Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
"- Sok apró baki sokra megy"

Biztos õk is a tört változatot tolták mert csak az lehet bugos....<#idiota>

Ám ahogy haladok elõre a 6/10 nagyjából nálam is elindult felfelé az élmény miatt a fõ sztorivonal jópofa, a mellékküldik is egész türhetõek (kivétel amikor már 4.-jére kell összeszedni 5 üveg kaját/alkoholt/egyéb baszt)..

Viszont ráfért volna némi napszakváltás,és grafika polírozás mert meg kell hagyni szerintem még a Far Cry elsõ része is jócskán szebb volt..😊
De legalább a zombik sokszínûek,most szembesültem olyan jelenettel elõször hogy az egyik paraszt fogta és a kezében lévõ machetát kb 15 méterrõl belémbaxta,meg is murdeltem majdnem teli életerõbõl lvl 13-on...😄
- Sehol egy emlékezetes dallam

Sztem a Who do you voodoo bitch egész fülbemászó kis melódia😄

Jaka923
Ha hiteles az értékelés, akkor nagyon állat lesz. Szinte csak a technikai hibák húzzák le a játékot, ettõl függetlenül a hangulat az egekben lehet, ami a legfontosabb. GLS remélem sietni fog reggel...

Fpocok
Még 4 órát ír a STEAM. Nem éjfélkor kezdõdik, hanem minimum 1kor.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Na már nekem is megy a Dead Island preload habár csak 5 megás netem igy kb hajnali fél 1 -re lesz lent a játék !
Prince23
Gamer365 7/10

Ami tetszett
+ Kegyetlenül szórakoztató tud lenni
+ Masszív tartalom, sok-sok mellékküldetés
+ Óriási és jól kidolgozott sandbox játszótér
+ Élvezetes kooperatív multi
+ Remekül mûködõ lobbirendszer
+ Változatos

Ami nem tetszett
- Polírozottságát tekintve hagy némi kívánnivalót maga után
- Balansz hibák
- Sok apró baki sokra megy
- Lassan indul be
- Sehol egy emlékezetes dallam

Fpocok
Buscemi: Több, mint valószínû, hogy bugos... de hát a tört verzió már csak ilyen. <#wow3>

attól még, hogy õ nyitotta nem biztos, hogy játssza is, nem sokat kommentelt oda😉 Egyébként is egészségére, felpörgeti az embert<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
L4D2 házigazda...
jó reggelt 😄

te játszol zombis game-ekkel?😮 ilyen bátor kislány vagy?<#eplus2><#zavart1><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

böröczk
Ezek után a beállítások után tudnál szúrni pár képet spoilerben?

Holnap jõ a futár bácsi, néni

Kumiho #2179

MerlinW
Be kell másolni a zip-ek tartalmát a fõkönyvtárba... Értelemszerûen egy FOV és/vagy egy HiRes pakkot.

[merlinw.org]

Fpocok
zippekben van leírás mit kell vele csinálni?

MerlinW
1: Nem. Illetve lehet csökkenteni, de azzal kikapcsolsz minden egyéb effektet. Egyébként semmi baj a DoF-al itt, a valóságban is így néz ki a távol, a magas páratartalom miatt.
2: ki, de space-el lenyomható minden.

[merlinw.org]

MerlinW
Difov100+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov100+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov95+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov95+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov90+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov90+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

Difov85+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov85+NoBlur_v1.0.0-mw.zip

DiHiRres+NoVsync_v1.0.0-mw.zip
DiHiRres+Vsync_v1.0.0-mw.zip

Letöltés

Még töltõdik fel, fél óra múlva minden a helyén lesz. Remélem mindenkit kielégítettem. Jó mazsolázást😊

[merlinw.org]

Maxtreme
zsír. Akkor ezek szerint ebbõl is Cod island lesz. Minden héten/hónapban új dlc, had fizessen a paraszt. <#taps><#wilting>
Egyáltalában aki kitalálta ezt az 1 pályáért meg 1 fegyverért pénzt kérünk dolgot, ott a helyszínen lõném fejbe.

Fpocok
Speciel nekem nem tetszik, hogy ott xpzel meg itemeket szedsz, amiket át tudsz vinni. Mondjuk addigra nagyrészünk végig viszi, szóval jobb is, nem jött azonnal.

Fpocok

<#worship>

fotográfik kolomp edisön :D

Omlás
Nah pre-load elindítva <#zavart1><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Calver
intro igen, parancsikont csinálsz/steam, és bedobod utána: -nologos

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Akik már most tolják pc-én ugyse eredetivel játszannak tehát valszeg nem érinti öket a bann.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Utóbbi igen, elsõt nem tudom.
És még mindig nincs semmi hír, hogy tuti nem bannolnak-e, ha FoVot állítasz. Szóval csak saját felelõsségre.

