4724
-
IXEMGabeo #2578 mi van? hogy veszítesz 20 ezret? -
#2577 Hehe kezdtem örülni van 60 ezer zsetonom erre 2 perc alat 4 halál és máris már csak 40 van. -
#2576 Egyébként harapni próbál, nem fejelni, sebzését viszont nem vágom, könnyű előlle kitérni. :)
@Prof William: Sőt, megkockáztatom majdnem mindenhol így van. Abszolúte ismert nyaralóövezet, turizmusra beállított trópusi sziget: Hawaii. Tök ugyanez, a kevésbé látogatott szigeteken, részeken ott is "gettótelep". -
#2575 De engem nem mer!XDXD
Viccen kívül, igen le tud, de az nem sebez akkorát mint az ütése, meg könnyebb kitérni előle. -
#2574 de le tud fejelni :D -
Prof William #2573 A nyomorváros sztem érthető. A valóságban is van ilyen üdülőparadicsom. Cég/ek felépítik az üdülőparadicsomot a sziget egyik felén felvesznek áron alul pár csórót az őslakosok közül bagóért a többi meg maradhat ahol van. Az őslakosok gondolom nem mehetnek a nyaralóövezet közelébe (akár erőszakkal is távol tarthatják őket) a felső 10 000-be tartozóak meg miért ménének ki biztonságos 4 csillagos nyaralójukból egy lepukkant gettóba? -
oregon1987 #2572 Pick of Destiny! Ez poén! Nagyon nagy film a Tenacious D! :P
Egyébként meg most jöttem ki a csatornából! Hát öregem az mi kemény rész volt főleg az a sok dagadt Bommer miatt!!! De most már legalább találtam shotgunt, meg automata gépfegyvert is! Viszont szerintem kicsit gyengék! -
#2571 Szerintem egyébként a város durvább a dzsungelnél, amikor magas szinten visszamész. :) -
barmi #2570 Ez a dzsungel (act III) most azért egy kicsit kikészített idegileg !. :D
Viszont ez az egyik legjobb rész eddig szerintem :-) Néhány képet is csináltam :
-
#2569 Én már a mondatod sem értem, mi az, hogy nehéz fejre célozni, ha oda húzza? :) -
#2568 nem a kardozásnál, hanem a pisztolynál. -
#2567 Anélkül meg szerintem nehéz lenne. Főleg ha Thug ellen vagy, én mindig a kezére megyek, hogy vágjam le és akkor már nem tud megütni:D -
#2566 nem lehet valahogy kikapcsolni a fegyverek célzássegítését? Mert úgy nem nehéz fejre célozni ha ráhúzza az egeret a fejére -
#2565 Nem tudom, nem ismerem.
Ezaz... 130k be kerülő auto rifle :D Biztos van ennyi pénzem. -
ratgab #2564 Tenacious D film easter egg.... vagy csak véletlen (mondjuk ezt nem hiszem) -
#2563 Úgy lehet bemenni a fegyverboltba, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a dzsungelből mentek Mowen hajóján és visszamentek a városba, akkor menjetek el a fegyverbolthoz. Gyakorlatilag útba esik a qst felé. -
barmi #2562 Akkor ne tartsd magadban lécci ! :) -
#2561 És el is árulod? -
rambozo #2560 Sziasztok! Másodszorra esett meg velem, hogy duplikálódtak a molotovjaim. Valaki le tudná írni spoilerben, hogy ez mitől van (elkerülni akarom, nem használni)? Ha jól tudom, néhány napja volt róla szó, de a házigazda törölte azt a hszt, kísérletezgetni meg nem akarok, mert próbálok spórolni az összetevőkkel, és ugyebár menteni nem lehet. -
#2559 BRÉKING:
Rájöttem, hogy kell a GunShop-ba menni. -
#2558 Talán ha több infót adnál, akkor tudnánk is, hogy miről van szó.
Találtam még egy legendary fegyvert. Pick Of Destiny :D -
#2557 hali! miért van az h betükészlet bibi van a menüben nekem? hogy tom fixelni? előre is köszi :) -
#2556 [URL=http://www.rlslog.net/the-dead-2011-brrip-xvid-ac3-unknown/]"The Dead"[/URL] 2011
Tegnap néztem meg. Fasza kis zombis film! -
#2555 Hát ha 32 órát beleöltél akkor tudhatnád ugyanaz lesz a kihívás mint fél óra game után a játék legelején! -
Since #2554 Közel 32 órát öltem bele a game-be, 30as szinten vagyok. Azon gondolkoztam, hogy 50 szint után milyen kihívás lesz a játékba? -
IXEMGabeo #2553 fasza game, kipróbáltam jó dolog felfedezni a szigetet:D -
#2552 Baszki, legalább fél órán át kerestem a 4 kurva koponyát a qsthez... ÁÁÁÁ -
#2551 Egyébként milyen prioritással fut ez a projekt a többivel szemben? -
#2550 Van benne egy-két érdekes fordítás :) -
#2549 Neki ez is elég lesz. -
#2548 Túl sokat láttad a játékban az autók rendszámát XD -
#2547 Ha ezt 3*5 formulába csinálod meg, akkor ki is jött volna :D -
#2546 V3DD-M3GA-JAT3K0T -
Hunor1 #2545 kösz. éppen ezt teszem.nem megyek még át a dzsungelbe, írtom a városiakat..! -
#2544 A srác visszaállította az órát, kitörölte a fájlokat, de még mindig crashel neki a játék. Mocskos csalók. -
#2542 dehogy, a varosban nagyon sok fo es mellek kuldetes van, ami rengeteg felszedheto targyat ad. lofegyverek/fegyverek/ID/bp/mod/banoi szoval erdemes eltokolni es megcsinalni mindent mielott tovabb mesz. -
Ironman2 #2541 Már rájöttem.New game-nél lehet válastani chaptert -
Ironman2 #2540 Ha valaki most kezd új játékot,és csatlakozni akarok hozzá,akkor nekem is újat kell kezdeni? Act1 chapter2-ben vagyok -
Hunor1 #2539 ehehe..köszi. Valami komolyabb üzletet képzeltem el "warehaus"-nak...na mindegy :) Ja jó őket lecsapni csak előtte-közben-utána csapatban jönnek az egyébb zombiek.:)
Tulajdonképpen már mehetnék a dzsungelbe is csak még úgy gondoltam hogy a városban lennie kéne még valami jobb küldiknek vagy helyszíneknek vagy valami spéci fegyóknak. De lehet hogy túl sokat várok ettől a helyszíntől...??? -
#2538 az volt a warehouse :P guberalni kell meg a zombikat irtani foleg a Thug/Ram azok azert adnak szepen penzt