4724
-
Hunor1 #2537 hali. Skacok a warehaus a városban van? Mert eddig még nem találtam rá a sok egyforma ház között. Volna egy mellékküldi hogy tisztítsam meg a bejáratot.Mondjuk 1 ilyet már csináltam de az valami műhely volt pár ember volt benne akik feladatokat is adnak. Sajnos sokszor meghalok, de egyedül nyomom, nincs partner( bár nem is akarok) A pénz szerzésre van valami jó trükk?? Most nem 100 ezrekre gondolok csak jó lenne olyan stabil 10K körül lenni a fegyók miatt.
Köszi! -
#2536 igen ezek a rohangalos-sipakolos-kungfuzos zombi imadni valo. foleg amikor 3 ilyen jon egyszerre levernek mint vak gyerek a poharat -
#2535 pedig ott lesz tobb helyen is ahol most tartasz :D -
Prof William #2534 Nálam most volt idegesítő hogy eddig kb 1 -szer haltam meg de most a SOS-es easy küldetésben vagy 3-szor kifektettek az infectedek. Lehet hogy nekem volt rossz napom vagy az ellen rakta le úgy a gép de elég gáz volt. ráadásul az infected cséphadaróként verekszik szóval ha egyszer elkezd csépelni nagyon hamar leviszi az életed. -
#2533 hmmm,Xian-al vagyok és már egy ideje azt várom hogy kiessen a Katana de eddig semmi :( -
#2532 act 3-ban vagyok 31-es szinten de mintha megerősödtek volna a zombik néha úgy szétszednek az infectedek mint hülye gyerek a meséskönyvet,ma először nagyon felidegesített a játék... -
Ironman2 #2531 -
#2530 Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy olvasgasd a játékban a Fact-eket. Azért nyomortanya a város, mert valóban az. A szigeten 60%-os munkanélküliség van. -
#2529 Kár, hogy ez a lista kábé az összes cucc 30-40%-át tartalmazza, mivel még a kiadás előtt állították össze. -
#2528 A városban érzékelhető eddig a játék egyik legnagyobb hibája: A spawn rendszer. Kitisztítok egy utcát elmegyek 25 métert mire visszamegyek megint tele van zombival. A játék meg csal is. Épp egy hordát takarítok, már csak kettő maradt és látom hogy ledob 3-4 zombit a játék. Tutti hogy spawnolt mert akkor mikor odafordultam épp egy helybe állt mindegyik és felém néztek. Utána kezdtek el csak támadni. Ráadásul a város valami gettótelepre hasonlít ami rohadtul nincsen összhangban a szép, modern szállodával, medencékkel és nyaralókkal. Minimum üvegpalotákat, plázákat és modern nagyvárosi környezetet vártam. Persze feldulva kicsit Resident Evil ála Kaptár ending screne fílinget vártam de hát marad a gettó a ladákkal . -
#2527 a kétkezes fejsze az egyik kedvencem még az elején (jóval erősebb mint a többi fegyver). Megfelelő időben csapva olyan gyönyörűen és fájdalmasan lehet irtani, hogy azt már rossz nézni :D
Sajnos később már gyönge lesz, és ha rossz időben csapsz vele akkor nagyon csúnyán megszívhatod, de... de... annyira jó! :D -
#2526 fegyverlista
felesleges felsorolni ha mar adott a tetel -
#2525 Én eddig ezeket a fegyvereket találtam (most tolom másodszorra): baseballütő, machete, sarló, kétfajta kés, katana, kalapács, kétkezes fejsze, kétfajta pisztoly, revolver, kétfajta shotgun, kétfajta karabély.
Mi van még ezen kívül? -
strebacom #2524 Kösz Isten vagy!!!!!
-
oregon1987 #2523 Én nekem volt most egy küldim amikor Helen Nővér megkér a templomban hogy a benzinkutat tisztítsam meg a fosztogatóktól! Na ott szoptam mint a kismalac főleg hogy lőszer nélkül mentem oda! Ráadásul amikor meghaltam 3-szor lespawnolt a fegyveres emberek közé! Szval szidtam a fejlesztők édes anyját, de végül csak sikerült! Csak sok pénzt buktam! -
barmi #2522 úgy látom 10%-nál tart jelenleg a project -
barmi #2521 Én is jártam már úgy, hogy ledobtam egy suicidert és utána közvetlenül meg is haltam de respawn után a fegyóm ugyanott volt ahol eldobtam és újra fel tudtam venni ! (lehet, hogy csak szerencsém volt?) vagy van ez a bumeráng cucc ami elvileg ugye vissza is jön és nincs veszteség. -
#2520 Hasonlóan vagyok én is, de állítólag a város után megint hangulatos rész jön, szóval végigszenvedem... -
#2519 Na eljutottam a városba, és röviden: eddig volt jó. A hangulat (szvsz) pocsék, a tengerpartos napfényes hely sokkal jobb volt. Aztán szépen megtisztítok egy területet a zombiktól, jön egy suicider MAXIMUM rangeről pofán dobom, erre MEGHALOK. 1000 $-t elveszítek (nekem sok), spawnoláskor persze egy zombi csoport közepére tesz be, megint -1000$. És akkor még nem is mondtam, hogy azt a fegyvert, amivel fejbe dobtam a suicidert, elveszítettem. Számomra eddig volt szórakoztató a játék. -
Richardix #2518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A repülő a dzsungelben van, Act III, majd jelzi ha odaérsz -
#2517 várható megjelenés? -
#2516 Pár kép a magyarításból itt:
http://lostprophet.magyaritasok.hu/?q=gallery%2F163%2FDead+Island -
Prof William #2515 Az Act1-be nmerre keressem a repcsit? A térkép nem jelzi és nem igazán járnám be a teljes zombiktól hemzsegő dzsungelt hogy megtaláljam. -
#2514 Ha már Jason, mit keres a városban az a sok hokimaszkos zombi? :) -
#2513 ott -
#2512 Ezt még én sem találtam meg. Azt tudom, hogy valami folyónál van a harmadik térképen. Neten rákeresel tuti kidobja. Én inkább magam próbálok meg rájönni :D -
#2511 De ez pontosan hol van?
