Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv.
tegnap tettem fel a játékot és jelenleg a Chapter 3-ban tartok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kérdésem pedig az lenne,hogy a világítótoronyban van egy nõ aki azt mondta nekem,hogy keressem meg a lezuhant repülõt.az oké de nincs ott a kuldetések kozott😮 akkor most ez mi?Most akkor az kuldetés?Vagy mi?Ja igen és a legfontosabb hol van az a repülõ roncs?Mert a gépet láttam amikor az elején ment felettünk de hová zuhant?Ha valaki megjelölné egy térképen azt megköszönném.

PSN ID:misi2mezei

Játék alatt ESC, majd a jobb felsõ sarokban kiírja, hogy hány százaléknál tartasz a main storyban.

Pont a hotelnél jártam, elõttem egy zászlószerû valami (ugye mögé nem lehet látni és általában ilyen helyekrõl szoktam támadni a zombik). Számítottam rá, hogy na biztos rám ugrik valami dög, de sehol senki. Elindultam balra erre elkap egy zombi. Míg én megkerültem jobbról a zászlót a zombi balról akart megtámadni... És mivel körbeértem megfordult õ is <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Idõvel kénytelen leszel bemenni... csak ennyit mondok...<#awink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ott még nem járok!

Lemezrõl telepíteni egyszerûbb...

Senki...pedig olyan szépen kértem....
<#ravasz1>

Fpocok
<#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Megtaláltad?

Maximus4
Köszönöm neked is.Ha hazaérek megnézem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hát gyerekek, ez rohadt nagy game... a hangok, meg amit a macsétával lehet mûvelni... nagyon ott van.... Valaki amúgy tudja mennyi van még hátra? ost ott vagyok, hogy a templomból a rendõrségre kell menni.
Fpocok
Public Slot 0
Private Slot 1 v 3... lényeg, hogy public 0 legyen.

xXtamasXx
Valaki tudja, hogy tudnánk haverral ketten tolni anélkül, hogy bárki becsatlakozna? Megy a coop rendesen, elkezdtük az elejérõl de mindíg jön valaki akinek már gépfegyvere van vagy ilyesmi...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Shep
Hát ha 2-re nem is de 4-re elég valószínû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek Karácsonyra mennyire fog lejjebb menni a játék ára? Mert nagyon érdekelne, csak most nem vagyok anyagilag toppon. Anno L4D pár hónap alatt leesett 2k-ra, szerintetek ezzel is ez lesz, fõleg azután ahogyan egy csomóan lehúzták?
Frank99
Ja, hogyan lehet coopban tolni?

hol van a menüben????<#violent>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MerlinW
Akkor késõbb még gyártod majd a barnát😊 Sötét, esõ, temetõ, rádrohanó rondaságok, stb😊

[merlinw.org]

Grr1234
Nekem másik steames játéknál volt ilyen, újraindítottam a steamet és jó lett.

Amúgy jó játék, eddig egyszer volt, hogy azt hittem szarrá fosom magam, amikor beszaladtam egy bungalowba, és a zombik összegyûltek az ajtó elõtt, azt se tudtam, mit csináljak... 😞

Megvettem tegnap, felraktam steamre, viszont indításnál azt írja ki, hogy 'ez a játék jelenleg nem érhetõ el - kérjük próbáld meg újra máskor'.
Ez miért van? Minden más steames játékom fut gond nélkül, és természetesen minden 100% eredeti nem pedig warez.
Coopban senki nem tolja a játékot a fórumon?? mármint, hogy többen nem toljátok a játékot?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Omlás
Csak megerõsíteni tudom, ott biztosan találni. Viszont nem a leg biztonságosabb környék <#violent><#gun>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

szeva, arra gondolsz ahol Nikolai megbíz egy feladattal?

amúgy röhögtem, mert ez a buzi ruszki kiált egyet, hogy öld meg a futkosó zombikat, de nem segített volna😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A hotelben vannak büfék vagy mik, ott van néhány kis kocka hûtõ. Azokban van pezsgõ. Én ott találtam hármat is. Könnyû elmenni mellette, mert ki kell nyitogatni õket.

Baszott jó játék, ha valaki lenne olyan rendes, betenne olyan képet amin van blur, és olyat amin nincs, hogy mi a különbség, megéri e vacakolni vele...
Köszönöm...
<#worship><#worship>

BEAST
hajrá 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Vammá onlájn?

