4724
-
#2170 Nekem meg 2h fegyver van kirakva, de mégis 1 kezes vágó fegyverekkel megyek. Sokkal hasznosabbak mint a nagyok. -
Prof William #2169 Majd ezt megtanulom én is. ÉRdekes hogy vascső elgörbül de lábad az nem törik el/zúzófik meg idővel.
Asszem harc + a survivor skilleken megyek majd végig.
Rég játszottam ilyen hangulatos játékkal. A hibái ellenére nagyon tetszik. Az alajén vagyok ott hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hangulatos volt az épület kipucolása. a World War Z idevágó része jutott az eszembe.új bázist alakítunk ki vizitmentő állomáson.
Az Infectedek miért sprintelnek? Kissé meglepődtem amikor először jöttek. Vagy ők még nem zombik csak megőrjítette őket a virus? Esetleg friss zombik amik még tudnak futni mert nem merevedtek el az izmaik? -
#2168 Ja, meg észrevettem valamit ... elvileg nincs egy darab töltényem sem, de mióta találtam egy pisztolyt, ha eldobok egy gázpalackot, akkor előkapja a fegyvert, és tudok vele lőni ... sőt, újra is tölti ... szóval így van ingyen 6 lövésem. Nem tudom, hogy mindig így van e, de már 2x újratöltött, pedig egy darab lőszer nincs nálam. -
#2167 Ehh, ez a Stomp skill mekkora :)
Most már tényleg fegyver sem kell a harchoz ... lerúgom őket a földre és a 12000-res sebzésű taposásommal szétkapom a fejüket :))
Mondjuk egyébként is egy fegyvert használok csak, egy Machetet ... azt javítgatom, ideális a kaszaboláshoz ... pedig lőfegyver specces vagyok :)
Egyébként a játék elején nem gondoltam volna, hogy ilyen jó küldik lesznek ... pl az, hogy a kocsik hátuljába lehet pakolni, és így kell cuccokat szerezni a benzinkutakról, stb, nagyon nagy ötlet ... iszonyat hangulatos, ahogy szaladok ki a ládákkal vagy benzines kannákkal a kocsihoz :)
Sőőt, ha találok egy gézpalackot, azt is fel szoktam dobni hátra, mert bármikor jól jöhet :) -
#2166 vegulis 1oraja/9hsz -al ez elott linkeltem -
#2165 Itt fel van sorolva minden hiba. -
Noodlee #2164 Igen, ez is probléma. -
#2163 Én átraktam a USE-t az E betűre, a rugást meg az F-re, mégis amikor rugni akarok és van előttem egy loot, akkor felvesi, pedig nem is arra van bindelve, de mégis valahogy... -
Noodlee #2162 Nekem a use az enteren van, ezzel vannak néha gondok. -
#2161 Most nem konkrétan erre gondoltam.
Hanem hogy a USE(F) gombot csak trükkel lehet átbindelni -
#2160 Billentyű kiosztás hiba? Ezt fejtsd ki nekem kérlek!
Nem lehet átállítani vagy mi a baj vele?
-
Noodlee #2159 A billentyűkiosztás tényleg gáz, pláne, hogy én balkezes vagyok, így jobb kézre kell szabnom a gombokat, ezért majdnem minden gombot át kell defnem. -
#2158 Attól, hogy neked nincsenek, még vannak. RENGETEG KIS HIBA VAN BENNE. fov, blur, bloom hogy egy párat említsek. Billentyű kiosztás, voice chat, item használat stb... -
#2157 Utolsó patch után Steam-es is annyi hibával rendelkezik mint a dobozos szóval... -
#2156 Nem vagyok hülye, csak nemtudok angolul ezért itt kérdeztem! -
#2155 Szerencsétlenek. Még jó, hogy nekem dobozos van azzal nincsenek ilyen gondjaim, föleg az utolsó patch után. -
#2154 steam -
#2153 Elég beleolvasni steames fórumokba :D -
#2152 Már nem azért de mit kell megmenteni rajta mi az ami nem jó benne úgy ahogy van?
