4724
  • IXEMGabeo
    szerintem, ha ez így lett volna még nehezebb lett volna a játék és minden zombinál headshot kellene:) jó kis macera lenne, de biztos akadnak profik, akik ezt is megoldanák:)
  • PeeTeR
    readme -be meg mindig audio.src van
  • IXEMGabeo
    bocs én az emberi ellenfelekre gondoltam...zombis gameknél is pl a Resident Evil 4-5 ben is volt amikor fejen lőttem zombikat és nem hogy meghaltak volna, hanem ilyen furcsa lény nőtt ki a nyakukból:D:D
  • Szuni
    Így van, itt viszont sokszor nem csapjuk szét a fejét, hanem elég ha a testét ütlegeljük - lőjük. és kipurcan. Amíg van agya, kúszni -másznia kéne utánunk, bármilyen sérülten (több helyen ez látszik is).
    Ha az agya megsemmisül, akkor vége. Erre céloztam :) hogy ez kellene bele, addig nincs vége, amíg teljesen meg nem semmisítjük. Ne lehessen a lentebb leírt módokon is kicsinálni szegényeket.
    Off. Nemrég voltban boltban, az utcán rámsikított egy gyerek a saroknál. Azt hittem reflexből vágom agyon...
  • MerlinW
    A fejlécben szereplő Hi-Res csomag frissítve:

Rendszerkövetelmény:
    DX10-es kártya, 1GB VRAM-mal
    16:9-es FullHD monitor

A csomag tartalma:
    FOV: 82,5 (bőven elég és kevésbé torzul a kép)
    Fog: 0,4 (köd kicsit csökkentve)
    Desaturate: off (élénkebb színek)
    Voicechat: off (hangkommunikáció kikapcsolva)
    Auto equip: off (nem teszi a kezedbe automatikusan amit felvettél)
    Shadows: 2048/4096 (magas minőségű árnyékok)
    Shader Model: 4.0 (gyorsítja a renderelést DX10-es kártyák esetében)
    SSAO: on (Screen Space Ambient Occlusion, mélységet ad a textúráknak/objektumoknak )
    HUD: 16:9 (átrendezi a HUD-ot, kevesebb helyet foglal)
    Motion Blur: off (forduláskor az elmosódás kikapcsolva)
    Weapon Blur: off (ütéskor a fegyver elmosódása kikapcsolva)
    Bloom: off (a játékteret betöltő vakító fehér paca kikapcsolva)
  • Prof William
    A zombik egyik fő tulajdonsága szinte az első filmektől hogy ha az agyát elpusztítod akkor vége.

Én csak a lőfegyveres dolgot nem értettem mert az tényleg illogikus.
  • MerlinW
    Fene tudja.. talán, de mindenképpen játszanod kell a Steam cache-ével hozzá.
  • Broafka
    lebuktam! :D

Amúgy tuti hogy meg fogom venni, mert olyan mint a borderlands tényleg (mondjuk hangulatra más), azt is megvettem.

még egy utcsó kérdés:
    Ha megveszem, akkor a mentéseimet áttudom rakni a legit verzióba? nem vész el a karakterem, vagy kezdhetem előről? (az se lenne gond mondjuk, csak hát... érted :) )
  • MerlinW
    A warez törli az előző karaktert, ha újat kezdesz. Látogasd meg a másik topikot:)

Egyébként úgyanúgy működik, mint a Borderlands-ben. Playtrough 2-vel éred el a magasabb szinteket, fegyvereketet, talán új ellenfeleket (borderben legalábbis voltak új monszterek pt2-ben), stb.
  • Broafka
    amúgy végig vittem a játékot. Most előről kezdtem, vagyis mindenem megmaradt, de nem látom túl sok értelmét, mert a küldetésekért ugyanazt kapom, és a fegyverek se táposabbak (néha találok a szintemnek megfelelőt, de amúgy tele van lvl 1-es cuccokkal)

Egyébként csak nálam csinálja azt, hogyha új játékot kezdek egy másik karakterrel akkor az előzőt törli?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van másik befejezése amúgy a játéknak? Mondjuk ha szarrá lövöm a végén White-ot, és akkor nem lövi le a csajt, vagy mindenképp bezombul a csávó?

Egyébként miért is megyünk mi tulajdonképpen a börtön szigetre? Mert a csóka azt mondta, hogy ő segít kijutni, és amúgy hozzunk el neki egy ellenszert a feleségének? Miért nem hajóztunk egyszerűen el? Tudom, különben nem lenne játék, csak kicsit olyan logikátlan volt a vége nekem
  • Broafka
    jaj de utálom őket, amúgy nem gyorsfutós volt. De a legszebb az volt, amikor a rendőrségen kiírtok mindenkit, már csak vissza kell futni az ajtóig, futok, futok, egyszer csak elém spawnol egy zombi, olyan frászt kaptam, addig ütöttem amíg bele nem tört a fegyver :D
  • Grr1234
    nem realisztikus
  • Broafka
    az emberek egyből meghalnak (kivéve ha valami boss féleség), zombiból viszont nincs annyi, szóval elég egyszerű lenne úgy a játék, ha egyből meghalna fej lövéstől. Nincs ezzel gond, csak szokatlan.
  • Szuni
    Végül is egy élőhalottat azért el kéne teljesen pusztítani. A játék maga nagyon jó, de teljesen illogikus, hogy addig csapkodom egy lapáttal, míg meg nem hal, vagy addig rugdalom lefelé a csatornába - tengerbe, míg megfullad. nem. Fel kéne neki állni.. Ha szétlövöm az agyát, vagy felrobbantom, elég, vagy darabokra szedem egyéb fegyverrel - autóval, akkor igen, vége. De azért mert kapott hatot egy baseballütővel, elvben vígan kellene még harapdálnia a lábam. Ezt jobban kidolgozhatták volna.
  • Laza
    Én sem értem ezt a mai tendenciát, hogy velünk együtt skálázzák az ellenségeket (és a lootokat). Egy normális játékban területenként kellene a különféle erősségű ellenséget szétszórni ... egy sandbox játékban még külön élvezetes is, ha direkt behatolok olyan területre, ahol nálam jóval erősebbek és zsírosabb lootok vannak ...

