egyszerre fejlesztik Konzolokra és Pc-re) NEM Konzolport (konzolos vonások, konzolos feature-k megléte egy programban NEM feltétlen Konzol portra utal!!!)!!!
Tudtommal a Dead Island fejlesztése Pc-re és Konzolokra is egyidõben zajlik és egy idõben is jelennek meg, tehát a Dead Island NEM konzolport!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most mondhatok én bármit, vagy akár a kiadó... Techland mindig is szerette a PC-t. Van benne dx11. Majd ha kijön, megtudjuk.
A fedezék rendszert Én szintén a FEAR3-hoz hasonlítottam, mert abban szerintem kúrva jól megoldották és az ellenfelek is elég jól használták. Itt meg szinte csak lopakodásra lehetett használni, fedezékbõl lõni pl. az vmi nagyon bénán volt megoldva (ha nem TPS-ben akartam volna használni) és eltekintve attól, hogy olvastam az AI-t elég sok negatív kritikával illették, sajnos szintén csak FEAR3-hoz tudok mostanában hasonlítani. Ott volt AI. Sajnos hiába RPG és hiába futurisztikus, a grafika nem is érdekelne, de ez a TPS-ben használom a fedezék rendszert; ellenfél meg sehogy ez Nekem nagyon nem jött be. Mind1, ez van.
Fpocok:
No szerinted ez most melyik volt. Negatív kritikával illettem a Dead Island-et, vagy pozitívval?! 😞 Ofkórz, hogy pro évek voltak nem kontrák.
De egyértelmû, hogy nincs pro; kontra nélkül szal lesz itt is vmi negatívum az biztos. Egyelõre amiket láttam belõle és olvastam róla, nagyon bejövõs game lesz. Áwszóme az a YT vidi. 😊
Nem mondod komolyan, hogy te a mûsorban világosodtál meg? <#wilting>#wilting>
A Mythbusters meg bebizonyította, hogy ha valakit meglõnek, akkor nem repül vissza métereket.
MerlinW: Miért, szerinted mi? Fõleg, ha lopakodásra megy az ember 😄
[merlinw.org]
Utolsó játék ami Nekem nagyon tetszett a FEAR3 volt. Elõtte a Dead Space 2 az újabb játékok közül.
1xerûen rühellem már a rongybaba effektusokat a játékokban. FEAR3-ban is az tetszett, hogy szakadtak a végtagok nem csak 5m-el odébb repült egy test.
Ebben a játékban amit eddig láttam belõle nagyon tetszik a grafika, a hangulata is elég ígéretes tûnik az eddig megjelent cikkek alapján, játékidõ is nagyon szimpatikus a 25-30 órájával és lehet több is, itt is lesznek majd szakadó végtagok, szal minden amit szeretek. 😊
De loptam és beraktam walking dead topikba.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Piros pont a Techlandnek ezért.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Apró spoilert tartalmazhat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont rengeteg jó akció szokott lenni steamen!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)