Valaki leírhatná!Mert én nem találkoztam semmi ilyennel benne ami miatt modderek kellenének! -
#2151 igen kengedelyezve lesz a hotel, vissza lehet menni -
feltamadt a Phoenix (inkabb csat mutatoba, hogy mit eredmenyez a mod, nem hiszem hogy spoiler lenne, direkt olyan helyszinen csinaltam a kepet, ahol nem latni semmi gyanusat)
-
#2149 A modderek megmentik a Dead Island-et!
Na... én ezért szeretek PCn játszani! -
#2148 Ja ez érdekes, hogy hamar elkopik bármi. Lehet sok kálcium volt a fertőzésben és megerősödtek a csontjaik. -
#2147 Jó reggelt... nem egyszer írtuk, hogy van new game+ -
Prof William #2146 Az amortizáció tényleg furcsa kissé mert pl azt elhiszem hogy egy evező vagy egy faléc tönkremegy ha szétverünk vele pár kemény koponyát de pl egy acélcső ne hajoljon már el 4-5 ütés után. Remélem ha pl találok egy pár száz éve remekül működő katanát esetleg egy nagy vaspörölyt akkor az nem fog szétmállani olyan gyorsan. -
#2145 LOL elkezdtem újra és meglepödve látom hogy a szintem maradt amivel befejeztem a game-et + a skillek ,fegyverek minden :D Nájsz!!!!! -
#2144 Próbáljátok meg fordítva. Nálunk működött rendesen. -
Evoluti0N #2143 Egy elég bosszantó buggal találkoztunk a haverommal a játékban. Én vagyok a host, ő joinol. Én megkapom a küldikért az xp-t, ő nem. Ez azt eredményezi, h lehagyom a fejlődésben elég alaposan. Olvastam, h ps3 és xbox360 verzióban is előfordul. A patch se segített a dolgon. Nem tudtok rá esetleg valami megoldást? -
#2142 Szerintem nincs visszaút. de lehet tévedek, nem emlékszem. -
Hunor1 #2141 ööö, izé, már túl vagyok közben a szerver szobákon is , most kell menjek a garázsba. Gondolom innen már nincs visszafelé? Illetve késöbb visszajöhetek vajon? Vagy a küldi befelyeztével lezárul a bejutás a hotelbe? -
Hunor1 #2140 köszi! -
#2139 MORE ZOMBIES!!!
-
#2138 Konyha. Pezsgők. El kell vinni az orosz kurvának a partra. -
#2137 Én tegnap kezdtem el a gamet 3 haverommal, nagyon perfect egy játék meg kell hagyni, bár a "singlebe unalmas" kategóriához tartozik, de co-opban már az ellenkezője. -
Hunor1 #2136 Hi, gyors segítség kéne, mert éppen játékban vagyok. A hotel konyhájában vagyok ( küldi: valamilyen truckot kell elvinnem a mélygarázsból)Korábban írták hogy itt van valami jó pénzfelvevő hely 3x ahol 1500 kasht lehet találni. Hol lennének ezek ? Mert félek ha eljutok a garázshoz akkor nem tudnék ide visszajönni és felvenni a manit. -
#2135 egeszen pontosan a benzinkuthoz rak ki es eppen rohan feled 5-6 zombi nem? :D -
Noodlee #2134 Bizony hogy. -
#2133 Értem, na mind1 nem olyan borzasztó, csak párszor fordult elő... -
#2132 Wareznél olvastam ilyet. Egyébként oda tesz vissza indításkor, ahol az utolsó küldetést felvetted. -
#2131 Hi! Lenne egy kérdésem a játék mentési rendszerével kapcsolatban: Az normális, hogy kilépek, mondjuk a világítótoronynál. Később betöltöm a mentést és egy teljesen más helyre rak ahol hemzsegnek a zombik és amúgy még nem is jártam ott.
Amúgy nagyon hangulatos a játék de ez a mentési rendszer teljesen használhatatlan...