4724
-
#2372 De egyébként mekkora lol küldetések vannak azt azért átérzitek.
Nyaralnak a szigeten mindenkiből (a pár túlélön kívül) köcsög zombi lett,de ezeknek meg pia kell meg plüss állat. -
#2371 Attól interaktív, hogy nem csak egy kép, hanem egy olyan alkalmazás által megtámogatott, amely felhasználói bevitel által befolyásolható, irányítható.
-
#2370 deo-bomb -ot a kácinek -
#2369 Köpködösre nem kell lőszer közelmész és rugdosod erre ő nem csinál semmit nem köp ,te meg nyugodtan szétrughatod.Nem kell oda semmiféle lőszer.Legtöbbször használt fegyver a lábam az a legjobb! -
#2368 Amikor elkészíted, láthatod hogy milyen stat növekedést fogsz elérni. Na ott pl az alap sokkos vacaknál csak 4%-ot ad. El tudom képzelni, hogy az csak a sokkolás esélyét jelenti.
Egyébként azzal nekem is csak egyszer fetrengett tőle zombicsek. -
#2367 én úgy csinálom, hogy a közepesen izmosabb fegyvereket turbózom fel ilyen extrákkal (kb 2-t, több nem kell szerintem) az ilyeneket a Ram-nél, és a Thug nevű többször csapdosós ellenfeleknél használom. Ha a critical növelő skilled a helyén van akkor 2-3 csapással le lehet velük szedni, persze az uppolásnak is vannak különböző szintjei, van amikor erősebb rázós vagy mérgezős tervrajzot találsz.
továbbá Egy pisztoly (én azt beáramoztam, mert a köpködős kövér zombinál igen hasznos, távolról 15 golyó ha nem jön össze a critical, ha összejön akkor kb olyan 3, arra nem sajnálom a lőszert. -
#2366 pisztolyt csak embernél használd, fejlövés (ha nincs bent más) általában instant halál! Zombiknál csak ütni, rúgni, kaszabolni szabad! -
#2365 Ezeket a felturbozott fegyokat nem értem meg.
Van jóféle baltám meg macsétám amikre tettem jó kis áramos cuccot.Nomármost ha csapkodok vele akkor kb 1000ből 1 szer ha megrázza az áram ugy istenesen hogy rázkodik rendesen ,többi alkalommal meg csak alig von le az áramért valami életerőt de ekkor nincs rázos animáció.Ez mitől függ mikor rázza agyon őket? -
#2364 Pf, a város első főküldijénél tartok .... itt van először nagy mennyiségű lőfegyver illetve tűzharc ... na ez a része borzalmas. Vicces, hogy a nálam lévő kb 10 melee fegyver mind sokkal jobban sebez, mint a golyó. Agyam eldobtam, mikor láttam, hogy 200-asával szedi le az ellen HP-jáp a pisztoly. Sokszor inkább odafutottam és kaszaboltam. -
Noodlee #2363 Köszönöm a felvilágosítást, nagyon segítőkész vagy.
Nálam ez egy sima képregény 8 darab oldallal semmi több. Interaktivitásnak a szikráját sem fedeztem fel benne. -
#2362 na igen, egy kipurcanas nalam is -12K -val jar -
#2361 majd rajossz, ha nem tudlak sajnalni -
Noodlee #2360 Mi rajta az interaktív? -
#2359 Én ezért nem javítgatok.Futok + rugdosok az ingyen van!
Meg amúgy is ha meghalok kemény pénzeket von le szóval sporolás a köbön. -
#2358 interaktiv kepregeny (jo fajta, erdemes) -
#2357 Én kitalentoltam a fejtaposást. Magasabb szinten jól jön, ha sokba kerül egy fegyver javítása. -
Noodlee #2356 Valaki elmondaná nekem, hogy a + XP-t adó skillek mi a fenére jók?
Szerintem semmi értelme, ha a zombiek szintje a te szintedhez igazodik. -
Prof William #2355 Ezt mondjuk nagyon szeretem.Tetszik hogy minden zombi kihívás és ha 2-nél több jön akkor már baj lehet ha nem vagy eszednél. Az is gó hogy nem heroikusan 500 zombit szedek le egy shotival hanem reálisan véres a dolog. Pl ha fel is tudom elsőre rugni akkor is 1-2 ütés még kell a fejére hogy szétloccsanjon. Kb mint a "valóságban"
A rugdosás nagyon jó amúgy. Ha magányosan támad a zombi akkor csak falrugom és már jöhet is kivégző csapás a fejére. Ha közben meg egy másikkal is kell foglalkoznom akkor is olyan lassan tápászkodik fel hogy bőven van idő másik megölésére sőt van hogy a fekvőt is fejbe tudom vágni utána mielőtt teljesen felkel. -
#2354 Lv43 -al fejeztem be az elso vegigjatszast es mar az sem keves exp volt.
most Lv44 vagyok de mar igy is 1.7KK exp kell a kovetkezo szinthez. a kuldetesek ugyan annyi penzt adnak mint eredetileg a zombiknal azert tobb van (random). viszont igy is edes keves ahoz a fegyverek javitasahoz. egy Wakazashi aminek eleg komoly sebzese van viszont relativ hamar "tonkre megy" meg akkor is 9K a javitasa ha nem amortizalom le 80% -ig. raadasul a Lv41-45 -os ellenfelekhez azert mar kell sebzes kemenyen nem csak egy sima suhintas aztan megyek tovabb.
jelenleg igy nez ki -
#2353 nah ez jó hír. Így legalább kicsit változatosabb karakterek lesznek. (mondjuk van egy kettő olyan skill amire szerintem tuti nem rak senki) -
#2352 Az, hogy minden meglegyen 1-es szinten az simán belefér (39 skill van talán mindegyik karakternek), de hogy minden maxon is legyen az közel sem, ahogy Richardix írta kb duplája, karakterenként változó de ilyen 95-100 szintnyi van kb.
