Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
Hát levettem 2048-ra,de nem lett jobb,lejjebb nem akarom,mer ütõsen néz ki a cfg-ddel.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Jah,<#nyes>.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

van 1 mellék küldetés,hogy meg kell találni a roncsot.

PSN ID:misi2mezei

zseniális😊 láttam én is egy küldinél, aztán nem rég kezdtem el agyalni rajta, hogy ezt bizony az élénk fantáziájú készítõk beletehették simán😊

na most aztán Locke majd kezdheti lökni a szövegét, hogy okkal kerültünk a szigetre <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

aricsi
Nem csak szaga van,az is, mert az sos-ben azt mondja hogy az Oceanic Airlines gépe,a Lost-ban is az volt.

MerlinW
Nem bírja a VGA-d. Vedd le 2048-ra a SpotShadowMapSize-t. Ha úgy is gond van, akkor 1024-re ShadowMapSize-t. Végül mindkettõt 1024-re. Az az alap.

[merlinw.org]

nem lehet, hogy neked valami durván tört verziód van? ilyen nincs h ennyi ellenség ront neked...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hál' istennek. Szép meg minden, de azért zombis játék sötét és nyomorgatós helyszínek nélkül? No F'in way! 😄
aricsi
Nem,virágboltival is, csak a telepítési mappákba kell másolni. #1917-ra nincs ötleted?

MerlinW
"Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani õket hanem a pálmafák tövében."

A játék elején legalábbis😊 Aztán jön a lerobban város, sikátorok, csatornák😊

[merlinw.org]

lol tudod mi jutott eszembe?😄 a LOST Eltûntek c sorozat...Easter Egg szaga van😄😄😄😄

MerlinW
Csak eredeti játékkal mûködik.

[merlinw.org]

hát én bemásoltam, de nem változott semmi 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

az hagyján, de engem folyamatosan ostromolnak, hiába verek le akár négyet is, mert rögtön jön az erõsítés (többnyire hátulról).

Egyébként van néhány mellékküldetésem amivel nem tudok mit kezdeni. a térkép nem jelöl semmit, a feladat leírása meg semmi információval nem szolgál.

- Fast Aid
- Blood Ties
- Godless Entities (erre van tippem, csak nem tuti még)
Egyébként tényleg az infectedek a legidegesítõbbek! Fõleg ha egymás után jönnek, mondjuk 4.... elsõnek lenyesed a fejét, akkor nincs az az isten, hogy a többit is idõben elkapd... és 3-4 ütés ko! Utálom õket (imént ráment 6000 dollárom...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
Jelez zombikat is, de csak azokat, amelyek a látótérben vannak..

õõõ.. hol is van ez a karanténzóna?
BEAST
Ha a karantén zónában vagy akkor ne csodálkozz, ott kb folyamatosan ömlenek rád az infectedek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ÉS MEGINT! Pedig most egy helyben álltam, ráadásul egy épület tetején.
ÉS MEGINT! megölök 5 infectedet, tiszta a terep és mire felmászok 2 létrára már megint a nyakamon van 2.
Megint... volt ott 3 infected, utána jött még 3 és még 3.. fél perc alatt!!!!
MerlinW
Fejlécben levõ linkrõl egyben letölthetõ a lenti állapot.

[merlinw.org]

Nekem a Punkokat jelzi koponyával...
dehogynem mutatja.kis koponyákkal jelzi a zombikat.

Rohadtul nem mutatja a minimap, a hangjukkal meg szart se érek, mert 8 felõl jönnek!
aricsi
Az nem tudod miért van Merlin hogy a cfg-zés után(video.scr) object meg shadow pop-in van erõsen? Asszem nem változtattam semmit a tieden.

Act 2-ben a városban.

És te hol is tartasz?
nem értem,hogy nektek mi a nehéz a játékban...
egyedül a extra zombik öltek meg engem eddig de azok is csak addig amíg rá nem jöttem,hogy mi a gyenge pontjuk.a walkerek és az infectedek könnyû falatok.volt,hogy 3-4 inf is rám futott de 1-2 machete csapással már végük volt.a lényeg,hogy nem szabad elõlük menekülni hanem épp ellenkezõleg nekik kell futni.a spawnolásuk sem okozott nekem gondot.mutatja a minimap ha jönnek meg a hangjukból is hallani.

MerlinW
Köszi, kiegészítettem a saját beállításaimmal, fincsi lett😊

[merlinw.org]

Update: meghaltam.
Megszokható? Akkor ezt hallgasd: Az elõbb meghaltam, oké, éledek. Körbenézek, semmi. Hanem egyszer csak észreveszem hogy fut felém egy infected. Lenyesem a fejét és már megint hátbatámad egy másik, ami elvileg nem is láthatott engem! Oké, azt is lecsapom, megyek tovább. Elérek egy helyre, ahol embereket vélek hallani, körbenézek, senki. Lépek hármat és már hallom a jól megszokott üvöltést a hátam mögött. Megfordulok és két infected ugrik rám! végül velük is végeztem, és 3 perccel éledés után már 2 és fél kockán van az életem. Ezt próbáld megszokni!
Maxtreme
detto.

Ryder62
Ha már zombi: Valaki megírná spoilerben hogy mégis mi a fene történt a szigeten. Egyáltalán meg van magyarázva?

