Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg hogy? Tallózd már ki a c/steam/comm../di/di.exe -t!
Ne szenvedj már vele!
Nem is csodálkozok h nem megy, ha alapból ilyen dolgokat csinálsz!
2.A gépem ittvan pár sorrall lejjebb, ezzel a configgal 50-60 fpsem van maxon 1080p-ben
3.Multizni lehet, úgy h meghívod a haverod, vagy ha sétálsz valahol és egy másik játékos is épp ott jár akkor kiírja hogy csatlakozhatsz hozzá, vagy õ hozzád, egy töltõképernyõ és már egy "világban" is vagytok (de beállíthatod, hogy ne csatlakozzanak hozzád)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Töröld a steam-et, ha lehet AdvancedSystemCare-el, mély takarítással (registry-t is kipucolja), úgy tedd újra steam-et, majd próbáld meg visszarakni DI-t, ha akkor is hiba, akkor steam törlés újból, de akkor szedd le megint DI-t steam-en belül.
Ha akkor is hiba, akkor passz!
Vagy copy-zd bele ezt:
Resolution(1920,1080)
Monitor(0)
BPP(24)
FSAA(0)
TexBPP(32)
TextureQuality("High")
Filtering("AnisotropicTrilinear")
Fullscreen()
VSync()
Shadows("High")
ShadowMapSize(2048)
SpotShadowMapSize(4096)
Lightmaps()
GammaFloat(1.17)
MaxRefresh(60)
MaterialQuality(0)
FXQuality(3)
FXFadeLevel(0)
WaterQuality(0)
GrassQuality(0)
EnvQuality("FullDynamic")
ShaderPath(5)
DisplayDeviceType(0,0.000000,1.000000,1.000000,1.000000)
Csak bobby kérdezte, hogy mi az a blur!
Én utálom minden játékban és kapásból kapcsolom is ki! Még az elsõ indítás elõtt!
Mellesleg az imént intéztem el egy thugot, de szegényt nagyon megkínoztam 😄 elöször beledobtam 8 dobófegyvert, utána a pajszerral mintkét karját eltörtem, szegény már csak fejelni tudott XD
Köszi a választ!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
1. mennyire bugos? Itt-ott olvastam, hogy azért nem fenékig tejfel, vagy csak a patchek elõtt voltak gondok?
2. szépnek hát na, szép, mennyire eszi a gépet? Milyen gépekkel toljátok?
3. a multi hogy megy? Ha jól t udom akkor annyi, hogy becsatlakozik az ember és már ott is van mellette 1-2 másik túlélõ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Dobálni nem szoktam a fegyókat!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Survival: helynövelõ skill lehet hasznos, illetve szerintem karakter válogatja, hogy milyen hasznos skillek vannak ezen az ágon!
Steam - hiba:
Ez a játék jelenleg nem érhetõ el.
Kérjük próbáld meg újra máskor
A Steamet is újrateszem, de pl. Homefrontot fél év volt leszedni, mert ugye a dvd-n nincs rajta a full játék. Szerintem pár napot várok, hátha csak steam hiba, vagy ilyesmi. Ha akkor se fog menni, akkor majd újrateszem a steamet, mint végsõ eset.
Más játékkal kapcsolatoabn volt aki komplett újratelepítette a rendszerét emiatt és nem járt sikerrel. Volt akinek a NOD32 okozott akadást, nálam nincs NOD, sõt semmilyen vírusírtó nincs bekapcsolva amikor játszani akarok. Szóval emiatt se akadhat. Minden driver a legújabb. Egyszerûen nincs ötletem, csak ablakon kidobott 7 ezer forintom.
Van vagy 100 eredeti játékom, de komolyan mondom, lassan én is warez párti leszek, mert ez így elég tragikus. Ha az nem fut vállat vonok, itt viszont klotyón lehúzott pénz....
Régen voltak jó kis ilyen játékok ... de manapság erõltetik ezt a skálázást, amitõl a kalandnak ez a része kiveszett. Pedig pont ezért imádtam.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Cd kulcs meg 3*5, nem 5*5
Letöltöttem Steamrõl hátha a dvd meghajtómmal van baj. Ugyanúgy kapom a 'játék nem érhetõ el' hibát. Újraindítottam a steamet is, semmi változás, mindent megcsináltam amit ilyenkor szokás. (validate, defrag), semmi.
Olvastam, hogy egyeseknek hasonló hibát steam reinstall megoldott, de volt akiknek nem. Szóval nem tudom. Mindenesetre írok a PlayOn-nak, hátha tudnak valami megoldást. Mert minden más játék indul steam alatt, csak ez az egy nem. És maga a cd kulcs is nagyon fura volt, ugyanis két komplett mezõ üresen maradt aktiválásnál, de ettõl függetlenül elfogadta.
Here’s what it can do:
Remove stuttering / jerkiness caused by repeated keystrokes… without using Filter Keys
Fixes sluggish mouse in menus
Disable / enable SSAO shader for increased performance on some configurations (NVIDIA only)
Disable / enable motion blur, as some people just don’t like it
NEW in v1.1: Disable / enable bloom and weapon refraction
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
developer mod-ból mennyi lesz? találtam egy #1 jelüt ebbõl gondolom lesz több is
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Aki Sam B-vel van (én elõször Xian Mei-el kezdtem) az feltétlen fejlessze a pénz loot növelése skill-t (elöször 10, 3. szintre már 30 %-al növeli a játékbeli pénz loot mennyiségét).
Most öltem le az elsõ Ram-emet(Most kezdtem az ACT 2-t: level 18 és a fentebb említett összeggel a zsebemben).
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Totál homályos a kép körbe. Na EZ az.
Am egyszerûbb lett volna ha átírod és kipróbálod.
Kb 2 perc alatt megnézheted magadnak.
Max videó-t, amin láthatod a külömbséget!
Mozgás közben észrevehetõ! Álló képen nem látsz semmit belõle!
Mikor mozgatod az egeret, vagy futsz akkor a kép elmosódik!
Mint pl dirt-ben ha gyorsan mész csak zöld homályként látod oldalt a fákat!
Kb majdnem "csõlátás" -ra hasonlít.
Figyeld a videón mikor a gyerek fordul vagy 90fokot, milyen homályos a kép!
Ám nem mondanám eddig nehéznek a gamet sokan meg panaszkodnak , de mire ?
Ahol nehéz elfutsz a zombik elöl , igen ritka esetben kötelezõ õket halomra ölni. Felrugod õket aztán onnantól semmi problem. Lõfegyverbe is van töltény dögivel , de azok meg kb úgyis csak az emberekre igazán hatásosak 😄 , de lehet most szólom el magam és olyan nehéz lesz mint állat a végére.