4727
-
Ironman2 #2540 Ha valaki most kezd új játékot,és csatlakozni akarok hozzá,akkor nekem is újat kell kezdeni? Act1 chapter2-ben vagyok -
Hunor1 #2539 ehehe..köszi. Valami komolyabb üzletet képzeltem el "warehaus"-nak...na mindegy :) Ja jó őket lecsapni csak előtte-közben-utána csapatban jönnek az egyébb zombiek.:)
Tulajdonképpen már mehetnék a dzsungelbe is csak még úgy gondoltam hogy a városban lennie kéne még valami jobb küldiknek vagy helyszíneknek vagy valami spéci fegyóknak. De lehet hogy túl sokat várok ettől a helyszíntől...??? -
az volt a warehouse :P guberalni kell meg a zombikat irtani foleg a Thug/Ram azok azert adnak szepen penzt -
Hunor1 #2537 hali. Skacok a warehaus a városban van? Mert eddig még nem találtam rá a sok egyforma ház között. Volna egy mellékküldi hogy tisztítsam meg a bejáratot.Mondjuk 1 ilyet már csináltam de az valami műhely volt pár ember volt benne akik feladatokat is adnak. Sajnos sokszor meghalok, de egyedül nyomom, nincs partner( bár nem is akarok) A pénz szerzésre van valami jó trükk?? Most nem 100 ezrekre gondolok csak jó lenne olyan stabil 10K körül lenni a fegyók miatt.
Köszi! -
igen ezek a rohangalos-sipakolos-kungfuzos zombi imadni valo. foleg amikor 3 ilyen jon egyszerre levernek mint vak gyerek a poharat -
pedig ott lesz tobb helyen is ahol most tartasz :D -
Prof William #2534 Nálam most volt idegesítő hogy eddig kb 1 -szer haltam meg de most a SOS-es easy küldetésben vagy 3-szor kifektettek az infectedek. Lehet hogy nekem volt rossz napom vagy az ellen rakta le úgy a gép de elég gáz volt. ráadásul az infected cséphadaróként verekszik szóval ha egyszer elkezd csépelni nagyon hamar leviszi az életed. -
hmmm,Xian-al vagyok és már egy ideje azt várom hogy kiessen a Katana de eddig semmi :( -
act 3-ban vagyok 31-es szinten de mintha megerősödtek volna a zombik néha úgy szétszednek az infectedek mint hülye gyerek a meséskönyvet,ma először nagyon felidegesített a játék... -
Ironman2 #2531 
-
Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy olvasgasd a játékban a Fact-eket. Azért nyomortanya a város, mert valóban az. A szigeten 60%-os munkanélküliség van. -
Kár, hogy ez a lista kábé az összes cucc 30-40%-át tartalmazza, mivel még a kiadás előtt állították össze. -
A városban érzékelhető eddig a játék egyik legnagyobb hibája: A spawn rendszer. Kitisztítok egy utcát elmegyek 25 métert mire visszamegyek megint tele van zombival. A játék meg csal is. Épp egy hordát takarítok, már csak kettő maradt és látom hogy ledob 3-4 zombit a játék. Tutti hogy spawnolt mert akkor mikor odafordultam épp egy helybe állt mindegyik és felém néztek. Utána kezdtek el csak támadni. Ráadásul a város valami gettótelepre hasonlít ami rohadtul nincsen összhangban a szép, modern szállodával, medencékkel és nyaralókkal. Minimum üvegpalotákat, plázákat és modern nagyvárosi környezetet vártam.
Persze feldulva kicsit Resident Evil ála Kaptár ending screne fílinget vártam de hát marad a gettó a ladákkal .
-
a kétkezes fejsze az egyik kedvencem még az elején (jóval erősebb mint a többi fegyver). Megfelelő időben csapva olyan gyönyörűen és fájdalmasan lehet irtani, hogy azt már rossz nézni :D
Sajnos később már gyönge lesz, és ha rossz időben csapsz vele akkor nagyon csúnyán megszívhatod, de... de... annyira jó! :D -
fegyverlista
felesleges felsorolni ha mar adott a tetel -
Én eddig ezeket a fegyvereket találtam (most tolom másodszorra): baseballütő, machete, sarló, kétfajta kés, katana, kalapács, kétkezes fejsze, kétfajta pisztoly, revolver, kétfajta shotgun, kétfajta karabély.
Mi van még ezen kívül? -
strebacom #2524 Kösz Isten vagy!!!!!