SPOILER:

Az egyik küldinél láttam hogy az égen elég alacsonyan elhúz egy utasszállító repülõgép. Elég kellemetlen élményben lesz részük a leszálláskor XD

Egyébként a játék zseniális. Ez a paradicsomi táj a zombikkal üt. 😊 Végre nem egy romos városban, sötét folyosókon, kutatóállomáson kell írtani õket hanem a pálmafák tövében. Sõt a kidolgozottság is 5-ös, mikor látom hogy az egyiknek hiányzik a fél bordája a másiknak meg a fél feje 😄 Sõt maga a csonkítás is remek mikor a fejét hõsünk kikloffolja és a vér szépen elkezd csordogálni a talajra. Egyedül a gyors respawn ami idegesítõ de megszokható. És még carmageddonozni is lehet benne <#eplus2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

w77d
én is úgy csinálom, hogy elõször az összes mellékküldi, aztán a fõküldi..

koschwarz
ez szerintem újabb példa arra a totál idióta spawnrendszerre, amivel sikerült a far cry 2-õt is nagyszerû játékból frusztráló, összeszorított foggal "csakazértisvégigcsinálom" játékká változtatni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Grr1234
Innenvannak a képek.

Maxtreme
Akkor tényleg nem csinálhattál sok mellékküldetést 😊 Én jelenleg 45%-át teljesítettem a játéknak, és 25-ös szintû vagyok.

Egyrészt: pont azért futok el, mert nem lehet harcolni, elkezdek kettõvel harcolni, azt valami másik dimenzióból odakerül még vagy 5.
EZ MI?!

A radar sprinterek újabb gyöngyszeme! megyek egy szûk sikátorban, mögöttem tiszta az út. meglátok egy infectedet és egy walkert. Infected elkezd szaladni felém, lecsapok rá, és mikor hátralépnék észre kell vegyem, hogy nem tudok. Ezt követi 4-8 ütés, majd rájövök, hogy az imént kitisztított hátsó részrõl már 2 infected betámadott, így szépen körbevettek. kettõt kínyírtam, a harmadik elkezd üldözni. mikor egy szûk területre értem megálltam, és visszafordultam megküzdeni a harmadik infecteddel. Mögöttem tiszta a terep. Jön az infected, lecsapok rá, és abban a pillanatban hátulról megüt valami. MÉG EGY KIBASZOTT RADARVADÁSZ A SEMMIBÕL! Nem csoda, megint padlót fogtam. infecteddel csak 2 lehetõség van: vagy a semmibõl elkapnak hátulról, vagy jönnek vagy hárman, hogy még csak harcolni se tudj.
Fritz Von...
Itt, bár nem tudom a sztorit, vannak a fertõzöttek, akik rohannak. Õk még nem alakultak át teljesen, és leginkább a 28 nappal késõbb c. filmben láthatóakhoz hasonlítanak. Kis HPjuk van, általában 1, vagy 2 ütés és kampec. A Walkerek már halottak a mi fogalmaink szerint, ezért lassúak, de erõsek és sok HPjuk van. A többi meg már extra.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Malakai
Ne ragadj le egy dolognál, az egész fantázia, olyan amilyennek kitalálják, tök felesleges racionalizálni. És attól mert egyik író így írja meg, másik írhatja teljesen másképpen.

@Richardix: Ha elszaladgálsz mellettük, aztán nem túl messze tõlük megállsz harcolni, akkor erre számíthatsz, az alap zombik is (és még pár másik) követ elég hosszan.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Oh, én nem futok csoportokba, azok csoportosulnak körém. ha nekiszaladok 2-3 zombinak tuti, hogy fel fog bukkanni mögöttem még 6.
MerlinW
Ööö hogy kapcsoltad ki a bloom-ot?

[merlinw.org]

kétfajta élõholt létezik. Van az egyik típus, amelyik valamely fertõzés által kel "új" életre, (inkább ezeket filmesítik meg), és van a másik típus, mely egyszerûen vmely átok által feltámad és kikel a sírból, na õk lennének az igazi élõholtak, akik nem tudnak sietni, szakadt, porladt testükkel nem lehetnének képesek a futásra. A fertõzött zombik esetében elvileg az elõbb felsorolt filmek, játékok mind mind belehelyeztek szaladó élõholtakat. Csak fura a látvány és az elképzelés, de ettõl még a játékot nem szidtam, mert jó lett és a zombik kinézete, viselkedése és mozdulatai realisztikusak azért...

Semmi nincs kõbe vésve tudtommal zombi témában... Innentõl meg akár repülhetnek is, ha valaki úgy álmodja meg a filmjét, játékát!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem nézlek gyökérnek, arra akartam utalni, hogy mivel nem egy kézzel fogható dologról van szó, ezért mindenki úgy értelmezi a zombikat, ahogy akarja... szvsz egy futkorászó zombi bõven belefér egy kitalált világban (még a Legenda vagyok címû filmbe is beleillett)
Fel kell õket rúgni! Akkor borulnak meg, ha lemegy a staminájuk! Tömegbe meg ne menj be, ha sokan vannak 2-essével csald el õket!

nem érted mire gondolok...

tanulmányok és az írásokhoz mérten. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökérnek nézel, hogy elhiszem, hogy léteznek...

<#worship><#worship>