Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Látod a marketing elveszi a játékosok ítélõképességét. 😊
Remélem nem drága dx11-es karit vettél. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Még mindig nem jött megerõsítõ email tõlük....

Omlás
pákó megy nomná a "Mogdogles hulye kocsog!!..." szöveget XD POWnolna mindent az tuti <#idiota> Már látom is az elsõ hun modot XD Pákó speak sound 1.0...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

SZilaJMaGGoT
Szerintem ez totál szubjektív... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vinnék mint a cukrot.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Skynet
Mivel nem elég szerethetõek a karik így az eladások is csökkenhetnek...
Félreértés nem az a bajom hogy nigrók. Az a bajom hogy tipikus idegesítõ nigró karakterek amik a hangulatot rombolják.
A RE5 Sheeva-ja szerethetõ volt...Ez a butafejû fákolgatós liba ocsmány....A gangszta nigró pedig alapból nem illik a képbe, és rettenetesen unalmas hogy már lassan minden játékban szerepelnije kell egy ilyen akcentussal angolt hányó idiótának...Annyira szerethetõ és olyan szépen beszél,ennyi erõvel belerakhatnák Pákót valamelyik magyar játékba mint fõhõs...
Fpocok
Szerintem sem túl szerethetõek, ami elég nagy baj egy ilyen játéknál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZilaJMaGGoT
És szerinted izgat valakit, hogy számodra nem szimpatikusak ezek a karakterek? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Japó csaj katanával? Xian Mei egy kínai név, a csaj néger és fejsze van a kezében. Ugyanarról van szó?! lol

Skynet
Hát nemtom nekem nem tûnik a japó fekának...
Viszont a másik két feka iszonyatos unszimpatikus...
A nigró csaj tipikus Fák fákin fák fákin szöveggel és ronda balta arccal a nigró gangszta arc meg a tipikus akcentusos rasztarapper szerü szövegeléssel...Pfeh..
KranaZoli
Checkpoint már láttam a menüjében. De save menüpontot azt nem. A checkpoint kevés. 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Úgy tudom van benne checkpoint, meg valaki mondta, hogy elvileg X percenként autosave is van. Ez pl teljesen érthetõ egy ilyen szintezõs játéknál.

KranaZoli
Sziasztok!

Van benne Save; Autosave; vagy csak checkpoint rendszer van?!?! <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fpocok
Szerinted? <#wow3>

Omlás
Én már megvárom a pénteket ha már megvettem nem fogok bohóckodni a virágbolti verzióval 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Frank99
mivel játszol?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
/sigh.

Na majd egyszer talán rá fogok jönni, hogy miért csinálnak ilyet az emberek.

berczely
Na srácok!

Én elkezdtem játszani vele. Leszögezem se videókat se írásokat nem láttam a játékról nekem ez teljesen új! Leírom amit eddig tapasztaltam:
Tetszik a sziget koncpeció, jó a nagy bejárható terület kicsit olyan GTA FPS szerûség mert mindig elkell menni egy bizonyos helyre hogy ott megkapd a küldetést. Zombi ölésért XP-t kapsz > fejlõdni lehet. Pénzt lehet szedegetni mindenhonnan zombi zsebbõl, ládákból, bõröndokbõl amit eddig csak fegyverjavításra tudtam használni (Késõbb biztos lehet majd venni erõsebb fegyókat is) Grafika nem rossz, laptopon tolom maxon 20-30FPS! Kb. ennyi ami az elsõ benyomásom kb félórát játszottam vele.

Fpocok
Meggyütt a zápdét STEAMre.

Nem a színét fogom nézegetni, hanem a vértõl csöpögõ fegyvereit....<#eplus2>

Egyébként meg Bahama Szindrómás biztos... lebarnult....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csokilapát és csoki kalapács <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Belga- Az a baj... mert ilyenek vagyunk mi játékosok...(viccen kívül)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
STEAMen már megy a vita, hogy miért fekete a japán csaj 😄

Választható karakter lesz egy japó csaj katanával?? <#wow1><#szeret> Már tudom kivel kezdem a zombiszeletelést!!!

