4724
  • IXEMGabeo
    xDDD
  • IXEMGabeo
    nem tudom, alapvetően egy élőhalottat elképzelve nem lenne szabad futniuk. Lassú lomha lények, a tanulmányok is ezt mutatják ezért fura, hogy 1-2 film és játék gyorsnak állítja be őket, na meg keverik sokan a fertőzöttekkel...
  • Richardix
    a szűk sikátorokban nem lehet 5 méterre elkerülni a zombikat, az infectedről meg csak annyit, hogy vmi fejlett radarjuk lehet, mert hogy ha meghallom a sikításukat, még vagy 10 mp-ig nem is látom őket, csak azután látom hogy honnan fúj a szél...
  • strebacom
    Köszi én nem látok semmi különbséget.....
  • Grr1234
    Bloommal.
    Bloom nélkül.
  • Malakai
    The Return of the Living Dead-ben '85-ben is voltak futkosó zombik már. :)
  • Grr1234
    Upsz, nem figyeltem, imgur. Mindjárt feltöltöm máshova.
  • strebacom
    Nagyon köszönöm hogy segiteni akarsz, de nincs semmi a linken 403-as hiba kód!!
  • IXEMGabeo
    sztem realisztikus, mert alapvetően a zombik szívósak. Mondjuk, ha fejen vágod őket akkor ott maradnak az a gyenge pontjuk.

Közben eszembe jutott hol futottak a zombik->Zombielandben, és még a Holtak hajnalában is itt-ott amott
  • Malakai
    A sima zombik itt is lomhák, csak az utolsó 1-2 méteren lódulnak meg max támadásra.

Az Infected az, amelyik gyorsan rohangál, de az viszont hangosan sikít, mikor meglát.
  • strebacom
    Bloom nélkül szebb a játék, vagy bloomal szebb,valaki tenne be képet ilyet meg olyat is!!
  • Richardix
    Elfutás, második felvonás: ugyanez a felállás, csak máshol -.-
  • Richardix
    Az elfutásról meg ennyit: Úgy döntöttem magasról szarok a zombikra, és inkább elfutok, mert hiába van ilyen 400-500 sebzésű fegyverem, egy kisebb kínszenvedés 2-3 zombival is elbánnom. arról nem is beszélve, hogy qrvasok pénz megy el a javításukra. Nos, a lényeg hogy elkezdtem futni, amivel a következőt értem el: Én, 2 Ram, és egy zsákutca. A végeredményt inkább nem írom le.
  • IXEMGabeo
    már említettem korábban, hogy a zombiknak nem kellene futniuk...Resident Evilt 3D filmet is ezzel szúrták el, vagy nem is tudom melyikben voltak ezek a futkosó zombik. Left 4Deadben is, mint az állat úgy jönnek feléd. Resident Evil 4 volt az igazi ott legalább nem úgy jöttek feléd, mint az állat, de mégis félelmetes volt, mert sokan jöttek rád egyszerre szűkebb helyeken
  • Richardix
    Na mostmár elmennek a jó fenébe! AZ utóbbi 5 percben 5x haltam meg! elkapott egy nagyobb csoport, kinyírtak, hova éledek? az orruk elé! szóval még 3x megmurdeltem, utána sikerült elfutnom, de persze 5 centinként vannak a zombik, szóval sprintelek ezerrel, végül felmászok egy létrára. Miután felmásztam, megfordultam és mi történt? LEESTEM! Azzal, hogy szimplán megfordultam! Meg ezek a zombik is... mint a tankok, úgy jönnek felém, megcsapom őket, semmi. Fejberúgóm őket, semmi. Lábon csapom őket, semmi.
  • Richardix
    Ezek valami nindzsa zombik lehetnek, a hátulról teljes tempóval felém sprintelő "emberkét" egész addig nem hallottam, míg nem ért olyan 1 méter közelségbe, akkor meg már nem volt mit tenni -> halál -.-
  • Büdös Bohóc
    Szép, szép, de a fény az honnan jön? :D

• Skynet
    ""Grafika lehetett volna szebb is""

