4724
  • Fpocok
    Attól, hogy valamivel nem tudsz játszani, valamit 10 perc után feladsz, még nem félkész szar. Raádásul hivatalosan ki sem jött... első napokban minden szar.
  • PeeTeR
    eh.. 62 oraja jatek utan sem talalkoztam ilyen hibakkal - Te mit jatszol? :D
  • BoneDragon
    Na én most hagytam abba ezt a gamet. Felveszek egy kötszeres dobozt erre a kezemben lévő sárga fegyver eltűnik a semmibe! Mondom 'nyád... Megnyugszok, megyek tovább, erre felveszek egy fegyvert ami fel sem ajánlotta a cserét, mert volt elég helyem, erre elveszik a developer fegyverem is! Basszák meg. :)
  • Teppik Amon
    . év egyik IDÁIGI legjobbja.
    A Skyrim-ig kihúzzuk vele ;)
  • Teppik Amon
    Az irányításnál valaki próbálkozott már a nem digitális (?) verekedéssel? Melóban vagyok, nemtudom megnézni :)
    A leírás szerint lehet állítani hogy te irányítod a fegyvereket, arra lengeti amerre az egeret húzod, de nem tudtam átállítani, nem lehet. Új karit kell kezdeni esetleg? Próbáltam már a főmenüből is, még a játék betöltése előtt is, de ott sem engedi.
  • Odikeee
    http://www.gamestar.hu/egy-het-alatt-meghaladta-az-egymillios-eladast-a-dead-island.html

látszik, hogy rohadt nagy game... év egyik legjobbja.

Grat nekik!
  • Ryder62
    Igen
  • Ryder62
    "És az a vicc, hogy ez fullban megy nálam, mindeközben a Deus Ex normál beállítások mellett is akad :)"

Szint úgy. A Dead Island csak úgy siklik pedig van ám blur, hdr, árnyék stb. És szép is :)

De a Deus Ex ronda, nincs se blur, se hdr, se árnyék és még is akad. lol

Mindenesetre a Chrome Engine nagyon jó motor mert a Call of Juarez 2 alatt duruzsoló Chrome Engine 4 is jól optimalizált volt ráadásul szép is volt a játék. Bár az új COJ alatt ugyan ez van (Chrome 5) mint a Dead Island alatt és még is a DI jóval szebb.
  • MerlinW
  • exact6
    Valaki nem tudja véletlen, hogy ha most épp a városban tartok (act 2) és volt pár megoldatlan mellékküldetés a tengerparton (act 1), akkor oda vissza lehet még menni megcsinálni azokat?
  • XeeN
    Ezért írtam, hogy (még) nincs hozzá. :) (Steam: Oops, sorry!)
  • MerlinW
    DI-hez valóban nincs még, de majd lesz, mert ott a menü. Majdnem minden játékhoz jár, jobb klikk a játékon és útmutató megtekintése.
  • coolpet
    jo mert nemtudom hol kaptam/talaltam egy pisztolyt, 30 skuloval.

Azt ellottem egy though-ra(illetve 3ra) es annyi volt azota csak cipelem :)
    Ott vagyok, hogy a vilagitotoronyban megcsinaltam minden kuldit es mellekkuldit, mar csak a fofeladat van hatra, meg az ismetlodo feladatokat csinalhatnam evekig ... A pisztolyos csajjal vagyok, az alkoholos problemara tudtok valamit?
  • Laza
    Én akkor találtam először golyót, mikor lőttek rám :)
  • coolpet
    Sracok pisztolygolyot hol lehet szerezni? vagy lehet kesziteni valahogy?

A zold cuccok kellenek valamire vagy eladhatoak jo sok penzert? Ilyen engine parts meg hasonlokra gondolok.

Kicsit idegesito, hogy ha felveszek egy uveg piat, akkor lecsereli a fegyvert a kezemben es amikor jon egy zombi, lerugom, majd szet akarom vagni, ehelyett iszok egyet es dolok jobbra balra...

Ti hogy kuszoboltetek ki?

