4724
  • MerlinW
    Nem nehéz megérteni, viszont a slotoknak semmi köze a portokhoz, valamint már írtam, hogy nálam egyik port sincs nyitva, mégis jó. Ha a Steam ki van engedve, a játék is ki fog tudni menni/fognak tudni csatlakozni, hiszen minden a Steam-en keresztül megy át.

Ha nem vagy egy szinten vagy magasabb szinten mint a társaid, akkor nem íródik jóvá semmi a profilodban. Ezt a játék is írja minden alkalommal.
  • Broafka
    jó az te vagy, én viszont szeretném ha mások is bejönnének (mert valszeg itt is úgy van, hogy az én storyvonalam megy tovább) és segít nekem ölni, mondjuk nem figyeltem hogy akkor én is kapok xp-t de valszeg igen, különben tényleg nincs túl sok értelme a játék multijának...
  • Broafka
    igen, de ha nincs nyitva a port, akkor nem tudnak csatlakozni, mert nem engedi át a router, csak én tudok csatlakozni! Nem értem miért ilyen nehéz megérteni (és ha azt kezded el ecsetelni, hogy "akkor csatlakozzak én valakihez" akkor kiugrok az ablakon)

nem mellesleg ennek a játéknak nem túl kiforrott a multija. Ha én csatlakozok valakihez akkor számtalan mellék küldetést amit más vesz fel (és nekem sincs meg) és együtt csináljuk meg, azt később amikor egyedül játszok (egy ki és belépés után) nincs megcsinálva, néha még fölvéve se.
  • MerlinW
    Én kikapcsoltam a public slotokat, így csak én tudok máshoz menni, hozzám senki. Probléma megoldva.
  • PeeTeR
    gyanitom be, mivel nem nagyon talalkoztunk olyannal amelyikbe ne lehetett volna. max kesobb quest kapcsan, vagy hatso bejarat - de valami mindig volt
  • Broafka
    szakadozik valamiért a netem, és állandóan ki-be dobál Steamről, amihez persze mindig kapok egy leokézni való üzenetet, amire ha rákattintok akkor csap egyet. És a legtöbbször e miatt megy el az utolsó staminám, és leütnek mint a taxi órát, marha idegesítő...
  • MerlinW
    Arra van a lobby a játékon belül, illetve a számtalan steam csoport.
  • Broafka
    szarkazmus volt ha észrevetted...

Nem csak "barátokkal" akarok játszani. Egyébként a baráti körömben senkinek nincs meg a játék. Borderlandsnél is idegenekkel játszottam, és jó volt...
  • Richardix
    Szerintem nem lehet bejutni...
  • oregon1987
    Morseby városában van ez a fegyver bolt, de zárva van! Van aki betudott jutni?

Ide pedig bementem a tiltás ellenére is! xD Rossz ötlet volt! :P

• Swarn
    Hoppá, off topikba akartam írni, valaki törölje ki a #2481-es hozzászólásom!
  • Ironman2
    Mert nem az eredetivel játsszol!
  • bajgunar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ok! Bocse! Nem is gondoltam rá! Még sose Spoiler-eztem.
    Megjegyzem, máskor figyelek! Am meg végülis jah!
  • Richardix
    ... Ezt mondjuk nem ártott volna Spoilerbe tenni... Egyébként meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tökmindegy? A dutyi már úgyis az utolsó része a játéknak, jó ha van 2 óra...
  • IXEMGabeo
    loool:D van labor is?
  • bajgunar
    Az mekkora para lehetett!
    Tök sötétben fejeden az 5.1-es füles, pl pont a csatornában vagy a dzsungelban és meghallod hogy ordít egy infected és készül rádtámadni!
    És kikapcsol a monitorod!

• IXEMGabeo
    túlmelegedhetett a VGA kártyád, vagy nem jó a proci hűtése...másik gondolatom a tápegység, bár akkor a gép is leállt volna...
  • Ryder62
    Valaki tapasztalt már olyat hogy a játék alatt fogta magát és kikapcsolt a monitor?

Mert nagyban játszok és kikapcsolt a monitor és közben felpörögtek a ventik (mint mikor bekapcsolom, újraindítom a gépet) de viszont hang volt sőt még usb connect hang is hallatszott. Ez mi a fene lehetett?

