Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Milyen már, hogy a 5*5 helyre csak 3*5 kulcsot kell beírni...
Parasite Eve 2, best game EVER!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mert 2 lehetöség van !
Az egyik te megad csinálsz mindent és aktiválod be steamre !
A másik meg az hogy maga az Intkey-s adminjai csinálnak meg mindent helyetted !
Ekkor szokta kiirni hogy need activation ez esetben az adminoknak kell aktiválniuk a játékot !
Ebben az esetben meg kell adnod a steam belépési adataidat !
Ki kell találni egy ideiglenes jelszót amíg az adminok aktiválják és persze amia legfontosabb a Steam Guardot deaktiválni kell amig az adminok aktiválják neked !
Amint aktiválták a játékot e-maiilben értesítenek hogy megtörtént és visszatérhetsz a megszokott jelszavadhoz !
De ha irsz nekem privátban egy order számot amit e-mailben kaptál megkérdezem neked supportban hogy áll most neked a rendelésed ?
mert több mint 1800 rendelést kaptak és még mindig tart a vevõk kiszolgálása !
Én az elsõt választottam hogy mindent magam csinálok meg biztos ami biztos !
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amíg nem tudja az ember, hogy így mûködik, addig tényleg fura. De most, hogy tudjuk, van benne logika...
Tudom, nálam is ezt csinálta, utánnaolvastam és a gyakorlat is igazolta hogy így van
Elsõ térképen kaptam még egyet a repülõshöz hasonló questet( nekem is elõször a repcsisnél tünt fel) és mikor átjutottam a városba egybõl odakerült a quest listára. ott megcsináltam amit kért a quest majd ismét eltünt mert az a következõ mapen lesz teljesíthetõ.
Érdekes hozzáállás a fejlesztõk részérõl hogy addig nem mutatja. Joggal gondolja az ember hogy bebugolt. Én is arra gondoltam egybõl.
De nem
Tehát már a friss patchel együtt rakta fel amit leszedett hozzá a steam !
Én szinte soha nem játszok multiban, azt nem szeretem, Co-opban pedig a L4D volt az utolsó. De ez is tetszik, ahogy a Borderlands is tetszett single-ben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is ott vettem, aktiválás és csókolom DeusEx HR-t is itt vettem az is ugyanígy mûködött. Amúgy meg maga a kulcs tök mind1 milyen orosz litván német... Általában Multi lang. kulcsot árulnak szóval ha angolra van állítva a Steamed az angol verziót szedi le nem az oroszt vagy litvánt. COD BO kulcsoknál volt valami keverés de ott más rendszer volt annyi hogy le kell tölteni egy "angolosítást" hozzá patch formájában és kész de ilyen esetben ezt külön feltüntetik. Amúgy a Steames kulcsokkal van csak ilyen macera, pl EA origin rendszeréhez region free kulcsok vannak ott nincs ilyen para faktor.
on
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
mitõl lehet az, h mellékküldetések amiket felvettem, nem tûnnek fel a listában?
van valakinek vmi tippje arra mi okozhatja ezt?
"The trees move. Do you not see it?"
Beleöltem 7 órát a 7 pontot éri de semmivel sem többet, a kevesebbre még esélyes,ez csak attól függ a küldetések megmaradnak-e ilyen színvonalon mint eddig. A paraszint minimális egyenlõre...
Mivel a COD Black Ops is region Locked ezért kell hozzá a VPN progi !
Ez egy olyan progi hogy fel tudsz csatlakozni Europe/Eastern/Russia/USA serverekre vagyis külföldi serverekre hogy ott tudd aktiválni a játékot steamen miután aktiváltad nyugodtan disconnectelhetsz mert nincs rá több szükség vissza térhetsz a normál netkapcsolatodhoz !
Én is így vettem a Deus Ex-et, de rendszert nem érdemes csinálni belõle, mert könnyen pórul járhatunk.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont vagyunk 1 páran azért akik meg pont az ilyen "szabadságot" hiányolják a mostani játékokból..
FC2-õt pl pont ezért szerettem odamentél ahova akartál nem voltál csõbe zárva <#idiota>#idiota>
Egyedül persze, hogy dögunalom mászkálni a szigeten meg üvegeket gyüjteni ugyanez társaságal már jó lehet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Aki meg a sztorival kapcsolatos élményét osztaná meg, az használja a SPOILER makrót.
Köszi.
De az egektõl messze van.:)
Ha az ember megcsinálja az elsõ 2-3 fõ küldetést akkor a loadolás utáni kiinduló pont is jóval elõnyösebb helyre kerül tehát megbocsájtható a mentési rendszer...
Nem rossz,coopra mókás,de a daraboláson kívül (amit rövid idõ után megun az ember és arra megy hogy 1 vágással repüljön a fej) semmi kiemelkedõ...