Nagyon remélem, hogy a Skyrimben elfelejtik ezt a hülye rendszert ...
  • Prof William
    Pedig úgy érzem itt pont az ellenkezője lenne igaz... Teljesen reális hogy ha gyakorlatlanok vagyunk akkor még egy vascsővel is többször rá kel csapni egy zombira hogy betörtön koponyája de pl egy fejlövésnél ha találsz 100% hogy szétroncsolódik az agy... Szóval ez a több fejlövés egy zombinak dolog nem stimmel.
  • IXEMGabeo
    Call of duty féle háborús game-eken kivül ritka volt az olyan játék, ahol azonnal meghal valaki a fejbelövéstől:) sok játék elsüti az életcsíkot
  • Richardix
    Kivéve, hogy te kapsz talentokat, a zombikkal ellentétben.
  • Prof William
    A szintlépésnek ahogy nézem az ellen szempontjából nincs értelme mert velünk együtt nő a szintje ami érthető is... Pl ha 1 hónapig irtom a zombikat max fifikásabb leszek a végére de akkor sem fogom egy bottal elsőre "megölni" őket.
  • Szuni
    Igen, erre gondoltam én is logikus következtetésnél, de egy hullánál se találtam ilyet, pedig kinyírtam már egy párat.. :(
  • Noodlee
    Suicide hullából, de asszem venni is lehet néha.
  • Szuni
    Suicider Maeat-ot merre lelek?
  • Tatyla
    Xiannal kitalenteltem a fej szettaposast az szar :)
  • Büdös Bohóc
    lehet gyorsfutós volt, van pár amelyik 50 méterre is lát kb téged aztán rohan, pár másodperc alatt ott van
  • Broafka
    hmm, ez a játék néha csal! Szarrá kaszabolok minden zombit a környéken, körbe nézek, és egy pár másodperc múlva már mögöttem ütöget a hülye gyerek, pedig látótávolságon belül egy darab zombi nem volt.

Amúgy kár (mondjuk megértem valahol), hogy a zombiknál nem túl hatásos a pisztoly. Az emberbe elég egy fejlövés, a zombinak vagy 15 fejlövés kell hogy meghalljon.
  • Büdös Bohóc
    jajajajaaaa
  • Ryder62
    XD
  • Laza
    Addig nyomtad amíg az exe is elkapta a vírust :)
  • Prof William
    A gyorsakat én is lerúgom. Rohan beviszek egy rúgást majd fejbe verem azzal ami kezemben van. Ha ettől nem is ha meg rögtön akkor is leül akkor meg már csak ismét fejbe kell verni és kész. Ráadásul ahogy elnézem az infectedeknek kevesebb ütés kell.

Érdekes volt tegnap amúgy. Felkelt az egyik amikor elmentem melette majd megindul felém de zombiként nem vette észre az eggyik pálmát ami hátam mögött volt és nekiment majd a földre ült. A koppanásra hátrafordultam és rögtön kihasználtam a lehetőséget. Hangulatos volt.
  • MerlinW
    Ez a vírusirtók hibája, nem a játéké:) Kaspersky, MSE nem jelzett.
  • Büdös Bohóc
    az AVG nálam is bejelezte az exet mikor sokáig nyomtam egy huzamban de más bajom nekem nem volt
  • MerlinW
    A steam-es és a doboz játék annyiban különbözik, hogy a dobozosnak van doboza:)
  • Laza
    Ja igen, elbattam :)
  • BoneDragon
    Act2-ben benzinkutas rész? Az inkább az Act1, chapter 2.
  • Laza
    Nekem nem szokta (vagy nem mindig) eltalálni a másikat, még akkor sem, ha valaki csak előtte fekszik a földön ... simán átfut az előtte lévőn és fejbebasz miközben a rúgásom a földön fekvőbe megy :(
  • koschwarz
    ja, orbitális nagy bug...
  • Noodlee
    Ha rugótávon belül vannak, akkor többet is le lehet rúgni, mint 1.
  • Laza
    Ezzel még a thugok sem kihívások, mert felhergelem őket rúgással, hogy ordítsanak, majd odaszaladok, és a nyakánál kaszabolok ... igen szép criteket szokott ott beadni :)
  • Laza
    Még az Act2-ben vagyok a benzinkutas rész után ... eddig a 3 féle zombiból (walker, thug, infected) az infected-ek tudnak csak kihívást okozni :) Már mikor hallom az kiabálásukat megmeredek, és csak keresem honnan jönnek, hogy időben le tudjam rúgni őket. Már ha 3-an jönnek egy irányból probléma lehet, mivel nem feltétlen lehet megállítani mind a rúgással (mert nem rúg le többet egyszerre, csak aki közvetlen előtted van). Megfelelő lélekjelenlét nélkül pikk-pakk szétkapnak :)
  • Fpocok
    Ők a friss zombik, nem rohadtal el még annyira.