Föképp hogy van már csunyája neki <#hehe>

Fpocok
Ez a három nap nagyon lassan fog elmúlni <#wilting>

Skynet
3/10 vagy 3/5?
Az 5-ös skálás értékelés a világ legbalfaszabb értékelése...3-nál meg még bugolva is jóval többet érdemel a progi,maga az élmény ha már ennyire a Left 4 Dead 1-2re hasonlítgatjuk akkor sokkal szebb jobb komolyabb.😊
Fpocok
Valaki kapott már visszajelzést a GS/CDG párostól?

Fpocok
"We deeply regret that it was not possible to make the final patched version of Dead Island available to players at launch in North America.
We apologize for any issues you may have experienced while playing the game, the final patched version will be made available to North American players today.

Other territories are not affected by this situation, the fully patched game will be available on Friday as announced. "

wedge31
Ez azon ritka esetek egyike amikor örülök a szokásos három napos csusztatott megjelenésnek. A patchek miatt mi így jobban járunk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Így jó lesz, nem?

Fpocok
Jaka: Én voltam. De nyugodtan csináljatok off topikot neki, én kirakom felülre.

YESSSS. Lejárt a büntim.

Malakai
Eh, EDGE-nél kapott 3 pontot. o,0

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Törölték mert warez.

Next PC upgrade: 2022

Jaka923
Jéé, hova tûnt a hozzászólásom?

tehat ha jol ertem, akkor veletlenul egy korabbi fejlesztoi verziot sikerult kiadniuk pc-re? ez eleg mereszen hangzik.

grebber
Meglehetne csinálni faszára.Esetleg beletenni jetskit és átruccanni közeli kis szigetre help-ért meg hasonlók!

Next PC upgrade: 2022

Amikor azt írtam h a az egész map 1/3 van csak kidolgozva akkor azért támadt egy olyan érzésem h ezt a játékot még folytatni akarják egy ideig igaz h csak vázlat de ott van és mi a faszért lenne ott ha nem lehet odamenni😊Én személy szerint a szupport miatt is kiváncsi lennék a játékra ugyanis kimeríthetetlen ötletek tárháza ez az egész világ...mind fegyverek szempontjából mind küldetések szempontjából ez a játék ha rendesen supportolva lesz akkor rendesen kifogja majd magát nõni és lehet h nem most de késõbb fog durranni lehet hasonlítgatni fallout diablo és borderlands az is lehet h késõbb megunják a fegyverkészítgetést és beledobják a progiba a randomfegyó generátort is.Annak személy szerint örülnék😛Addig is fejlesztgessék csak sokat várok tõle... aztán jöhet majd bele egy kis versus és kész a tökéletes szendbox játék ami nem MMO
Fpocok
Pls ezt ne. Ha akartok, csináljatok neki topikot, akkor kirakom felülre.

Fpocok
Pénteken jön a patch, amit linkeltem 😄

Teppik Amon
Gondolom a fejlesztõk keveset aludtak az utóbbi napokban és nem kicsit kezdenek megõszülni 😄
Remélhetõleg hamar javítanak minden hibát.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

DarkSector
Igaza van.
Faszt kell mindenbe belekötni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok

Fpocok
Aki repkedni akar az húzzon az anyjába repszimulátorozni...

Nap beszólása <#hehe>

Omlás
<#eljen>

Skynet
Nem tudom csak ebben az a szép,ha kidolgoznának minden szart aprólékosan még aztis amit épphogy látunk akkor a gépigény egekbeszökne azabaj..Hameg nincs kidolgozva a nagymesszeségben minden amit nem látunk akkormeg azabaj mert repkedés közben ami hivatalosan csak egy bug és nem a játék része, akkor meg az a baj...Aki repkedni akar az húzzon az anyjába repszimulátorozni...
DarkSector
Valaki még abban az álomban él hogy a falakon meg akadályokon kívül is van játék? 😛
omg.

DarkSector
Jah hát erre igen nehéz nem bunkón válaszolni. 😊
Miért mit vártak a játékosok? 😊

Skynet
Igen ha repkedsz spectatorba és olyan dolgokat nézel amit amúgy az egész játék folyamán a földrõl legfeljebb iszonyatosan nagy távolságból messze látnál...Ez minden játékban így van erre itt most nagy dobra fújják.