-
#2510 Ha valaki tényleg le akarja f***i a bokáját, látogassa meg Jasont. Lehetőleg éjszaka, egyedül a sötét szobában. -
Ironman2 #2509 Akkor még várok én is a vételre -
#2508 remelem kezdheti elolrol a kis fasszopo -
#2507 Eszem faszom megáll. Van egy srác, aki STEAM fórumon panaszkodik, hogy megpróbálta becsalni a 28 nappal később achievementet úgy, hogy előre állította a windows óráját, és most crashel neki a játék... és most emiatt panaszkodik. Beszarok. -
barmi #2506 Néhol azért rendesen be voltam csokizva :-) A hangok, a zene és ez a kihalt környezet
+ óvóhelyek engem leginkább a stalker-re emlékeztet ! Hatalmas élmény szerintem ! *****
***** -
#2505 Akinek gondja van a törttel, az ne ide írjon, mert..
kitörlöm.
úgy sem tudunk segíteni. -
#2504 be volt kapcsolva, valamiért még se látnak szerintem a játékosok. -
#2503 nem tudtam, hogy ilyen helyen dolgoztál, sorry.
én se cseszekedni akartam, csak azt hittem nem nagyon érted mi bajom van. Köszi, megpróbálom ezt az UPnP-t. -
#2502 "A Deep Silver örömmel jelentette be, hogy remek eladásokat produkál a Techland játéka, a Dead Island. A játékból eddig közel kétmillió darabot adtak el világszerte, tehát elmondható, hogy a játék sikeres, bár a rajt korántsem volt zökkenőmentes. A PC-s verzió elcserélése mellett rögtön a megjelenés napján megérkezett az első hibajavítás is, melyet ezen a héten az Xbox 360-as javítás követett (a PlayStation 3-as változat frissítése is hamarosan elérhető lesz). A patchok ellenére azóta is rengetegen panaszkodnak a különböző fórumokon, hogy rendkívül sok hiba és grafikai gond van a programmal. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy leállítják a korábban bejelentett DLC munkálatait, és minden elérhető erőforrásukat a hibák kijavítására és a további patchok elkészítésére fordítják.
"E pillanatban a Dead Island készítőinek legfontosabb feladata a javítások és frissítések elkészítése az összes érintett platformra, hogy minden rajongó igényeit kielégítsük. Remek ötleteink vannak a letölthető tartalmakat illetően, de most az alapjátékra kell koncentrálnunk!" - áll a hivatalos közleményben. "
forrás...
No, ha ez is meglesz és pozitívak lesznek a visszajelzések, akkor fogom megvenni. :) -
#2501 Ez aranyos volt:) Tudom hogy működnek a routerek, használom is őket, sőt volt hogy szoftvert is írtam rájuk (dolgoztam pár évig a Cisco-nak)
Ettől függetlenül köszönöm a magyarázatot:) A "(főleg ha tűzfal van benne)" részt imádtam legjobban:)
Viccet félretéve:
Kapcsold be az UPnP funckiót a routereden (újabbakon mind van) és nem kell a portokkal tökölnöd. UPnP-s alkalmazásoknál legalábbis, mint a Steam. Nekem tényleg nincs a 20-30k-s tartomány megnyitva, és oda vissza tudok csatlakozni.
Nem cseszegetlek, csak sok ismerősömnek megvan a játék és ők sem panaszkodtak soha ilyen problémára. Igen, többségük használ router-t:) -
#2500 a "nem sikerült belépni" mondatom az a másik félre utalt, hogy neki nem sikerül belépnie hozzám, de vica verza, ha az ő routere fog meg engem -
Richardix #2499 figyu, a skillt az Y billentyűvel kapcsolod be és NEM a Z-vel... a Z a noclipet kapcsolja be, eredetileg nem kéne benne lennie, csak warezre az elsőre tévedésből feltett fejlesztői változat került fel, ami tartalmazza ezt a kis dolgot. -
#2498 azért ez nem egészen így működik, a router (főleg ha tűzfal van benne) akkor megfogja a beérkező kapcsolatokat, mert veszélyesnek titulálja. Ilyenkor van az a dolog, hogy:
connecting............ connect failed!
és nem sikerül belépni
ez eddig minden játéknál így volt amin multiztam (Starcraft, Borderlands, Diablo2, stb)
Érdekes módon miután kinyitottam a portokat (Port forwarding a routeren belül) mindenki tudott csatlakozni
ha te nem használsz routert akkor nálad azért működik, de routere válogatja, van ami mindent átenged, van ami félig, van ami meg mindent fog amit lehet. Régebbi routerem pl leszarta az egészet, minden jött ami szutyok volt a neten, jó, rossz