Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
PSN ID:misi2mezei
na most aztán Locke majd kezdheti lökni a szövegét, hogy okkal kerültünk a szigetre <#eplus2>#eplus2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
[merlinw.org]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A játék elején legalábbis😊 Aztán jön a lerobban város, sikátorok, csatornák😊
[merlinw.org]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként van néhány mellékküldetésem amivel nem tudok mit kezdeni. a térkép nem jelöl semmit, a feladat leírása meg semmi információval nem szolgál.
- Fast Aid
- Blood Ties
- Godless Entities (erre van tippem, csak nem tuti még)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egyedül a extra zombik öltek meg engem eddig de azok is csak addig amíg rá nem jöttem,hogy mi a gyenge pontjuk.a walkerek és az infectedek könnyû falatok.volt,hogy 3-4 inf is rám futott de 1-2 machete csapással már végük volt.a lényeg,hogy nem szabad elõlük menekülni hanem épp ellenkezõleg nekik kell futni.a spawnolásuk sem okozott nekem gondot.mutatja a minimap ha jönnek meg a hangjukból is hallani.
SPOILER:
Az egyik küldinél láttam hogy az égen elég alacsonyan elhúz egy utasszállító repülõgép. Elég kellemetlen élményben lesz részük a leszálláskor XD
Egyébként a játék zseniális. Ez a paradicsomi táj a zombikkal üt. 😊 Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani õket hanem a pálmafák tövében. Sõt a kidolgozottság is 5-ös, mikor látom hogy az egyiknek hiányzik a fél bordája a másiknak meg a fél feje 😄 Sõt maga a csonkítás is remek mikor a fejét hõsünk kikloffolja és a vér szépen elkezd csordogálni a talajra. Egyedül a gyors respawn ami idegesítõ de megszokható. És még carmageddonozni is lehet benne <#eplus2>#eplus2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A radar sprinterek újabb gyöngyszeme! megyek egy szûk sikátorban, mögöttem tiszta az út. meglátok egy infectedet és egy walkert. Infected elkezd szaladni felém, lecsapok rá, és mikor hátralépnék észre kell vegyem, hogy nem tudok. Ezt követi 4-8 ütés, majd rájövök, hogy az imént kitisztított hátsó részrõl már 2 infected betámadott, így szépen körbevettek. kettõt kínyírtam, a harmadik elkezd üldözni. mikor egy szûk területre értem megálltam, és visszafordultam megküzdeni a harmadik infecteddel. Mögöttem tiszta a terep. Jön az infected, lecsapok rá, és abban a pillanatban hátulról megüt valami. MÉG EGY KIBASZOTT RADARVADÁSZ A SEMMIBÕL! Nem csoda, megint padlót fogtam. infecteddel csak 2 lehetõség van: vagy a semmibõl elkapnak hátulról, vagy jönnek vagy hárman, hogy még csak harcolni se tudj.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
@Richardix: Ha elszaladgálsz mellettük, aztán nem túl messze tõlük megállsz harcolni, akkor erre számíthatsz, az alap zombik is (és még pár másik) követ elég hosszan.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tanulmányok és az írásokhoz mérten. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökérnek nézel, hogy elhiszem, hogy léteznek...