• Richardix
    Egyrészt: Csak visszatereltelek az eredeti témára, mivel te némiképp eltértél attól.

Másrészt: Nem tudom mit találtál "kötözködésnek" de jobb ha megszokod, mert én ezek szerint mindig "kötözködök"...
  • MerlinW
    Egyik lent említett port sincs nálam nyitva, mégis működik minden. Nem, nincs kérdésem, nem is volt. Te viszont gyúrhatnál a stílusodon. Veled ellentétben én segíteni járok ide és nem kötekedni, hülyeségeket beszélni.
  • BoneDragon
    Közel mész hozzá és gyorsan elkezdesz hátraugrálni, kb van erre 3-4 mp-ed.
  • Noodlee
    Most láttam, hogy csak idézet volt :P
  • Hunor1
    engem a felrobbanó zombik készítenek ki... van valami hatásos eszköz ellenük( lőfegyó, gázpalack nélkül)?
  • Noodlee
  • Richardix
    "mi(k) a játék portja/portjai? Nem tudja valaki?

Szerintem nem tudnak hozzám csatlakozni, mert a router nem engedi "

Egyéb kérdés?
  • MerlinW
    Értem én. Ilyen az élet. Ha nincsenek online barátai, akkor ott van játékon belül a public lobby. Mondjuk ott nehéz olyan játékot találni, ahonnan nem rakják ki az embert.

Mondjuk pont ezért hoztam lére a Steam-es SG csoporot, hogy találjatok magatoknak játékostársakat, de ott a magyar DI csoport is.
  • Richardix
    látom nem érted... Gondolom egy barátja se játszik vele, és így nem tud a barátlistájáról választani.
  • MerlinW
    Steam barátlistában? A barátaid vannak (ki hitte volna). A játék adatlapján pedig látod mely barátodnak van meg a játék. Baráton jobb klikk és meghívás játékra menü. Nem értem mi a probléma.
  • Ironman2
    Time to recover mitől függ? Mert ha meghalok van amikor onnan folytatja mikor lejár a visszaszámláló,és van amikor a checkpointra visszadob
  • oregon1987
    Jah engem az egyik zombi abban a pillanatban vágott telibe egy késsel amikor szintet léptem erre mégis meghaltam, de állva maradt a karakterem és agyba főbe vert egy zombi mert mozdulni se tudtam! xD Kicsit felhúzott a játék!
  • Broafka
    a barátlistában ott van az összes létező ember aki akkor játszik a Dead Island-del? akkor tényleg tudok választani...
  • Broafka
    elméletileg ezek a portok a steam fórum szerint:

26100
    32500
    32550
  • exact6
    köszi :)
  • Tatyla
    agyvérzést kapok amikor alig van hp-m erre messziről egy zombi hozzám vágja ami a kezében van és rotty...
  • MerlinW
    A másik topikban nemrég volt róla szó, ott tudnak segíteni. (én nem tudom)
  • wander01
    yeah, nálam is landolt egy példány :)) steam-en akartam megvenni de a galaxisban feleannyi, ha előrendelem még olcsobb :) még haza se értem de már telefonrol feltelepitettem itthon a gépre :D csak halk kérdés, a khm letöltött mentése müködik a hivatalossal vagy kezdjem ujra?
  • MerlinW
    Steam-en a barátlistából hívj be valakit és annyi.
  • Broafka
    mi(k) a játék portja/portjai? Nem tudja valaki?

Szerintem nem tudnak hozzám csatlakozni, mert a router nem engedi
  • IXEMGabeo
    sosem voltam a modok híve, mindig úgy toltam minden játékot ahogy kijött...szerintem ezek csak rontanak a játék élményen. 1-2 javítás oké, de annyira jó game lett, hogy ezen nincs mit fixelni és szépíteni rajta:D
  • Fpocok
    Igen. Tévedtem. Azt hittem, hogy ezeket külön külön be lehet kapcsolni, azt most látom, hogy az egész egybe van, úgy meg fos.
    Engem csak az érdekelne, amiben nagyobbak a zombik mint te, de külön még nem találtam meg.