4724
-
#2453 Azt hiszem ezt a modot kihagyom, egy sima lövöldévé degradálja a játékot. Vannak azért értelmesek is, Hud mod, Coop xp mod, Hud no fade, stb. Egy rúgással földre küld egy thugot? Na persze... -
#2452 No comment... Néhány autóhasználat után simán hozzá lehet szokni. -
#2451 jogos, elobb legyen minden rendben aztan a DLC -
#2450 Bad_Boy_Brazil Cleiton Rod
@deadislandgame Why The Driver and Passenger Sets are opposite? I Always get confused what side to enter.
16 hours ago
in reply to ↑
Sam B
@deadislandgame Sam B
@Bad_Boy_Brazil because the game is set in Papua new guinea, where they drive on the other side.
-
#2449 Előbb a bugok javítása, aztán csak a DLC.
"Right now the Dead Island development team's priority is working on fixes and updates across all platforms so that we can take care of all of the fans who have been so supportive of our game," a spokesperson said "There is some awesome DLC content planned for Dead Island, but first we have to put all our focus on the base game experience." -
l0b1g #2448 de hogy basszus mennyi mellék-küldetés van, még jó hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem mentem át a börtönbe, mert akkor egy csomó kimaradt volna... -
l0b1g #2447 jaja, azt vágom. de a földön sem volt sehol körülöttem... szopóág
-
#2446 Ha tele van a táskád, akkor kidobja a földre. -
#2445 Ha nem kerül a tatyódba akkor a földön lesz. Mondjuk előfordul, hogy ott sincs. Az gáz. -
l0b1g #2444 nekem olyan volt nem egyszer, hogy a create menüben készített fegyver, nem látszik az inventoryban miután megcreate-eltem. buktam az hozzávalókat meg a zsét is. valakinél volt már ilyen? -
l0b1g #2443 hopsz, ezt köszi! -
#2442 Nem próbáltam, de elvileg működik. Rendesen megcsináltad, amit kell? Írásvédetté tetted? -
#2441 #2409 -re senki? -
#2440 -
Richardix #2439 aha.. na akkor hol van? -
#2438 de meg van -
Noodlee #2437 -
Richardix #2436 Nemazért, de a világosbarna és a narancs között alig van különbség, és én ezt barnának tekintem. Pont. Nincs meghatározva hol van a határ. -
rumkola #2435 lehet az szarul kalibrált tft monitor is :D -
#2434 Szerintem menj el szemészhez. De most komolyan. -
#2433 Az narancs :D
Amúgy MerlinW a szürkét kihagytad. Az van legelöl. -
Richardix #2432 én maradok a világosbarnánál, köszönöm. -
Noodlee #2431 -
#2430 Legyen inkább ARANY színű ahogy a játékhoz adott könyv említi. Ugye csak nem néztél bele?! (legalábbis asszem arany, épp nincs kézközelbe :) -
#2429 Barna...? -
#2428 Egyezzünk ki narancssárgában, mert az:) Ez a minden RPG-ben használt standard ritkasági jelölés. fehér, sárga, zöld, kék, lila, narancs. -
Richardix #2427 sárgásbarna, de inkább barna... -
#2426 Elméletileg ez csak az USA, világszinten 2 millánál tart kb. Ennyit számít, hogy konzolokra is tervezték és kiadták. A Witcher2 meg hónapok alatt érte el az 1 millát. Tuti ha megjön a konzolos verziója, abból is elmegy 1-2 hét alatt a milla.
PC-n alig van pár játék, ami átlépi a millás küszöböt (a konzolhoz képest). -
#2425 de igen, vegulis mindegy :D -
#2424 ööö a barna az nem sárga? -
Richardix #2423 A színük a minőségüket jelzik, hogy mennyire jók a tulajdonságaik. A fehér az alap, aztán zöld, kék, lila, és végül a barna színűek a legjobbak.
A fegyver elhasználódására pedig mindegyik karakternél vannak skillek, keresd meg magad (durability)
Én egyébként a kaszabolást részesítem előnyben, ha meglendíted egy pöröllyel, attól még felkelhet és utánad mehet, de ha kettészeled, az már tuti megoldás :D -
#2422 Durability jelenti az elhasználódást. Ha van olyan talent, hogy +10% durability, akkor 10%al tovább bírja -
#2421 Nem neked ment. Azt a kommentet már töröltem. Akinek írtam, az tudja. -
Prof William #2420 A különböző színű ( a nevük ) fegyók miben jók? Ilyen speckó dolgok mint pl a Diabloban a nevesítet fegyverek?
Melyik skillek csökkentik az elhasználódást?
A blunt típusú fegyverek jobban tetszenek. Valahogy biztosságosabb érzés ha látjuk hogy szétment a feje az ellenfélnek, mint ha csak lekaszaboljuk valamint ez a klasszikus zombiölő módszer. Roncsold szét az agyat! -
#2419 Banoi leirasokat erdemes elolvasni mert van benne egy-ket erdekes dolog. ID meg kacat :D -
#2418 Lemaradtam, mi nem jött ki hivatalosan?:) -
#2417 Ha ez nekem jött, miket hordasz itt össze? Ki mondta, hogy félkész és ki mondta, hogy 10percet játszottam? Azt meg végképp nem értem miért is nem tudok játszani vele. Mi köze van annak ahhoz ha eltűnik a fegyverem...
Attól, hogy nektek nincs ilyen bugotok még létezhet. Nyomnom kellett volna egy képet...
-
#2416 Csak a konzolosok gyűjtögető perverzióját kielégíteni rakták bele:) -
#2415 Azoknak az ID card-oknak meg füzetecskéknek van valami szerepük? Érdemes összegyűjteni mind? -
#2414 Nekem sem.