Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem drága dx11-es karit vettél. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Félreértés nem az a bajom hogy nigrók. Az a bajom hogy tipikus idegesítõ nigró karakterek amik a hangulatot rombolják.
A RE5 Sheeva-ja szerethetõ volt...Ez a butafejû fákolgatós liba ocsmány....A gangszta nigró pedig alapból nem illik a képbe, és rettenetesen unalmas hogy már lassan minden játékban szerepelnije kell egy ilyen akcentussal angolt hányó idiótának...Annyira szerethetõ és olyan szépen beszél,ennyi erõvel belerakhatnák Pákót valamelyik magyar játékba mint fõhõs...
Parasite Eve 2, best game EVER!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Viszont a másik két feka iszonyatos unszimpatikus...
A nigró csaj tipikus Fák fákin fák fákin szöveggel és ronda balta arccal a nigró gangszta arc meg a tipikus akcentusos rasztarapper szerü szövegeléssel...Pfeh..
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van benne Save; Autosave; vagy csak checkpoint rendszer van?!?! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Na majd egyszer talán rá fogok jönni, hogy miért csinálnak ilyet az emberek.
Én elkezdtem játszani vele. Leszögezem se videókat se írásokat nem láttam a játékról nekem ez teljesen új! Leírom amit eddig tapasztaltam:
Tetszik a sziget koncpeció, jó a nagy bejárható terület kicsit olyan GTA FPS szerûség mert mindig elkell menni egy bizonyos helyre hogy ott megkapd a küldetést. Zombi ölésért XP-t kapsz > fejlõdni lehet. Pénzt lehet szedegetni mindenhonnan zombi zsebbõl, ládákból, bõröndokbõl amit eddig csak fegyverjavításra tudtam használni (Késõbb biztos lehet majd venni erõsebb fegyókat is) Grafika nem rossz, laptopon tolom maxon 20-30FPS! Kb. ennyi ami az elsõ benyomásom kb félórát játszottam vele.
Egyébként meg Bahama Szindrómás biztos... lebarnult....<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az 5-ös skálás értékelés a világ legbalfaszabb értékelése...3-nál meg még bugolva is jóval többet érdemel a progi,maga az élmény ha már ennyire a Left 4 Dead 1-2re hasonlítgatjuk akkor sokkal szebb jobb komolyabb.😊
We apologize for any issues you may have experienced while playing the game, the final patched version will be made available to North American players today.
Other territories are not affected by this situation, the fully patched game will be available on Friday as announced. "
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
YESSSS. Lejárt a büntim.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
Remélhetõleg hamar javítanak minden hibát.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Faszt kell mindenbe belekötni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nap beszólása <#hehe>#hehe>
omg.
Miért mit vártak a játékosok? 😊