Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap tettem fel a játékot és jelenleg a Chapter 3-ban tartok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Private Slot 1 v 3... lényeg, hogy public 0 legyen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hol van a menüben????<#violent>#violent>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[merlinw.org]
Amúgy jó játék, eddig egyszer volt, hogy azt hittem szarrá fosom magam, amikor beszaladtam egy bungalowba, és a zombik összegyûltek az ajtó elõtt, azt se tudtam, mit csináljak... 😞
Ez miért van? Minden más steames játékom fut gond nélkül, és természetesen minden 100% eredeti nem pedig warez.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
amúgy röhögtem, mert ez a buzi ruszki kiált egyet, hogy öld meg a futkosó zombikat, de nem segített volna😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Köszönöm...
<#worship>#worship><#worship>#worship>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kinyírt egy Thug, és mikor visszamentem volna oda, eltûnt. Eltûnt, 4 ezer dollárnyi fegyverrel a belében! Na most erre mit mondjak?!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Oda én sem tudok még bemenni, de idõvel biztos belehet majd.
Nekem virágbolti,így az update hoz adott nem mondjuk ki a nevét nem másolom,és írom felül,illetve a steam.dll sem,így folyékony továbbra is a játék menet.
Eredetinél is megéri a próbát,mivel tapasztalataim alapján rossznak vélem,bár van akinek jól megy,de ez gép függõ,és nem teljesítmény.
Van ram bõven vidkari is jó proci is elég
Tegnap késõ este, egy tájban coopban (join után egy percre rá) mindig kifagyott nekem :S lehet azt javítják, az online kapcsolatot.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
8 hours ago
----
deadislandgame Sam B
@
@commanderjst ah- we are having capacity issues with multiplayer due to the traffic volume. ESP since it's a Friday night
8 hours ago
----
deadislandgame Sam B
@
@commanderjst working on getting that sorted out as soon as possible. So sorry!
8 hours ago
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.