Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos õk is a tört változatot tolták mert csak az lehet bugos....<#idiota>#idiota>
Ám ahogy haladok elõre a 6/10 nagyjából nálam is elindult felfelé az élmény miatt a fõ sztorivonal jópofa, a mellékküldik is egész türhetõek (kivétel amikor már 4.-jére kell összeszedni 5 üveg kaját/alkoholt/egyéb baszt)..
Viszont ráfért volna némi napszakváltás,és grafika polírozás mert meg kell hagyni szerintem még a Far Cry elsõ része is jócskán szebb volt..😊
De legalább a zombik sokszínûek,most szembesültem olyan jelenettel elõször hogy az egyik paraszt fogta és a kezében lévõ machetát kb 15 méterrõl belémbaxta,meg is murdeltem majdnem teli életerõbõl lvl 13-on...😄
Sztem a Who do you voodoo bitch egész fülbemászó kis melódia😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ami tetszett
+ Kegyetlenül szórakoztató tud lenni
+ Masszív tartalom, sok-sok mellékküldetés
+ Óriási és jól kidolgozott sandbox játszótér
+ Élvezetes kooperatív multi
+ Remekül mûködõ lobbirendszer
+ Változatos
Ami nem tetszett
- Polírozottságát tekintve hagy némi kívánnivalót maga után
- Balansz hibák
- Sok apró baki sokra megy
- Lassan indul be
- Sehol egy emlékezetes dallam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Holnap jõ a futár bácsi, néni
Kumiho #2179
[merlinw.org]
2: ki, de space-el lenyomható minden.
[merlinw.org]
Difov100+NoBlur_v1.0.0-mw.zip
Difov95+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov95+NoBlur_v1.0.0-mw.zip
Difov90+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov90+NoBlur_v1.0.0-mw.zip
Difov85+Blur_v1.0.0-mw.zip
Difov85+NoBlur_v1.0.0-mw.zip
DiHiRres+NoVsync_v1.0.0-mw.zip
DiHiRres+Vsync_v1.0.0-mw.zip
Letöltés
Még töltõdik fel, fél óra múlva minden a helyén lesz. Remélem mindenkit kielégítettem. Jó mazsolázást😊
[merlinw.org]
Egyáltalában aki kitalálta ezt az 1 pályáért meg 1 fegyverért pénzt kérünk dolgot, ott a helyszínen lõném fejbe.
fotográfik kolomp edisön :D
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És még mindig nincs semmi hír, hogy tuti nem bannolnak-e, ha FoVot állítasz. Szóval csak saját felelõsségre.
Még talán az dobna ha a víz effektust valahogy lelehetne cserélni legalább olyanra amilyen a Far Cry 1 volt mert ez nagyon gyászos... Vagy a Shader Model 4 aktiválható lene,de nem aktiválható mert a beállítás visszarakja magát 3-asra...
-Intro kilõhetõ-e?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Szerintem nem az FSAA fogja meg. Lõdd ki a V-Sync-et. Nálam attól nem lesz sima a mozgás. 1ébként meg bármi mást állítok Én nem nagyon veszek észre se látványban, se teljesítményben különbséget. Lehet nem is funkcionálnak azok a változók, amelyeket nem InGame állít be az ember a High opción felül.
(kivétel persze a FOV)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ha így haladunk, akkor hamar eljut a játék 2.0 ig 😄
A rúgás megállítja bármelyik rohangáló idiótát.😊
Nincsenek már szépen csoszogós, lassú zombiek. 😞
Akkor most:
1. nem müxik nálam valamiért
2. ATinál valami driver herót lesz
Amíg állnak fel megfulladnak, és az xp is jár értük..
A legjobb amikor épphogy marad élete de felül életben marad viszont ahogy áll fel elõrehajol,a feje belóg a vízbe és azonnal megfullad..😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ez az eddigi legjobb hír a játékkal kapcsolatban, már csak a bloom és head bob kéne h kikapcsolható legyen <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"