Van fegyolimit az inventoryban, de targylimit meg nincs, se sulylimit?
  • TaRka0107
    Az nekem is kaka, nem optimalizálták rendesen, na meg a Red orchestra 2-ről ne is beszéljünk.
  • Laza
    És az a vicc, hogy ez fullban megy nálam, mindeközben a Deus Ex normál beállítások mellett is akad :)
  • TaRka0107
    Olyan szép, kár hogy néhol max FSAA-n is hullámzik:D

• PeeTeR
    na igen, ennyi jatek utan is nehez megszokni, hogy jobb oldalon van a kormany. ha esetleg atkerul a bal oldalra, akkor tuti mindig a jobb oldalra fogok beulni elosszor
  • TaRka0107
    Én szinte mindig bal oldalra ülök be, úgy ülök át a bal ülésről a jobbraXDXDXD
  • Noodlee
    Ez lol. Mondanom sem kell, hogy ez egy hülyeség.
    Én meg xarakodtam vele, hogy mivel csalom elő, hogy interaktív legyen.
  • PeeTeR
    igen es mivel a szo jelentesere nincs egyseges definicio igy ez is belefer a szo jelentesebe. de ketlem, hogy errol vitazni kellene.
    (ezert nem is reagaltam a tobbiek hozzaszolasara)
  • Laza
    Tudom, de a képregényeknél már egy ilyen paraméterezhető, különféle funkciókkal ellátott alkalmazás is kimeríti az interaktivitás fogalmát. Néz egy kicsit körül, nem most lett ez kitalálva :)

Szerk:
    Nem én találtam ki, mióta webes képregényeket nézek nem csak a klikkelésre befolyásolható (zenék, stb) képregényeket hívják így, hanem kvázi majdnem mindent. Persze az elnevezés nem feltétlenül helytálló.
  • grebber
    Elvileg a hotelben.
  • Prof William
    Jó fegyó a láb és ellentétben a az edzett acélcsővel nem máik szét 10-15 ütés után. :)

Van egy csaj aki pezsgőt akar. Hol lehet találni neki? Eddig csak vizet meg alkoholt találtam.
  • Noodlee
    Akkor nem én vagyok a hülye.
    Köszönöm.
  • Büdös Bohóc
    az, hogy interaktív nem azt jelenti, amire te gondolsz, az interaktív az az, hogy az eseményekbe bele tudsz nyúlni, vagy extra dolgokat tudsz előhozni és nem csak simán lapozni
  • PeeTeR
    oh ertem. mondjuk ezzel mar en is megszivtam tobbszor. megy a gyepalas ezerrel, hallom, hogy ott van valahol a kozelben de mivel baromi lassu, aaaah raer majd csak tulelem. erre megfordulok es az arcomba robbantja magat. priceless elmeny :DD
  • Noodlee
    Ne röhögtess.
    Ez attól interaktív, hogy lehet benne nagyítózni, lapozni?
  • Laza
    Tudom, hogy nem ua, csak megosztottam egy 'élményt' :)
  • Laza
    Nálam meg egy webes alkalmazás, amiben lehet zoomolni, a képregény képkockáit kiválasztani, nagyítót használni, lapozni, stb.
  • PeeTeR
    ja de varjal nem egyrol beszelunk :D
    en a Floater -re gondoltam (L4D Boomer szeruseg - okadja a zold szart folyamatosan) amit Te mondasz az a Suicider akit ha sebzel felrobban es visz mindent mint a Piros7 -es :)
    utobbit a legegyszerubb megrugni/megdobni es hatralni
  • BEAST #2380
    Valószínűleg napokkal korábban tört ki a járvány. A dzsungelből eljutott a városba, ott karantént húztak fel a megfékezésére és csak utána jutott el a partig. :p
  • Laza
    Mint zombi? :)
  • Noodlee
    Nem az interaktív fogalmát kell elmagyarázni, hanem azt hogy ez mitől az/hogy működik.
    Nálam továbbra is csak képek.
  • grebber
    Én azt várom már a valóságban mikor lesz ilyen vírus!Hogy át tudjam élni a helyzetet.
  • Laza
    Főleg, hogy pl a pezsgős csajnál lévő másiknak már akkor elmondhattad volna, hogy jól van a húga, mert már előtte (elvileg mindenki) nála is jártál ... igazi időhúzós küldik :)
  • Laza
    Az egy dolog ... de vajon meddig voltál az elején kidőlve a bogyóktól, hogy egy egész várost is romokba tudtak dönteni? :)
  • PeeTeR
    meg elmondani az egyiknek, hogy hol a masik meg hogy jol van - es ezt oda vissza :D
  • Laza
    Ej, Én este beszoptam egy zombi lufit. 2x találkoztam eddig felfújttal, de mindkétszer palackkal robbantottam fel, nem tudtam, hogy egyébként mire képes. Erre tegnap a városban szokásomhoz híven felmásztam egy autó tetejére és onnan kaszabolok, amikor jön egy ilyen vacak. Már nagyjából közel volt, amikor mondom beledobom a már elkopott késem ... erre nem felrobbant a genyó, kinyírva engem is :)