Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként v alaki elmondaná, hogy mégis mi a jó szar az a ruha a ram-on? Kevlár kényszerzubbony? 😛
"realisztikus", "zombik" tegyél rendet a fejedben😊
Grr1234
A lámpa körül nézd a fényt.

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem tudom, alapvetõen egy élõhalottat elképzelve nem lenne szabad futniuk. Lassú lomha lények, a tanulmányok is ezt mutatják ezért fura, hogy 1-2 film és játék gyorsnak állítja be õket, na meg keverik sokan a fertõzöttekkel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a szûk sikátorokban nem lehet 5 méterre elkerülni a zombikat, az infectedrõl meg csak annyit, hogy vmi fejlett radarjuk lehet, mert hogy ha meghallom a sikításukat, még vagy 10 mp-ig nem is látom õket, csak azután látom hogy honnan fúj a szél...
Köszi én nem látok semmi különbséget.....
<#fejvakaras>

Grr1234
Malakai
The Return of the Living Dead-ben '85-ben is voltak futkosó zombik már. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Grr1234
Upsz, nem figyeltem, imgur. Mindjárt feltöltöm máshova.

Nagyon köszönöm hogy segiteni akarsz, de nincs semmi a linken 403-as hiba kód!!

sztem realisztikus, mert alapvetõen a zombik szívósak. Mondjuk, ha fejen vágod õket akkor ott maradnak az a gyenge pontjuk.

Közben eszembe jutott hol futottak a zombik->Zombielandben, és még a Holtak hajnalában is itt-ott amott

Malakai
A sima zombik itt is lomhák, csak az utolsó 1-2 méteren lódulnak meg max támadásra.

Az Infected az, amelyik gyorsan rohangál, de az viszont hangosan sikít, mikor meglát.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bloom nélkül szebb a játék, vagy bloomal szebb,valaki tenne be képet ilyet meg olyat is!!
<#fejvakaras><#worship>

Elfutás, második felvonás: ugyanez a felállás, csak máshol -.-
Az elfutásról meg ennyit: Úgy döntöttem magasról szarok a zombikra, és inkább elfutok, mert hiába van ilyen 400-500 sebzésû fegyverem, egy kisebb kínszenvedés 2-3 zombival is elbánnom. arról nem is beszélve, hogy qrvasok pénz megy el a javításukra. Nos, a lényeg hogy elkezdtem futni, amivel a következõt értem el: Én, 2 Ram, és egy zsákutca. A végeredményt inkább nem írom le.
már említettem korábban, hogy a zombiknak nem kellene futniuk...Resident Evilt 3D filmet is ezzel szúrták el, vagy nem is tudom melyikben voltak ezek a futkosó zombik. Left 4Deadben is, mint az állat úgy jönnek feléd. Resident Evil 4 volt az igazi ott legalább nem úgy jöttek feléd, mint az állat, de mégis félelmetes volt, mert sokan jöttek rád egyszerre szûkebb helyeken

Na mostmár elmennek a jó fenébe! AZ utóbbi 5 percben 5x haltam meg! elkapott egy nagyobb csoport, kinyírtak, hova éledek? az orruk elé! szóval még 3x megmurdeltem, utána sikerült elfutnom, de persze 5 centinként vannak a zombik, szóval sprintelek ezerrel, végül felmászok egy létrára. Miután felmásztam, megfordultam és mi történt? LEESTEM! Azzal, hogy szimplán megfordultam! Meg ezek a zombik is... mint a tankok, úgy jönnek felém, megcsapom õket, semmi. Fejberúgóm õket, semmi. Lábon csapom õket, semmi.
Ezek valami nindzsa zombik lehetnek, a hátulról teljes tempóval felém sprintelõ "emberkét" egész addig nem hallottam, míg nem ért olyan 1 méter közelségbe, akkor meg már nem volt mit tenni -> halál -.-
Büdös Bohóc
Szép, szép, de a fény az honnan jön? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Skynet
""Grafika lehetett volna szebb is""

Ha azt nézem hogy a Far Cry elsõ része 2004-es játék és ennél azért jóval szebb...
a gyémánt jó valamire az eladáson kívül?mert nem mertem eladni hátha jó valamire.