Skynet
Az árnyékokat átállítva 1024-rõl 2048/4096-ra van érezhetõbb változás másban nagyon nincs...
Még talán az dobna ha a víz effektust valahogy lelehetne cserélni legalább olyanra amilyen a Far Cry 1 volt mert ez nagyon gyászos... Vagy a Shader Model 4 aktiválható lene,de nem aktiválható mert a beállítás visszarakja magát 3-asra...
-Depht Of Field (DOF) kilõhetõ-e?
-Intro kilõhetõ-e?

Sgtfathi
Ez érdekes, mert én full ra raktam, +16x Fsaa és tsa-i fullon, de igy is 100Fps-el megy a game!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

KranaZoli
Na, mi van?! Megjelent a játék, vagy mi ez a sok ilyen-olyan beállítás hsz?!? 😉

Szerintem nem az FSAA fogja meg. Lõdd ki a V-Sync-et. Nálam attól nem lesz sima a mozgás. 1ébként meg bármi mást állítok Én nem nagyon veszek észre se látványban, se teljesítményben különbséget. Lehet nem is funkcionálnak azok a változók, amelyeket nem InGame állít be az ember a High opción felül.

(kivétel persze a FOV)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solid Snake
<#hehe>
Skynet
Mindet le kell rúgni a földre,úgyis vagy fél perc mire felállnak..😄
miközben amputálsz úgyis megtámadnak hátulról😄

Fpocok
Na megint vót valami patch. Már 1.2
Ha így haladunk, akkor hamar eljut a játék 2.0 ig 😄

Skynet
Általában egy jól irányzott mellberúgás aztán a földön elvégzett amputációs gyakorlat gyorsan végez mindenkivel.😊
A rúgás megállítja bármelyik rohangáló idiótát.😊
Ez tényleg vicces, hogy megfulladhatnak.

A városban már rohadt kemény nekem a játék, pláne, hogy a mobokat is a szintemhez igazítja (lvl 19).
Nincsenek már szépen csoszogós, lassú zombiek. 😞

õõõ Resident Evil 3D-ben vízalatti zombik is voltak úgy kapták el az egyik csajt, hogy úsztak😊

Maxtreme
nálam az FSAA. .Azért nem csökkenhetett a sebesség.

MerlinW
Mi nem mûködik?

[merlinw.org]

Maxtreme
Én adtam neki 4x-est, és szinte semmit nem csökkenik a teljesítmény.
Akkor most:
1. nem müxik nálam valamiért
2. ATinál valami driver herót lesz

Solid Snake
"vmelyik hülyét" <#nevetes1>
Skynet
Kocsival alap de ezen a fulladáson meglepõdtem,akkor tünt fel amikor vmelyik hülyét véletlenül berúgtam a vízbe elkezdett számolni a progi és megdöglött..😊
kocsival is megölhetõ egy csomó...most láttam videon, hogy Far Cry szinten kell autókázni a világítótorony és a Life Guard house között

Skynet
Hmm nemtom,nálam materia 0 mivel lower better, fsaa 8-on de ígyis vidáman megy a fix 60 fps-el (vsync). Pedig a tiednél jóval gyengébb a gép..
Skynet
Ehheh a zombik vízbe fullaszthatóak,gyakorlatilag a legnagyobb zombi raj is kinyírható ha derékig érõ medencébe ugrunk és elkezdjük õket felrúgni...
Amíg állnak fel megfulladnak, és az xp is jár értük..
A legjobb amikor épphogy marad élete de felül életben marad viszont ahogy áll fel elõrehajol,a feje belóg a vízbe és azonnal megfullad..😄
MerlinW
Material-nak adtam, FSAA viszont piszkosul lehúzza a teljesítményt, és ha az én masinámon szaggat, az már rég rossz😊

[merlinw.org]

<#eljen><#worship>

Skynet
A materialquality is mehet 0-ra és akinek hiányzik fsaa-t tolhat rá.😊
Calver
<#worship>

MerlinW

[merlinw.org]

Calver
egy 100-as FoV-ot esetleg nem akarsz alkotni?
ez az eddigi legjobb hír a játékkal kapcsolatban, már csak a bloom és head bob kéne h kikapcsolható legyen <#hawaii>

Solid Snake
Faxa, a resolution,ill. a max refress értékeket mindenki állítsa be a szükségesre. <#puszi>