Tatyla
na hazahoztam az 576-ból húzom is a steamröl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na ez kész!

Kinyírt egy Thug, és mikor visszamentem volna oda, eltûnt. Eltûnt, 4 ezer dollárnyi fegyverrel a belében! Na most erre mit mondjak?!
Kérdés : Skilleket hogy kell használni? Például van a flying strike amit az instenért sem tudom megcsinálni, van vmilyne speciális kombináció rá? Lehet resetelni az elosztást valahogyan?

Ok! Köszönöm a választ!

BEAST
Majd egy küldetéssel juthatsz be.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem arra! Ez a tengerparton van a Lighthouse-tól északnyugatra! Úgy néz ki mint egy 2. vh-s bunker (munkaasztal, fasttravel és trader jel ott van a térképen!)

Arra gondolsz, ami a hegy tetején van?
Oda én sem tudok még bemenni, de idõvel biztos belehet majd.

Kérdés: Van a tengerparton a bungallow részlegen (majdnem a legészakibb vége a bungallow sornak) 1 bunker,
amin a térkép azt jelzi, hogy van oda fast travel, de az istenért se tudok bemenni az ajtaján. Késõbbi quest vezet oda (level 14 vagyok és most vittem gyümölcslevet Samoine-nak a 2 benzinkútról) vagy valami bugba futottam?

Ha virágbolti,vagy sem használd az elsõ exét,mivel az updates szar.
Nekem virágbolti,így az update hoz adott nem mondjuk ki a nevét nem másolom,és írom felül,illetve a steam.dll sem,így folyékony továbbra is a játék menet.
Eredetinél is megéri a próbát,mivel tapasztalataim alapján rossznak vélem,bár van akinek jól megy,de ez gép függõ,és nem teljesítmény.
Tegnap este a steam is szarakodott....kb 15 percig nem ment a steam de utánna olyan fél1ig semmi baja nem volt.

chicco
urak az miért van,hogy laggol a game.meg megáll 1 1,5 másodpercre.??

Van ram bõven vidkari is jó proci is elég

Prince23
Akkor jó.

Tegnap késõ este, egy tájban coopban (join után egy percre rá) mindig kifagyott nekem :S lehet azt javítják, az online kapcsolatot.

Maximus4
Köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fpocok
Senkinek nem megy.

Prince23
Nektek is Unable join the gamezik a Coop?

Fpocok
@erlang85 we are working on it as fast as we can. Sorry for the inconvenience!
8 hours ago

----

deadislandgame Sam B
@
@commanderjst ah- we are having capacity issues with multiplayer due to the traffic volume. ESP since it's a Friday night
8 hours ago

----

deadislandgame Sam B
@
@commanderjst working on getting that sorted out as soon as possible. So sorry!
8 hours ago

Fpocok
Igen.
Bár nem emlékszem hol, talán qst reward.

wedge31
Electric Machetehez blueprintet talált már valaki?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nincs konkrét helye én pl a city-ben találtam házak belterében (itt megjegyezném ha kijössz a házból és vissza akkor megint minden ott lesz újra) .. + ami javaslat a világítótoronyban a 'caned food'-t ne adogassátok oda ész nélkül a néger csávónak késõbb lesz küldi amiben több xp+pénz-t adnak érte .. és ugyanez a templomos 2 állandó küldinél is igaz (detergent és battery) mert azok meg fegyver mod-hoz kellenek

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Maxtreme
nono. Only dx9-es az engine.

Maximus4
Svetlana pezsgõs üvege merre van?

Sziasztok! Van valami ami nagyon böki a csõrömet, konkrétan a fegyverek sorrendje a gyorsinventoryban. Egy szöges baseball ütõt, és 4 kést használok dobálásra, és szeretném úgy elrendezni, hogy a baseball ütõt vegye elõ utoljára magától. De ez nem akar sikerülni, hiába rakom így, vagy úgy, amint eldobom az elsõ kést, rögtön az ütõre vált. Valami ötlet?
Fpocok
Nincs online mp megint. Kurva életbe.

Fpocok
Olvastam, hogy skálázódnak a zombik, de egyrészt azt hittem, hogy csak a newgame+ ban, másrészt azt nem tudtam, hogy az itemekre is: Visszamentem, mert anno nem tudtam megcsiálni a toy storyt és bizony a zombik, és az ott taláható itemek is az én szintemen voltak. Ennek nagyon örülök!