PSN ID:misi2mezei

Skynet
ShaderPath részt a konfigban hiába teszitek 5-ösre (SM 4.0), ha nem read only a fájl akkor a játék automatikusan visszatezsi 3-ra de még 5-re állítva és readonlyzva sincs benne shader model 4 tehát felesleges beálítgatni és readonlyztatni...
bajgunar
Bah. Nem kell elõhozni a menü-t! Csak rányomsz a görgõre! És óramutató járásával megegyezõen a következõ slot-ra (fegyora) vált! Ennyi.
te jó ég! Most láttam egy kereskedõnél puskát 68.000 dolcsiért O.o
Emberek! Ti belegondoltatok már hogy milyen lenne a játék Kinect-el? És a legjobb hogy ezt lényegében meg is lehetne oldani PC-n, mert a Kinect-hez már írtak az unatkozó emberek Driver-t, már csak a játék irányításához kéne benyomni. Ti mit gondolnátok az ötletrõl?
Óriási játék... ár tettem áramot a fegyóimba is. Van egy Brutal mecseta nevû fegyóm..hát elég erõs. És jó hosszú a játék, már 85%ot ír. Most kell vmi Mowennel beszélnem, miután bevittem vmi feka csajt a dokihoz.
Bah. Elõhozni a menüt sikerült, de sehogy sem ment a válás a fegyverek között, ezért hagytam a fenébe. Volt pár dolog, ami nem mûködött a játékban, mert átvariáltam a bill kiosztást, azt hittem ezért szar ez is.

bajgunar
Middle Mouse Button (középsõ egér gomb --> görgõ) gyors megnyomásával lehet így fegyvert váltani!
Én most már 18 óránál járok de még mindig az ACT III pályáin, bár már a vége fele, de az ACT I-bõl is maradt pár darab mellék küldetés, az ACT II-ben pedig 10 biztos, ha nem több, az ACT III-ban meg egyetlen mellék küldetést sem csináltam meg eddig. Azokkal is szeretnék majd foglalkozni, szóval biztosan lesz 30 óra a végén. Szintem most LvL30.
beszarok micsoda kombókat lehet tanulni, ezt nagyon eltalálták, ritka manapság az ilyen game, ahol ennyi széleskörû RPG elem van😊 na jó sokan azért elégedetlenek a tárgykombinációval

A játék elején, amikor a folyosón kell futni a zombik elõl, akkor bal oldalon az egyik ajtó nyitható. Sajnos nem tudtam körülnézni, mert a másik szobán keresztül bejöttek a zombiek (lvl 50), és így hamar szétkaptak. Ott már szétnézett valaki?

Blunt expert a combat ágon.
Ezen már páros lábbal tapos a muki, de ahogy írtam az egy lábas is baromi hatékony.
Ez a könyökölés is jó, ami a video elején van. A végén meg a fegyverváltás érdekes. Ilyet én is akarok.

és én még azt se vágom, hogy az apa-anya miért nem alakultak át zombivá?, vagy ezek egyáltalán fertõzött zombik? így lenne logikus

ebben nagyon igazad van, kissé lelketlen az egész, mármint a fõkarakter😊 Olyan, mintha egy robot lenne és mindent szívességet teljesít XP-ért és dolgokért cserébe😄

Frank99
nekem van egy lila boxerem
5. szinten....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Amúgy 13,5 óra volt nekem.Nem sok mellékküldetést csináltam.
29-es szinten fejeztem be a játékot.Elektromos shoti jóféle volt 😄

