www.gtaplace.hu Itt van egy hír a török XBOX magazinból. Kiderült, hogy az újság nem létezik, de a híreknek lehet alapjuk.
szvsz meg sem közelíti,nekem gta jobban tetsz
Helyes. Készüljenek a GTA kólok is! Legalább lesz a GTA fejlesztőcsapatának konkurensei is, és most nem a Jack Thompson félékre gondolok! :D
ZsirosKenyer#770
hm érdekes..ha jól tudom a 2 days 2 vegas-ban lesznek sztrítrészinges elemek, tehát underground kicsit sztorisabb,szabadabb verzióban aminek örülök, bár ennel ellenére hangulatban a gta biztos alázni fogja.
Ja és + 1 pont a 2d2v-nek hogy úgylátom licenszelt autók lesznek benne (pl. az egyik képen látható hondának én különösen örülök -persze ezt leszarja mindenki)
az unreal viszont ugyanúgy jön konzolokra is, és ez BE VAN JELENTVE.
crysis helyett meg halo3, gears of war, stb. persze ezek lehet hogy kijönnek három év múlva pc-n de akkor mar lofaszt nem érnek
egyébként miért lenne "szükségszerű" kiadni pc-re a gta-t?
ps2-n a négy legtöbb példányszámban eladott játék:
Grand Theft Auto: Vice City (13 million)
Grand Theft Auto: San Andreas (12 million)
Gran Turismo 3: A-Spec (11 million)
Grand Theft Auto III (11 million)
a LC stories is 1 millió fölött van
ezzel szemben ha jól látom PC-n még egy milliót sem adtak el egyikből se (ezt mondjuk elég hihetetlennek tartom, lehet hogy nem igaz, de wikipédián nincs ott pc-nél)...plusz gondolom nem felebaráti szeretetből fejlesztik csak 360ra meg ps3-ra, nyilvan szép összegeket kaptak ezert
ldavid#765
Majd lesz. Az eddigi részeket is decemberben vagy januárban jelentették be.
Papesz#764
Ahogy gondolod. Ha lesz PC-re, hát lesz PC-re.
Bejelentve viszont nincs.
A Crysis fejlesztői világosan megmondták, hogy nem jön konzolra a cucc, mert gyengék hozzá.
Senki nem mondja, hogy nem lesz PC-re. Az eddigi összes GTA rész kijött PC-re. A San Andreas-t is csak később jelentették be PC-re és később adták ki. A Liberty City Stories-t és Vice City Stories-t azért nem adták ki PC-re, mert ezek PSP exkluzív játékok, eleinte úgy volt, hogy PS2-re sem jönnek csak azért mentek arra is, hogy kicsit nagyobb legyen a bevétel, de igazából nem volt szükségszerű, hogy kiadják rá (pláne hogy PC-re), mert azon a régi részeket már kiadták, és mivel nem új pályán játszódnak, csak a fanok veszik. És ezek nem kiegészítőlemezek, hanem rendes különálló játékok, csak a régi pályákon.
Unreal 3/Crysis grafikája PC-n? nincs még kint semmire és nem mondta senki hogy nem jön ki konzolra...
a gow meg 06 novemberi játék
egyébként kurvafelesleges erről beszélni, egy 70k-s pc-n NEM LESZ gow grafikájú sem a crysis sem sem az ut3.
azt hogy a videokari erösebb az lehet de egy konzol meg egy pc között kurvára mind1..nah de nem megxek bele..konzolt meg ne mozgasd azt nem lesz gond :D
a grafikai témában meg sztem még nem hozták ki belöle a fullos dolgokat...
egyébként fogy a ps3 exluziv cim..ez vajon miérvan???? mert minöségi gaméhez még mindig az xbox a léegolcsobb sztem....de mondom venni kell mindhármat azt hello....Peace :D:D:D
Papesz#759
Ez úgy van, hogy azt szokták bejelenteni, ha valami LESZ PC-re. Namost mivel még ilyen bejelentés nem hangzott el így mindenki azt mondja, hogy nem lesz PC-re.
A Liberty City Stories, meg a Vice Cizy Stories sem jelent meg PC-re, pedig a kiegészítőlemezek inkább ott domináltak.
Már a Haze fejlesztői is panaszkodnak az elavult DVD miatt.
1: Akik eddig vettek azok meg ráb@sztak
2: Persze, lehet. De azzal együtt már annyi az ára, mint egy PS3-nak és nem várhatják el a játékkészítők, hogy mindenki külön megvegye hozzá ezért bukta az egész
3: Ez is egy megoldás, persze...
4: nem csak ha belerúgsz, már akkor is, ha odébbmozdítod 5 centivel
5: Ez is egy megoldás, persze...