Ha azt nézem hogy a Far Cry első része 2004-es játék és ennél azért jóval szebb...
  • simon7108
    a gyémánt jó valamire az eladáson kívül?mert nem mertem eladni hátha jó valamire.
  • Skynet
    ShaderPath részt a konfigban hiába teszitek 5-ösre (SM 4.0), ha nem read only a fájl akkor a játék automatikusan visszatezsi 3-ra de még 5-re állítva és readonlyzva sincs benne shader model 4 tehát felesleges beálítgatni és readonlyztatni...
  • bajgunar
    Bah. Nem kell előhozni a menü-t! Csak rányomsz a görgőre! És óramutató járásával megegyezően a következő slot-ra (fegyora) vált! Ennyi.
  • Richardix
    te jó ég! Most láttam egy kereskedőnél puskát 68.000 dolcsiért O.o
  • SBT
    Emberek! Ti belegondoltatok már hogy milyen lenne a játék Kinect-el? És a legjobb hogy ezt lényegében meg is lehetne oldani PC-n, mert a Kinect-hez már írtak az unatkozó emberek Driver-t, már csak a játék irányításához kéne benyomni. Ti mit gondolnátok az ötletről?
  • Odikeee
    Óriási játék... ár tettem áramot a fegyóimba is. Van egy Brutal mecseta nevű fegyóm..hát elég erős. És jó hosszú a játék, már 85%ot ír. Most kell vmi Mowennel beszélnem, miután bevittem vmi feka csajt a dokihoz.
  • Noodlee
    Bah. Előhozni a menüt sikerült, de sehogy sem ment a válás a fegyverek között, ezért hagytam a fenébe. Volt pár dolog, ami nem működött a játékban, mert átvariáltam a bill kiosztást, azt hittem ezért szar ez is.
  • bajgunar
    Middle Mouse Button (középső egér gomb --> görgő) gyors megnyomásával lehet így fegyvert váltani!
  • Árnyvadász
    Én most már 18 óránál járok de még mindig az ACT III pályáin, bár már a vége fele, de az ACT I-ből is maradt pár darab mellék küldetés, az ACT II-ben pedig 10 biztos, ha nem több, az ACT III-ban meg egyetlen mellék küldetést sem csináltam meg eddig. Azokkal is szeretnék majd foglalkozni, szóval biztosan lesz 30 óra a végén. Szintem most LvL30.
  • IXEMGabeo
    beszarok micsoda kombókat lehet tanulni, ezt nagyon eltalálták, ritka manapság az ilyen game, ahol ennyi széleskörű RPG elem van:) na jó sokan azért elégedetlenek a tárgykombinációval
  • Noodlee
    A játék elején, amikor a folyosón kell futni a zombik elől, akkor bal oldalon az egyik ajtó nyitható. Sajnos nem tudtam körülnézni, mert a másik szobán keresztül bejöttek a zombiek (lvl 50), és így hamar szétkaptak. Ott már szétnézett valaki?
  • Noodlee
    Blunt expert a combat ágon.
    Ezen már páros lábbal tapos a muki, de ahogy írtam az egy lábas is baromi hatékony.
    Ez a könyökölés is jó, ami a video elején van. A végén meg a fegyverváltás érdekes. Ilyet én is akarok.
  • IXEMGabeo
    és én még azt se vágom, hogy az apa-anya miért nem alakultak át zombivá?, vagy ezek egyáltalán fertőzött zombik? így lenne logikus
  • IXEMGabeo
    ebben nagyon igazad van, kissé lelketlen az egész, mármint a főkarakter:) Olyan, mintha egy robot lenne és mindent szívességet teljesít XP-ért és dolgokért cserébe:D
  • Frank99
    nekem van egy lila boxerem
    5. szinten....
  • grebber
    Amúgy 13,5 óra volt nekem.Nem sok mellékküldetést csináltam.
    29-es szinten fejeztem be a játékot.Elektromos shoti jóféle volt :D
  • Büdös Bohóc
    bazeg nézem csak checkpoint van na akkor majd ha kimegyek pl a szabad ég alá tuti lesz save és kilépek ide kicsit. Erre visszamegyek a játékba kezdi elölről... És a sluszpoén, hogy az inventorymban minden ott van amit előtte felszedtem :D
  • Fritz Von...
    Én úgy voltam vele, hogy a sok rossz hír miatt és a COJ3 után először a tört verziót néztem meg. Azonban amióta nekiláttam, nem tudom abbahagyni. Úgyhogy hétfőn meg is veszem eredetiben, mert megérdemlik a készítők.
    Bugok előfordulnak, de egy ekkora játék esetében nem zavaróak, legalábbis számomra. A grafika teljesen rendben van, szép és hangulatos, ráadásul egy 4850-es ATI is megbirkózik vele fullHDban, mindent maxra húzva 30-40 fps között megy. Ez sem utolsó szempont.
    Ami nekem nagyon tetszik, hogy olyan apróságokra is gondoltak a készítők, mint például: az egyik házban van egy VOTE! poszter, a faszinak a két szemébe van bedobva egy-egy kés, ami felvehető. :) Vagy megyek a dzsungelben, és van egy ősi rituális istenszobor, ami előtt egy kis kosárban áldozatként, vagy ajándékként 5 db alma van, ezek is felvehetők. És tele van ilyen pici kis fun elemekkel.
    Nálam ez a játék 90% körül van.
  • böröczk
    Állandó mikit hogy a retekbe lehet kikapcsolni? Borzasztó irritáló, így nem tudok játszani : D
  • Richardix
    Azóta pótoltam egy Toxic Machetevel :D
  • ratgab
    Pedig a sokkoló machete fajin!
  • ratgab
    Alap! Ha 1-2 zombi van rúgással mindet simán lenyomtam! Mikor 1 marad általában szétrúgom! Infectedek ellen is ez a hatásos, vagy egy közvetlen találat a nyakra szeletelőfegyóval pont mikor odaérne hozzád (ez általában instant halállal jár számukra).

Ennek a skillnek amúgy mi a neve, mert én még ezt nem használom?