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
bazeg nézem csak checkpoint van na akkor majd ha kimegyek pl a szabad ég alá tuti lesz save és kilépek ide kicsit. Erre visszamegyek a játékba kezdi elölrõl... És a sluszpoén, hogy az inventorymban minden ott van amit elõtte felszedtem 😄

Fritz Von...
Én úgy voltam vele, hogy a sok rossz hír miatt és a COJ3 után elõször a tört verziót néztem meg. Azonban amióta nekiláttam, nem tudom abbahagyni. Úgyhogy hétfõn meg is veszem eredetiben, mert megérdemlik a készítõk.
Bugok elõfordulnak, de egy ekkora játék esetében nem zavaróak, legalábbis számomra. A grafika teljesen rendben van, szép és hangulatos, ráadásul egy 4850-es ATI is megbirkózik vele fullHDban, mindent maxra húzva 30-40 fps között megy. Ez sem utolsó szempont.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy olyan apróságokra is gondoltak a készítõk, mint például: az egyik házban van egy VOTE! poszter, a faszinak a két szemébe van bedobva egy-egy kés, ami felvehetõ. 😊 Vagy megyek a dzsungelben, és van egy õsi rituális istenszobor, ami elõtt egy kis kosárban áldozatként, vagy ajándékként 5 db alma van, ezek is felvehetõk. És tele van ilyen pici kis fun elemekkel.
Nálam ez a játék 90% körül van.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

böröczk
Állandó mikit hogy a retekbe lehet kikapcsolni? Borzasztó irritáló, így nem tudok játszani : D

Kumiho #2179

Azóta pótoltam egy Toxic Machetevel 😄
Pedig a sokkoló machete fajin!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Alap! Ha 1-2 zombi van rúgással mindet simán lenyomtam! Mikor 1 marad általában szétrúgom! Infectedek ellen is ez a hatásos, vagy egy közvetlen találat a nyakra szeletelõfegyóval pont mikor odaérne hozzád (ez általában instant halállal jár számukra).

Ennek a skillnek amúgy mi a neve, mert én még ezt nem használom?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én Logannel nagyon meg vagyok elégedve, 6 pengével felszerelve nagyon virtuóz csatákat lehet vívni 😄 Lecsapom az egyik zombi fejét, beledobom a másikba, közelér, lenyesem a lábát, kihúzom a machetet, és lecsapom a következõ zombi fejét is.. stb. Izgalmas, csak mint már mondtam, néha elvesztek 1-2 fegyvert (tegnap pl egy sokkoló machetet :S)
MerlinW
Én hármat is találtam az act1-ben.

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
"Grafika lehetett volna szebb is"

<#ticking>

grebber
Befejeztem a játékot.
Tetszett a hatalmas és változatos világ ami elég jól össze van rakva.Szinte sehol nincs "pangó hely".
Küldetések nem valami változatosak,de egy zombis világban megfelelõek.(Hozzá kaját,fegyót,benzint,kisérjed stb)
A vége felé már a lõfegyvereké a fõszerep ott már nem kell csapkodni a halottakat!
Grafika lehetett volna szebb is.(Remélem köv. chrome engine összekapja magát)
Hangokkal nem volt gondom, szerintem eltalálták õket.

Összességében olyan 80%-ot adok rá!

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
hm meglepõen jól megy a gépemen, 5000+ AMD, HD2600XT 512MB és 4 giga ram, 1280x1024 közel max beállításokon 30 FPS körül van vagy felette, mert elég folyékon a játék. Na majd lent a dzsungelben meglátjuk késõbb meg harc közben...

A rúgást nem használtam baromi sokáig, de nagyon hasznos dolog. A fejtaposást nem tudom, hogy más karakter is tudja-e használni, vagy csak rugdosnak 10-20 HP sebzéssel. Sam B-vel viszont hoztam már össze 46K sebzést is fejtaposással, ettõl még a thugok is halnak egybõl, csak kerüljenek a földre 😊

Grr1234
Nem tudhatod... 😄