-
oregon1987 #2523 Én nekem volt most egy küldim amikor Helen Nővér megkér a templomban hogy a benzinkutat tisztítsam meg a fosztogatóktól! Na ott szoptam mint a kismalac főleg hogy lőszer nélkül mentem oda! Ráadásul amikor meghaltam 3-szor lespawnolt a fegyveres emberek közé! Szval szidtam a fejlesztők édes anyját, de végül csak sikerült! Csak sok pénzt buktam! -
barmi #2522 úgy látom 10%-nál tart jelenleg a project -
barmi #2521 Én is jártam már úgy, hogy ledobtam egy suicidert és utána közvetlenül meg is haltam de respawn után a fegyóm ugyanott volt ahol eldobtam és újra fel tudtam venni ! (lehet, hogy csak szerencsém volt?) vagy van ez a bumeráng cucc ami elvileg ugye vissza is jön és nincs veszteség. -
Hasonlóan vagyok én is, de állítólag a város után megint hangulatos rész jön, szóval végigszenvedem... -
Na eljutottam a városba, és röviden: eddig volt jó. A hangulat (szvsz) pocsék, a tengerpartos napfényes hely sokkal jobb volt. Aztán szépen megtisztítok egy területet a zombiktól, jön egy suicider MAXIMUM rangeről pofán dobom, erre MEGHALOK. 1000 $-t elveszítek (nekem sok), spawnoláskor persze egy zombi csoport közepére tesz be, megint -1000$. És akkor még nem is mondtam, hogy azt a fegyvert, amivel fejbe dobtam a suicidert, elveszítettem. Számomra eddig volt szórakoztató a játék. -
Richardix #2518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A repülő a dzsungelben van, Act III, majd jelzi ha odaérsz -
várható megjelenés? -
Pár kép a magyarításból itt:
http://lostprophet.magyaritasok.hu/?q=gallery%2F163%2FDead+Island -
Prof William #2515 Az Act1-be nmerre keressem a repcsit? A térkép nem jelzi és nem igazán járnám be a teljes zombiktól hemzsegő dzsungelt hogy megtaláljam. -
Ha már Jason, mit keres a városban az a sok hokimaszkos zombi? :) -
ott
-
Ezt még én sem találtam meg. Azt tudom, hogy valami folyónál van a harmadik térképen. Neten rákeresel tuti kidobja. Én inkább magam próbálok meg rájönni :D -
De ez pontosan hol van?
-
Ha valaki tényleg le akarja f***i a bokáját, látogassa meg Jasont. Lehetőleg éjszaka, egyedül a sötét szobában.
-
Ironman2 #2509 Akkor még várok én is a vételre -
remelem kezdheti elolrol a kis fasszopo
-
Eszem faszom megáll. Van egy srác, aki STEAM fórumon panaszkodik, hogy megpróbálta becsalni a 28 nappal később achievementet úgy, hogy előre állította a windows óráját, és most crashel neki a játék... és most emiatt panaszkodik. Beszarok. -
barmi #2506 Néhol azért rendesen be voltam csokizva :-) A hangok, a zene és ez a kihalt környezet
+ óvóhelyek engem leginkább a stalker-re emlékeztet ! Hatalmas élmény szerintem ! *****
***** -
Akinek gondja van a törttel, az ne ide írjon, mert..
kitörlöm.
úgy sem tudunk segíteni. -
be volt kapcsolva, valamiért még se látnak szerintem a játékosok. -
nem tudtam, hogy ilyen helyen dolgoztál, sorry.
én se cseszekedni akartam, csak azt hittem nem nagyon érted mi bajom van. Köszi, megpróbálom ezt az UPnP-t. -
"A Deep Silver örömmel jelentette be, hogy remek eladásokat produkál a Techland játéka, a Dead Island. A játékból eddig közel kétmillió darabot adtak el világszerte, tehát elmondható, hogy a játék sikeres, bár a rajt korántsem volt zökkenőmentes. A PC-s verzió elcserélése mellett rögtön a megjelenés napján megérkezett az első hibajavítás is, melyet ezen a héten az Xbox 360-as javítás követett (a PlayStation 3-as változat frissítése is hamarosan elérhető lesz). A patchok ellenére azóta is rengetegen panaszkodnak a különböző fórumokon, hogy rendkívül sok hiba és grafikai gond van a programmal. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy leállítják a korábban bejelentett DLC munkálatait, és minden elérhető erőforrásukat a hibák kijavítására és a további patchok elkészítésére fordítják.
"E pillanatban a Dead Island készítőinek legfontosabb feladata a javítások és frissítések elkészítése az összes érintett platformra, hogy minden rajongó igényeit kielégítsük. Remek ötleteink vannak a letölthető tartalmakat illetően, de most az alapjátékra kell koncentrálnunk!" - áll a hivatalos közleményben. "
forrás...
No, ha ez is meglesz és pozitívak lesznek a visszajelzések, akkor fogom megvenni. :) -
Ez aranyos volt:) Tudom hogy működnek a routerek, használom is őket, sőt volt hogy szoftvert is írtam rájuk (dolgoztam pár évig a Cisco-nak)
Ettől függetlenül köszönöm a magyarázatot:) A "(főleg ha tűzfal van benne)" részt imádtam legjobban:)
Viccet félretéve:
Kapcsold be az UPnP funckiót a routereden (újabbakon mind van) és nem kell a portokkal tökölnöd. UPnP-s alkalmazásoknál legalábbis, mint a Steam. Nekem tényleg nincs a 20-30k-s tartomány megnyitva, és oda vissza tudok csatlakozni.
Nem cseszegetlek, csak sok ismerősömnek megvan a játék és ők sem panaszkodtak soha ilyen problémára. Igen, többségük használ router-t:)