Norberto91#819
diikk geci ez ott volt a kocsikon ha megnézitek ott vannak a márkájuk jele és a típusa is nagyon állat dikk a sabre vagy melyik kocsival ment nico nem? és most más név van ráírva észre vettétek?
Szerintem majd bele lehet kapaszkodni a járművekbe mert egszer a kikanyarodó teherautóba kapaszkodik egyszer meg a helikompáterbe:D
ldavid#801
mellesleg a trailer-eken kívűl nem is szoktak mást kiadni
a visszaszámlálás nem nagy dolog, a saját oldalamon pl. már több mint egy hete megy..
a gamevideos helyett meg érdemesebb a Yahoo oldalát nézni, ott egyidőben lesz elérhető a hivatalos oldallal
Papesz#800
Azt senki nem is gondolhatja komolyan, hogy az E3 előtt valami ütősebb videót bemutatnak a nagyközönségnek. Annyira azért nem hülye a Rockstar. Majd az E3-on megmutatják.
SlickAdam#799
Megint kapunk egy max pár perces semmitmondó videót...
Valami ingame felvételt mutogathatnának, ami igaz sokkal jobban felcsigázna, de legalább lenne valami elképzelésünk a képi világról
erdei1989#798
www.gametrailers.com -itt van visszaszámláló is
már nem sok idő
ldavid#792
Special Edition
[URL=http://www.gtanet.com/news/single.php?id=3892]][/URL
Rodman6#791
Na jó, megnéztem mégtöbb screenshotot, elég filmszerű lesz... még jó hogy viszonylag olcsók a számítógép alkatrészek... Videókarira legfeljebb rászánom az egyhavi fizetésemet, majd a szülők adnak kaját :D
Rodman6#790
Nézegettem a Screenshotokat a 4-ről de nem látok nagy változást.
Szerintem azért a GTA IV-hez nagy gép fog kelleni, mivel új grafikai motort, új fizikát, részletesebb környezetet tartalmaz.
DRIVER IV-hez pedig max. csak a játékkategóriában van köze, de nem majdnem ugyan az :)
GTA SAn játszottál? Csak a gépigény miatt.... Mert ha a SAnak volt akkora és ha igaz, hogy kb akkora kjülönbség lesz a SA és a GTA 4 között, mint anno a GTA 2 és a 3 között, akkor dehogy lesz nagy gépigénye.
Rodman6#786
A GTA4-nek is meg kell jelenni pc-re, mivel a hivatalos részek mind megjelentek rá több kevesebb késéssel. Az ilyen játékoknak nem szokott nagy lenni a gépigénye, mivel kicsit "rajzfilmes" grafikájuk van. Amíg meg nem jelenik addig nyomom a DRIVER - Parellel Lines-t, majdnem tökugyanaz...
Háááát. Nem kell ahoz sokat járatni. Ha valaki, akkor én pont jól tudom, ohgy mennyit bír egy 360, mert nekem is már 2x tönkrement. Nagyon vigyázni kell rá és ha nem garis, akkor mindenképpen fel kell benne húzni a ventiket és jól szellőző helyre tenni, mert megsül.
Ez sajna nem vicc.
Ha sokat járatod egy nap, simán be tud szarni.