Előrendeltem én is ezt a remek játékot(PS3)! Nagyon dúrvák ezek a képek. Nemtudjátok az új trailer ben lesz valami kis gamaplay részlet? Mert az jó lenne :)
marcinger#1288
A konténerben lévő autó szerintem Pagani hasonmás.
ldavid#128729 új kép, köztük az első multiplayer képekkel!
_______
+ holnap jön az utolsó trailer
marcinger#1285
"A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét."
Addig felváltva fogom tolni a SA-t a Gow-ot és az Obliviont.
Papesz#1284
Hallottad már azt a szót, hogy marketingfogás?
marcinger#1283
Szerintem az ára 150 és 200 ezer között lenne ha forgalomba kerülne.
Akkor az egésznek mi a franc értelme van? Ha átlagember nem veheti meg minek mutotgatják, minek hozták nyilvánosságra? Szvsz akkor ez így értelmetlen önfényezés. Az MS megmutatja, hogy ő ilyet is tud készíteni? Mondjuk annyira valóban nem jó. Annyit csináltak, hogy rányomtak egy képet a dobozra. Hát nem vall túl sok fantáziára. Anno a Gears of War fan kreálmánya sokkal designesebb volt mint ez. Majd kíváncsi leszek saját készítésű boxokra. Nah azok már sokkal jobban odavernek, de ez....?
akkor minden mutogatják? engem pl rohadtul érdekel
ldavid#1280
"melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb (...) személyek kaphatnak kézhez"
nem lehet majd megvenni sehol
Hát az MS tudja miből lehet pénzt csinálni. Most könyörgöm ezért több pénzt elkérni? Mert gondolom nem annyiba fog kerülni mint a hagyományos Elite. Szvsz felesleges pénzkidobás. Inkább fizetnék egy graffitisnek hogy ugyan fessen már rá valami jó kis GTA-s cuccot. Kész, meg is lenne az egyedi Elite boxom. Már ha lenne boxom xD
marcinger#1277
Falfirkák, körözési plakátok és bemutató videók.. Többek között ezzel próbálja a Microsoft és a Rockstar Games biztosítani a gamervilágot arról, hogy a legújabb Grand Theft Auto cím, egyszerűen - fejezzük ki magunkat úgy - "ütni fog". Ezt bizonyítja a legújabb marketingfogás is, mely a redmondi óriás dizájnerei és fejeseinek támogatásával jött létre. Ezen cselekvésük pedig had ne mondjam, tényleg biztosíthatja a bulvársajtó pártfoglalását.
Hogy miért is mondom ezt? Nos, a Microsoft nem is oly rég fogta magát, majd belekezdett 500 darab, kézzel pingált - nem mellesleg GTA IV-es festéssel ellátott -, Xbox360 Elite konzolcsomag legyártására, melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb - feltehetőleg a redmondi óriással közvetlen kapcsolatban álló - személyek kaphatnak kézhez. És ha mindez nem lenne elég, akkor a teljeskörű élvezetnyújtásként még egy kisebb bőröndnyi X360 tartozékot is hozzácsaptak a "húsvéti ajándékhoz", mely többek között egy Vision Cam-et, egy ChatPad-del ellátott kontrollert és egy multimédiás távirányítót is tartalmaz.
Szóval az az egy biztos, hogy a játék megjelenéséig még nagyon sok Egyesült Államokbeli magazin fog szebbnél-szebb képet alkotni a játékról.. A kérdés már csak az, hogy képes e elvakítani őket a Microsoft hadjárata?
ldavid#1267"Érdemes az SE-t előrendelni?"
mérlegelj, hogy kellenek-e neked azok a cuccok amiket mellé megkapsz
"Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?"
szerintem maximum annyi, mint eddig is: az amerikaiban csak 2 nyelv lesz választható
neten nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne a dolognak
Érdemes az SE-t előrendelni?
Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?
Freedy#1265
Hát azzal sajnos én nem sokat érek... Itt pakson, és a közelben sincs nagyon 576:( Az előbb viszont előrendeltem a platinum-nál. Majd adategyeztetésnél megkérddezem, hogy nem tudják-e úgy feladni, hogy a megjelenés napján megkapjam.
marcinger#1264
Szerintem a sima verzió a megjelenés napján lesz az 576-ban.