4724
  • wesker24
    Most nézem csak a mostani steames Dead Island már 1.0.2-es verzió !

Tehát már a friss patchel együtt rakta fel amit leszedett hozzá a steam !
  • Voltan
    Ezzel nem értek egyet. A Borderlands-t is toltam sokáig, single playeren, és élveztem, sőt, még a Hellgate Londont is. És ezt is élvezem, igaz, még nem sokat játszottam.

Én szinte soha nem játszok multiban, azt nem szeretem, Co-opban pedig a L4D volt az utolsó. De ez is tetszik, ahogy a Borderlands is tetszett single-ben.
  • Omlás
    off
    Én is ott vettem, aktiválás és csókolom DeusEx HR-t is itt vettem az is ugyanígy működött. Amúgy meg maga a kulcs tök mind1 milyen orosz litván német... Általában Multi lang. kulcsot árulnak szóval ha angolra van állítva a Steamed az angol verziót szedi le nem az oroszt vagy litvánt. COD BO kulcsoknál volt valami keverés de ott más rendszer volt annyi hogy le kell tölteni egy "angolosítást" hozzá patch formájában és kész de ilyen esetben ezt külön feltüntetik. Amúgy a Steames kulcsokkal van csak ilyen macera, pl EA origin rendszeréhez region free kulcsok vannak ott nincs ilyen para faktor.
    on
  • mester1987
    igen-igen, jól látod...
  • Calver
    na akkor, mivel gondolom most már ide is mehet a játékkal kapcsolatos bájcsevej:
    mitől lehet az, h mellékküldetések amiket felvettem, nem tűnnek fel a listában?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    konkrétan a lezuhant repülőgépre gondolok, valamint az orosz helikopter pilóta által adott küldetésre - előbbiről később vettem észre h nincs a listában, szóval lehet, hogy az valamikor megjelent, utóbbit amikor felvettem, már akkor sem tűnt fel.

van valakinek vmi tippje arra mi okozhatja ezt?
  • Skynet
    Koffereket nagy mennyiségben csak az elején nyitogattam aztán mióta televagyok mellékküldikkel annyira nem kell a kofferekkel cseszekedni...Olyan helyszínek is vannak ahol 3-400 pénzt is lehet találni egy nyitással, a mellékküldik is egész jól fizetnek, a fegyvereket pedig ahogy ugrunk szintet úgy adja a játék (tehát egyre erősebbet), nem szükséges állandóan javítgatni meg fejleszteni.

Beleöltem 7 órát a 7 pontot éri de semmivel sem többet, a kevesebbre még esélyes,ez csak attól függ a küldetések megmaradnak-e ilyen színvonalon mint eddig. A paraszint minimális egyenlőre...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chapter 2 végén járok, a parát néha egy két ordibáló és rohamozó zombi adja nagyon minimálisan,2-3 küldetés után már kiszámítható a játék,mert mindig csinálunk valamit,órdítás és jön pár futkározó elmekóros..A küldetések szerencsére túlnőttek a "hozz 5 üveg piát" szinten és egész jók,sztoriba vegyítettek a mellékküldetések is, tehát rendszerint olyanokat kérnek tőlünk amit kb életben is : Hozz jelzőtüzet,segíts bekapcsolni világítótorony áramellátását,keresd meg xy rokonát, fejezd be a nagy HELP kiírást,stbstb... Ha a sztorit és a mellékküldiket nézzük egyedül sem lehet megunni főleg mióta van kocsi gyorsan lehet közlekedni hálistennek. A borderlands-nál szerencsére a feladatok értelmesebbek és nem MMO szinten van az egész,így SP rész is élvezhető..Viszont feladatokon kívül mászkálni nagyon nincs értelme1-2 helyen belebotlunk segítséget kérő emberekbe de ez nagyon ritka,és egy rakat dolog csak a sztori által nyílik ki (házak stb) tehát a szabad mászkálás csak egy agyatlan hentelésre jó amit még coopban is 30 perc alatt meg lehet unni...
  • wesker24
    Jaja vettem észree már steamen is elérhető !
  • Prince23
    MÁR JÁTSZHATÓ A DI! :D:D
  • wesker24
    VPN = Virtual Private Network !