6: 100k-búl olyan videókártyát lehet venni, ami az x360 kártyájának kb 4-5szörös teljesítményét tudna. Később avul el, mint egy xbox, arra mérget vejetsz
7: Már sokmindenben látszik, hogy mennyivel jobb
8: forza? Nézd meg a Colin: Dirt grafikáját PC-n! gears of war? Nézd meg az Unreal 3/Crysis grafikáját PC-n. GTA4? Nincs kint még semmire, és ki mondta, hogy nem lesz PC-re?
Norberto91#756
Az én szívem is a ps3 -hoz vonz, csak azt lehetetlen még csíppelni. Sokan azt mondják az is marad a bluRay miatt. de én nem fogok kiadni 150.000 -ret és még hozzá 17 ezerért (+1 játék) és akkor még a ps3 -madban semmi extra nincs. Pc -re meg ha megjelenik a GTA IV az nagyon sokára lesz:( ha lesz.. ha lesz is a grafika rovására..
+9 Live...azthics kicsipeled vag flasheled még nem feltétlen jelenti az hogy soha többet nem liveozol...ebböl jönnek a pletykák...
nekem még megy a live..:)
Most felsoroltál olyan dolgokat ami full hülyeségek...
1. HDMI uj kiadásu boxon van
2. HD DVD meghajto lehet venni hozzá
3. hangos meghajto...tedd hangosabbra a hangcuccot vagy füles
4. karcolja lemezeket...persze ha belerugsz mert valamit elbaxxtál
5. hütés: nem kell 15 órát gamelni egyfojtában és akkor nem fog meghalni
6. 100 ért videokártyát ami jobb mint most a box?? ez nevetséges...az a videokari max 1 évig csucskártya...azt dobhatod ki...
7. ne vedd annyira pozitivnak a ps3mat...egyenlöre még semmivel sem jobb mint a box...ha az átlak felhasználást nézzük...(játék)
8. elavultság...hmm Forza motorsport 2, gears of wars, gta4 , blacksite area 51,,,ezekhez a cimekhez ha gépet kéne vennem hogy ugan olyan minöségben fussanak mint boxon...a gatyám rámenne...hozzáteszem nem mindegy hogy valami elfut,nagy felbontásban akadásmentesen...
ui: remélem nem kötekedésnek veszed..én leirtam a véleményemet a dolgokrol mint te...illetve reagáltam...amuymeg felesleges gondolkodni
aki igazi gamer annak van PC-je meg xbox360ja és lesz ps3ma is...:D
ennyi :P :D
Feltéve ugye hogy valaha is megjelenik pcre -.-
Full f@sza csippelve egy x360. 2 lehetőséged van: Vagy onnantól, hogy csippeltettél, nem mész fel online soha többet, vagy kitiltatod onnan magad örökre. Vagy van egy 3. variáció is: nem chippeltetsz és fizeted a másfélszeres játékárakat a pofátlan havidíj mellett. Eléggé bíztató. Emellett az is, hogy nincs HDMI kimenet, sem rendes nexgen optikai meghajtó (ami miatt a Rockstar már most panaszkodik, hogy nem fog ráférni a GTA4), az összes made in tajvan, ebből adódóan minden 2. a roncstelepen végzi pár hónap/hét/nap leforgása után. Az már csak a bónusz, hogy az eredeti, 17ezerért megvett játékaidat is szétkarcolja a csodameghajtója és olyan zajos, hogy mellette nem hallod a játék hangját, a hűtési rendszerének a "hatékonyságáról" már nem is beszélve. Emellé jön még bónuszban az, hogy már amikor megveszed, abban a pillanatban elavult az egész és már most látszik, hogy 3 év múlva régen halott lesz. Ha már konzol, akkor már inkább PS3, az legalább tud is valamit, és a jövőbe van tervezve. Egyébként még 1 dolgot elárulok: 100ezerért már kapsz olyan kártyát a gépedbe, amin elfut a GTA4. Enyhén jobban, mint x360on most bármi.
Norberto91#750
Xbox 360 -ra érdemesebb venni, mint Ps3 -ra. sajna sztem kicsi az esély, hogy megjelenik PC-re:'( Amúgy Xbox360 -ra már chippelve meg minden fullos dologgal 100.000 -ért lehet kapni, mondta az ismerősöm. És ps3 -ra sajna nem még nem lehet chippelni, lehet hogy nem is lehet lesz, és chip nélkül meg minden extra nélkül kerül most 150.000 áh.. Ha nekem lesz is GTA IV -em az csak 360 -ra olcsóbban megúszom, mint, hogy a gép-be videó kártya meg minden hogy menjen..
Egy pc bontóban fillérekért lehet venni kicsi pár gigás hddket. Csökkentett textura mérettel, meg jöhetne wiire (nunchuckal menni, wiimoteal célozni és kormányozni, mint a godfatherben)
ldavid#743
én úgy tudom lehet venne a Core-hoz is, de szerintem úgy lesz megoldva hogy lesz egy light edition a Core gépek számára csökkentett felbontású textúrákkal stb., és egy normál a Premium gépeknek
máshogy nem igazán lehet megoldani, esetleg egy akciós GTA4+HDD csomaggal