-
#2351 Második végigjátszásra TALÁN kimaxolható. No, de ne felejtsük el a farmolás lehetőségét sem. tehát aki türelmes, vszeg kimaxolja newgame+ nélkül is az 50 -
Richardix #2350 nem lehet, 50 a max szint, az összes skill maxolásához kb a duplája kéne. -
#2349 remélem nem, mert akkor elég bugyuta a játék a végére.
Igazából pár lényeges javítás kéne ezen a játékon és akkor nagyon szórakoztató lenne. Így olyan sok idegesítő "apró" hiba van benne. mögéd spawnoló zombik, (szerintem ki lehet minden skillt maxolni, és az úgy szar), a zombik a szintedhez igazodnak, stb -
#2348 Ok, majd akkor most arra gyúrok.
Amúgy az összes skill kimaxolható? -
#2347 Purnának is csak az Aura van sajátos képesség, ami a durabilityhez köthető, de az is a társaknál lévő fegyverek értékeit tolja fel, ha közel állnak hozzá, közte a durability-t is.
-
#2346 Maintanance és Custom Maintanance mindegyik karakternek van, első már az elején el is érhető.
-
#2345 Hát jah ott viszont kopnak a fegyverek rendesen ! -
Richardix #2344 Logannek is van 2 skillje amik együtt talán.. 60%-al növelik a fegyverek tűrését. Egy a survival fülben, egy pedig a combat fülben. -
#2343 Zsír, mert logannel megyek :( -
#2342 A kinai csajnál van lehetöség arra hogy a fegyverek kopását csökkentse elöször az éles fegyverek kopását lehet vele csökkenti majd magasabb szinten a moddolt fegyók kopását is lehet vele csökkenteni ! -
#2341 Nincs skill vagy mod ami a fegyverek kopását csökkenti? Baromira idegesítő hogy ott vagyok a város közepén egy meghajlott feszítővassal meg egy véres macsétával miközben 7 zombi rohan felém. Egyébként jó játék de ezzel a kopási baromsággal meg gyorsan spawnoló zombikkal kicsit mellélőttek. Far Cry 2 valaki? :D
Egyébként a város olyan lepusztult, olyan afrikai beütéssel rendelkezik (nyomornegyed) mintha teljesen más játék lenne. Nem tudom hogy van ez, de ahol van egy fejlett turista paradicsom ott gondolom a városi színvonal is magas. Igaz hogy a sziget másik végén van de mondom olyan mintha afrikába érkeztem volna. -
#2340 jaa, akkor félreértettem :)
amúgy egyet értek, ez a szintedhez igazodás tényleg elég gagyi. -
#2339 Nem, ennek vannak előnyei és hátrányai.
Például így tökmindegy merre mászkálsz mindig kihavást jelenthet egy csoport zombi és nem csapsz le egy ütéssel hármat.
Ez egy horror alapra készített játék, így nem csoda, hogyha arra mennek, hogy soha ne legyenek túl könnyű ellenfelek és ne érezhesd teljes biztonságba magad, hogyha visszatérsz egy régi helyszínre akkor se.
-
Richardix #2338 Ember.. én a Dead Islandról beszéltem, nem a Borderlandsről :D A borderlandsnek normális New game+-a van (eleve, ott nem a szintedhez igazodnak az ellenségek, valamint New game+-ban mindegyik le lett cserélve egy hasonló, ámbár jó 20-30 szinttel nagyobb társára :D)
Eleve, ez a szintedhez igazodós szarság szerintem csak lustaság. Lusták kimatekolni, hogy az egyes területeken várhatóan hányas szintű leszel, így inkább használják ezt a félmegoldást. -
#2337 Sajnos a Steam-es verzióhoz nem jár kézikönyv, ezért olvasok el mindent a játékban. :) -
#2336 én imádom a borderlandset, úgyhogy ne bántsd :)
Hát a borderlandsben jobb egy fokkal a new game+ mint itt. Ott minden a szintednek megfelelő, itt meg találhatsz lvl 3-as cuccokat lvl 30-on (és nem csatlakozol senkihez). Azért az kicsit vicc.
Jó a storyja tényleg nem volt nagy szám, de nem is az volt ott a lényeg. Mindenki a Vault-ot kereste, mert erről szólt a legenda (Hány ilyen film van). Azért itt se egy eget rengető a story, de itt se az az érdekes, szóval a story témát hanyagoljuk -
Richardix #2335 Az érdekes az, hogy semmi se lett benne olyan jó mint abban amiből feltételezhetően lopták, mégis összességében jól működik. A fegyverek barkácsolása egyértelműen jobb volt a Dead Risingban (Gépfegyveres játékmackó? egyértelmű :D), a lootrendszer a Borderlandshez hasonlít, de az se lett olyan jó, meg úgy maga a játékmenet is ahhoz hasonlítható, ami mondjuk jó is, de a New Game+ pl egy nagy kuka. A harcrendszer az ami sajátnak tűnik, azzal nincs is baj, a sztori meg... hát épphogy van. -
#2334 Valamint a játék kézikönyve is ezzel kezdődik. -
#2333 Banoi a játékban Ausztrál gyarmat volt 1975-ig. Mindez le van írva valamelyik Fact-ben.