Mivel a COD Black Ops is region Locked ezért kell hozzá a VPN progi !

Ez egy olyan progi hogy fel tudsz csatlakozni Europe/Eastern/Russia/USA serverekre vagyis külföldi serverekre hogy ott tudd aktiválni a játékot steamen miután aktiváltad nyugodtan disconnectelhetsz mert nincs rá több szükség vissza térhetsz a normál netkapcsolatodhoz !
  • MerlinW
    Virtual Private Network. Esetünkben egy Orosz kiszolgálón keresztül aktiváljuk a játékot vele, ezzel azt hazudva a Steam-nek, hogy Oroszo.-ban vagyunk. Természetesen ezt tiltja a Steam szabályzat, így csak saját felelőségre.

Én is így vettem a Deus Ex-et, de rendszert nem érdemes csinálni belőle, mert könnyen pórul járhatunk.
  • MerlinW
    Tudom, mert kérdeztem. Egyébként wesker is ott vette, meg tudja erősíteni.
  • Shep
    Belelestem, bár sok jót nem várok ettől sem mivel nekem az ilyen Dead Rising féle zombis mászkáljunk a semmibe dolgok nem jönnek be de ez így az első 15-20 perc alapján jobbnak tűnik, mint a DR. Bár az nem igazán tetszik ,hogy a 20 perc játékból 5 biztos a kofferek kinyitogatásával telt el.
  • w77d
    amúgy mi ez a VPN progi? én pont itt vettem egy Black opsot, de az nem region free és ezt harsogják lépten nyomon én meg csak pislogok..
  • wesker24
    Semmi gond nincs vele csak addig kell neki a russian VPN progi amig nem aktiválod steamen amit amint aktiválta steamen onnantól kezdve regionn free lesz !
  • w77d
    nem hiszem, Intkeys-en ezt külön szokták jelezni, itt meg nem írják..
  • XeeN
    Amint lejött a játék, kiderül. :) Ám, ha orosz, az sem zavar.
  • MerlinW
    Tedd hozzá, hogy VPN-es orosz kulcs.
  • XeeN
    Itt a legolcsóbb:
    Intkeys

Cirka 5700 forint.
  • Omlás
    Mint általában a Sandbox jellegű játékoknál szokott lenni sokaknak nem tetszik mert nem nincs lépésről lépésre levezetve a "történés".
    viszont vagyunk 1 páran azért akik meg pont az ilyen "szabadságot" hiányolják a mostani játékokból..

FC2-őt pl pont ezért szerettem odamentél ahova akartál nem voltál csőbe zárva
  • wedge31
    Ugyanaz a helyzet mint a Borderlandsnál volt azért érzik unalmasnak sokan mert ezek a játékok nem sp-re készültek hanem coopra.

