4724
  • KranaZoli #2250
    Nálad is így fog kinézni, csak használd vagy Merlin beállításait, vagy a config tool-t.
  • Fpocok
    [Dead Island: Rendezői változat [MOD]

Változások:
    -Testrészeket könnyebb levágni/eltörni. Infected-ét nehezebb, mint a walker-ét, de az infected meg is hal benne.
    -Nagyobbat sebzünk fejre.
    -Infected-be nagyobbat sebzünk hátulról.
    -Infested életet tölt vissza (lehet csak akkor, amikor taunt-ol)
    -Lőfegyver használata esetén lehetséges ledönteni a zombikat és van esély, hogy áthatol a golyó (penetration)
    -Walker-ek messzebbről kiszúrnak.
    -Walker-eknek nagyobb az állóképességük (stamina)
    -Fegyver eldobásánál már nincs auto-aim
    -Assist-ért teljes XP jár.
    -Tripla annyi lőszer lehet nálunk, mint alapból.
    -*Improved loot tables (used Anime SchoolGirl's non-cheater edition http://forums.somethingawful.com/sh...0#post395414294)
    *

Jól hangzik. Még nem próbáltam. Mindig készítsünk biztonsági mentést a file-okról.
  • Maxtreme
    Tegnap én is lőttem pár képet :)

• Fpocok
    Ehhh... basszus. Ez nagyon spoileres
  • PeeTeR
    biztos lesz/van szebb de igy hajnali egykor ennyire futotta. bar a kulsotol eltekintve hasznosnak ugyan ugy hasznos

• IXEMGabeo
    3. képről nekem a FUCK the police felszólítás ugrik be:D:D
  • Fpocok
    Rendőrségen lesz automata pisztoly meg assault rifle is.
    Faszán néz ki nálad.
  • Laza
    Nem kellene lángolnia annak a baseball ütőnek? :)
  • oregon1987
    Na sikerült már jó pár módot találnom! Ezeket hoztam eddig össze! Nem a legjobbak de még csak lvl 19 vagyok! ;P Talán az elektromos machete a legjobb mind közül! De sikerült találnom egy nagyon faja Séf bárdot elég szép sebzéssel! Fegyvert még most sem leltem csak egy vacak revolvert! Adhatna már valami komolyabb shotgunt vagy gépfegyvert!

• Lowosan
    Sziasztok!
    Valaki eltudná nekem küldeni a mentését a 8-9. chapter környékéről?
    Mert újrakellett rakni a rendszert és elveszett a mentés sajnos
  • PeeTeR
    hat fk errol lemaradtam, pedig azt hittem az egesz tetves jungle -t bejartuk a haverommal. mar rakom is vissza a backup savegame -et es megyek erte :D
  • Fpocok
    Ja tényleg, írta, hogy újrakezdte...
  • MerlinW
    Pt2-ben szerintem nem tud, ha még nem játszotta végig.
  • Fpocok
    Play, kiválasztod karaktert és tudsz elvileg chaptert választani.
  • neszoljalbe
    Tud valaki valami csalást , vagy mentést , vagy gyors utazás módot ? Végigvittem a játékot , újrakezdtem ugyan azzal a karakterrel az elejéről , de túl lassú lenne újra eljutni a dzsungelbe meg ilyenek , nincs valami mód erre ?
  • ikszipszilonzé
    Elnézést, nem tud valaki olyan linket amin le van írva az összes side quest, mert szeretném mindet megtalálni, de idáig sehol nem láttam teljes listát.
  • IXEMGabeo
    jaja egyik csávó említette h benne van...

na de a video végén ki az az öreg szamuráj zombi akit ennyire nem lehet kinyírni láncfűrésszel?:D
  • sznus
    Egy kis Easter Egg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A dzsungelban most találkoztam Jason-el a Péntek 13-ból! :D Meghaltam vagy 20x, mire kifektettem! Xd A házban fennt fellelhető a motorfűrésze! :)

Aki nem hiszi, KATTINTSON. SPOILER!
  • Noodlee
    Play-multiplayer options.
    Itt a slotokat állítsd nullára.
  • Hunor1
    Skacok hol lehet kikapcsolni azt hogy mások beugráljanak hozzám??? Én nem rajongok a coop stílusért. Szeretek magamban felfedezni inkább. Pláne hogy ilyen random playerek beugranak és csak össze vissza rohangálunk, sőt volt küldi amit elvesztettem emiatt.
  • Hunor1
    igen, későbbi misszióban nyílik meg.( helikopteres)
  • Ironman2
    Másik topikban is kérdeztem tőled
  • MerlinW
    Nem. Semmi köze hozzá.
  • wedge31
    GK teszt.
  • Ironman2
    MerlinW! Ez nem cseszi el az állást? Mármint a hi-res pack
  • Ironman2
  • Prof William
    Azt sosem lehet tudni. :)

Amúgy igen. Gyorsan leraktam tálcára gamét aztán meg bepötyögtem a dolgot. Kissé elírtam. De azért mekkora feeling lenne már vasúttal elcsapni a zombikat.
  • Noodlee
    A "vas" szó csak véletlenül került be oda :P
  • strebacom
    Van benne vasút..gyáá azt szeressem hol-hol??
  • Fpocok
    Majd később.
    gyorsvasutazás? Ne ilyet még nem hallottam.
  • Prof William
    A lighthouse után maikor mewgyek le bungalók felé ahol boros nő van van valami bunkerszerű építmény. Mutatja a map hogy ez is valami safehouse lehet mrt van benne gyorsvasutazás meg minden de sehol sem lehet bemenni oda. Mi a megoldás? Vagy majd sztori szerint jutunk el oda?
  • strebacom
    No azért kell az is blur meg bloom meg mitomén......igy olyan mint a HL2...
  • MerlinW
    Fejlécben levő csomagomból használd ezt:
    \Documents\DeadIsland\out\data\scripts\Audio\audioproperties.scr
  • Fpocok
    Sehogy. Szar az egész. Persze van egy két módszer a STEAM fórumon, de tapasztalatból mondom, hogy nem mindenkinek működik.
  • PeeTeR
    pontosan. poen volt tegnap este bementem egy Lv14 -es magyar srachoz, gondoltam segitek neki. es ugye az ellenfelek is Lv10-15 -os szinten voltak, egy rugas vagy 2 pofon eleg volt :D
  • Jude666
    Sziasztok!
    A játékban co opban valahogy ki lehet kapcsolni a mikorfont, kicsit idegesítő...
  • MerlinW
    Elfelejtitek, hogy ez egy szerepjáték. Ha magas szinten, magas szintű fegyverrel támadsz akkor egy lövés/ütés az ellenfél. Alacsonyabb szinten, pedig több.
  • Broafka
    az macera ha headshot? Az embereknél én csak arra céloztam, egy pillanat alatt meghalt. Zombiknál is úgy kéne, távolról lelehetne szedni őket (BOOM HEADSHOT) közelre meg szarrá verni, és amikor a földön van akkor vagy fej levág vagy széttapos vagy (szerintem úgyis halott, vagy mozgásképtelen már) 4 végtag lekaszabolása.
  • Richardix
    Nekem is warez (nebántsatoooook), de nekem megmaradt az előző karakter is (legalábbis a Play menüpont alatt ott van, a mentését nem töltöttem be)
  • MerlinW
    Köszi, javítva.