8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• marcinger
    Ja, az Pagani.
  • Yoda001
    faja :D thx
  • ldavid
    nem gond :)
  • Yoda001
    hát nekemmeg most ezt írja: his album is currently empty.
  • JaSoN HuNTeR #1299
    az a kocsi a Zhondara hasonlit.Ami az NFSbe van.
  • ldavid
    igen
  • marcinger
    Akkor ilyet fognak adni a Ps3-as verzióhoz?
  • ldavid
    nyomd meg a nagyító gombot a kép alatt
  • Yoda001
    lehetnének nagyobbak is a képek
  • ldavid
    PS3-as térkép
  • ldavid
    elvileg X360
    most hogy a Microsoft annyi pénzt pumpál, az lett az elsőszámú platform
  • SD456
    Én nagyon remélem, hogy a PS3-as verzió...
  • marcinger
    Ezek a trailerek boxos vagy ps-es verzióbol vannak?
  • ldavid
    nem valószínű
  • SD456
    Hi all!

Előrendeltem én is ezt a remek játékot(PS3)! Nagyon dúrvák ezek a képek. Nemtudjátok az új trailer ben lesz valami kis gamaplay részlet? Mert az jó lenne :)
  • marcinger

A konténerben lévő autó szerintem Pagani hasonmás.
  • ldavid
    29 új kép, köztük az első multiplayer képekkel!
    _______
    + holnap jön az utolsó trailer
  • marcinger
    Egy kis fake

és a teljes cikk itt.
  • marcinger
    "A GTA IV-ben megkapjuk az Oblivion nagyságát és a Gears szépségét."
    Addig felváltva fogom tolni a SA-t a Gow-ot és az Obliviont.
  • Papesz
    Hallottad már azt a szót, hogy marketingfogás?
  • marcinger
    Szerintem az ára 150 és 200 ezer között lenne ha forgalomba kerülne.
  • hellnight
    Akkor az egésznek mi a franc értelme van? Ha átlagember nem veheti meg minek mutotgatják, minek hozták nyilvánosságra? Szvsz akkor ez így értelmetlen önfényezés. Az MS megmutatja, hogy ő ilyet is tud készíteni? Mondjuk annyira valóban nem jó. Annyit csináltak, hogy rányomtak egy képet a dobozra. Hát nem vall túl sok fantáziára. Anno a Gears of War fan kreálmánya sokkal designesebb volt mint ez. Majd kíváncsi leszek saját készítésű boxokra. Nah azok már sokkal jobban odavernek, de ez....?
  • Yoda001
    akkor minden mutogatják? engem pl rohadtul érdekel
  • ldavid
    "melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb (...) személyek kaphatnak kézhez"

nem lehet majd megvenni sehol
  • hellnight
    Hát az MS tudja miből lehet pénzt csinálni. Most könyörgöm ezért több pénzt elkérni? Mert gondolom nem annyiba fog kerülni mint a hagyományos Elite. Szvsz felesleges pénzkidobás. Inkább fizetnék egy graffitisnek hogy ugyan fessen már rá valami jó kis GTA-s cuccot. Kész, meg is lenne az egyedi Elite boxom. Már ha lenne boxom xD
  • Yoda001
    jajdeszép..
  • marcinger
    Falfirkák, körözési plakátok és bemutató videók.. Többek között ezzel próbálja a Microsoft és a Rockstar Games biztosítani a gamervilágot arról, hogy a legújabb Grand Theft Auto cím, egyszerűen - fejezzük ki magunkat úgy - "ütni fog". Ezt bizonyítja a legújabb marketingfogás is, mely a redmondi óriás dizájnerei és fejeseinek támogatásával jött létre. Ezen cselekvésük pedig had ne mondjam, tényleg biztosíthatja a bulvársajtó pártfoglalását.

Hogy miért is mondom ezt? Nos, a Microsoft nem is oly rég fogta magát, majd belekezdett 500 darab, kézzel pingált - nem mellesleg GTA IV-es festéssel ellátott -, Xbox360 Elite konzolcsomag legyártására, melyet csak és kizárólag a sajtónak dolgozó nevesebb - feltehetőleg a redmondi óriással közvetlen kapcsolatban álló - személyek kaphatnak kézhez. És ha mindez nem lenne elég, akkor a teljeskörű élvezetnyújtásként még egy kisebb bőröndnyi X360 tartozékot is hozzácsaptak a "húsvéti ajándékhoz", mely többek között egy Vision Cam-et, egy ChatPad-del ellátott kontrollert és egy multimédiás távirányítót is tartalmaz.

Szóval az az egy biztos, hogy a játék megjelenéséig még nagyon sok Egyesült Államokbeli magazin fog szebbnél-szebb képet alkotni a játékról.. A kérdés már csak az, hogy képes e elvakítani őket a Microsoft hadjárata?

Gtaplace forumán volt de azért beteszem.
  • amdrula
    Gametrailes Bonusroundban GTA IV-ről beszélegtnek.
    http://www.gametrailers.com/bonusround_list.php
  • ldavid
    lehet, a SA topic-ban leírtam
  • KoniZTE
    a san andreasal lehet 2en játszani PS2őn ?
  • ldavid
    frissült a hivatalos oldal!
    18 új kép, 2 új rádió részlet és 4 új háttérkép

(27-én utolsó trailer!)
  • marcinger
    Hármassal kezdődik!
  • AntiHero
    Nekem elég a sima verzió. (azt rendeltem elő)
  • algor91
    én előrendeltem a SE-t.
  • marcinger
    Neten szerintem is megy a neten az USA-s és az EU-s mert a Haloban már játszottam amerikaiakkal.
  • Tibor
    Ki rendelte elő az SE-t?
  • ldavid
    "Érdemes az SE-t előrendelni?"
    mérlegelj, hogy kellenek-e neked azok a cuccok amiket mellé megkapsz

"Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?"
    szerintem maximum annyi, mint eddig is: az amerikaiban csak 2 nyelv lesz választható
    neten nem hiszem, hogy bármi akadálya lenne a dolognak
  • Tibor
    Érdemes az SE-t előrendelni?
    Lesz különbség az USA és EU verzió között, neten össze tudnak majd kapcsolódni?
  • Freedy
    Hát azzal sajnos én nem sokat érek... Itt pakson, és a közelben sincs nagyon 576:( Az előbb viszont előrendeltem a platinum-nál. Majd adategyeztetésnél megkérddezem, hogy nem tudják-e úgy feladni, hogy a megjelenés napján megkapjam.
  • marcinger
    Szerintem a sima verzió a megjelenés napján lesz az 576-ban.