Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Közben eszembe jutott hol futottak a zombik->Zombielandben, és még a Holtak hajnalában is itt-ott amott
Az Infected az, amelyik gyorsan rohangál, de az viszont hangosan sikít, mikor meglát.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha azt nézem hogy a Far Cry elsõ része 2004-es játék és ennél azért jóval szebb...
PSN ID:misi2mezei
Ezen már páros lábbal tapos a muki, de ahogy írtam az egy lábas is baromi hatékony.
Ez a könyökölés is jó, ami a video elején van. A végén meg a fegyverváltás érdekes. Ilyet én is akarok.
5. szinten....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
29-es szinten fejeztem be a játékot.Elektromos shoti jóféle volt 😄
Next PC upgrade: 2022
Bugok elõfordulnak, de egy ekkora játék esetében nem zavaróak, legalábbis számomra. A grafika teljesen rendben van, szép és hangulatos, ráadásul egy 4850-es ATI is megbirkózik vele fullHDban, mindent maxra húzva 30-40 fps között megy. Ez sem utolsó szempont.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy olyan apróságokra is gondoltak a készítõk, mint például: az egyik házban van egy VOTE! poszter, a faszinak a két szemébe van bedobva egy-egy kés, ami felvehetõ. 😊 Vagy megyek a dzsungelben, és van egy õsi rituális istenszobor, ami elõtt egy kis kosárban áldozatként, vagy ajándékként 5 db alma van, ezek is felvehetõk. És tele van ilyen pici kis fun elemekkel.
Nálam ez a játék 90% körül van.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Kumiho #2179
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ennek a skillnek amúgy mi a neve, mert én még ezt nem használom?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#ticking>#ticking>
Tetszett a hatalmas és változatos világ ami elég jól össze van rakva.Szinte sehol nincs "pangó hely".
Küldetések nem valami változatosak,de egy zombis világban megfelelõek.(Hozzá kaját,fegyót,benzint,kisérjed stb)
A vége felé már a lõfegyvereké a fõszerep ott már nem kell csapkodni a halottakat!
Grafika lehetett volna szebb is.(Remélem köv. chrome engine összekapja magát)
Hangokkal nem volt gondom, szerintem eltalálták õket.
Összességében olyan 80%-ot adok rá!
Next PC upgrade: 2022