Egyedül persze, hogy dögunalom mászkálni a szigeten meg üvegeket gyüjteni ugyanez társaságal már jó lehet.
  • IXEMGabeo
    akkor nem tudom miféle game az, amit neked terveztek...ha ennél izgalmasabbal játszott valaki lelke rajta, kissé nagyok az igények, de sztem ez a game tökéletes megfelel az igényeknek persze mindig lesznek olyanok, akik mindig találnak kivetnivalót
  • Fpocok
    Megkérnék mindenkit, hogy a tört verzióval kapcsolatos minden ügyét-baját az OFF topikban élje ki.
    Aki meg a sztorival kapcsolatos élményét osztaná meg, az használja a SPOILER makrót.
    Köszi.
  • Skynet
    Többet nemmondok :D
  • Fpocok
    Jó, azért nem kell elmondani a sztorit :D
  • wesker24
    Én a preloadra mondtam hogy akkor végez vele !
  • Skynet
    A hangulat az egekben...Hát azért...Rendszerint amikor 20adjára mész ugyanarra és vágod ki merről jön (egykét kívétellel), vagy amikor lexarod a küldetéseket és bóklászol akkor rendesen frusztrálóan unalmas...Ha viszont küldetésre megy az ember akkor jópofa,egy két helyen valóban hangulatos.
    De az egektől messze van.:)
    Ha az ember megcsinálja az első 2-3 fő küldetést akkor a loadolás utáni kiinduló pont is jóval előnyösebb helyre kerül tehát megbocsájtható a mentési rendszer...
    Nem rossz,coopra mókás,de a daraboláson kívül (amit rövid idő után megun az ember és arra megy hogy 1 vágással repüljön a fej) semmi kiemelkedő...
  • Fpocok
    Van napszakváltozás, csak történethez van kötve, meg helyszínekhez.
  • Skynet
    "- Sok apró baki sokra megy"

Biztos ők is a tört változatot tolták mert csak az lehet bugos....

Ám ahogy haladok előre a 6/10 nagyjából nálam is elindult felfelé az élmény miatt a fő sztorivonal jópofa, a mellékküldik is egész türhetőek (kivétel amikor már 4.-jére kell összeszedni 5 üveg kaját/alkoholt/egyéb baszt)..

Viszont ráfért volna némi napszakváltás,és grafika polírozás mert meg kell hagyni szerintem még a Far Cry első része is jócskán szebb volt..:)
    De legalább a zombik sokszínűek,most szembesültem olyan jelenettel először hogy az egyik paraszt fogta és a kezében lévő machetát kb 15 méterről belémbaxta,meg is murdeltem majdnem teli életerőből lvl 13-on...:D
  • paj01
    - Sehol egy emlékezetes dallam

Sztem a Who do you voodoo bitch egész fülbemászó kis melódia:D
  • Jaka923
    Ha hiteles az értékelés, akkor nagyon állat lesz. Szinte csak a technikai hibák húzzák le a játékot, ettől függetlenül a hangulat az egekben lehet, ami a legfontosabb. GLS remélem sietni fog reggel...
  • Fpocok
    Még 4 órát ír a STEAM. Nem éjfélkor kezdődik, hanem minimum 1kor.
  • wesker24
    Na már nekem is megy a Dead Island preload habár csak 5 megás netem igy kb hajnali fél 1 -re lesz lent a játék !
  • Prince23
    Gamer365 7/10

Ami tetszett
    + Kegyetlenül szórakoztató tud lenni
    + Masszív tartalom, sok-sok mellékküldetés
    + Óriási és jól kidolgozott sandbox játszótér
    + Élvezetes kooperatív multi
    + Remekül működő lobbirendszer
    + Változatos

Ami nem tetszett
    - Polírozottságát tekintve hagy némi kívánnivalót maga után
    - Balansz hibák
    - Sok apró baki sokra megy
    - Lassan indul be
    - Sehol egy emlékezetes dallam
  • Fpocok
    Buscemi: Több, mint valószínű, hogy bugos... de hát a tört verzió már csak ilyen.
  • IXEMGabeo
    attól még, hogy ő nyitotta nem biztos, hogy játssza is, nem sokat kommentelt oda;) Egyébként is egészségére, felpörgeti az embert
  • Fpocok
    L4D2 házigazda...
    jó reggelt :D
  • IXEMGabeo
    te játszol zombis game-ekkel?:O ilyen bátor kislány vagy?
  • böröczk
    Ezek után a beállítások után tudnál szúrni pár képet spoilerben?

Holnap jő a futár bácsi, néni
  • MerlinW
    Be kell másolni a zip-ek tartalmát a főkönyvtárba... Értelemszerűen egy FOV és/vagy egy HiRes pakkot.
  • Fpocok
    zippekben van leírás mit kell vele csinálni?